Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze ezt mondhatjuk...de Casillas rutinos volt amikor odatették?Vagy Buffon rutinos volt??Nem azt mondom,h Oier olyan lesz mint ők...de ki tudjaMessa írta:Egyszerűen rutintalanabb...Ezt mire alapozod,h több gólt kapna a csapat??Arra,h fiatal?Az feltétlenül azzal jár,h több gólt kap?
Hát ha új edző lesz akkor tuti bekövetkezik..!Mert sztem új edző új taktika,és a jelenlegi keret nem igazán alkalmas más taktikára(alapfelállásra gondolok),mint amivel most játszunk,csak esteleges fejek hullásával lenne megoldható(szóval nincs könnyű helyzetben Rijkaard)!Danka00792 írta:Jelenleg én sem. Viszont nyáron legalább akkora caspatkicserélödést várok mint a 2003-04 es szezon és 04-05-ös közöttBányász írta:Én igazából nem látom feltétlen szükségét igazolgatásoknak!Szerintem ez a keret bőven jó,és atom erős!
A csapat kicserélést az edzővel kezdeném!Danka00792 írta:Jelenleg én sem. Viszont nyáron legalább akkora caspatkicserélödést várok mint a 2003-04 es szezon és 04-05-ös közöttBányász írta:Én igazából nem látom feltétlen szükségét igazolgatásoknak!Szerintem ez a keret bőven jó,és atom erős!
Egyszerűen rutintalanabb...Ezt mire alapozod,h több gólt kapna a csapat??Arra,h fiatal?Az feltétlenül azzal jár,h több gólt kap?
Csak szerintem az a baj,h nem nagyon tudsz már rajta erősíteni!Mert az rendben van,h hozol valakit padra,h ne Oleguer álljon be ha gond van,vagy ne ő pótolja a sérülteket,mert padra nem igazán jönne szerintem minőségi játékos(max valami öreg,de ne legyünk má Milandoki írta:Igen,erős a keret.De ha lesérül 1 védőnk ,akkor jön OleguerBányász írta: Én igazából nem látom feltétlen szükségét igazolgatásoknak!Szerintem ez a keret bőven jó,és atom erős!![]()
,vagy Thuram.A franciát jónak tartom álltalában,de mostanában nem volt valami magabiztos.
Jelenleg én sem. Viszont nyáron legalább akkora caspatkicserélödést várok mint a 2003-04 es szezon és 04-05-ös közöttBányász írta:Én igazából nem látom feltétlen szükségét igazolgatásoknak!Szerintem ez a keret bőven jó,és atom erős!
Én örülnék ha ez történne...mármint nem ha megsérülne Valdes..hanem ha ne adj Isten megsérül akkor Oier véd...én azt támogatnám!Nem tudom, ha tényleg kidőlne Valdes, akkor mit szólnátok ha Oier védene mondjuk 2 hónapig
Ezt mire alapozod,h több gólt kapna a csapat??Arra,h fiatal?Az feltétlenül azzal jár,h több gólt kap?akkor majd hány gólt kapna a csapat
Igen,erős a keret.De ha lesérül 1 védőnk ,akkor jön OleguerBányász írta: Én igazából nem látom feltétlen szükségét igazolgatásoknak!Szerintem ez a keret bőven jó,és atom erős!
Sztem ez azért nem akkora gond!Mert így Puyol szépen visszamegy a helyére,és a sokak által bekövetelt Zambrotta is játszhat!Marquez meg takarít középpályán!Ronaldinho&Barca írta:Én mondjuk középpályára igazolnék valakit most, Touré nincs Edmilson megint lesérült.. ez a poszt mindig inog.
... Kellett nekünk eladni Mottát, kiegészítőembernek tökéletes volt.Ronaldinho&Barca írta:Én mondjuk középpályára igazolnék valakit most, Touré nincs Edmilson megint lesérült.. ez a poszt mindig inog.
Szerintem is bízhatnánk Oierben,attól,hogy élete első felnőttmeccsén kapott két gólt,még lehet nagy kapus!!!!!Ráadásul egyik gól sem az ő hibája volt.Bányász írta:És akkor ne is adjunk neki több esélyt??Mert egy meccsen nem tündökölt?Mondjuk egyébként nem láttam tőle egetrengető hibát se!Hát, engem mondjuk, nem győzött meg az Alcoyano ellen...
És én igenis azt mondom,h ha esetleg Valdes lesérül,akkor védjen csak ő nyugodtan!Miért nem bízhatnánk benne...?
És akkor ne is adjunk neki több esélyt??Mert egy meccsen nem tündökölt?Mondjuk egyébként nem láttam tőle egetrengető hibát se!Hát, engem mondjuk, nem győzött meg az Alcoyano ellen...
Szerintem meg nem, most gondolj bele. Ne adja Isten, Valdes egy edzésen összefut valakivel, megsérül...és? Na, akkor mit csinálsz? Felhozod Oiert? Hát, engem mondjuk, nem győzött meg az Alcoyano ellen...Morminho írta:Sztem a kapus poszt az az ami a legkevésébé problémás...
Biztos vagy benne, hogy Rijkaard dönt egyes egyedül arról, hogy kik menjenek el a klubtól? Én nem ! Egyébként még egyik játékos távozása sem tény,addig pedig kár ilyet mondani. Van rá esély.LG írta:Akkor igen gyorsan elfelejtettétek, h Deco a sérülése előtt a csapat legjobbja volt. Azota hány meccset játxottHa jol tudom a Valencia ellen beállt csereként a végén, ahol nem játxott rosszul, meg a madrid ellen az első félidőben, ahol szintén nem őt kellett volna lehozni, mert volt nála rosszabb a pályán, nem is 1.
Ebből meg az van, h rossz formában van, nem küzd stb....Nem értem![]()
Ott van aztán Zambrotta. Ő vele sem volt sok gond, aztán 1x kiálitották. Azota kegyvesztett.
Ezeknek nem azért kell menniük, mert rosz játékosok, hanem mert nem kellenek az isetni edzőnknek
Ne legyünk már olyanok, hogy azért tartunk meg valakit, hogy más csapatot ne erősítsenek.(lásd. Chelsea)Barcafeco írta:Mongyuk Ronaldinhot és Decot hatalmas hülyeség lenne eladni mer sok nagy csapat szeretné megszerezni ezt a két játékost és a Barcelona meg csak így eldobná? nem fogjál eladni se Decot se Ronaldinhot. Azér ők se hülyültek meg.
Igazad van, bár az vicc, hogy olyan játékost akarunk visszavenni, akit mi neveltünk fel. Nem kéne egy kicsit jobban megbecsülni a fiatalokat?norbert55 írta:Sztem Zambrottát,Ezquerro-t,Thuram.ot,Gudjohnsent,Sylvinhót,Decó-t, Ronaldinhó-t és jorquerát el kell adni.Helyükre én dani alvest támogatnám. 2.indok.
1.Ő már jobban megszokta a spanyol focit mint lahm szokná.ne kockáztassunk.
2. a sevilla rosszabul áll mint a Bayern.
leigazolnám a fiatal Gerard Piquét, és Fabregas-t.A támadósor-ba pedig
Ronaldinhó helyett Mancinit mer már nem annyira fiatal 27 éves és míg ő neki lejár a fénykora addigra Dos santos és Bojan már alapember lesz.
a többi tartalék játékos helyett a B keretből fiatalokkal pótolnám.
Mi a véleményetek?
Ez jó, mert Mancini néhány hónappal idősebb, mint Ronaldinho...norbert55 írta:Sztem Zambrottát,Ezquerro-t,Thuram.ot,Gudjohnsent,Sylvinhót,Decó-t, Ronaldinhó-t és jorquerát el kell adni.Helyükre én dani alvest támogatnám. 2.indok.
1.Ő már jobban megszokta a spanyol focit mint lahm szokná.ne kockáztassunk.
2. a sevilla rosszabul áll mint a Bayern.
leigazolnám a fiatal Gerard Piquét, és Fabregas-t.A támadósor-ba pedig
Ronaldinhó helyett Mancinit mer már nem annyira fiatal 27 éves és míg ő neki lejár a fénykora addigra Dos santos és Bojan már alapember lesz.
a többi tartalék játékos helyett a B keretből fiatalokkal pótolnám.
Mi a véleményetek?