Barça Igazolások 2007-08
látom szívesen szétszedné itt mind3enki az Arsenalt
!!

- Lionel85
- Llegenda del Barça
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=164264
Szívesen látnám Vicentét Ronaldinho cseréjének és akkor Iniesta maradhatna a középpályán. Touré cseréjének pedig Albelda.
Szívesen látnám Vicentét Ronaldinho cseréjének és akkor Iniesta maradhatna a középpályán. Touré cseréjének pedig Albelda.

- senzu
- Entrenador del Barça
nicegrecki írta:Már leíłrtuk párszor, de megteszem még egyszer.
Szívesen leparkolnék az Emirates előtt, fogném a kosarat és szépen, módszeresen elhelyezném benne Tourét, Ebouét (ha Alves nem elérhető), Fabregast és Wengert. Aztán rohannék a pénztárhoz, hogy a nagyemberek véletlenül se gondolják meg magukat...
Ami pedig Alvest illeti, ő az a játékos, akire a Barcának SZÜKSÉGE van! Tipikusan azokkal az erényekkel (nem a pályán kívülire gondolok), amelyek hiányoznak. Vele olyan széljátékunk lenne, hogy ihaj... Jönnének a védelem mögé kerülések, lennének normális beadások. Giuly-vel annak idején, amikor még nem botlott el a labdában pontosan azért volt nagyon jó csapat a Barca, mert ő nem befelé cselezett, hanem ki lehetett ugratni, a védelem mögé lehett kerülni, és be lehetett fejezni egy egyszerű góllal az akciót. Aztán kissé leamortizálódott, franc se tudja miért, de még a gravitáció is zavarta...

-
- Jugador d'estrella
Ámen, bro'! Nagyon szépen beszéltél...grecki írta:Már leíłrtuk párszor, de megteszem még egyszer.
Szívesen leparkolnék az Emirates előtt, fogném a kosarat és szépen, módszeresen elhelyezném benne Tourét, Ebouét (ha Alves nem elérhető), Fabregast és Wengert. Aztán rohannék a pénztárhoz, hogy a nagyemberek véletlenül se gondolják meg magukat...
Ami pedig Alvest illeti, ő az a játékos, akire a Barcának SZÜKSÉGE van! Tipikusan azokkal az erényekkel (nem a pályán kívülire gondolok), amelyek hiányoznak. Vele olyan széljátékunk lenne, hogy ihaj... Jönnének a védelem mögé kerülések, lennének normális beadások. Giuly-vel annak idején, amikor még nem botlott el a labdában pontosan azért volt nagyon jó csapat a Barca, mert ő nem befelé cselezett, hanem ki lehetett ugratni, a védelem mögé lehett kerülni, és be lehetett fejezni egy egyszerű góllal az akciót. Aztán kissé leamortizálódott, franc se tudja miért, de még a gravitáció is zavarta...
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
-
- Hírhozó-cikkíró
Már leíłrtuk párszor, de megteszem még egyszer.

Biztos nem lenne olcsó, de tuti nem olyan drága, mint tavaly lett volna. Inkább Bakari Sándort preferálja Wenger a jobb bekk poszton, Eboué a kp-n játszik, oda meg vannak nála jobbak is.
Fiatal, jól támad, jól védekezik, kell ennél több?
Fiatal, jól támad, jól védekezik, kell ennél több?

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ha Zambrotta helyettesét keressük, akkor valóban Daniel Alvesre kellene ráhajtani. Ha nem sikerülne megszerezni őt, akkor nekem Eboue lenne a jelöltem. Persze Ő sem lenne olcsó.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Hát a franc se tudja...barca99 írta:Boka nem balbunkó?

Sztem ha a Barcának jobbhátvédként kéne akkor azt mondaná jobbhátvéd:)!
De mind1,csak jöjjön....

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Boka nem balbunkó? 

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Kolo Tourenak szerintem mindenki örülne,de szinte lehetetlen szerintem megszerezni(most még).Bár a tesó lehet ledumálja vele:)
Alves meg szerintem télleg a lehetetlen kategória!Sztem ha elmenne Sevillából elmenne Spanyolból is....!
Mindenesetre megnézném gránátvörös-kékben(csak neh lila legyen..)!
Lahm....
Nem iagzán Barcába illő játékos szerintem.Bár jó védőnek tartom,de valahogy nem "Barcás"!
Már egyszer leírtam,jöjjön Arthur Boka:)
Alves meg szerintem télleg a lehetetlen kategória!Sztem ha elmenne Sevillából elmenne Spanyolból is....!
Mindenesetre megnézném gránátvörös-kékben(csak neh lila legyen..)!
Lahm....
Nem iagzán Barcába illő játékos szerintem.Bár jó védőnek tartom,de valahogy nem "Barcás"!
Már egyszer leírtam,jöjjön Arthur Boka:)

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Kolo Tourénak én is örülnék, de az Arsenal nem adná el, hülye lenne eladni. Max csillagáxati összegért.
Alves télleg nagyon jo, de őt a Sevilla 36-ért nem engette el
Igy igen drága lenne, ha csak nem kijelentené, h nem lép többet Sevillában pályára, amire én azért látok esélyt, mert már nyáron is szivesen ment volna egy nagy csapatba.
Lahm olcsobb, és sztem nem rosszabb, annyival biztos nem, mint az áruk közötti különbség. Viszont ami Lahm ellen, és Alves mellet szol, az az, h a brazil már a La Ligában bizonyitott, Lahm meg nem, igy kisebb az esélye, h bevállna.
Alves télleg nagyon jo, de őt a Sevilla 36-ért nem engette el

Lahm olcsobb, és sztem nem rosszabb, annyival biztos nem, mint az áruk közötti különbség. Viszont ami Lahm ellen, és Alves mellet szol, az az, h a brazil már a La Ligában bizonyitott, Lahm meg nem, igy kisebb az esélye, h bevállna.
egy Huntelaarnak angyon tudnék örülni de nem fér már be a csatárok közé!!akkor nem látnánk annyit játszani Bojant meg Giovanit!Guddi,Ezqu meg Edmilson mehet de nem kell Lahm és Diego!Kolot elfogadnám vagy Gallast de ezek tutti nem jönnek!Fabregas is jó lenne de Xavi,Ini,Deco mellett nem tudom...ezeknek a játékosoknak 90perceket de minimum 75-80perceket kell játszaniuk vagy balhé van!!De ha csapatot szeretnénk akkor egy Edmilson helyett nem Fabregasban hanem De Rossiban gondolkodnánk!!VÉDEKEZNI KELL A KÖZÉPPÁLYÁN!
- bence 8
- Jugador del Barça
igaz nem is olyan felépítésű de ott elég jól jáccott!takivini írta:Hát szerintem eleve nem jó ötlet Puyira alapból szélső védőként számítani, nem olyan felépítésű ő
...A sok [auto_cenzúra] vegás meg eszi a salátát
Az ember ragadozó mi a [auto_cenzúra] zabáljak palántát...
"Tibbah"
"Tibbah"
- bence 8
- Jugador del Barça
Ez lehet nagyon hülye ötlet lesz de azért ideírom...
...kolo toure-t idehozni puyol ki zambi helyére tour meg be
...kolo toure-t idehozni puyol ki zambi helyére tour meg be
"Tibbah"
"Tibbah"
- bence 8
- Jugador del Barça
én egyébkén Albeldát egy favágónak tartom de kicsit örülnék nekisalas9 írta:Miguel még talán jó lenne,de Albelda nekem nem kellene!bence 8 írta:most lecsphatnánk a valenciai miguelre meg albeldára . albelda mindenképpen távozik szóval...
(Az aláírásodhoz: nem néger,hanem fekete!
Úgy fogok futni mint egy fekete,hogy úgy élhessek mint egy fehér...)
(így jobb???

"Tibbah"
"Tibbah"
-
- Barça B
Csak hogy Richards Angol és neki nem nagyon passzolna a Spanyol kornyezet meg szerintem esze ágában sincs elhagyni a Cityt!!!
88-as születésű ha jóltomGIo DOS SANTOS írta:Hány éves Crosas
- GIo DOS SANTOS
- Barça C
Hány éves Crosas

Amit ma megtehet Murinho ne Adki Rijkaardnak!!!!
micah és alves közül bárki jöhet 

-
- Llegenda del Barça
Ha már annyi pénzt beleölünk, én inkább Richardsra szavaznék. Nekem nagy kedvemcem, köbö, mint neked Alvesgrecki írta:B*szottul kiakadok, ha Zambrotta elmegy, és nem Alvest vesszük meg...

A vezetőség valszeg Lahmra szavaz, ami szintén nem lenne rossz transzfer.
-
- Hírhozó-cikkíró
B*szottul kiakadok, ha Zambrotta elmegy, és nem Alvest vesszük meg...
Amúgy Albelda leigazolásást nagyon is támogatnám.
Hihetetlen mekkora féregség volt ez a Valencia részéről, hogy a csékájuknak ilyen módon intenek búcsút... Ők tudják.
Crosas pedig remélem elmegy kölcsibe valahová, ahol játéklehetőséget kap. Szerencsétlen sem a lelátón, sem a negyedosztályban nem nagyon fog fejlődni. Engem mindig Guardiolára emlékeztet, szerintem amellett, hogy kb ugyanaz a posztjuk, a fizimiskájuk is iszonyatosan hasonlít. Ha csak fele akkora spíler lesz, mint a legendás négyes, akkor már jól jártunk.

Ja, és még vmi, a felkészülési meccseken rendre jobb bunkóként kapott lehetőséget, így ennyi erővel Zambrotta formahanyatlása miatt egy-egy gyengébb csapat ellen kaphatott volna bizalmat.
Amúgy Albelda leigazolásást nagyon is támogatnám.
Hihetetlen mekkora féregség volt ez a Valencia részéről, hogy a csékájuknak ilyen módon intenek búcsút... Ők tudják.
Crosas pedig remélem elmegy kölcsibe valahová, ahol játéklehetőséget kap. Szerencsétlen sem a lelátón, sem a negyedosztályban nem nagyon fog fejlődni. Engem mindig Guardiolára emlékeztet, szerintem amellett, hogy kb ugyanaz a posztjuk, a fizimiskájuk is iszonyatosan hasonlít. Ha csak fele akkora spíler lesz, mint a legendás négyes, akkor már jól jártunk.

Ja, és még vmi, a felkészülési meccseken rendre jobb bunkóként kapott lehetőséget, így ennyi erővel Zambrotta formahanyatlása miatt egy-egy gyengébb csapat ellen kaphatott volna bizalmat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára grecki 2007.12.21. 23:48:12-kor.
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Zozzy 5 írta:Persze...Egyúttal át is irathatnánk a nevünket cselszi 2-nek.Karashu írta:Változtatnék szerény szellemes hozzászólásomon! Inkább a következő igazolás kéne:
Gudhjonsen - Diego
Edmilson - Fabregas
Ezquerro - Huntelaar
Sylvinho - Lahm
Oleguer - Kolo Touré
BARCA 4EVER!!!
Ezek óriási nevek, szivesen látnám őket, ha rájuk lennénk szorulva. De nem vagyunk!
Csak az a baj hogy ilyen játékosokkal tényleg cselszkire meg a ealra hasonlítanánk...hol lennék a 'zongora hordozó'?
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †