De ettől még Touré és Iniesta magasan jobb játékos Diarránál és Sneidernél.
Hogy magasan nem jobb, az biztos!! Yaya nagyon jó formában játszik, Diarrának idén kevés jó meccse volt!

Szóval hogy job formában van Yaya, az nem kérdés. De azért ilyen lazán kijelenteni, hogy valaki ennyivel meg annyival jobb...
Iniesta meg Sneijder eleve nem ugyanazon a poszton játszik. Sneijder előrébb van, és gólerősebb játékos. (Tavaly csak a bajnokságban több gólt lőtt, mint Iniesta összesen a Barcelonában 200 meccs alatt!) De mint mondtam, nem ebből kell kiindulni, más poszton játszanak, én nagyra tartom Iniestát, és még ennél is jobb lesz! De Sneijder, csak most jött ebbe a bajnokságba, és sérült is volt elég sokat. Meg szerintem Schuszti nem is találta meg még igazán a helyét! A holland válogatottban továbbra is jó, de a Madridban csak pár jó meccse volt! Talán majd a következő szezon után meg lehet mondani, hogy Sneijder hogy illik ebbe a bajnokságba illetve a Reálba.
De nem mennék bele ismét egy keret összehasonlításba. Inkább ne is válaszolj, kérlek!
Ne is, rosszul járnátok bizonyos értelemben!
Tudnám minek jártok ide? Uncsi a madridista?
Én meg azt nem értem minek kell et a kérdést hetente 3szor feltenni, amikor le lett írva 50szer, hogy erre való ez a topic, már a helyi moderátorok is 20szor leírták ezt..miért olvasod ezt a topicot, ha nem érdekel a madridisták véleménye?