Huszi nyitotta fel a szememgrecki írta:Áhhh, ne is mondd Zol...
Mióta vagy divatdrukker?

Hát hibázni emberi dolog...Köszönöm szépen, hogy elismerted igazamat! Úriember vagy!
Köszönöm szépen, hogy elismerted igazamat! Úriember vagy!Bányász írta:Igaz...egybe nem olvastam végig,csak most miután bemásoltam!varga tamás írta:Bányász!
Ne haragudj, de nincs igazad, mert itt a szócikkben nem az amerikai gépről van szó, hanem a szovjetről. Így a másik, nem üzemelő gépre vonatkozó mondat, az AN-225-ösre vonatkozik.
Végigolvasva egészen más...figyelmetlen voltam
Igaz...egybe nem olvastam végig,csak most miután bemásoltam!varga tamás írta:Bányász!
Ne haragudj, de nincs igazad, mert itt a szócikkben nem az amerikai gépről van szó, hanem a szovjetről. Így a másik, nem üzemelő gépre vonatkozó mondat, az AN-225-ösre vonatkozik.
A wikipédián szereplő cikket illene végigolvasnod, ill. a szöveget helyesen értelmezned.Bányász írta:Varga Tamás:
Ismét nem kötekedésből...
"az Egyesült Államokban épített és mindössze egyszer repült Hughes H–4 fesztávja viszont meghaladta az An–225-ét"
"Mindössze egy üzemelő és egy részben megépített példánya van, ez utóbbit a közeljövőben üzemképes állapotba akarják hozni."
De asszem a teherbírását nem haladja meg,tehát az Antonov még mindig megmarad csúcstartónak!