Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.01.12. 15:51:11

Messa írta:
Ezt mire alapozod,h több gólt kapna a csapat??Arra,h fiatal?Az feltétlenül azzal jár,h több gólt kap?
Egyszerűen rutintalanabb...
Persze ezt mondhatjuk...de Casillas rutinos volt amikor odatették?Vagy Buffon rutinos volt??Nem azt mondom,h Oier olyan lesz mint ők...de ki tudja :wink:
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Bányász

2008.01.12. 15:49:58

Danka00792 írta:
Bányász írta:Én igazából nem látom feltétlen szükségét igazolgatásoknak!Szerintem ez a keret bőven jó,és atom erős!
Jelenleg én sem. Viszont nyáron legalább akkora caspatkicserélödést várok mint a 2003-04 es szezon és 04-05-ös között
Hát ha új edző lesz akkor tuti bekövetkezik..!Mert sztem új edző új taktika,és a jelenlegi keret nem igazán alkalmas más taktikára(alapfelállásra gondolok),mint amivel most játszunk,csak esteleges fejek hullásával lenne megoldható(szóval nincs könnyű helyzetben Rijkaard)!
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.12. 15:49:36

Danka00792 írta:
Bányász írta:Én igazából nem látom feltétlen szükségét igazolgatásoknak!Szerintem ez a keret bőven jó,és atom erős!
Jelenleg én sem. Viszont nyáron legalább akkora caspatkicserélödést várok mint a 2003-04 es szezon és 04-05-ös között
A csapat kicserélést az edzővel kezdeném!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.12. 15:46:59

Ezt mire alapozod,h több gólt kapna a csapat??Arra,h fiatal?Az feltétlenül azzal jár,h több gólt kap?
Egyszerűen rutintalanabb...
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Bányász

2008.01.12. 15:46:10

doki írta:
Bányász írta: Én igazából nem látom feltétlen szükségét igazolgatásoknak!Szerintem ez a keret bőven jó,és atom erős!
Igen,erős a keret.De ha lesérül 1 védőnk ,akkor jön Oleguer :roll: :oops: ,vagy Thuram.A franciát jónak tartom álltalában,de mostanában nem volt valami magabiztos.
Csak szerintem az a baj,h nem nagyon tudsz már rajta erősíteni!Mert az rendben van,h hozol valakit padra,h ne Oleguer álljon be ha gond van,vagy ne ő pótolja a sérülteket,mert padra nem igazán jönne szerintem minőségi játékos(max valami öreg,de ne legyünk má Milan :wink: ),vagy tudsz hozni olyat aki minőségi vagy jobb is mint aki jelenleg a csapatban van!De akkor meg egy ember kiszorulna,és nem hiszem,h példáil a védőnégyesből bárki szívesen padozna....!Így inkább elmenne sztem,és akkor megint ott tartunk,h marad Oleguer....
Kép

Danka00792
Director del Fútbol

2008.01.12. 15:43:04

Bányász

2008.01.12. 15:42:15

Messa!
Nem órdítottunk le,csak mi is elmondtuk a vélemyénünket!Ha úgy tűnt bunkók vagyunk elnézést!
Nem tudom, ha tényleg kidőlne Valdes, akkor mit szólnátok ha Oier védene mondjuk 2 hónapig
Én örülnék ha ez történne...mármint nem ha megsérülne Valdes..hanem ha ne adj Isten megsérül akkor Oier véd...én azt támogatnám!
Amúgy is maximálisan fiatalpárti vagyok!
akkor majd hány gólt kapna a csapat
Kép

doki
Entrenador del Barça

2008.01.12. 15:40:42

Bányász írta: Én igazából nem látom feltétlen szükségét igazolgatásoknak!Szerintem ez a keret bőven jó,és atom erős!
Igen,erős a keret.De ha lesérül 1 védőnk ,akkor jön Oleguer :roll: :oops: ,vagy Thuram.A franciát jónak tartom álltalában,de mostanában nem volt valami magabiztos.
Bányász

2008.01.12. 15:36:43

Ronaldinho&Barca írta:Én mondjuk középpályára igazolnék valakit most, Touré nincs Edmilson megint lesérült.. ez a poszt mindig inog. :?
Sztem ez azért nem akkora gond!Mert így Puyol szépen visszamegy a helyére,és a sokak által bekövetelt Zambrotta is játszhat!Marquez meg takarít középpályán!

Én igazából nem látom feltétlen szükségét igazolgatásoknak!Szerintem ez a keret bőven jó,és atom erős!
Kép

Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.12. 15:36:30

Ronaldinho&Barca írta:Én mondjuk középpályára igazolnék valakit most, Touré nincs Edmilson megint lesérült.. ez a poszt mindig inog. :?
... Kellett nekünk eladni Mottát, kiegészítőembernek tökéletes volt. :roll:
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
---------------Katt ide----------------
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.01.12. 15:33:04

Én mondjuk középpályára igazolnék valakit most, Touré nincs Edmilson megint lesérült.. ez a poszt mindig inog. :?
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.12. 15:30:06

Bányász írta:
Hát, engem mondjuk, nem győzött meg az Alcoyano ellen...
És akkor ne is adjunk neki több esélyt??Mert egy meccsen nem tündökölt?Mondjuk egyébként nem láttam tőle egetrengető hibát se!
És én igenis azt mondom,h ha esetleg Valdes lesérül,akkor védjen csak ő nyugodtan!Miért nem bízhatnánk benne...?
Szerintem is bízhatnánk Oierben,attól,hogy élete első felnőttmeccsén kapott két gólt,még lehet nagy kapus!!!!!Ráadásul egyik gól sem az ő hibája volt.
..................................
Bányász

2008.01.12. 15:27:01

Hát, engem mondjuk, nem győzött meg az Alcoyano ellen...
És akkor ne is adjunk neki több esélyt??Mert egy meccsen nem tündökölt?Mondjuk egyébként nem láttam tőle egetrengető hibát se!
És én igenis azt mondom,h ha esetleg Valdes lesérül,akkor védjen csak ő nyugodtan!Miért ne bízhatnánk benne...?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bányász 2008.01.12. 15:31:27-kor.
Kép

Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.12. 15:15:17

Morminho írta:Sztem a kapus poszt az az ami a legkevésébé problémás...
Szerintem meg nem, most gondolj bele. Ne adja Isten, Valdes egy edzésen összefut valakivel, megsérül...és? Na, akkor mit csinálsz? Felhozod Oiert? Hát, engem mondjuk, nem győzött meg az Alcoyano ellen...
Canizares igen is jó húzás lenne, sztem viselné a padozást, rutinos, és olcsón el lehetne most hozni, ha még más csapat nem vitte el. Meg még az a baj, hogy csak pletykák vannak a csapat körül, hogy kik fognak talán érkezni... Csak nehogy annyira ígérgessenek, hogy a végén meg ne igazoljunk senkit...
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Morminho
Entrenador del Barça

2008.01.12. 15:11:37

Sztem a kapus poszt az az ami a legkevésébé problémás...
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.01.12. 14:45:40

LG írta:Akkor igen gyorsan elfelejtettétek, h Deco a sérülése előtt a csapat legjobbja volt. Azota hány meccset játxott :?: Ha jol tudom a Valencia ellen beállt csereként a végén, ahol nem játxott rosszul, meg a madrid ellen az első félidőben, ahol szintén nem őt kellett volna lehozni, mert volt nála rosszabb a pályán, nem is 1.

Ebből meg az van, h rossz formában van, nem küzd stb....Nem értem :!:

Ott van aztán Zambrotta. Ő vele sem volt sok gond, aztán 1x kiálitották. Azota kegyvesztett.

Ezeknek nem azért kell menniük, mert rosz játékosok, hanem mert nem kellenek az isetni edzőnknek :?
Biztos vagy benne, hogy Rijkaard dönt egyes egyedül arról, hogy kik menjenek el a klubtól? Én nem ! Egyébként még egyik játékos távozása sem tény,addig pedig kár ilyet mondani. Van rá esély.
Deco nagyon jó, de én a koram miatt már hullócsillagnak hiszem, én ezért gondolom, hogy nyáron egy új középpályás a posztjára nagy fellendülést addhatna, én személy szerint nem vontam le az idei teljesítményéből messzemenő kvezteztetéseket. Zambrotta szerintem is maradhatna még 1, max. 2 idényt, aztán jöhetne egy másik, de addigra kérdés, hogy ki lesz..., valószíbnű D. Alves már másik klubot fog erősíteni.

Jöjjön: Valverde, Akinfeev, Capel, X. Alonso, D. Alves
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Barcafeco
Jugador d'estrella

2008.01.12. 12:21:18

Én nem azt mondtam h azér ne aggyuk el mer h más csapat megszerzi hanem azér mer sok csapat szeretne ilyen játékost mi meg csak így dobáljuk :)

Amugy szerintem a csapat legjobbja most Iniesta :)
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.01.12. 11:49:47

Akkor igen gyorsan elfelejtettétek, h Deco a sérülése előtt a csapat legjobbja volt. Azota hány meccset játxott :?: Ha jol tudom a Valencia ellen beállt csereként a végén, ahol nem játxott rosszul, meg a madrid ellen az első félidőben, ahol szintén nem őt kellett volna lehozni, mert volt nála rosszabb a pályán, nem is 1.

Ebből meg az van, h rossz formában van, nem küzd stb....Nem értem :!:

Ott van aztán Zambrotta. Ő vele sem volt sok gond, aztán 1x kiálitották. Azota kegyvesztett.

Ezeknek nem azért kell menniük, mert rosz játékosok, hanem mert nem kellenek az isetni edzőnknek :?
cocu8
Barça B

2008.01.12. 11:22:07

Így van! Aki nem tud küzdeni és "meghalni" a pályán a Barcáért az mehet!!! Hívják akár Ronaldinho-nak vagy Deco-nak vagy bárkinek. Ide vezéregyéniségek és győztes típusú játékosok kellenek, akik tudnak küzdeni is.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.01.12. 11:08:33

Barcafeco írta:Mongyuk Ronaldinhot és Decot hatalmas hülyeség lenne eladni mer sok nagy csapat szeretné megszerezni ezt a két játékost és a Barcelona meg csak így eldobná? nem fogjál eladni se Decot se Ronaldinhot. Azér ők se hülyültek meg. :)
Ne legyünk már olyanok, hogy azért tartunk meg valakit, hogy más csapatot ne erősítsenek.(lásd. Chelsea)

Mert egyenlőre többet hiányoznak, mint játszanak. Ja, hogy "sérültek" az már más, csak én már nem hiszek ebben. A vezetőség álljon ki és tegye végre helyre a dolgokat!

Deco sosem volt a kedvencem. Mindig is úgy gondoltam, hogy a mázlis góljai miatt a Chelsea játékába kiválóan illene. De miután bizonyított és lőtte a (néha még győzelmet is jelentő) gólokat, elfogadtam, mert hasznos csapattag volt, és ez az elsődleges.

Ronaldinho, meg nagy kedvencem, de egyre mélyebbre süllyed ezzel az alibizéssel...

Mivel és Barcelona drukker vagyok azt mondom, hogy addig szabaduljunk meg tőlük, amíg még reális áron tudunk. Mindketten sokat tettek a csapatért, de a múltból nem lehet megélni, ha nem tudnak már hasznos tagjai lenni a csapatnak, akkor menjenek.

Barcafeco légyszíves vedd kisebbre az avatarod, a szabályoknak megfelelően
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Barcafeco
Jugador d'estrella

2008.01.12. 10:57:31

Én olyat is hallottam hogy Jaaskalainent is leakarja igazolni a Barcelona második számú kapusnak. Mongyuk Ronaldinhot és Decot hatalmas hülyeség lenne eladni mer sok nagy csapat szeretné megszerezni ezt a két játékost és a Barcelona meg csak így eldobná? nem fogjál eladni se Decot se Ronaldinhot. Azér ők se hülyültek meg. :)
vicky.girl
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.01.12. 10:16:28

Mancini tényleg jó játékos, de én úgy tudom, hogy maradni akar mindenképp az AS Romanál. :?
bandihawk
Barça B

2008.01.12. 09:47:41

norbert55 írta:Sztem Zambrottát,Ezquerro-t,Thuram.ot,Gudjohnsent,Sylvinhót,Decó-t, Ronaldinhó-t és jorquerát el kell adni.Helyükre én dani alvest támogatnám. 2.indok.
1.Ő már jobban megszokta a spanyol focit mint lahm szokná.ne kockáztassunk.

2. a sevilla rosszabul áll mint a Bayern.

leigazolnám a fiatal Gerard Piquét, és Fabregas-t.A támadósor-ba pedig
Ronaldinhó helyett Mancinit mer már nem annyira fiatal 27 éves és míg ő neki lejár a fénykora addigra Dos santos és Bojan már alapember lesz.
a többi tartalék játékos helyett a B keretből fiatalokkal pótolnám.
Mi a véleményetek?
Igazad van, bár az vicc, hogy olyan játékost akarunk visszavenni, akit mi neveltünk fel. Nem kéne egy kicsit jobban megbecsülni a fiatalokat?
Amúgy én Ronaldinhot nem adnám el, mert lehet, hogy most nem a legjobb, de számomra nem minden a pénz.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.01.12. 09:43:58

norbert55 írta:Sztem Zambrottát,Ezquerro-t,Thuram.ot,Gudjohnsent,Sylvinhót,Decó-t, Ronaldinhó-t és jorquerát el kell adni.Helyükre én dani alvest támogatnám. 2.indok.

Ronaldinhó helyett Mancinit mer már nem annyira fiatal 27 éves és míg ő neki lejár a fénykora addigra Dos santos és Bojan már alapember lesz.
Mi a véleményetek?
Ez jó, mert Mancini néhány hónappal idősebb, mint Ronaldinho... :D
norbert55
Entrenador del Barça

2008.01.12. 09:28:44

Sztem Zambrottát,Ezquerro-t,Thuram.ot,Gudjohnsent,Sylvinhót,Decó-t, Ronaldinhó-t és jorquerát el kell adni.Helyükre én dani alvest támogatnám. 2.indok.

Mi a véleményetek?
Lezárt