Barça Igazolások 2007-08
Hát én a bloggal értek teljes mértékben egyet: csak egy jó eddző kéne aki új lendületet ad a csapatnak!
- barcatom
- Jugador del Barça
Hát nyáron a középpályát kell erősiteni mindenféleképpen, Deco már nem az a Deco ugyanigy Xavi, adjuk el Ronit meg Deco és jöjjön Diego! Drogba nem kell szerintem elöl megvagyunk, meg félek ugyanolyan szindroma lesz mint Henry!
csak is a barca!!!!!!!!!!!
"úgy sacc per kábéra. Vagyis simán költenétek 150+ millió eurót játékosokra, miközben a világ legerősebb kerete itt van Rijkaard segge alatt. Nem azt mondom, hogy nem kellenek frissítések, de könyörgöm, kicsit gondolkozzunk már..."
hát igen régen olvastam már itt, ekkora igazságot! jópáran megfogadhatnák
hát igen régen olvastam már itt, ekkora igazságot! jópáran megfogadhatnák

- Fernando
- Llegenda del Barça
De még 15-20- ért semsenzu írta:http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=588822
Drogbáért 35 millió eurót kér Abramovich
köszönjük NEM!

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- senzu
- Entrenador del Barça
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=588822
köszönjük NEM!
köszönjük NEM!
- barca0417
- Entrenador del Barça
sztem a keretnek kéne adni még egy esélyt, úgymond, és Rijkaardot kéne lecserélni, már most. sztem ennél nem nagyon kell erősebb keret...persze egy-két változás kell,(Oli, guddy, Ezqu....-out) de én azért megnézném ezt a keretet egy másik edzővel.
Rijkaard már kapott egy második lehetőséget, idénre, kapott 4 jó játékost és két tehetséget, de a játék továbbra sem jó, az eredmények sem jönnek igazán. szóval szerintem mindenekelőtt egy új edző kell. és nem fabregasok, meg nasrik meg benzemák......mind nagyon jók, de egyenlőre nem ők a megoldás szerintem.
Rijkaard már kapott egy második lehetőséget, idénre, kapott 4 jó játékost és két tehetséget, de a játék továbbra sem jó, az eredmények sem jönnek igazán. szóval szerintem mindenekelőtt egy új edző kell. és nem fabregasok, meg nasrik meg benzemák......mind nagyon jók, de egyenlőre nem ők a megoldás szerintem.

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Továbbra is tartom, hogy lényegi változás kell. Véleményem remélhetőleg olvasható lesz blog formájában.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Cooltiszo 2008.02.17. 17:59:08-kor.
- danko94
- Entrenador del Barça
Bocs javítottam....danko94 írta:Énis leíron akk a csapatot amit elképzelnék....
Távozók: Deco,Guddy,Edmilson,Rafa,Jorquera,Frank
Érkezők: Daniel Alves,Garay,Capel,Fabregas,Benzema.....
-----------------------------Victor Valdes------------------------------------ --------------------------------(Pinto)----------------------------------------
Dani Alves----------Puyol---------------G.Milito------------------Abidal---
----(?)----------------------------(Garay)------------------------(Sylvinho)
--------------------------------Yaya Touré-----------------------------------
---------------------------------(Crosas)-------------------------------------
-------------Xavi-------------------------------------------Fabregas--------
-----------(Iniesta)-----------------------------------------(Capel)---------
-------------------------------------Messi------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------
-------------------------Eto'o--------------------Henry----------------------
------------------------(Bojan)---------------(Benzema)-------------------
Edző. José Mourinho
-
- Hírhozó-cikkíró
Karashu írta: Lahm
Benzema
Daniel Alves
Fabregas
Capel
Most őszintén! Ti végiggondoljátok azt, amit leírtok?Richi írta: Nasri
Fabregas
Alves vagy Maicon
Capel
Benzema
Lahm 10-15 millió
Benzema min. 40 millió
Daniel Alves 30-35 millió
Fabregas min. 40 millió
Capel 10-20 millió
Nasri 15-20 millió
úgy sacc per kábéra. Vagyis simán költenétek 150+ millió eurót játékosokra, miközben a világ legerősebb kerete itt van Rijkaard segge alatt. Nem azt mondom, hogy nem kellenek frissítések, de könyörgöm, kicsit gondolkozzunk már...
Nem tudom,h miért akarja itt mindenki eladni Xavit.Az előző két fordulóban ki is húzta ki a csapatot a [auto_cenzúra]?!Én xavira emlékszem,de javítson ki ,aki jobban tudja.Egyébként meg az egész szezonban jól játszik,sőt évek óta jól játszik, én nem emlékszem rossz szezonjára.Az viszont,h az egész csapat gyengén teljesít nem az ő hibája.
Nekem az a véleményem,h Ronaldinhonak még egy lehetőséget kapnia kell egy másik edző kezei alatt is a Barcában és ,ha úgy sem megy,csak után kellene elküldeni.Én amúgy sem értettem egyet azokkal,akik a tavalyi szezonban kritizálták.Ő lőtte a legtöbb gólt a csapatba, voltak látványos megmozdulásai és Eto'o és Messi hiányában a vállán vitte a csapatot.Nem miatta vesztettük el a ligát, én inkább Rijkaardot tartom felelősnek pl.: Oleguer rendszeres játékáért és más játékosokat meg nem a posztjukon játszatott.
Azokon csak jót nevetek,akik Decot kritizálják,m a brazil-portugál amikor lehetőséget kap jól játszik és hasznára van a csapatnak.
Az idei szezonról annyit,h ha ilyen keret gyengén szerepel,az leginkább az edző hibája.
Ennek a csapatna kcsak edzői poszton és kiegészítő-emberekben kell változni a nyáron!
Nekem az a véleményem,h Ronaldinhonak még egy lehetőséget kapnia kell egy másik edző kezei alatt is a Barcában és ,ha úgy sem megy,csak után kellene elküldeni.Én amúgy sem értettem egyet azokkal,akik a tavalyi szezonban kritizálták.Ő lőtte a legtöbb gólt a csapatba, voltak látványos megmozdulásai és Eto'o és Messi hiányában a vállán vitte a csapatot.Nem miatta vesztettük el a ligát, én inkább Rijkaardot tartom felelősnek pl.: Oleguer rendszeres játékáért és más játékosokat meg nem a posztjukon játszatott.
Azokon csak jót nevetek,akik Decot kritizálják,m a brazil-portugál amikor lehetőséget kap jól játszik és hasznára van a csapatnak.
Az idei szezonról annyit,h ha ilyen keret gyengén szerepel,az leginkább az edző hibája.
Ennek a csapatna kcsak edzői poszton és kiegészítő-emberekben kell változni a nyáron!
Zambrottának már inkább csak neve van mint kiváló játéka!de ezeket az igazolásokat amiket leírtam azokat csak azután gondoltam ha a következő edző alatt sem jönnek az eredmények!mert az első igazolás nálam Murinho!
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Xavi még bőven megújulhat, ő sosem volt az a látványos játékot bemutató spíler, viszont annál hasznosabb. Ha lesz mozgás és beindulások a támadóalkzatban (meg persze nem árt ha az egész csapat mozogna), akkor az ő halálpontos ütempasszai nagyon sokat érhet még.
Zambit és Jourquerát megtartanám, de az olasz sajnos menni akar.
Zambit és Jourquerát megtartanám, de az olasz sajnos menni akar.
- Karashu
- Jugador d'estrella
Én Xavi-t nem adnám el, Nasri nekem nem kéne, és Alves-t hoznám.Richi írta:erre még sose gondoltam amit most fogok írni de beugrott és kérem a véleményeket!ADJUK EL: Deco,Xavi,Oleguer,Zambrotta,Guddy,Ezqu,R10,Jorquera
IGAZOLJUK LE:Nasri,Fabregas,Alves vagy Maicon,Garay,Capel,Benzema
Persze ezzel kicserélnénk a fél csapatot de úgy érzem h Deco és Xavi se a régi na meg Roni sem!reagáljatok!!!!
Mondjuk én a 4:3:3-as taktikát alakítanám, és középpályán Fabregas, Iniesta és Touré lenne. Ha jönne Benzema, nem kéne Capel.
A többivel egyetértek.
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!
Eddig jól kenjük Pep!
Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! 

Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!

Eddig jól kenjük Pep!

nekem tetszik az igazolás része de én R10-t nem adnám el, megnézném más eddző alatt ugyanígy Xavit. Főleg azért ha megszavazzák azt a szabályt h minden csapatban 5 olyan nemzetiségünek kell lenni a kezdőben, amelyik bajnokságban játszik a csapat akkor Xavi jól jöhet még. Capel,Garay,Alves, Fabregas lenne a legjobb!Richi írta:erre még sose gondoltam amit most fogok írni de beugrott és kérem a véleményeket!ADJUK EL: Deco,Xavi,Oleguer,Zambrotta,Guddy,Ezqu,R10,Jorquera
Persze ezzel kicserélnénk a fél csapatot de úgy érzem h Deco és Xavi se a régi na meg Roni sem!reagáljatok!!!!
erre még sose gondoltam amit most fogok írni de beugrott és kérem a véleményeket!ADJUK EL: Deco,Xavi,Oleguer,Zambrotta,Guddy,Ezqu,R10,Jorquera

- Oleguer
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem...
Távozzon: Pinto (amit lejár a kölcsön azonnal), Ronaldinho, Deco, Gudjonzen és Oleguer
Jöjjön: Egy szélsővédő pl Alves, Lahm
Deco helyére meglehetne probalni Cescet visszacsávítani de erre mondjuk kevés esély és kellene egy szélső Ronaldinho helyére.
Távozzon: Pinto (amit lejár a kölcsön azonnal), Ronaldinho, Deco, Gudjonzen és Oleguer
Jöjjön: Egy szélsővédő pl Alves, Lahm
Deco helyére meglehetne probalni Cescet visszacsávítani de erre mondjuk kevés esély és kellene egy szélső Ronaldinho helyére.
-
- Barça B
nem rossz csapat de sztem benzema nem fog leülni cserepadra ha más csapadba kezdö lehet
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
A Barcelona jövőre.: (racionálisan)
Távozzon: Jorquera, Oleguer, Deco Gudjohnsen, Ezquerro, dos Santos
Befojt összeg: Kb. 50 millió €
Igazolások: Daniel Alves, Garay, Benzema, Crosas, Valiente
Kiadás: Kb. 80 millió €
-----------------------------Valdés-----------------------------
----------------------Puyol---------Milito----------------------
------Daniel Alves-----------------------------Abidal---------
----------------------------Yaya Touré------------------------
--------------Xavi-----------------------------Iniesta---------
-------------Messi-----------Eto'o---------R10---------------
Cserék: Pinto, Zambrotta, Garay, Márquez, Crosas, Henry, Benzema, Bojan
Távozzon: Jorquera, Oleguer, Deco Gudjohnsen, Ezquerro, dos Santos
Befojt összeg: Kb. 50 millió €
Igazolások: Daniel Alves, Garay, Benzema, Crosas, Valiente
Kiadás: Kb. 80 millió €
-----------------------------Valdés-----------------------------
----------------------Puyol---------Milito----------------------
------Daniel Alves-----------------------------Abidal---------
----------------------------Yaya Touré------------------------
--------------Xavi-----------------------------Iniesta---------
-------------Messi-----------Eto'o---------R10---------------
Cserék: Pinto, Zambrotta, Garay, Márquez, Crosas, Henry, Benzema, Bojan
in to exile
- Karashu
- Jugador d'estrella
Én azért mondtam Capel-t, mert nagyon jól játszik, trükkös és rettentően gyors! Csak ezért... 

VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
Eddig jól kenjük Pep!
Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! 

Eddig jól kenjük Pep!

- Dave87
- Capitá del Barça
Most hirtelen mindeki Capel-t akarja megvenni, hihetetlen
.
Eddig meg fel sem merült a neve! Jó játékos, de nem kell mindenkit egyből leigazolni, aki egyszer is jól játszik ellenünk, mert akkor már a fél világot megvehetnénk, kezdve Riise-től Bellamy-n át akár még Julio Baptista-t is vegyük meg, mert ő rúgta a gólt ellenünk!!!
Igenis vannak jó középpályásaink, nem kell ide még 2 hoki, hogy huzogasson. Szerintem Riijkard helyett kell hozni valakit, aki felrázza a csapatot és újat tud hozni, ennyi.

Eddig meg fel sem merült a neve! Jó játékos, de nem kell mindenkit egyből leigazolni, aki egyszer is jól játszik ellenünk, mert akkor már a fél világot megvehetnénk, kezdve Riise-től Bellamy-n át akár még Julio Baptista-t is vegyük meg, mert ő rúgta a gólt ellenünk!!!
Igenis vannak jó középpályásaink, nem kell ide még 2 hoki, hogy huzogasson. Szerintem Riijkard helyett kell hozni valakit, aki felrázza a csapatot és újat tud hozni, ennyi.
pedig így elég erősek lennénkSlither írta: Neked is mondanám, hogy egyszerre egy csapatban csak 11 játékos lehet a pályán.

- danko94
- Entrenador del Barça
Énis leíromn akk a csapatot amit elképzelnék....
-----------------------------Victor Valdes------------------------------------ --------------------------------(Pinto)----------------------------------------
----Messi----------------------------------------------------------R10-------
------(?)---------------------------------------------------------(Giovani)---
---------------------------------Eto'o---------Henry--------------------------
-------------------------------(Bojan)------(Benzema)----------------------
Edző. José Mourinho
----Messi----------------------------------------------------------R10-------
------(?)---------------------------------------------------------(Giovani)---
---------------------------------Eto'o---------Henry--------------------------
-------------------------------(Bojan)------(Benzema)----------------------
Edző. José Mourinho