Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
DaNNy
Jugador d'estrella

2007.12.27. 17:55:55

Szerintem ha valaki sérült és utána visszatér minden csak akart,vágy, és elhivatottság kérdése. Mennyire hajt edzéseken mennyire készül fizikailag,lelkileg edzésre,meccsekre.
Ronaldinhoval is ez a baj, jójó mosoly visszatért az arcára,de nem az a mosoly ami régen volt,hiányzik belőle az az elszántság...

Meg amikor szabadrúgás előtt álltunk.. ő nekikészült kb semmi nem létezett számára csak a labda és a bal felső... mostanság azt a nagy koncentrálást sem látom mikor szabit lő.. na mind1 remélem minnél hamarabb visszatér Ronie
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.27. 17:49:14

fcbarcelona1899 írta:
Tomi`FCB írta:Edzéshiánytól lassult le...

Van nekem egy sajat kis sztorim:Mikor 12-13 eves voltam en is fociztam.A legjobb voltam a csapatomban.Aztan elszalltam magamtol es kihagytam 3 honapot!!Tudtam hogy a tobbiek sokat fejlodtek ez alatt az ido alatt,de nem hittem volna,hogy ennyivel erossebek lettek...Minden tekintetben jobbak voltak tolem!!!Az edzom azt mondta,hogy ha nem hagyom abba kulfoldon jatszhattam volna.Nem tudom...De ez egy nagyon jo tanulmany volt szamomra.Ma 21 vagyok.Befejeztem a foiskolat.Most masban vagyok jo,de ki tudja ha akkor nem hagyom abba,lehet hogy valamelyik nagy csapatban rugnam a bort!!!Akkor jottem ra,hogy milyen sokat szamit az a 3 honap!!
Azért ennyit nem számit :) Voltak akik 1 éves sérülés után még a világ legjobbjai voltak..
DaNNy
Jugador d'estrella

2007.12.27. 17:47:23

fcbarcelona1899 írta:AZ angolhoz neki tul lassu a jateka sztem,az olaszban meg allandoan fetrengene,mert ott odalepnenenk neki...
Sztem, angol foci iramát nem bírná szusszal a mostani mentalitásával.
Olasz,meg hát nos. Szivem szerint ha el megy oda menjen.(Milan) DE CSAK AKKOR HA MÁR SZÁZ HOGY ELMEGY,amit nagyon NEM remélek!
Mindig mindenki ezt mondja,hogy olasz nem való olyan játékosoknak mint pl Ronie,kaká stb. Mégis mind2őjük aranylabdás volt és Kakát nem látom annyira sokszor fetrengeni, be tudott illeszkedni oda. Fernando Torres-re is hogy mondták,hogy jajj Liverpool rugdosni fogják legnagyobb baki a pályafutásában hogy odamegy. Mégis qrvajol játszik ott! Szóval szerintem Ronienak szinte mind1 hogy olasz vagy spanyol. de ha elmegy ne maradjon spanyolban...
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
fcbarcelona1899
Barça C

2007.12.27. 17:45:19

Tomi`FCB írta:Edzéshiánytól lassult le...

Van nekem egy sajat kis sztorim:Mikor 12-13 eves voltam en is fociztam.A legjobb voltam a csapatomban.Aztan elszalltam magamtol es kihagytam 3 honapot!!Tudtam hogy a tobbiek sokat fejlodtek ez alatt az ido alatt,de nem hittem volna,hogy ennyivel erossebek lettek...Minden tekintetben jobbak voltak tolem!!!Az edzom azt mondta,hogy ha nem hagyom abba kulfoldon jatszhattam volna.Nem tudom...De ez egy nagyon jo tanulmany volt szamomra.Ma 21 vagyok.Befejeztem a foiskolat.Most masban vagyok jo,de ki tudja ha akkor nem hagyom abba,lehet hogy valamelyik nagy csapatban rugnam a bort!!!Akkor jottem ra,hogy milyen sokat szamit az a 3 honap!!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.12.27. 17:29:13

vicky.girl írta:Mitől lassult le? :(
Attól, amiről Iván is írt. Elszállt magától, nem sportszerű életmódot folytatott, az edzésmunkája is hiányos volt másfél évig. Most meg már későn eszmélt, mert olyan szinten visszaesett a fizikuma, hogy ide már puszta akarás nem elég. Legalábbis egyik meccsről a másikra nem fog begyorsulni...
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.27. 17:26:56

Én Ronaldinhon csak akkor látok motiváciot meg akarást, amikor szabadrugást reklamál, miután földobta magát.
vicky.girl
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2007.12.27. 17:19:29

Motiválatlanság, hülye kifogás, én látom rajta a meccseken, hogy akar, de egyszerűen nem megy neki... Még a hajpántját is levette, mert régi önmagára akart hasonlítani (na jó, a hajpántnak nem hiszem, hogy nagy köze lenne a mostani formájához). Egyszóval szerintem is valamit titkolnak. Mitől lassult le? :(
fcbarcelona1899
Barça C

2007.12.27. 17:17:21

Rivaldo11 írta:Lehet, nekem lassan ez már vesszőparipámmá válik, de...
Én nem a formahanyatlás, meg a belefásulás, kiégés, motiválatlanság "hármas" oldaláról közelitenék a Dinho rejtélyhez. Egyre szilárdabban hiszem, hogy élettani-egészségügyi problémák miatt tart ma ott, ahol. Gondoljatok bele: Labdát kezelni, cselezni, trükközni nem felejt el az ember. Ám ha lelassul, -főleg egy olyan tipusú játékos mint Ronnie-akkor sebezhetővé válik. Nála ezt a lelassulást először a vb-n figyeltem meg. Azóta tart ez a dolog. A kontraszt óriási. Nem indul meg, egy az egyben alig ver meg védőt. Miért? Mert lendületből nem képes játszani. És ezzel nagyon is tisztában van.
Szed valamilyen gyógyszert valami ellen, aminek ez a mellékhatása?
Mert másra nem tudok gondolni.
Véleményem szerint nem kell keresni az okokat, zseniális képességű játékos. Ha a régi sebességén játszana, akkor ma is ódákat zengenénk róla. De vmiért nem tud. Erre kellene rájönni.
Ami pedig azt a kérdést illeti, hogy ki menjen: Nos, 100x inkább Frank, mint egyszer Dinho...
Nem azt írom, hogy remélem visszanyeri formáját, hanem azt, hogy remélem kiderül, mi lassítja őt le...
Mert ez esetben visszakapjuk a régi Dinhot.

lehet,hogy van benne valami,erre meg nem is gondoltam
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.12.27. 17:15:05

Lehet, nekem lassan ez már vesszőparipámmá válik, de...
Én nem a formahanyatlás, meg a belefásulás, kiégés, motiválatlanság "hármas" oldaláról közelitenék a Dinho rejtélyhez. Egyre szilárdabban hiszem, hogy élettani-egészségügyi problémák miatt tart ma ott, ahol. Gondoljatok bele: Labdát kezelni, cselezni, trükközni nem felejt el az ember. Ám ha lelassul, -főleg egy olyan tipusú játékos mint Ronnie-akkor sebezhetővé válik. Nála ezt a lelassulást először a vb-n figyeltem meg. Azóta tart ez a dolog. A kontraszt óriási. Nem indul meg, egy az egyben alig ver meg védőt. Miért? Mert lendületből nem képes játszani. És ezzel nagyon is tisztában van.
Szed valamilyen gyógyszert valami ellen, aminek ez a mellékhatása?
Mert másra nem tudok gondolni.
Véleményem szerint nem kell keresni az okokat, zseniális képességű játékos. Ha a régi sebességén játszana, akkor ma is ódákat zengenénk róla. De vmiért nem tud. Erre kellene rájönni.
Ami pedig azt a kérdést illeti, hogy ki menjen: Nos, 100x inkább Frank, mint egyszer Dinho...
Nem azt írom, hogy remélem visszanyeri formáját, hanem azt, hogy remélem kiderül, mi lassítja őt le...
Mert ez esetben visszakapjuk a régi Dinhot.
Rivaldo-A Legnagyobb.
fcbarcelona1899
Barça C

2007.12.27. 17:13:04

En nem tudnam elkepzelni Ronit se az angol,se az olasz bajnoksagban...AZ angolhoz neki tul lassu a jateka sztem,az olaszban meg allandoan fetrengene,mert ott odalepnenenk neki...En ebben biztos vagyok.Maradjon inkabb a spanyolban.De az se jo ha a barcaban marad.Az se neki nem,se a barcanak nem jo...
OvaMind
Jugador d'estrella

2007.12.27. 17:03:19

mrlevy írta:Üdv mkinek!

R10 sajnos már sztem sem lesz a régi,sem nálunk :cry: sem máshol!De akinek nincs múltja annak jövője sem lehet,úgyh NEM SZABAD ELFELEJTENI AMIT A BARCÁÉRT,ÉRTÜNK!!!!TETT.Már az 5ödik évét nyomja nálunk és ez a mai futballban nem is kevés,ezért ha elmegy se szomorkodjunk naon,inkább adjunk hálát az égnek hogy annak idején hozzánk és mondjuk nem margithoz igazolt!!!!Hogy rosszabb focista lett volna?Nem hinném!!!!A tudása most is ugyanúgy megvan,csak lelassult és tán kicsit elkényelmesedett.Ráadásul R10 túl magasra tette a mércét(2004-2006)mutatott szemkápráztató játékával,és az mki számára vili hogy abban a formában,iramban ilyen magas szinten NEM LEHET ÉVEKIG VARÁZSOLNI!!!!!!Hisz ő is csak ember!A LÉNYEG:HA ELMEGY HA MARAD RONALDINHO AZ RONALDINHO,ÉS ÖRÖKRE BEÍRTA MAGÁT A BARCA TÖRTÉNELMÉBE,VMINT MINDEN IGAZI!!!BARCA FAN SZÍVÉBE MÉGHA EZT MOST NEM IS ÉRZI MKI ÍGY :wink: VISCA EL BARCA VISCA CATALUNYA
Így igaz. Sokat köszönhet neki a Barca. Nem ezt érdemelné, hogy kifütyüljék. Az tény hogy már nem a régi, és már azt kell mondjam, a távozása sem lenne nagy érvágás. Idén még drágán el lehet adni, és akkor lehet valakit hozni a helyére.
mrlevy
Jugador del Barça

2007.12.27. 16:55:02

Üdv mkinek!

R10 sajnos már sztem sem lesz a régi,sem nálunk :cry: sem máshol!De akinek nincs múltja annak jövője sem lehet,úgyh NEM SZABAD ELFELEJTENI AMIT A BARCÁÉRT,ÉRTÜNK!!!!TETT.Már az 5ödik évét nyomja nálunk és ez a mai futballban nem is kevés,ezért ha elmegy se szomorkodjunk naon,inkább adjunk hálát az égnek hogy annak idején hozzánk és mondjuk nem margithoz igazolt!!!!Hogy rosszabb focista lett volna?Nem hinném!!!!A tudása most is ugyanúgy megvan,csak lelassult és tán kicsit elkényelmesedett.Ráadásul R10 túl magasra tette a mércét(2004-2006)mutatott szemkápráztató játékával,és az mki számára vili hogy abban a formában,iramban ilyen magas szinten NEM LEHET ÉVEKIG VARÁZSOLNI!!!!!!Hisz ő is csak ember!A LÉNYEG:HA ELMEGY HA MARAD RONALDINHO AZ RONALDINHO,ÉS ÖRÖKRE BEÍRTA MAGÁT A BARCA TÖRTÉNELMÉBE,VMINT MINDEN IGAZI!!!BARCA FAN SZÍVÉBE MÉGHA EZT MOST NEM IS ÉRZI MKI ÍGY :wink: VISCA EL BARCA VISCA CATALUNYA
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.12.27. 16:15:26

Tomi`FCB írta:de most hogyha például egy Gudjohnsent nézel vagy egy Decot ők se játszanak jól és őket nem nagyon hangoztatják hogy milyen rosszak meg stb...
Deco jól játszik és mostanában Eidur is.
A real ellen szerintem jól tolta a protugál. Igaz volt 1-2 eladott labdája, de rengetegszer akasztotta meg a madridi támadásokat és jól osztogatott. Hiba volt lecserélni.
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2007.12.27. 16:14:28

Tomi`FCB írta:Igazad van hogy akkor is elkell ismerni ha rosszul játszik! most nincsen a toppon ez teljes mértékben igaz és én nagyon sajnálom! de most hogyha például egy Gudjohnsent nézel vagy egy Decot ők se játszanak jól és őket nem nagyon hangoztatják hogy milyen rosszak meg stb...
Igen. Ez is igaz. Viszont nem feküdt a lábuk előtt az egész világ és nem nyertek aranylabdát illetve nem róluk szólt az egész futballvilág :roll:
Kép
Tomi`FCB
Barça B

2007.12.27. 16:02:24

Igazad van hogy akkor is elkell ismerni ha rosszul játszik! most nincsen a toppon ez teljes mértékben igaz és én nagyon sajnálom! de most hogyha például egy Gudjohnsent nézel vagy egy Decot ők se játszanak jól és őket nem nagyon hangoztatják hogy milyen rosszak meg stb...
BARCELONA MÉS QUE UN CLUB!
Mihu
Director del Fútbol

2007.12.27. 15:57:15

Tomi`FCB írta:én most azért nem fogom utálni Ronit mert most jelenleg nem igazán megy jól neki ami sztem max annyiban igaz hogy nem szépen játszik! és nem lő olyan gólokat amiről el lehet mondani hogy ilyen gólt ritkán lát az ember!
2004-ben meg 2005-ben ezt is tudta! azért egy aranylabdás játékost nem szabad kritizálni! kissé több edzésen fog részt venni akkor majd biztos újból formába lendül de idén vagy 81 edzést kihagyott . FORCA BARCA
Egy kicsit el vagy tévedve :roll: Idén 10-nél több edzést biztos nem hagyott ki. Tavaly. Na tavaly sok edzést kihagyott mert büdös volt neki a munka. Inkább bement a konditerembe dolgozni, mintsem végigcsinálja a kemény fizikai edzéseket. A másik hogy mi sem utáljuk R10-et. Attól még a véleménynyílvánítás az szabad ha jól tudom :roll: Meg kell mondani azt is ha rosszul játszik. Nemcsak akkor kell róla beszélni ha jó formában van.
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2007.12.27. 15:54:28

Azért Sergio Ramosnak olykor volt gondja Ronnieval. :)

Nem hiszem, hogy megoldást jelentene számára angol vagy olasz bajnokság. Nem hiszem hogy ott tudna új erőre kapni. Szerintem ott végképp vége lenne a pályafutásának.

Szomorú látni őt. Sajnos elég csak nézni a labda nélküli nem mozgását.. Nagyrészt magának köszönheti, hogy ott tart ahol. :(

Hihetetlen, hogy egy ekkora focista ilyen fiatalon kiégjen.
Tomi`FCB
Barça B

2007.12.27. 15:50:55

én most azért nem fogom utálni Ronit mert most jelenleg nem igazán megy jól neki ami sztem max annyiban igaz hogy nem szépen játszik! és nem lő olyan gólokat amiről el lehet mondani hogy ilyen gólt ritkán lát az ember!
2004-ben meg 2005-ben ezt is tudta! azért egy aranylabdás játékost nem szabad kritizálni! kissé több edzésen fog részt venni akkor majd biztos újból formába lendül de idén vagy 81 edzést kihagyott . FORCA BARCA
BARCELONA MÉS QUE UN CLUB!
Léfe
Entrenador del Barça

2007.12.27. 15:37:20

Tomi`FCB"irja: Ronaldinho a kedvenc játékosom! nagyon sokat tett

a Barcáért ! Az a baj hogy az utobbi időben mindenki azt veszi észre hogy mikor játszik rosszul csak arról feledkezünk el hogy egy Barcelona nem Ronaldinhoból áll hanem egy egész csapatból ! és nem kell szidni Ronaldinhot hanem azt is észre kell venni amikor a jó passzokat csinálja és a szebbnél szebb megoldásoka

Talán mert az utobbi időben csak rosszul játszik, észrevenném a jó dolgait
de majd szolj mikor figyeljek.
Fecó
Mihu
Director del Fútbol

2007.12.27. 15:06:20

messi1918 írta:teljesen mindegy,szerintem,olyan volt mint tavaly Lampard gólja,a Nou Campban.Senki nem tudja hogy akarta,de bement,és ami még fájobb,ellenünk rúgta.HIába,úgytűnik,elenünk a nagycsapatok,csak ilyen gólokat rúgnak. :D :D :D
2002. Japán. VB. Anglia-Brazília. R10 gólja Seaman-nek. Na az nem volt tudatos ebben 100%-ig biztos vagyok :D Ha az nincs...akkor R10 lehet nem lenne vb győztes :D

Khm...
E.

Épp most akartam szerkeszteni eskü....rányomtam hogy szerkeszt erre már azt látom hogy moderálva. Innen ne álljak fel ha nem így volt.
Kép
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.27. 14:53:32

Mihu írta:
messi1918 írta: Az a kiscsapata Levsko Sofia volt,de szerintem az nagyon tudatos volt.ja és még annyit,hogy Baptista lövése szerintem is lecsúszott,de ha az nem,akkor bement volna más.........
Ronaldinhonak be kellett volna rúgnia a 100%-os ziccert,és akkor most nincs ez........
Igen tudom hogy tudatos volt. Baptista lövése is tzdoatos volt szerintem. Ezzel azt akartam mondani hogy amennyire azok lecsúszott lövések voltak, így ez is az volt. Tehát mivel azok tudatosak voltak, ez is az volt. Szerintem. De a fórumon a Realosokon kívül csak én gondolom így úgylátom :D
teljesen mindegy,szerintem,olyan volt mint tavaly Lampard gólja,a Nou Campban.Senki nem tudja hogy akarta,de bement,és ami még fájobb,ellenünk rúgta.HIába,úgytűnik,elenünk a nagycsapatok,csak ilyen gólokat rúgnak. :D :D :D
..................................
Mihu
Director del Fútbol

2007.12.27. 14:49:36

messi1918 írta: Az a kiscsapata Levsko Sofia volt,de szerintem az nagyon tudatos volt.ja és még annyit,hogy Baptista lövése szerintem is lecsúszott,de ha az nem,akkor bement volna más.........
Ronaldinhonak be kellett volna rúgnia a 100%-os ziccert,és akkor most nincs ez........
Igen tudom hogy tudatos volt. Baptista lövése is tzdoatos volt szerintem. Ezzel azt akartam mondani hogy amennyire azok lecsúszott lövések voltak, így ez is az volt. Tehát mivel azok tudatosak voltak, ez is az volt. Szerintem. De a fórumon a Realosokon kívül csak én gondolom így úgylátom :D
Kép
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.27. 14:44:31

Mihu írta:
casuel írta:Tisztelt fórum!

Nemértem néha egyes emberek hozzáállását!Nézzük csak Z. Ivan új cikkét A nehéz szembesülés! Jobban mondva a cikk eleéig jutottam el de már ott abba kellett hagynom és most itt tartok hogy írok!Nemtudom elképzelni sem hogy Z.Ivan milyen kapcsolatban állhat a labdarúgásal de valahogy sejtem!

"kizárólag a Real Madridon múlt, hogy lesz-e nagyobb különbség a két gárda között." Ezt ugyan úgy le lehet írni fordítva is! A madridi gól elött volt egy nagy Barca lehetőség ami sajnos nemhozott eredményt és aztán rá 2percre már Baptista (szerintem nem úgy akarta eltalálni) örülhetett! Na és ezen a két momentumon múlt az egyész mérkőzés!És egyátalán nem Raulékon!(aki mellesleg észre sem lehetett venni a meccsen!
Na épp mondani akartam, hogy nézd meg a meccset újból. Én tegnap néztem meg, volt az ismétlés a SportKlubon. Valóban, azon a R10 és Bojan lövésen kívül el sem találtuk a kaput. A Real viszont vezetett legalább 6 olyan kontrát amik sokkal veszélyesebbek voltak mint az a két lövés,(ebből legalább 2-3 olyan volt hogy 4-2 ellen),és ha ezeket nem könnyelműsködik el, vagy egy picivel pontosabbak, akkor többet is rúghattak volna. Ezek alapján pedig azt kell hogy mondjam, igen, valóban a Real-on múlt a többgólos győzelem.

A gólról. Ilyen alapon lehetne mondani R10 első gólját a Barcában a Sevilla ellen, vagy a BL-ben amikor ballal kipókhálózta a rövid felsőt, vagy említhetném akár R10 tavaly BL csoportkörben rúgott gólját a kiscsapat ellen (sárgában játszottak, esküszöm nem jut eszembe a nevük ](*,) ) amikor a hosszú kapufához rúgta a labdát. Ezek mind 5-10 centin múltak. Ha ennyivel arrébb mentek volna akkor kapufa, és most nem beszélhetnénk róluk. Baptista lövése sajnos nagyon is tudatos volt. Látszott hogy odafordította a lábfejét, a mozdulat, minden arra enged következtetni, hogy ez bizony tudatos volt. Értem én hogy fáj beismerni hogy egy El Clasico-n ilyen bombagóllal kaptunk ki, de az igazságot be kell látni, még ha fáj is.
Az a kiscsapata Levsko Sofia volt,de szerintem az nagyon tudatos volt.ja és még annyit,hogy Baptista lövése szerintem is lecsúszott,de ha az nem,akkor bement volna más.........
..................................
Mihu
Director del Fútbol

2007.12.27. 14:28:53

casuel írta:Tisztelt fórum!

Nemértem néha egyes emberek hozzáállását!Nézzük csak Z. Ivan új cikkét A nehéz szembesülés! Jobban mondva a cikk eleéig jutottam el de már ott abba kellett hagynom és most itt tartok hogy írok!Nemtudom elképzelni sem hogy Z.Ivan milyen kapcsolatban állhat a labdarúgásal de valahogy sejtem!

"kizárólag a Real Madridon múlt, hogy lesz-e nagyobb különbség a két gárda között." Ezt ugyan úgy le lehet írni fordítva is! A madridi gól elött volt egy nagy Barca lehetőség ami sajnos nemhozott eredményt és aztán rá 2percre már Baptista (szerintem nem úgy akarta eltalálni) örülhetett! Na és ezen a két momentumon múlt az egyész mérkőzés!És egyátalán nem Raulékon!(aki mellesleg észre sem lehetett venni a meccsen!
Na épp mondani akartam, hogy nézd meg a meccset újból. Én tegnap néztem meg, volt az ismétlés a SportKlubon. Valóban, azon a R10 és Bojan lövésen kívül el sem találtuk a kaput. A Real viszont vezetett legalább 6 olyan kontrát amik sokkal veszélyesebbek voltak mint az a két lövés,(ebből legalább 2-3 olyan volt hogy 4-2 ellen),és ha ezeket nem könnyelműsködik el, vagy egy picivel pontosabbak, akkor többet is rúghattak volna. Ezek alapján pedig azt kell hogy mondjam, igen, valóban a Real-on múlt a többgólos győzelem.

A gólról. Ilyen alapon lehetne mondani R10 első gólját a Barcában a Sevilla ellen, vagy a BL-ben amikor ballal kipókhálózta a rövid felsőt, vagy említhetném akár R10 tavaly BL csoportkörben rúgott gólját a kiscsapat ellen (sárgában játszottak, esküszöm nem jut eszembe a nevük ](*,) ) amikor a hosszú kapufához rúgta a labdát. Ezek mind 5-10 centin múltak. Ha ennyivel arrébb mentek volna akkor kapufa, és most nem beszélhetnénk róluk. Baptista lövése sajnos nagyon is tudatos volt. Látszott hogy odafordította a lábfejét, a mozdulat, minden arra enged következtetni, hogy ez bizony tudatos volt. Értem én hogy fáj beismerni hogy egy El Clasico-n ilyen bombagóllal kaptunk ki, de az igazságot be kell látni, még ha fáj is.
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2007.12.27. 14:19:31

Tomi`FCB írta:Ronaldinho a kedvenc játékosom! nagyon sokat tett a Barcáért ! Az a baj hogy az utobbi időben mindenki azt veszi észre hogy mikor játszik rosszul csak arról feledkezünk el hogy egy Barcelona nem Ronaldinhoból áll hanem egy egész csapatból ! és nem kell szidni Ronaldinhot hanem azt is észre kell venni amikor a jó passzokat csinálja és a szebbnél szebb megoldásokat!
Igen ez így van ahogy mondod. Csak sajnos az utóbbi másfél évben 3 meccsen láttunk tőle szebbnél szebb megoldásokat. A többin sajnos vagy belevezette a védőbe, vagy ha meg is húzta mellette akkor vagy hosszan szöktette magát, vagy a védő elnyomta testtel. Tehát manapság nem nagyon lehet szebbnél szebb megoldásokról beszélni R10-el kapcsolatban :(
Kép
Lezárt