Eurobarca évforduló:

Barca mez:

Szabadon választott (Rafael Nadal):

A csaj nagyon jó, de ez a háttér nem illik hozzá, meg kicsit nekem a szöveg sem tetszik, szal vmi sejtelmesebb, ötletesebb szöveget rakhatnál oda. pl Spirits from Brasil, vagy mittomén.Barcafeco írta:
vélemény?![]()
AbbólBarcafeco írta:Torrentkiller! Az avatarodon olyan mintha Ronaldinho terhes lenneezabból a csomagból van?
aha ertem... viszont sztem igyis jol latszik h mi az elkepzeles, gratula meg1x!torrentkiller írta: A vörös részét kicsit sötétebbre akartam(olyan igazi gránátvörösre) de valamiért ha sötétebb színt választotam ki akkor meg az a rész rózsaszín lett. Meg tudom hogy a kivágás sem tökéletes de pontosabban nem tudtam mert akkor az ujjait is beszínezte vna szegény RonninakAmúgy köszi a dícséretet
Ja és Gábor nagyon profik lettek a sigekGrat hozzá
A vörös részét kicsit sötétebbre akartam(olyan igazi gránátvörösre) de valamiért ha sötétebb színt választotam ki akkor meg az a rész rózsaszín lett. Meg tudom hogy a kivágás sem tökéletes de pontosabban nem tudtam mert akkor az ujjait is beszínezte vna szegény Ronninaksabres írta:torrentkiller: a mezed fantasztikus, nekem nagyon nagyon bejon.
csak graturalni tudok, orulnek ha jovore ezt lathatnam a fiukon. kar h a Nike nem latja ezt
Sztem nem kellene elhalványítani GIOt, de kül nagyon prof lettBarcafeco írta:
"Mér mi legyen, Fapuma?"Gyuri003 írta:jah télleg jol néz ki de méér pont adidas????