G-Jay írta:Hmm. Voltam nyilt napon, hát ott akkora kockák voltak, hogy az már nem is kocka, hanem valami 4 dimenziós test...haverokkal csak néztünk mint borjú az új kapura. Hülyének azért mi sem vagyunk hülyék (ha már a Kossuth gimibe felvettek, és nem buktunk meg...), de ellenük nehéz lesz az tuti! Más szakma annyira nem vonz amugy. Mérnöki meg ugyis nehéz mindegyik!
G.
Persze nem könnyű a mérnöki, én ezt tapasztalom, de a BME villamora ez hatványozottan igaz. Nem mondom, hogy a többiekhez képest Ti kevesebbet tudtok, vagy kevesebbek vagytok, hanem azt, hogy bennmaradni nehéz, ott már nem számít, hogy kik a riválisaid, ha akarod és eleget teszel érte, akkor persze menni fog. Amúgy ha már lehúztál egy félévet valamelyik egyetemen rájössz, hogy a gimi ehez képest semmi, ezt nem azért mondom, hogy hidd el, mert ez csak akkor tudod megérteni, hogyha átéled, mondhat Neked bárki bármit, de ez így van, de ha BME-re jössz, akkor legalább már többen leszünk. (Enrique, Rumig(?), HAnonymus, Én, valakit kihagytam?Többieket annyira nem vágom)
Ordog, tom, hogy régen volt a nyelvvizsga-érettségi, ezért is írtam, hogy valamikor régen, de azt már lusta voltam leírni, hogy valszeg akkor Cool még kicsi volt