ugyanmár!home írta:alázat kell! rijkaard húzott kia szarból...ki fog...én még mindig hiszek
a bíróm megy egy mindenkitudja mi enyi
nem kell a bíróra fogni, ez kevés volt.
Ja ez mondjuk télleg [auto_cenzúra].ás... Apám legjobb haverja úgy volt kinn az idén a 3-3 meccsen, h a meccs előtt kb 5 órával szóltak neki h nem akar e menni... és mivel belgyógyász konferencián volt madridban, így aszsem meg is kapta a jegyet, megvették neki, a kamara... de lehet h cska a szállást fizették... mindenesetre elég olcsón megúszta....mypeter írta:Persze. Csak azt akartam éreztetni, hogy marketing szemponból a dec. 23 nagy kitolás a külföldi szurkolókkal. Szerintem rengetegen emiatt nem tudtak menni a meccsre.
a www.sportklub.tv n is 18:30 ra van kiírva, azt még a teletexten nem javították átAt-TIlla09 írta:Biztos 19:00-kor lesz a meccs???
Mert a sport klubon 21:00-ra van kírva!!!
előre is kössz!!!!
Jó, tudod h nem bántásként írtam.. ott a smile!!!mypeter írta:Nem volt gonosz! Ha 21.-ére teszik a meccst akkor kimegyek. Így nem tudok. 3 gyerekem van...
Rivaldinho írta:Ez picit gonosz volt...mypeter írta:-karácsony előestéje van (ezért nem tudok a helyszínen szurkolni...)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
én meg azér nem tudtam menni, mert a ferihegyre menet kilyukadt a vonatom kereke.. és nem értem el a gépemet...
helyszinen szurkolni??? voltál már el classiconTomsa írta:
Ez picit gonosz volt...mypeter írta:-karácsony előestéje van (ezért nem tudok a helyszínen szurkolni...)
Ronal.10 írta:helyszinen szurkolni??? voltál már el classiconmypeter írta:Gyerekek, marha izgatott vagyok. Rég volt ilyen clásico, mikor ennyi múlott egy meccsen:
- Frank széke
- bizonyíték, hogy nem Messi miatt megy csak, amikor megy
- versenyben maradni a bajnoki címért
-megmutatni Európának, hogy senkinek nem leszünk könnyű ellenfele
-karácsony előestéje van (ezért nem tudok a helyszínen szurkolni...)
szóval marha izgatott vagyok.
Gyerünk gyerekek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
télleg 250ezer forint?