pont ez a baj, hogy az ősszel szinte tökéletes védelem, mostanában állandóan hibázik. ősszel a támadók voltak hullagyengék, megjegyzem most sem ájulok el tőlük. egy Almeria ellen ne 4 helyzete legyen egy Barcanak.cps46 írta:A támadójátékkal tegnap nem volt gond. Ugyan csak kb 4 értelmesnek mondható támadásunk volt, de ebből 2 gól lett, ami jónak mondható. Kezdőcsapatot elnézve ezt simán aláírtam volna előre is.
A gondok egyértelműen hátul vannak. 2-3 éve egy csomó hasonló idegenbeli meccsünk volt, amikor visszafogott játékkal is simán 2-3 gólt rúgva hoztuk el a 3 pontot a kisebb csapatokból. Most annyi a különbség, hogy ezek mellé bekapunk nevetséges gólokat, és így nem lehet nyerni. Az Atletico meccsig a legjobb védelmünk volt a ligában, azóta minden meccsen miattuk vesztettünk pontokat (3 meccsen legalább 4-et).
Nem hiszem, hogy Frank hibája az, hogy hirtelen az egész védősorunk meghülyült (azt leszámítva, hogy Puyolnak semmi keresnivalója a szélen), ugyanis gyermeteg egyéni hibákon mennek el a meccsek. Lassan ott járok, hogy visszasírom Oleguert, mert bár nem egy nagy játékos, de még kevesebb gólt kapunk róla közvetve, mint jelenleg Militoról vagy Abidalról.
Militonak remélem jót tesz a 2 meccs pihenő, bár a sérülések miatt nem tudom, milyen védelemmel fogunk kiállni. Szerintem még semmi nincs veszve, szerencsével még bárhol nyerhetünk.
szóval egyszer ez rossz, egyszer az rossz. akik éve elején jó teljesítményt nyújtottak, azok most gyengék. emellett szinte állandóan sérült a fél csapat.
az egész csapat meghülyült. nincs állandó jó teljesítmény, 2-3 meccses jó sorozatok, aztán ugyanaz az elképzelés nélküli játék.Nem hiszem, hogy Frank hibája az, hogy hirtelen az egész védősorunk meghülyült
ezeket csak egy dologgal tudom magyarázni, a csapat mentálisan a mélyponton van. a hozzáállás, a koncentráció nem méltó a Barcelonahoz.
ez viszont egyértelműen és vita nélkül Rijkaard felelőssége.
marhára unom már ezt leírni, de amíg Frank ül a padon, addig mást nem várok. akármi is lesz a szezon végén (Bl, Liga, CdR), ha marad Frank, akkor hozzá kell szokni ehhez a játékhoz.