Frank Rijkaard #2
-
- Director del Fútbol
Érdekes a felállás,mert a sport1 angol ligakupát ad este,míg a kettő úgy néz ki,h a Bilbao-espanyol meccset adja(műsorinfo szerint).Viszont kétlem,h a Sevilla-barcát kihagynák,tévéjog probléma nem lehet,mert a Sevilla otthoni meccseit mindig le adták eddig,szal nem tudom,bizakodjunk ,valószínű a műsorinfo rossz!Andrisveres írta:melyik csatorna adja a meccset?
-
- Jugador d'estrella
melyik csatorna adja a meccset?
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Következetes ember vagyok,úgyhogy:
nyár elején azt írtam,h egy évet még simán megérdemel,és ha nem változik semmi,akkor elbúcsúzunk tőle,most nagyon úgy fest,h el is fogunk,több időt már nem kell hagyni neki. Sajnos nem tudott megújjulni,és a játék képe egyszerűen elszomorító... Nagyon kis esélyt látok rá,hogy ez JELENTŐSET változzon a szezon végéig,úgyhogy itt az idő egy nagy név leigazolásán gondolkodni a vezetőségnek,természetesen a padra...
U.i.: szidni,mocskolódni továbbra sem fogok vele kapcsban SEM,mivel erre nem szolgált rá,ő a BARCÁért dolgozik,sajnos az utóbbi 1,5évben kevés sikerrel,de akkor is a sikerünkért próbál tenni...
nyár elején azt írtam,h egy évet még simán megérdemel,és ha nem változik semmi,akkor elbúcsúzunk tőle,most nagyon úgy fest,h el is fogunk,több időt már nem kell hagyni neki. Sajnos nem tudott megújjulni,és a játék képe egyszerűen elszomorító... Nagyon kis esélyt látok rá,hogy ez JELENTŐSET változzon a szezon végéig,úgyhogy itt az idő egy nagy név leigazolásán gondolkodni a vezetőségnek,természetesen a padra...
U.i.: szidni,mocskolódni továbbra sem fogok vele kapcsban SEM,mivel erre nem szolgált rá,ő a BARCÁért dolgozik,sajnos az utóbbi 1,5évben kevés sikerrel,de akkor is a sikerünkért próbál tenni...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Director del Fútbol
Ha ennek a Mourinho-hírnek csak 10%-a igaz, már boldog vagyok, hogy kezd valami munkálkodni:)
Nem téptük feleslegesen a szánkat:):)
Azért az is aranyos, hogy egyes sportújságok, már a spanyol bajnokság edzőiről jósolgatnak és Rijkaard a nagy [auto_cenzúra] művelő Koeman mellett olyan nevekkel van egy lapon említve, mint lehetséges állásvesztő, mint a Levante, vagy az Osasuna edzője:) Jajj, a Zaragozát ki ne hagyjam:)
Ide jutottunk szurktársak:)
SZERKESZT GOMB
Nem téptük feleslegesen a szánkat:):)
Azért az is aranyos, hogy egyes sportújságok, már a spanyol bajnokság edzőiről jósolgatnak és Rijkaard a nagy [auto_cenzúra] művelő Koeman mellett olyan nevekkel van egy lapon említve, mint lehetséges állásvesztő, mint a Levante, vagy az Osasuna edzője:) Jajj, a Zaragozát ki ne hagyjam:)
Ide jutottunk szurktársak:)
SZERKESZT GOMB
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Háát.. erre pedig nagy az esély.. hisz Guddy akkora csúcsformában van...La Pulga írta:+ "Ha nem nyerjük meg a meccset, mi is rákosok leszünk?”:D Ha az izlandit bemeri tenni a kezdő 11 közé, én nem nézem meg a meccset.LG írta:Edző bácsi, utállak

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Persze,sokan nem szeretik,és sokan nem értenek egyet a döntéseivel,de annyira nyílván nem hülye,hogy maga alatt vágja a fát!
Ok nélkül biztos nem hagyna ki két klasszist a csapatból!
Ok nélkül biztos nem hagyna ki két klasszist a csapatból!

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Jugador d'estrella
nekem ten Cate kell
...............a Barcába

FC Barcelona!
ABIDAL!
ABIDAL!
Egyetértek, nem szabad átesni a ló túloldalára.barca99 írta: Nem kell szeretni Rijkaardot, de túlzásokba sem kell esni.
Bizonyosan sérültek, ezért nem játszanak.
És ha sérültek, játszanának, rásérülnek, akkor jobb lenne? Vagy mi a problémaLG írta:Deco és Ronaldinho kimaradnak vmi rejtélyes sérülés végettErre idéznék a South Parkbol vmit: Edző bácsi, utállak

Nem kell szeretni Rijkaardot, de túlzásokba sem kell esni.
Deco és Ronaldinho kimaradnak vmi rejtélyes sérülés végett
Erre idéznék a South Parkbol vmit: Edző bácsi, utállak 

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Hiába magyarázod akárkinek is mert aki nem akarja ugy se érti meg!Zozzy 5 írta:Kiváncsi lennék, hogy mennyire örjöngenél, ha EREDMÉNYES játékkal BL-t nyernénk...robag írta: Egy hónapig őrjöngtem, mikor az olaszok azzal fos játékkal vb-t nyertek...
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
-
- Jugador d'estrella
Ne haragudjatok srácok , de nem akarok olasz edzőt!!!!!!!!!
Egy hónapig őrjöngtem, mikor az olaszok azzal fos játékkal vb-t nyertek...
Egy hónapig őrjöngtem, mikor az olaszok azzal fos játékkal vb-t nyertek...
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Lippi a Barca edzői székére pályázik... hmm háát inkább ő mint Murinho, nomeg Murinho milanba megy valószínüleg, ahogy akkor Drogba is.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nah ezt értesd meg pár emberrel!barca99 írta:![]()
![]()
![]()
Mourinho és Lippi került szóba mostanában. Ezek közzül bármelyik jön, csak jól járhatunk.
(nagyon remélem, hogy akik ellenzik a két edzőt, kifogásolva a szép játékot azok nézték az idei meccseinket... mert egy kezemen meg tudom számolni, hogy idén hányszor volt szép a játék.)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
-
- Entrenador del Barça
Zambrotta oriási csalódás nekem, az nem érdem, hogy mindkét oldalon bevethető, hanem az lenne a pozitiv ha jól tolná. De nem. Marqezzel nem lehet össszehasonlitani, mert egyik sincs jó formában. Sajnos tavaj sokat bizonytalankodott, idén javult, de nem a régi. / Ja!,És ki a régi/ Többször látni edzéről készül videorészletet, hát ezek elég sétálósak, remélem nagyobb terhelést is kapnak. Ez azért jutott eszembe, mert határozottan az az érzésem, hogy kondicionális gondok vannak.
Fecó
-
- Director del Fútbol
Nagyon remélem,hogy igaz a hír!
Nagyon kellene nekünk Mourinho!Az a baj,hogy a nyár nagyon későn van,szóval erről a szezonról már lemondhatunk.
Pedig ha most jönne Mourinho,akkor legalább fel tudná mérni,hogy a mostani keretből kire van szüksége a továbbiakban, és ehhez mérten alakíthatná nyáron a keretet.
Nagyon kellene nekünk Mourinho!Az a baj,hogy a nyár nagyon későn van,szóval erről a szezonról már lemondhatunk.

Pedig ha most jönne Mourinho,akkor legalább fel tudná mérni,hogy a mostani keretből kire van szüksége a továbbiakban, és ehhez mérten alakíthatná nyáron a keretet.

Mourinho és Lippi került szóba mostanában. Ezek közzül bármelyik jön, csak jól járhatunk.
(nagyon remélem, hogy akik ellenzik a két edzőt, kifogásolva a szép játékot azok nézték az idei meccseinket... mert egy kezemen meg tudom számolni, hogy idén hányszor volt szép a játék.)
Bárcsak igaz lenne! Mehetne már Rijkaard! Elég volt belőle!