Nyári igazolások v. álmok színháza?
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Nem tudom ti mennyire nézitek az Arsenal meccseket, de Henry mindig mindenhol felbukkan a pályán, csakúgy, mint a mi Ronaldinhonk. Mint már korább említettem: Ha jönne, akkor Giuly helyére jönné, és Mivel mind Ronaldinho, mind Eto'o, mind Henry nagyon nagy istenek abban, hogy hogyan cserélgessék e helyüket, őrületbe kergetve a védőket. Szerintem a meccsenkénti két rúgott gól garantált lenne, ha jönne Henry. Ráadásul Henry kb 3-szor, 4-szer annyit védekezik, mint Giuly.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Director del Fútbol
És Torres nagyon jó! Az, hogy hogy néz ki, az ő dolga. Nekem se tetszik, akkor se tetszene, ha homoerotikus lennék, de ez van. Egyébként őt is felesleges lenne leigazolni.
-
- Director del Fútbol
Hiba volt Rafát lefalábúzni, őt is leírták sokan az első évben, mint pl. Riquelmét is. Most mindketten bizonyítottak. Ráadásul Rafától kézzel-lábbal meg akart szabadulni a vezetés (és gondolom rijkaard is) a szezon elején, nagyon-nagyon csúnya hiba lett volna, nem tudom, hol tartanánk most nélküle. Ezért is túlzás az, hogy rijkaard és laporta mindent jól csinálnak.Bunyoka írta:Igen, teljesen igazad van. Borzasztó volt végignézni, hogy a Real ellen majdnem ugyanúgy kaptunk ki, mint a Chelsea ellen. Azért nagy hiba volt megint ugyanazt eljátszani, bár tény, hogy végig nagyon haloványul játszottunk, tehát nem csak taktikán múlt. Főleg Ronaldinho. Igen, még egy évet - minden beszólás nélkül - megérdemelne Rijkaard.
Én spec. Bellettit nem szeretem, nem játszik olyan jól, de fejlődhet (tavaly Marquezre is azt mondtam, hogy falábú, most már nem tenném)
Henry kicsit jobb lenne, mint Torres, mivel ő inkább balról tudna fölfejlődni támadáshoz, míg Torres inkább elől szokott lenni (ha jól tudom).
Henry nem szélső (legalábbis szerintem). Ha ide is jönne, vagy váloztatna rijkaard a felálláson, ami a taktikai repertoárját tekintve nem valószínű, vagy Eto'o és Henry közül az egyik padozna. Jó lenne az úgy?
Amiket Vito és Brian 20 írtak rijkaardról, az is igaz, de ezt már sokat tárgyaltuk a róla szóló topicban.
Igen, teljesen igazad van. Borzasztó volt végignézni, hogy a Real ellen majdnem ugyanúgy kaptunk ki, mint a Chelsea ellen. Azért nagy hiba volt megint ugyanazt eljátszani, bár tény, hogy végig nagyon haloványul játszottunk, tehát nem csak taktikán múlt. Főleg Ronaldinho. Igen, még egy évet - minden beszólás nélkül - megérdemelne Rijkaard.
Én spec. Bellettit nem szeretem, nem játszik olyan jól, de fejlődhet (tavaly Marquezre is azt mondtam, hogy falábú, most már nem tenném
)
Henry kicsit jobb lenne, mint Torres, mivel ő inkább balról tudna fölfejlődni támadáshoz, míg Torres inkább elől szokott lenni (ha jól tudom).
Én spec. Bellettit nem szeretem, nem játszik olyan jól, de fejlődhet (tavaly Marquezre is azt mondtam, hogy falábú, most már nem tenném

-
- Llegenda del Barça
Most olvastam, hogy a cselszki 18millió fontot és heti 50ezer fontos fizetést kínál Wright-Phillipsnek
Sztem elbúcsuzhatunk tőle
Viszont akkor Joaquinért 'csak' a margittal kell csatázni.....

Sztem elbúcsuzhatunk tőle

-
- Llegenda del Barça
Azt írtam a végére, hogy nyugodtan lehet adni Frenkinek még időt!Azt is tudom, hogy kell számolni a a Barcával,SŐTBunyoka írta:Jó, tudom, hogy ez csak álom, de ki tudja, akár valósággá is válhat... Bár úgy lenne.
Meg még valami. Amióta Rijkaard vezeti a csapatot, azóta a Barca már nem csak másodhegedűs a Real mellett, nagyon sok szó esik róluk és senki nem írja le őket mint régen, szerintem igenis felmutatott valamit. Azért mert még nem olyan nagy név, mint Wenger v. Capello v. isten tudja ki, még lehet jó. Valahol ők is elkezdték vagy nem?

Belletiben nagyon bízok, mert sztem a jővőben léphet előre akkorát, mint Marquez egy évvel ezelőtt.

Arra azért kíváncsi lennék,ha a 'nagyhal' Torres,vagy Henry lenne(és ugye itt van Eto'o),akkor megváltozna a játékrendszer, vagy padozna vmelyik?!

Jó, tudom, hogy ez csak álom, de ki tudja, akár valósággá is válhat... Bár úgy lenne.
Meg még valami. Amióta Rijkaard vezeti a csapatot, azóta a Barca már nem csak másodhegedűs a Real mellett, nagyon sok szó esik róluk és senki nem írja le őket mint régen, szerintem igenis felmutatott valamit. Azért mert még nem olyan nagy név, mint Wenger v. Capello v. isten tudja ki, még lehet jó. Valahol ők is elkezdték vagy nem?
-
- Entrenador del Barça
Ja meg még annyi, hogy nem tudom mi a baja sok embernek Bellettivel,jó nem ő a legjobb jobb hátvéd a világon de szerintem igen jól teljesít sokkal jobbn mint a másik oldalon Silvinho vagy mostanában Gio!:roll:
Forca Barca
Szerintem Joaquin és Henry kéne, akkor a bal oldali és a jobb oldali támadások is hatékonyabbak lennének. Tudom, hogy az a trend mostanában, hogy a szélső védők is fölfutnak a támadással, de valahogy Gio és pláne Belletti nagyon nem erre "termettek".
Rijkaard-dal nem tudom mi a baj, sikerült Laportaval összeszedniük egy tök jó csapatot (amire végre büszkék lehetünk), kicsit jobban össze kell szokniuk, kell még néhány csere, hogy ne legyen gond a sérülések / eltiltások miatt és kész. Ami azt illeti, pl. Wenger sem tudott soha BL-t nyerni az Arsenallal, csak bajnokságot, akkor miért pont nálunk lenne jobb?
Rijkaard-dal nem tudom mi a baj, sikerült Laportaval összeszedniük egy tök jó csapatot (amire végre büszkék lehetünk), kicsit jobban össze kell szokniuk, kell még néhány csere, hogy ne legyen gond a sérülések / eltiltások miatt és kész. Ami azt illeti, pl. Wenger sem tudott soha BL-t nyerni az Arsenallal, csak bajnokságot, akkor miért pont nálunk lenne jobb?
-
- Llegenda del Barça
Ebben igazad van!Mármint az elmúlt két évben sokat fejlődött a CSAPAT,de sajnos azért azt látni lehet, hogy mondjuk a cselszki, milan mennyivel 'profibban' játszotta a BL-t(és ugye az a trófea nagyon kellene).Mr. Master írta:Azért nézzük csak a dolog jó oldalát. Hol volt a csapat Rijkaard előtt? És az edzőt az eredményei minősítik.
1. év: Bajnoki második
2. év: Bajnokcsapat edzője.
Azért így nem olyan rossz a helyzet.
Más kérdés, hogy ha nem nyerjük meg a bajnokságot, akkor ide kéne hozni Wengert, és vele már sokkal könnyebben jönne Henry is. Csak kérdéses, hogy 1álatlán lenne-e az a pénz, amiért otthagynák ők Londont.
Arra gondolok, hogy mindkét csapat jobb volt a Barcánál
az összesítésben, pedig sokkal szebb és jobb focit játszottunk a 2-2 meccs alapján

És az is érdekes,hogy ált. a 'nagyedzők' csapatai nyerik a BL-t,akiket az előbb felsoroltak.Szóval sok olyan gólt kaptunk, ami sztem taktikai hiba volt,DE, ha bajnok lesz a Barca azért még egy évet lehetne adni Frenkinek

Azt viszont nem értem,ha Gerard marad akkor miért kell v.Bommel, vagy fordítva...
nem azt mondtam hogy rajkaard rossz edző hanem hogy lehet hogy jobb kéne. nem látok begyakorlt figurákat a csapatban. nagyon gyengék a pontrugások szögletrúgások. Amúgy nem rossz edző és elismerem a kitartását is jó munkát végzet
-
- Barça C
Üdv!
Mostmár hozzászólok én is az igazolásosokhoz.
Rijkaard nagyon jó edző, csak hát nem kellett volna ennyi sérülés és akkor már most megnyertük volna a bajnokságot
Igazolások:
teljesen felesleges leigazolni a Henry-t meg a Torres-t!!Minek???
Ott van Eto'o, Larsson és Maxi is!!!Tök fölösleges ide mégegy csatár
Eto'o fantasztikus, Larsson ha nem sérül meg ő is 10 gól fölött tartana már, Maxi fiatal, ráadásul még ideje sem volt hogy megszokja a spanyol focit(többet kéne játszania,majd most a 7végén meglátjuk)
Luque-t jó igazolásnak tartom,nem csak azért mert saját nevelés, hanem mert tényleg nagyon jó játékos,aki még a szabadokat is jól lövi!!!
Ezquerro??akkor már inkább Luque!!
van Bommel?nem is tudom??azért hogy a padot koptassa sztem nem kell!!
Milito??az egyik legjobb megoldás,bár annak a Villarrealos Rodrigueznek is örülnék
Azt sem értem miért mindenki úgy gondolkodik hogy a sztár igazolás Henry vagy Torres lesz??miért ne lehetne a SZTÁRIGAZOLÁS Joaquín?!?!?
ezzel legalább a Rinyálosoknak meg a Cselszkinek is odafricskáznánk!!!!!
bocs hogy ennyit írtam
Forza Barca!!!
Mostmár hozzászólok én is az igazolásosokhoz.

Rijkaard nagyon jó edző, csak hát nem kellett volna ennyi sérülés és akkor már most megnyertük volna a bajnokságot

Igazolások:
teljesen felesleges leigazolni a Henry-t meg a Torres-t!!Minek???
Ott van Eto'o, Larsson és Maxi is!!!Tök fölösleges ide mégegy csatár
Eto'o fantasztikus, Larsson ha nem sérül meg ő is 10 gól fölött tartana már, Maxi fiatal, ráadásul még ideje sem volt hogy megszokja a spanyol focit(többet kéne játszania,majd most a 7végén meglátjuk)
Luque-t jó igazolásnak tartom,nem csak azért mert saját nevelés, hanem mert tényleg nagyon jó játékos,aki még a szabadokat is jól lövi!!!
Ezquerro??akkor már inkább Luque!!
van Bommel?nem is tudom??azért hogy a padot koptassa sztem nem kell!!
Milito??az egyik legjobb megoldás,bár annak a Villarrealos Rodrigueznek is örülnék
Azt sem értem miért mindenki úgy gondolkodik hogy a sztár igazolás Henry vagy Torres lesz??miért ne lehetne a SZTÁRIGAZOLÁS Joaquín?!?!?
ezzel legalább a Rinyálosoknak meg a Cselszkinek is odafricskáznánk!!!!!

bocs hogy ennyit írtam
Forza Barca!!!
BARCELONA FOREVER!!!!
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Azért nézzük csak a dolog jó oldalát. Hol volt a csapat Rijkaard előtt? És az edzőt az eredményei minősítik.
Más kérdés, hogy ha nem nyerjük meg a bajnokságot, akkor ide kéne hozni Wengert, és vele már sokkal könnyebben jönne Henry is. Csak kérdéses, hogy 1álatlán lenne-e az a pénz, amiért otthagynák ők Londont.
Biztos nagy hülyeségnek hangzik amit most irok de lehet hogy annyira nem az. Szerintem a barcában elég jó játékosok vannak most meg fiatalok is ez rendben. Én valahogy azt érzem hogy Frank nem elég jó edző elmegy de nem jó. Kéne ide egy nagy zsúgás pl mint morinho vagy lippi otmar benitez stb vannak nevek bár én Wengernek örülnék ő nagyon jó. Hiába a szép foci az eredmény sajnos nem jön már úgy ahogy azt várjuk szépen indult a szezon de most hát van hullámvölgy. zsinorban nem nyerünk többet 3 mecsnél és messze a vége ha elmegy a bajnokság én nem hoszabítanák rijkaarddal.
- balboa7
- Entrenador del Barça
Olyan 27 éves lehet, legjobb életkor focistának! Az is biztos hogy jó hármas lenne de a Baca-nak sokba lenne bár a mezszponzori pénzből meglehet környékezni! De akkor én átálnék két csatáros témára!Meg a Torres üzletbe belehetne vonni Riquelméket!Mr. Master írta: Igaz, hogy a stílusuk hasonló, de szerintem Giuly helyét kéne Titi elfoglalja, ha jön. Ronaldinho, Eto'o meg ő annyit cserélgetné a helyét, hogy az őrület. Mindanyian akora nagy istenek, hogy az elenfél térfelén bárho megálják a helyüket. És nem hiszem, hogy létzezne olyan nagy védelem, hogy őket megálítsa. Minden mecsre biztosítot lene a két rúgot gólunk. Az egész nyár legnagyob fogása lene ő. Tudja valaki, hogy Thiery komám hány éves?
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

-
- Entrenador del Barça
Na ezért kéne nekünk Henry!Mr. Master írta:Igaz, hogy a stílusuk hasonló, de szerintem Giuly helyét kéne Titi elfoglalja, ha jön. Ronaldinho, Eto'o meg ő annyit cserélgetné a helyét, hogy az őrület. Mindanyian akora nagy istenek, hogy az elenfél térfelén bárho megálják a helyüket. És nem hiszem, hogy létzezne olyan nagy védelem, hogy őket megálítsa. Minden mecsre biztosítot lene a két rúgot gólunk. Az egész nyár legnagyob fogása lene ő. Tudja valaki, hogy Thiery komám hány éves?
Én úgy tudom 27-28 éves!
Forca Barca
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Igaz, hogy a stílusuk hasonló, de szerintem Giuly helyét kéne Titi elfoglalja, ha jön. Ronaldinho, Eto'o meg ő annyit cserélgetné a helyét, hogy az őrület. Mindanyian akora nagy istenek, hogy az elenfél térfelén bárho megálják a helyüket. És nem hiszem, hogy létzezne olyan nagy védelem, hogy őket megálítsa. Minden mecsre biztosítot lene a két rúgot gólunk. Az egész nyár legnagyob fogása lene ő. Tudja valaki, hogy Thiery komám hány éves?balboa7 írta:Henry minek kéne? Tiszta Eto'o stílus, felesleges! Sztem meg Torre igen is nagy fogás lenne! Pár évre nem lenne csatár probléma!Mr. Master írta:Torres nem nagy hal! Ő csak egy kis lányok kedvence... Henry. Na, ő egy nagy hal! Meg v. Nistelrooy!
- balboa7
- Entrenador del Barça
Henry minek kéne? Tiszta Eto'o stílus, felesleges! Sztem meg Torre igen is nagy fogás lenne! Pár évre nem lenne csatár probléma!Mr. Master írta:Torres nem nagy hal! Ő csak egy kis lányok kedvence... Henry. Na, ő egy nagy hal! Meg v. Nistelrooy!
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!