2007.12.30. 09:12:49
Azért azt nem egészen értem amikor 1.5 éves mélyrepülésről beszélnek ronnienál. Csak úgy emlékeztetőül tavaly 23 gól, 10 gólpassz. Ha idén is ennyire lenne [auto_cenzúra] formában akkor felőlem maradhatna pár évig. Tavaly ő vitte a hátán a csapatot amíg messi eto'o sérült volt, szerintem neki köszönhető hogy egyáltalán meglett a második hely. Ja jól emlékszem egy éve ilyenkor egy csomó meccs volt amikor ha a barca gól szerzett akkor az ő volt, rajta kívül senki. Persze elismerem hogy nincs jó formában, de szerintem jót tesz neki a kispadozás, lekerül róla a teher, így talán megint formába tud jönni, csak bírja türelemmel. Bár idén sem valami csúcs a játék, de legalább nem egyemberes csapat mint ez előző szezonban. Lehet hogy minimalist vagyok, és nem sokan értenek velem egyet, de én hagynám az edzőt és R10-t is. Lehet hogy idén csak másodikok leszünk, a Bl-ben még bármi kijöhet. Jövőre már Henry megszokta a PD-t, Bojantól és dos santostól már jóval többet lehetne várni és megint világverő csapatunk lenne. Szerintem az edző sem rossz, azért a 2003/04-es ezüst egy arannyal ér fel, ha azt nézzük honnan jöttek fel, utána két bajokság és egy BL, és tavaly is kvázi 1 gólon múlt hogy nem lettünk bajnokok (pl.ha 1-0 nál ronnie berugta volna a tizenegyest a sevilla ellen idegenben). Ha az másképp alalkul most a mutatott játék ellenére mennyire más volna a megítélése. Úgy látom isebb szóf*sásom alakult ki, de a lényeg amit írni akartam hogy én optimista vagyok, szerintem előbb utóbb felállunk a padlóról és remélem hogy frankkel és ronnieval együtt.
Ja és még valami, sztem Eto'o sokkal fontosabb a csapatnak mint amire általábn tartják, és kb. azóta döcög a szekér mióta először megsérült. Persze szép hogy lőtt kettőt a Valenciának, de szerintem kell még egy pár meccs mire tényleg harapni fog és összeszoknak megint, utána talán megindulunk felfele.