Írtátok lejjebb,h van olyan aki ha már csapata (BARCA v Real) kiesett pl Blből,akkor tud szorítani a másiknak

Hát ezzel én sosem lennék így, tudom,h nem vagyok katalán,és magyarországi BARCA drukker vagyok egyszerűen. De a rivalizálás az rivalizálás,nehogymár az ellenfél sikeréért szorítsak. Ez nálam dúrva. Sose tudnék Madrid sikeréért drukkolni,maximum gratulálni ha elérnek vmit,amit meg is szoktam tenni.
Volt olyan téma is,hogy amikor a BARCA v Real hosszú ideig nem nyert semmit sem,akkor a világelitbe tartozott a két csapat,szvsz ez hülyeség,úgy ahogy van
Én úgy gondolom,hogy amikor pl a BARCA,azaz mi nem nyertünk évekig semmit 90enéves végétől 2005ig nem nyertünk semmit sem,akkor nem a BARCA mint Csapat tartozott a világelitbe,hanem a BARCA ,mint HÍRNÉV,mivel a múlt sikerei már megvoltak,de jelenleg nem lehetett azt állítani,hogy az elitbe tartozó csapat

Ugyanígy van ez a Reallal is,főleg Europai szinten jelenleg,illetve már évek óta...aki most besorolja a Realt az elitbe,az max a hírnév alapján,amit RÉGEBBEN szerzett,de egyáltalán nem tartozik játéktudás alapján az elitbe. És ezt nagyon jól mutatja hogy 4.éve a legjobb 8ba nem tudnak bejutni. A jelenlegi elit tagjai közül NEMZETKÖZI szinten ezt mind1ik másik csapatnak sikerült,volt akinek sorozatosan... (pl.: Chelsea,Arsenal,M.U.,Milan ők sorozatosan jól teljesítenek, olykor becsúszik egy egy blama (pl M.U. csoportból sem jut tovább),de az állandóságra hívnám fel a figyelmet.)