Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hogy ez mennyire igaz!!!!!!!!!!!!!!!aronba írta:Mit kell úgy odalenni, idén nem megy a csapatnak s valószínűleg a Madrid bajnok lesz. Attól még nem dől össze a világ. Fontosabb dolgok i vannak, pl Bl-t nyerni, vagy feljavítani a csapat játékát.
CS0ki írta:Az állítás igazságával nem foglalkozom, csak azt nem értem hogy jön ide Cannavaro? Egyik egy jobb oldali védő, másik egy belső védő...És mit számít egy másik csapatban lévő másik játékos teljesítménye Zambrotta megítélésénél?Viszont Zambrottáért kár lenne, ő sokkal jobb, mint az aranylabdás Cannavaro.
Az állítás igazságával nem foglalkozom, csak azt nem értem hogy jön ide Cannavaro? Egyik egy jobb oldali védő, másik egy belső védő...És mit számít egy másik csapatban lévő másik játékos teljesítménye Zambrotta megítélésénél?Viszont Zambrottáért kár lenne, ő sokkal jobb, mint az aranylabdás Cannavaro.
Jelen pillanatban pedig még az tűnik egyszerűbbnek - persze szerintem sem egy sétagalopp, meg jókora adak mák is kell hozzá...pancho_sanza írta:Azért a BL nyerés egy kicsit nehezebb, mint tűnik....
Ha a Bilbao csatára nem akart volna szép golt rugni akkor a vége 2-1 lett volna!(második félidőbe volt ez a hejzet!!)Etooka írta: Mért,azért helyzete nem volt a Bilbaonak a 2. félidőben és ha berugjuk azt a ziccert,sima ügy a meccs!Legalábbis szerintem,én nem nagyon láttam [auto_cenzúra] helyzetet!
Ui.:Henry nem tudom mit szeretne,annyi nem elég tőle,hogy visszafut meg passzolgat!
2007-2008,La Liga nyertese:Real Madrid.....
sokkal mélyebben gyökereznek a problémák. ide nem új játékos kell. ha idejönne CR, vagy Quaresma, akkor is ugyanolyan egysíkú lenne a játék, ugyanúgy megfojtaná egy taktikus edző.Lennon írta:.Az Átigazolási szezonban elkénne gondolkozni hogy mit akarnak Decóval meg Gudhjonsennel csinálni mert valóban a pályán voltak de ekkor jön a kérdés:de minek?Én azt mondom hogy hülyék voltak amikor elengedték_Quaresmát mert többre mennék vele mint Decóval azon kivül hogy egy normális passzt nem adott meg szabálytalankodott tőle még a csereként beált Edmilson is többet csinált.És Decónál ez már azt hiszem nem az első esett.Szóval elgondolkozhatnának azon hogy mit akarnak egyes játékosokal tenni mert itt szerintem még az edző váltás sem segít a csapat sorsán.