Silvanus írta:Akkor én most elmondom, amit gondolok és annak, akinek gondolom:
Jaksi - KÉRDÉS(ek): Azt hiszem kb. 3 hozzászólásodban, legalább 5-ször utaltál rám azzal, hogy 3 hónap után letévedtem, és játszottam. Mindenki tudja, tudta, hogy rám céloztál, de nem írtad le a nevem, miért? Mitől félsz? Ne légy már nevetséges... komolyan, mint az oviban! Elvettem a játéklehetőséget? Tessék? Ki elől, mikor, hol? Ez a foci évek óta így megy, most TE/TI kitaláljátok, hogy nem, vagy mi? Én már akkor ide jártam, amikor Te még sehol sem voltál, és SE NEKED, se másnak nem tartozom magyarázattal, hogy mikor, miért jövök, vagy miért nem. nem érdekel mit gondolsz rólam, vagy másokról, én ha akarok jövök, ha nem, akkor meg NEM! Azt meg nem Te döntöd el, hogy ki lesz a csapatban, hanem Melkor, mert Ő a CSK, de megnyugtatlak, én nem azért jövök le, hogy csapattag legyek, mert ez a jelenlegi keret messze nem az a régi jó emberekből áll, nem veszem tehát OTT el más helyét, én csak bohóckodni jövök, a játék öröméért, veletek. Ennyi... ha ez nem tetszik sajnálom.
Dopi - Nézeteid mindig furák voltak nekem, de legalább határozott vagy, és kiállsz az érveid mellett, ez jó! Javaslom azért azt ne felejtsd el, és JAKSI TE SEM, hogy ez az egész szombati foci Barcelona fórumozóknak, szurkolóknak lett kitalálva (olyan kis szerencsétleneknek is, mint ÉN, vagy mint Boogess

), és nem egy zsoldos hadseregnek, akik csütörtök 12-ig bejelentkeznek az űrből, és pontosan 143-as pulzussal teljesítik végig a focira szánt 118 percüket, élre vasalt mezben, és 6mm talpú tornacipőben.... értitek, ugye?!
Norbi - Magyarázkodás, magyarázkodás... szerintem igaza van Marcinak, 2-3 ember összedugta a fejét (Dopi, Jaksi, TE), és kitaláltátok ezeket, majd kész tényként közöltétek... ez számomra fura, de mivel semmi közöm már a csapathoz, én nem szólok bele nagyon, tényleg csak annyira, hogy mint régi motoros belepofázzak... meg néha jó lemenni oda (ill. jó lett volna). Azt írtad, hogy Melkorral is egyeztettél… fura, most mégis butaságnak tart belőle dolgokat.
Kunglik (Marci, Melkor) - Kivételesen most az első sorotoktól az utolsóig egyet értek, és osztom véleményeteket mindenben!!!
Bercy – Te sem leszel már fiatalabb, se szebb!
FONTOS: én ezt a dolgot most kivételesen komolyan írtam le, de úgy összességében azért csak mosolygok rajta! Ha ezen valaki velem nevet, vagy egyet ért, az jó, ha beleköt, és beszól az nem, de míg az előbbi jól esik, az utóbbit magasról nem érdekel... tehát tegyen mindenki belátása szerint.

Én megyek a továbbiakban is szombatonként bejelentkezés nélkül, akkor, amikor akarok, illetve amikor ráérek csak úgy, bénázni, mert én csak azt tudok... HA EZ így, ebben a formában nem tetszik valakinek AZT VELEM KÖZÖLJE, ha a csapat vezetőségének NEM, akkor szólnak, és engem többet nem láttok, nyugi!
PEACE!!!

Én nem tudom te hogy képzelted ezt a hsz-t Silva, pláne azután miután egyik napról a másikra úgy döntöttél hogy kiszállsz a csapatból, mert ez a csapat neked sikertelen (ellenben a másikkal, ahová jársz).
Ez eddig teljesen ok, hiszen ez a te döntésed, szíved joga, beleszólása senkinek nincs.
De most idevágsz egy olyan hsz-t, amiben azt mondod hogy én magyarázkodok? Nem. Én magaménak érzem a csapat problémáit, és megoldásokat keresek rájuk.
Megmosolygod itt a dolgokat? Ez elég szomorú.
Nincsenek itt azok a régi jó emberek? Miért? Kik vannak itt szerinted??
Meg bohóckodni jössz? Focizni nyilván máshová jársz ezek szerint...
Tényleg magasról szarsz MINDENKI véleményére? Ez igen.
Írtad hogy szerinted "ez a felírogatás egy nagy baromság", meg hogy "Kunglik (Marci, Melkor) - Kivételesen most az első sorotoktól az utolsóig egyet értek, és osztom véleményeteket mindenben!!!"
"Aki jön az jó lenne, ha mindig felírná magát" - ez bizony Melkor volt!
Meg írtad, hogy én azt írtam, hogy Melkorral is egyeztettem… és "fura, most mégis butaságnak tart belőle dolgokat."
Ezt meg én írtam korábban:
"Hogy pontosan tudjátok hogy is történt.
Beszélgettünk, és felmerült néhány gondolat, hogy miként lehetne pár nem túl szerencsés dolgot megszűntetni.
Ebből született bennem egy elképzelés, és ezt beírtam a nyitottba.
EZUTÁN beszéltem Melkorral, és mondtam neki hogy lesse meg, és tegye hozzá a saját gondolatait."
Kicsit úgy érzem, nem nagyon olvastál el pontosan minden hsz-t mielőtt írtad amit írtál.
Valamit közlök veled (mert úgy veszem észre cirka pár hónap alatt elfelejtetted).
Te több mint két évig jártál ide, és büszke csapattag voltál.
Elszomorítónak, felháborítónak találom, és kikérem magamnak a többiek nevében is, ezt a pökhendi hangnemben megírt, minden egyes JELENLEGI csapattagot (azaz engem is) lenéző, és sértő hsz-t.
Te magad írtad: "...semmi közöm már a csapathoz...".
Akkor nem szükséges véleményt sem formálnod, ilyet meg aztán végképp...
"Sajnálom, hogy én pl. most szombaton már nem férek be a tornateremben bohóckodó keretbe!"
Bercy!
Azt mondtad, hogy számodra a szombati foci is komoly dolog, hiszen "te komolyan veszed, mert szombaton is minden meccsen nyerni akarsz". Ez dícséretes - ám így nem értem a tökéletes egyetértést...