Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem a milán a legsikeresebb csapat tavajtól?Victor_Valdes írta:Ez tény.De hány éve estek ki az első kiesése körben??Asszem 4. De nem biztos.Franco írta: A világ legsikeresebb csapatárol beszélsz.
Megint eltelt egy hét?Egyébként nem értem mit keresnek madridisták
ezen a fórumon! Wink Wink
De, biztos!Asszem 4. De nem biztos.
Ez tény.De hány éve estek ki az első kiesése körben??Asszem 4. De nem biztos.Franco írta: A világ legsikeresebb csapatárol beszélsz.
Öreg azért a világ legsikeresebb csapatárol beszélsz.socio66 írta:Szerintem egy olyan csapat ,aki egymást követö 4-5 évben nem képes bejutni Európa legjobb 8 csapata közé az nem méltó a sztárklub névre!
csak azért mert a világ leggazdagabb csapata.És? ez igy még nagyobb szégyen,mert minden adott ahhoz hogy a legjobbak legyenek mégis egy nagy 0-ák!!! Miről beszélünk ezután? A Madridisták mindig arrol voltak hiresek,hogy felsőbbrendűnek,királyinak tartják a csapatot! Hát ebben télleg egyedülállóak
hogy nagycsapat létére nem tudnak tuljutni a nyolcaddöntőn!![]()
gratulálok real! Ez igen! minden évben uj edző! már ott elb...tátok hogy Del Bosque-ét elküldtétek!minden évben 6 uj játékos! Ez igen! Csapatépítés magasfokon!! minden évben nagy tervek!! triplázunk ebben az évben!!
aztán meg jön a magyarázkodás!!! és miket irtok,hogy nem is kell nektek a bl!! hát persze!Na ez már szánalmas!! És én nem szurkolok a Realnak!
remélem nem nyernek semmit az idén!! Szerintem egy igazi Barca drukker NEM szurkolhat a Madridnak!!
VISCA EL BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ok,majd visszatérünk! bár én ezután a bl-kiesés utánRCarlos írta:Mi az hogy egy nulla?
Gondolkodj el mit beszélsz bogaram! Egy pöttyet vissza kéne venni az arcból és körül kéne nézni a saját házad táján! Aztán lehet mondani valamit! Remélem a szezonvégén itt leszel és visszatérhetünk erre a témára! ( bocsi a többi Barca-stól ) És nagyon jól fog esni, hogy az orrod alá dörgölhetem majd a bajnoki trófeát!! Te érdemled meg majd ezt a legjobban! Addig is nyugalom bogaram és vegyél vissza ! Bocs mindenkinek! Ezt Socio-nak szántam!
Na sziasztok!
Hala Madrid
Számomra elég zavaros ennek a hsz-nak a tartalmaMészi írta:Szerintem a real megnyeri a bajnokságot.A barca is sok bajnoki címet nyert már de a reala világ legjobb klubja ha bl-től eltekintünk.![]()
![]()
aronba azt írta, hogy 1958 óta emlékszik minden valamirevaló Madrid játékos nevére, és eredményére. A felsoroltak mindegyike a Madrid meghatározó játékosai voltak. Ezért merészeltem feltenni őket. És ha én, barca-drukker létemre tudom rájuk a választ, akkor egy iagzi Madrid-drukkernek is illik tudnia.Benga írta:Ez eléggé furcsa.
Szerintem nem kell senkinek sem bizonygatnia a másik fele azt, hogy ő most milyen drukker, mert én attól, hogy nem tudom, felsorolni a gólszerzőinket 10 évvel ezelőtről. Mert nem emlékszem rá vagy mert nem éltem, ugyanolyan barca drukkernek érzem magam mint bárki más.
Nem az adatoktól leszünk drukkerek. Az csak a mögöttes tartalom. Persze illik tudni, de szerintem az egész annak a kérdése, hogy ki mennyire tud ragaszkodni egy klubhoz és szeretni azt. ( Persze illik tudni a csapatról alapvető dolgokat, de a lényeg akkor sem ez.)
WTF?Varga Tamás írta:...aronba írta:...
maximum magyar szurkoló! de hogy játékos max vizesfiunak fér be! nem szapulni akarom de ez messze áll a valóságtól!messi1918 írta:A 2.-at tudom!
Tehát, Puskás lőtt négyet, Di Stefano háromat! Az évszázad legnagyobb meccsei között tartják azt számon! (Többek között, az angol-magyarral együtt)
Azért jó érzés azt látni, hogy az "évszázad meccsein" mindegyiken volt magyar a pályán! Nem kicsit jó, és jön a következő generáció!
Én például Szalainak is nagyon szurkolok! Nem tudom elítélni amiért a Madridban játszik![]()
Reméljük a következő generációk visszahozzzák a magyar sikereket, és egy El Classicon, mondjuk lesz két magyar is!
Akkor fejből válaszolj! Ne a gugli segítségével, hanem magadtól:aronba írta:Másrészt a Barca Története nem 99-ben kezdődött, ahogy a Madridé sem a Galaktikus érával. Minden csapat hősként emlékszik a régi nagy játékosokra kérdezhetsz tőlem bátran 58-óta emlékszek jónéhány valamilevaló Madrid játékos nevére. Persze nem tudom felsorolni az elmúlt 50 év valamennyi Madrid játékosát. Abban persze egyetértek hogy sok divat Madrid szurkoló van aki csak a tavalyi bajnoki cím után csatlakozott a Madridstákhoz. Az ilyeneknek az is újdonság ha azt mondod neki, hogy valaha Mijatovic és Anelka is a Madridban játszott. Nem beszélve hogy azt sem tudják hogy Capello már 96-ban is madrid edzője volt
Ez is sajnos igaz, de azért ne ítéljetek el mindenkit, aki mondjuk a tavalyi győzelemkor kapcsolódott a Madrid táborához, hiszen amikor Te szurkolni kezdtél a Barcának, nem hiszem, hogy tudtad fejből a Barca történelmét, és valószínűleg senki se olyan hülye, hogy vesztes csapatoknak drukkoljon, akik nem is játszanak jól.Giga999 írta:Én pont azokat gyűlölöm a kis divatdrukkereket!!Nem csak a tavalyi bajnoki cím óta vannak ienek!!!Sok oka van annak hogy madridos lett valaki..Ismerek olyat aki MUFCos volt de Bechks elment a madridba és azóta HALA Madrid!!!Meg sok olyan van aki belenéz egy történelmi statisztikába látja hogy a madrid 30t nyert ezért nekik szurkol!És ha nem nyer a Barca másnap olvasom IWIW üzifalon hogy:"Mit játszott a barca?"Én ezeket tiszta szívből gyűlölöm!!De látom hogy te nem ien vagy ezért elnézést kérek a beszólásért!!aronba írta:Másrészt a Barca Története nem 99-ben kezdődött, ahogy a Madridé sem a Galaktikus érával. Minden csapat hősként emlékszik a régi nagy játékosokra kérdezhetsz tőlem bátran 58-óta emlékszek jónéhány valamilevaló Madrid játékos nevére. Persze nem tudom felsorolni az elmúlt 50 év valamennyi Madrid játékosát. Abban persze egyetértek hogy sok divat Madrid szurkoló van aki csak a tavalyi bajnoki cím után csatlakozott a Madridstákhoz. Az ilyeneknek az is újdonság ha azt mondod neki, hogy valaha Mijatovic és Anelka is a Madridban játszott. Nem beszélve hogy azt sem tudják hogy Capello már 96-ban is madrid edzője volt
És a legnagyobb baj, hogy ez mind igaz. Nagyon kár, hogy ilyen Mijatovicok helyett az olyan játékosokat küldik el szó nélkül, mint Hierró, Helguera, stb...Boixos írta:vhogy nem kapnék röhögőgörcsöt attól a vicctől, ha az új edzőjüket murinnyónak hívnák...Frank Rijkaard írta: ON:
Egyébként vicc lenne ha a Madrid megint edzőt váltana
amúgy nagyon "szimpatikusan", úriember módjára kezelik ezeket a "személyzeti kérdéseket" a madridnál, a királyi klubnál.
csak az utóbbi időben úgy vágták ki del bosque-t, hierrót, capellót és ahogy most legújabban kiderült még helguerát is, mint a macskát sza.rni.
mindezt olyan noname, nulla emberekkel csinálták, akik semmit sem tettek a madridért, max bajnokságokat, bl-eket nyertek nekik, meg becsületesen lenyomták ott a pályafutásuk nagy részét.
és akkor raulnak, akinek a teljesítménye már több éve a középszar és a nagyonszar között ingázik, olyan szerződést kínálnak, amivel 97 éves koráig biztosítják a helyét a kezdőben...
kicsit jobban is figyelhetnének arra, h kinek, mit köszönhetnek, mert ez a hozzáállás minden, csak nem olyan felsőbbrendű, amilyennek előszeretettel gondolják magukat.