Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
én a posztot itt arra értettem,hogy més a szerepköre...és ezt innen kívülről lehetetlen megítélni...barca99 írta:(Ha most nagy hó lenne nálunk tuti ugranék egy fejest...)
Hogy honnan tudom, hogy Ronaldinhonak nincs új posztja? Onnan, hogy ott játszik, ahol tavaly, meg azelőtt, és azelőtt.![]()
Csak akkor húzódik be középre, ha szélen vissza kellene futnia segíteni... mert ő azt nagyon nem csipázza.
Abban igazad van,h ugyanott játszik mint azeltt,de azelőtt mindenhol feltűnt,aktívan segítette a középpályás támadást és néha a jobbszélen is feltűnt!Ma már ezt motiválatlanság és lustaság miatt nem teszi!Ezt remélem Rijkaard nyakába be lehet varrni és egy új edzővel majd megváltozik,de ha nem mennie kell!Pedig én nagyon szeretem és tisztelem őt!!!barca99 írta:(Ha most nagy hó lenne nálunk tuti ugranék egy fejest...)
Hogy honnan tudom, hogy Ronaldinhonak nincs új posztja? Onnan, hogy ott játszik, ahol tavaly, meg azelőtt, és azelőtt.![]()
Csak akkor húzódik be középre, ha szélen vissza kellene futnia segíteni... mert ő azt nagyon nem csipázza.
iogen,ezt mondom,szoval szerintem igenis van párhuzam!de én akkor is azt a párhuzamot vetném fel,hogy bíznak benne,de ehhez még ekll az,hogy r10-ben bízzanak!!és akkor meglesza párhuzam midnen téren!LG írta:Azért ennnyire még Rajulban se biztakEtooka írta:egy játékos formahanyatlásánhak két oka lehet:
-az edző
-vagy saját maga
Nos,ugy tudhatjuk meg,h ki az oka,hogy elküldjük rijaard-ot,mivel amugy is döcög a szekér,tehát nem csak emiatt,de is.ha pedig az uj edző sem hoz változást,na akkor el kéne gondolkodni rajta,nem rögtön eladni.én őt olyannak látom,mint Raul-t a realban.5 évig top formában lőtte a gólokat,34 évig semmi,és mit látunk ma?a bizalom meghozta a gyümölcsét:meccsenként lődözi a gólokat....annyit tett már a barcáért ez a srác,(még hogyha a multbol nem lehet megélni)még akkor is több esély kéne neki!ha ő nincs,talán még most is a 6.ak vagyunk azóta....AMugy Rajulnál épp egy edzőváltás segitetett. Capello megtalálta a régi Raul. Lehet Ronaldinhon is segitene egy uj edző, de a legalább a Barcán biztos
Azért ennnyire még Rajulban se biztakEtooka írta:egy játékos formahanyatlásánhak két oka lehet:
-az edző
-vagy saját maga
Nos,ugy tudhatjuk meg,h ki az oka,hogy elküldjük rijaard-ot,mivel amugy is döcög a szekér,tehát nem csak emiatt,de is.ha pedig az uj edző sem hoz változást,na akkor el kéne gondolkodni rajta,nem rögtön eladni.én őt olyannak látom,mint Raul-t a realban.5 évig top formában lőtte a gólokat,34 évig semmi,és mit látunk ma?a bizalom meghozta a gyümölcsét:meccsenként lődözi a gólokat....annyit tett már a barcáért ez a srác,(még hogyha a multbol nem lehet megélni)még akkor is több esély kéne neki!ha ő nincs,talán még most is a 6.ak vagyunk azóta....
vaLe5 írta:Ronaldinho megtudna újulni , csak ahoz az kéne hogy 1. a kötelező reklám forgatásokat és fellépéseket ne edzés időpontra tegyék idén 178 edzés volt Roni 80 at hagyott ki ezek miatt , 2. Visszarakni a saját posztjára ő nem egy vonalszélső és nem egy ék mint amiket nagyjából most játszatnak vele , neki a csatársor mögött kellene játszania , mint ahogy a Stuttgart elleni othoni mecs végén tette és akkor ha nem is ugyanaz lenne mint régen , mert azért ő is 3 évet öregedett , de "ott lenne a topon". És az a baj hogyha elmegy valahol ezeket valószinüleg pl.:egy Milánnál ezeket megoldják és ott 2. virágzását fogja élni.
De a legrosszabb hogy nem tudjuk senkivel pótolni , mert roni a mostani kb 40% os formájában is simán jobb minden megszerezhető játékosnál , de ha tudnánk is akkor is inkább az ő formáját kellene javítani mert az "ingyen" van és mert ennyivel mi is tartozunk neki.
Nem mellesleg bennem 1 világ dőlne össze ha látnám más mezben pályára lépni.
És azt is figyelembe kell venni , hogy elszált az önbizalma , nem meri megcsinálni ugyanazokat a dolgokat és ez azért van mer mindig ő a bűnbak. A real elleni vereség után feljövök megnézem az 1. hsz-t és miaz? Ronaldinho mehet... a 2. Ronaldinho hasznavehetetlen ...3. Ronaldinho hibája hogy...amikor kb 7 embert tudnék felsorolni a barcaból aki rosszabbul teljesítettnála de hát ki gondol ilyenkor xavira , decora marquezre? Kevesen és akik ezt a pletykát elindították hogy: R10 már sose lessz a régi meg hogy béna és el kéne adni azok pont ezt akarták és el is érték.
Hát azt biz én se tom...bár régen itt a fórumon is szóba került,de nem igazán tud róla senki semmit!Csak azt,h lesz....Ronal.10 írta:télleg ezt el is felejtettem az el classicot igaz nem hagyot mély nyomot bennem![]()
hát akkor mikor volt ez? me dinho nyilatkozott ott valami emberkének mögöttük a freekick logo...
és az fcbarcelona.comon is van hir de csak az hogy lesz
Ronal.10 írta:December 22. én megtörtént a szabi lövö vb.. Houstonba..
De semmi hír rola? pedig indult márkez,ronaldinho és asszem deco is.
vaLe5 írta: Ronaldinho megtudna újulni , csak ahoz az kéne hogy 1. a kötelező reklám forgatásokat és fellépéseket ne edzés időpontra tegyék idén 178 edzés volt Roni 80 at hagyott ki ezek miatt , 2. Visszarakni a saját posztjára ő nem egy vonalszélső és nem egy ék mint amiket nagyjából most játszatnak vele , neki a csatársor mögött kellene játszania , mint ahogy a Stuttgart elleni othoni mecs végén tette és akkor ha nem is ugyanaz lenne mint régen , mert azért ő is 3 évet öregedett , de "ott lenne a topon". És az a baj hogyha elmegy valahol ezeket valószinüleg pl.:egy Milánnál ezeket megoldják és ott 2. virágzását fogja élni.
De a legrosszabb hogy nem tudjuk senkivel pótolni , mert roni a mostani kb 40% os formájában is simán jobb minden megszerezhető játékosnál , de ha tudnánk is akkor is inkább az ő formáját kellene javítani mert az "ingyen" van és mert ennyivel mi is tartozunk neki.
Nem mellesleg bennem 1 világ dőlne össze ha látnám más mezben pályára lépni.
És azt is figyelembe kell venni , hogy elszált az önbizalma , nem meri megcsinálni ugyanazokat a dolgokat és ez azért van mer mindig ő a bűnbak. A real elleni vereség után feljövök megnézem az 1. hsz-t és miaz? Ronaldinho mehet... a 2. Ronaldinho hasznavehetetlen ...3. Ronaldinho hibája hogy...amikor kb 7 embert tudnék felsorolni a barcaból aki rosszabbul teljesítettnála de hát ki gondol ilyenkor xavira , decora marquezre? Kevesen és akik ezt a pletykát elindították hogy: R10 már sose lessz a régi meg hogy béna és el kéne adni azok pont ezt akarták és el is érték.