Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Kalap1988
Director del Fútbol

2008.01.07. 22:18:17

Bocs srácok,ha egy kicsit kemény volt a hangnem.Rivaldot nem akartam bántani,sok meccsét láttam és tisztelem őt,de a 2004-2006 közti Ronniehoz azért nem mérhető.Bár lehet ez különvélemény,de én így gondolom.Ennek ellenére Rivaldo is zseniális játékos volt,de Ronniet én mindenképp jobbnak tartom,ezért írtam azt.
Amúgy nem elvakultan védem Ronaldinhot,hibázott,de az edzői stáb is legalább akkorát mikor hagyta lazítani és mint mindenki ő is csak ember,elcsábult,kb féléve,de talán már az előző szezon végén fordult és egyre komolyabban veszi.Azt mondom egy új edzővel kéne kipróbálni,ha akkor sem jó ígérem nem védem többet,mennie kell!!!!!
htamas
Barça C

2008.01.07. 21:20:16

Jó igaz h mostanában nem jó annyira Ronaldinho de akk mindjárt menjen el? Én ezt a logikát nem értem :roll: Annyira azért nem rossz h ne férjen el a barca-ban. Egyébként meg mindig azt kell játszatni aki a legjobb a csapatnak: lehet, h most nem Ronaldinho az, de majd lesznek még olyan napok is, amikor meg jobb ha ő játszik mintsem Iniesta pl. Mindig az játszon aki a legjobb az adott poszton. De attól mer most nem jó nem kell elküldeni
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.07. 20:46:37

Rivaldo is sokat adott a Barcelonának, köszönet érte. De, ő még a XX. században alkotott maradandót. 2000-02 között nem tudott velünk/nálunk sikeres lenni.
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.07. 20:44:43

Kalap1988 írta:Itt az ideje,h egy picit elgondolkozzunk a Ronnie szapuláson.Ronnie flegma volt,keveset edzett meg ilyenek,de ezt ideje már abbahagyta,hajt de még nem megy neki.Viszont,ha már a felelőségnél taRTUNK EGY JÁTÉKOS MÖGÖTt
van egy komplett edzői stáb,akiknek felügyelnie kell az edzését,mert Ronnie és ők is ezért kapnak fizetést!Gondoljunk csak bele ha nekünk megadatna,h a világ legjbbai legyünk,mindenki imádjon,anélkül h tenni kéne érte valamit valószínű 10-ből 9 ember úgy tenne mint Ronnie.Az edzők sem kontrolálták.Mindent megtett ezért a klubbért és kicsit elszaladt vele a ló,de hamar megváltozott(kb 1 év)és rajta van a dolgon.Amúgy hagyjuk már Rivaldot!!!Milyen barcában játszott?Rém gye3nge holland alakulat.Emelett semmi komolyat nem nyert.És nem igen láttam úgy játszani mint Ronnie,jóval gyengébb játékos volt.Messi viszont lehet még jobb,de még nem tart ott!!
Ki szapulta most? Annyit mondtam, hogy nem végtelen a bizalom felé sem, és ez a bizalom lassan kezd lejárni. Legalábbis nem elfogult embernél igen. Plusz hozzátettem, hogy míg Ti indodok nélkül, puszta imádatból bíztok benne még mindíg, addig ellene szól az a könyörtelen tény, hogy fizikálisan totálisan visszaesett.
Anti-Ronnie klub...nevetséges.

Gondolkozzatok már mielőtt elkezdtek okoskodni és tömött pofával véditek Ronniet minden kis apró esetlegesen nem pozitív hsz után.
Amúgy hagyjuk már Rivaldot!!!
ejha...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2008.01.07. 20:49:17-kor.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.01.07. 20:42:31

Kalap1988 írta:Amúgy hagyjuk már Rivaldot!!!Milyen barcában játszott?Rém gye3nge holland alakulat.Emelett semmi komolyat nem nyert.És nem igen láttam úgy játszani mint Ronnie,jóval gyengébb játékos volt.
:?: :lol:
Rivaldo amellett, hogy hosszú idényeken keresztül a hátán cipelte a Barcát Két bajnoki címre, kupagyőzelemre vezette a csapatot, továbbá 1999-2000-ben a Bl legnagyobb esélyesei voltunk, de az elődöntő első meccsét elszúrtuk.
Ha a neved melletti szám a születésed éve, akkor elnézhető. :)
Rivaldo-A Legnagyobb.
Kalap1988
Director del Fútbol

2008.01.07. 20:36:20

Itt az ideje,h egy picit elgondolkozzunk a Ronnie szapuláson.Ronnie flegma volt,keveset edzett meg ilyenek,de ezt ideje már abbahagyta,hajt de még nem megy neki.Viszont,ha már a felelőségnél taRTUNK EGY JÁTÉKOS MÖGÖTt
van egy komplett edzői stáb,akiknek felügyelnie kell az edzését,mert Ronnie és ők is ezért kapnak fizetést!Gondoljunk csak bele ha nekünk megadatna,h a világ legjbbai legyünk,mindenki imádjon,anélkül h tenni kéne érte valamit valószínű 10-ből 9 ember úgy tenne mint Ronnie.Az edzők sem kontrolálták.Mindent megtett ezért a klubbért és kicsit elszaladt vele a ló,de hamar megváltozott(kb 1 év)és rajta van a dolgon.Amúgy hagyjuk már Rivaldot!!!Milyen barcában játszott?Rém gye3nge holland alakulat.Emelett semmi komolyat nem nyert.És nem igen láttam úgy játszani mint Ronnie,jóval gyengébb játékos volt.Messi viszont lehet még jobb,de még nem tart ott!!
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.07. 20:10:20

varga tamás írta:Zozzy5!
Szerintem, itt az ideje, hogy megalapítsd az"anti-Ronaldinho fan klubot", vagy a "Ronaldinhót szapuló szurkerek Baráti Társaságát", vagy a "Ki tud nagyobbat belerúgni Roni-ba" nevet viselő szurkolói klubot. Lehetnél ott elnök, és kényed-kedved szerint utálhatnád a 21. század legnagyobb Barcelona-labdarúgóját.
A 21. század eddigi legnagyobb Barcelona-labdarugója. Így azért helyesebb a megfogalmazás. Bár eddig nem nagyon szárnyalta túl Rivaldot, és Messi se sokkal rosszabb nála mostanság. :roll:
in to exile
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.07. 20:05:50

varga tamás írta:Zozzy5!
Szerintem, itt az ideje, hogy megalapítsd az"anti-Ronaldinho fan klubot", vagy a "Ronaldinhót szapuló szurkerek Baráti Társaságát", vagy a "Ki tud nagyobbat belerúgni Roni-ba" nevet viselő szurkolói klubot. Lehetnél ott elnök, és kényed-kedved szerint utálhatnád a 21. század legnagyobb Barcelona-labdarúgóját.
:lol: :lol:

Oké.

Te meg a "úgyismindígmegvédemronnietbármitcsinálnemérdekelhanemedzrendesenmert2éveaztcsinálamit" klubot :wink:

Egyébként nem tudom mi fáj megint, egy hsz-re reagáltam...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.07. 20:01:03

Zozzy5!
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.07. 17:55:03

htamas írta:Jó lesz Ronaldinho megint, higgyétek el (akik kritizáljátok)! Csak segíteni kéne neki a szurkolóknak pl azzal h bíztatják. Hogy csak 1 példát mondjak: Del Piero is milyen rosszul játszott 1 ideig a Juvéban aztán most megin elkezdett szépen játszani, megint megy neki és miért van ez? Többek között azért is mert a szurkolók kiálltak mellette és amikor csak pályára léphetett akk ez erőt adott neki és egyre jobb formába lendült. Nem csak a szurkolók miatt lett ez persze, akaraterő is kellett, csak nagyban benne volt a közönség is. Nem úgy mint akármelyik csapatnál itt Spanyolországban, ahol nagyon kritikus a közönség, túlságosan is :S Egyből nem mennek ki meccsekre sokan ha rosszabbul megy egy csapatnak pedig ha nincs aki bíztasson akk nehezebbek a dolgok :(
Nekem úgy rémlik, mintha akkor is az Ő nevét skandálták volna ebben a szezonban egy meccsen a szurkerek, mikor nem játszott. Nekem úgy rémlik, mintha Messi neki ajánlotta volna a góljait. Megvolt itt a biztatás, csak a várt javulás nem volt meg Ronnie részéről.
Egyébként meg itt már régen nem mentális dolgokról van szó, hanem fizikaiakról. Másfél évig lazult, most meg már olyan szinten visszaesett, hogy akarva se nagyon tudja bepótolni.

Nem tudom hányszor kell még ezt leírnunk, és ennek ellenére hányszor fogja pár ember óriási meggyőződésével állítani a lelkizéseit.
htamas
Barça C

2008.01.07. 17:17:50

Jó lesz Ronaldinho megint, higgyétek el (akik kritizáljátok)! Csak segíteni kéne neki a szurkolóknak pl azzal h bíztatják. Hogy csak 1 példát mondjak: Del Piero is milyen rosszul játszott 1 ideig a Juvéban aztán most megin elkezdett szépen játszani, megint megy neki és miért van ez? Többek között azért is mert a szurkolók kiálltak mellette és amikor csak pályára léphetett akk ez erőt adott neki és egyre jobb formába lendült. Nem csak a szurkolók miatt lett ez persze, akaraterő is kellett, csak nagyban benne volt a közönség is. Nem úgy mint akármelyik csapatnál itt Spanyolországban, ahol nagyon kritikus a közönség, túlságosan is :S Egyből nem mennek ki meccsekre sokan ha rosszabbul megy egy csapatnak pedig ha nincs aki bíztasson akk nehezebbek a dolgok :(
Ronal.10
Entrenador del Barça

2008.01.07. 15:17:16

elég kemény félév lesz ez mindenkinek.
nem irom le de gondoljátok... 7pontot lefaragni, Reikárd,Ronaldinho,Kupa... remélem mindenki jol jön ki belöle.
És addig nem menjen sehova Ronaldinho amig nem voltam a Nou Campba mert együtt szeretném látni a nagycsapatot!!! :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.01.07. 15:12:16

Mindig is bíztam Ronnieban,tavalyi szezon végén is azt írtam,h még kell hagyni neki időt,lesz még ő a régi,mostanság erre elég kevés esélyt látok,és a végtelenségig nem lehet időt hagyni SENKINEK SEM! Ezt az évet még simán megérdemli,mindig is ez volt a véleményem,de maradt fél éve,hogy vmit nyújtson,legalább közelítse meg amit tud,és szerintem :!: ha olyan fizikai állapotba tudná VÉGRE hozni magát,mint volt 2éve,akkor megközelítené,elérni lehet nemfogja sosem azt a formáját,de ha már csak megközelíti,akkor is van egy ászunk! Erre fél éve van...ha nem változik semmi,akkor énis azon a véleményen leszek,hogy neki ITT sajnos ennyi volt :cry:

Jópár régebbi meccs megvan,és elképesztően szembetűnő,hogy mennyivel robbanékonyabb volt,ez csakis fizika felkészültség! Mert a technikai tudása megvan hozzá,de erőnlét hiányában egyszerűen nem érvényesül!

Sajnos abban sem hiszek teljesen,hogy új edzővel visszatérne a régi Ronnie...mivel a BRazil válogattotnál is volt már két edző alatt,és ott sem mutatt semmivel sem többet,mint nálunk...

Bízok benne még,még fél évig várom Vele kapcsban a csodát.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Kalap1988
Director del Fútbol

2008.01.07. 13:57:57

Csatlakozom az előttem szólóhoz.Ezt írom több hete,h a középpályánk gyenge,mégpedig a létszáma miatt,mert akik ott játszanak,úgy egyébként a csapat legjobbjai egytől-egyig.A védők is keveset segítenek!
robag
Jugador d'estrella

2008.01.07. 12:58:28

Hááát! Roni nélkül is döcögös volt a hétvégi meccs. Akárki játszik a helyén ugyanúgy eltűnik a mezőnyben. Most látszik csak igazán hogy valószínüleg edzői utasításra nem zár vissza se jobb se bal oldalon a két csatár. Próbálják széthúzni a pályát, de így teljesen kiesnek a játékból, nem lehet őket megjátszani, ráadásul így kevés a három kp , mert állandó létszám fölény van a középpályán az ellenfél javára. Ezért nem tudjuk még a félpályán sem áthozni a labdát. Egy passz előre, egy hátra. Legyen akkor a 4-3-3-ból inkább Roma féle 4-5-1, aztán jó napot. Többre mennénk vele, mint hogy két ember 30-40 percet ácsorogjon a pályán!
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
Zsoltbarca
Barça B

2008.01.07. 12:47:05

htamas írta:Sztem oktalanul bántják Ronaldinho-t az utóbbi időben! Igaz, h a múlton lovagolni nem lehet, de akk is ez az ember felelős a legtöbb részben azért, h a Barca itt tart jelenleg, ahol tart. És nem mellesleg már tavaly is azt mondták Ronaldinho-ról, h rossz formában volt de azért rúgott egy pár gólt, igaz?! :roll: Arról nem is beszélve, h nem az a jó játékos aki gólokat lő, és hiába van tényleg szemmel láthatóan rossz formában, még mindig többet tud 1-2 játékosnál így is (itt psze nem a barca játékosaira gondolok) és azt is meg lehet nézni h azért még mindig megvillan sokszor 1 meccsen, csak nem úgy mint eddig, h átviszi a labdát 2-3 emberen és utána lő 1 óriási gólt, hanem ad 1 remek átadást, olyat amilyenre csak kevesek képesek. De ezt ugye már senki se látja meg a játékában, mert mindenki csak szidja. A reptéren meg kifütyülik, de az ilyen és ehhez hasonló esetek úgymond "nagyon segítik" Ronaldinho-t abban, h visszanyerje régi énjét. Inkább támogatni kellene és nem ő az oka 1általán annak, h a barca vergődik. 1szer már kihúzta a csávából a csapatot, most már nem lehet tőle elvárni ezt. 1ébként meg minden játékosnak van rossz periódusa: ilyenkor vagy az a megoldás, h elmegy másik csapathoz és ott új környezetben talán "meggyógyul" vagy marad, de értelemszerűen ez az utóbbi sokkal nehezebb, így talán kéne egy kis időt adni Ronaldinho-nak. Ja és arról nem is beszéltem még, h azért is ilyen silány a teljesítménye, mert a csapat sem szerepel túl fényesen :( Nagyon fel tudnak bosszantani azok, akik csak kritizálják szegényt! :x Majd lesz még ő olyan mint volt vagy legalábbis megközelíti majd. Addig is ott van Messi :wink: (aki sztem megérdemelhette volna ha nem is az aranylabdát, de legalább az év játékosa díjat).
Teljesen 1et értek a leírotakkal!A kifütyülését meg egyszerüen gusztustalannak tartom,nem árulta el a Barcát,nem csalt!Ennél sokkal többet érdemel!Ha eligazol akkor is gusztustalan módon kifütyülik majd ha visszatér ellenünk???Bizok benne hogy nem
Forcabarca
Mental_Theo
Capitá del Barça

2008.01.07. 11:34:02

ha egy játékosnak nem megy,attól a maradék 10nek mehetne a játék..
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.01.07. 10:56:54

Ezzel az a gond, h télen nem biztos, h pl. a cselzinek, milánnak megéri megvenni. Mert ugye nem játxhat a BLben. A másik ugye meg az, amit Te is irtál, h nyáron jolval olcsobban tudnák megszerezni, ugyhogy sztem ők is inkább nyáron szeretnék Roniet.
zmodellb
Barça B

2008.01.07. 10:21:32

Egyáltalán nem vagyok Ronaldinho ellenes, de a tényeket nézzük, akkor bizony a téli átigazolási időszakban kellene eladnunk! Hiszen most még kapnánk érte elég pénzt, mert nyáron véleményem szerint 80%, hogy elhagyja a Barcelonát!

Nyáron már kivásárolhatja magát a szerződéséből, és akkor már nem lehet alkudni a csapattal aki elakarja vinni, kapunk 30 millát!

Ronaldinho nélkül véleményem szerint a csapat is jobb, nincs lendületet megtörő játékos, aki inkább visszahuzza a labdát és csinál két cselt! A szezon végéig még hiányozni fog kb 7 meccsről, és a gyenge telejesítménye miatt még lejebb fog menni az ára!

Lehet, hogy a marketing terén az ára felbecsülhetetlen, de ilyen formában már nem segíti a barcát! Elkell adni, és a pénzből egy igazán jó befektetést kell csinálnunk, mint amilyen Ronaldinho volt 4 évvel ezelőtt! Gondolok itt elsősorban C. Ronaldora!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.01.07. 08:04:17

Hihetetlen, h még mindig képesek vagytok előjönni a 21 gollal. :D Ebbe ne mennyünk már bele, nincs értelme, látom...
Most sztem is kaphatna lehetőséget a kis csapatok ellen, bár én nagyon hiszek a föllángolásba. És jelenleg sztem jobb, h mondjuk Iniesta játxik a helyén.
htamas
Barça C

2008.01.06. 18:40:27

LG írta:Sztem jobb a csapat Ronie nélkül :oops: Pl. amikor pár meccsre formában voltak év elején a fiuk, akkor lehetett látni, h Ronie nélkül sokkal fölszabadultabban játxhattak.
Sztem mindenképpen jot tenne a csapatnak, ha távozna, azt nem irom le, h miért, mert már lejjebb leirtam, ha vkit érdekes, akkor olvasson vissza.
Igen benne van a kulccsszó a kommentedben: "felszabadultabban", egyáltalán nem Ronaldinho miatt [auto_cenzúra] a Barca csak felszabadultabban játszanak nélküle, de maga Ronaldinho akk is jó játékos és most is az hiába szidják sokan csak nem megy olyan tökéletesen neki, mint régen.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.01.06. 13:18:05

Szerdán remélem ottlesz a kezdőben, és akkor összeáll a hármas, Eto'o Henry és Ronaldinho.Muszáj játszania!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
ZsottaFCB
Jugador del Barça

2008.01.06. 11:57:39

de murinho nem hagyná ezt a tutyimutyiságot...

Nem edzik rendesen és nem szól érte rijkaard

Annyit padozik van amikor be sem küldi :evil:

és ez a kis játékkedvét is elvette

de a real elleni meccsen legalább látszott rajta hogy akar és próbálkozott és sergio-t többször ki is cselezte
Drum and Bass makes my heart beat...

Barcelona! Mindenek felett!

Köszönöm,Köszönöm hogy Culénak születtem!
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.01.06. 11:51:28

Minek várni új edzőre?Ha nem elég motiváció, h egész barcelona,spanyolország,európa és a világ rá vár, h a régi legyen akkor nem hiszem, h egy új edző csodát tenne.

Ha jól játszana persze, h örülnék, de ha idén marad és egy új edző mellett is gyenge lett akkor az ára szinte feleződik. :oops:
Kép
okos666
Jugador del Barça

2008.01.06. 11:45:41

Lionel85 írta:Akkor adjuk kölcsönbe egy évre és egy év múltán megnézzük hogy mennyit változott. :D

Komolyra fordítva szót, nagy része volt abban, hogy amikor idejött, akkor felrázta a csapatot, de nem ő egyedül nyerte a meccseket, hanem a CSAPAT. Annak a csapatnak a 90% még mindig együttvan, nem felejtettek el focizni, csak új impulzusok kellenek nekik. Nem feltétlen Ronaldinhónak kell elmennie, lehet hogy Decónak, Zambrottának, Gudjohnsennek, Edmílsonnak, akik már nem tudnak fényt hozni a Barça játékába. Én még megtartanám Ronaldinhót mert még mindig az egyik legfontosabb tagja a csapatnak. Csak nagyra tette fel a mércét pár évvel ezelőtt és most nem tudja az felülmúlni. De ha csak megközelíti azt, még akkor is jobb, mint jónéhány sztár a világból.
Már régóta hangsúlyozom,hogy Ronnie-nak egy keményebb edző kéne!!!!
Ő miért ne tudna megújúlni??? Csak el kéne kezdeni edzenie.....
Be kéne gyorsulnia!
Imádlak BARCA!!!
Lezárt