http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=551499
Ez érdekes:
During the trip, Messi met with former Barça vice-president Sandro Rosell as the pair have remained friends.
During the trip, Messi met with former Barça vice-president Sandro Rosell as the pair have remained friends.
A hírforrás sokat elárul a hír hitelességéről. Megint megy ***keverés.balazs14 írta:...Marca című spanyol lap azonban úgy tudja...(sportforum.hu)
1. Marcabalazs14 írta:A Chelsea orosz tulajdonosa, Roman Abramovics szeretné megszerezni Kakát a Milantól, és Leo Messit a Barcelonából.
Persze, a pénz nem minden, így könnyen lehet, hogy egyik üzlet sem fog összejönni, tekintve, hogy mindkét játékost féltve óvja saját klubja. A Marca című spanyol lap azonban úgy tudja, a Chelsea hajlandó lenni elengedni Didier Drogbát a Barcához Messiért cserébe. Az elefántcsontparti csatár korábban úgy nyilatkozott, szívesen kipróbálná magát Spanyolországban, ám a katalánok aligha mondanak le talán legfényesebb csillagukról, különösen, hogy míg Messi pályafutása kezdetén jár, addig Drogba már inkább karrierje vége felé közeledik. (sportforum.hu)
nagyon szépen köszönömLos Banditos írta:A Barçában.: 63/29 (barátságos meccseket nem számolva)
A válogatottban.: 20/7 (barátságos meccseket számolva)
hát éppen ez azLionel85 írta:Király, már nagyon hiányzik Leo a csapatból, bár eddig megtudták oldani a helyettesítésért, azért Messi mégiscsak Messi.
Igen?Lionel85 írta:bár eddig megtudták oldani a helyettesítésért
Közben főoldalon is ott a hir, jövő csütörtökön térhet vissza.Lionel Messi is still recovering from his leg injury and spent some 45 minutes on his own practising long passes and shots on goal.
Nekem is mindig nagyot nő a szememben, még amikor újonc volt a nagycsapatnál, már akkor is szerény volt, persze akkor még nem voltak siekerei, fokozatosan lett sztár és ezt nagyon jól kezeli.messi1918 írta:Ahogy menéztem a videót,Messi még nagyobbat nőtt a szememben.......
Ott van 3-4 szurkoló,és nem azt csinálja,hogy ááá ezek majd legközelebb,ennyiért oda se megyek,hanem odamegy,és még nevet s,nem tudom,hogy ez az ember,hogy tud ilyen szerény,és közvetlen maradni,amikor tényleg ő a "Csillag Katalónia egén" szóval,ő az akit nem lehet nem kedvelni.