Bajnokok Ligája és UEFA Kupa

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.12.21. 15:24:36

Lyon - ManU: 2
Schalke - Porto: 2
Pool - Inter: 2
Roma - Madrid: 1
Arsenal - Milan: izgi lesz a 100éves rutinos rókák és suhancok közti csata...
Olympiakos - Cselszi: 2
Fener - Sevilla: 1
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.21. 15:22:04

Szerintem se nagyon igaz, de ha az is, akkor miért lenne baj? Elvégre Ők is emberek, nekik is kell a szórakozás :lol:
in to exile
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.21. 15:19:35

La Pulga írta:
varga tamás írta: The Sun... És ezzel minden el van mondva. A qvák meg jobb, ha befogják a szájukat. Amikor széttették a lábukat, akkor boldogok voltak. Remélem, beszárad a p...juk.
Ilyen hsz-t se láttam még Tamástól.. :D :roll:
Kicsi Bolha!
Kifejtenéd bővebben?! (nyugodtan, nem sértődöm meg!)
Kép
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2007.12.21. 15:16:06

varga tamás írta: The Sun... És ezzel minden el van mondva. A qvák meg jobb, ha befogják a szájukat. Amikor széttették a lábukat, akkor boldogok voltak. Remélem, beszárad a p...juk.
Ilyen hsz-t se láttam még Tamástól.. :D :roll:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.21. 15:12:47

senzu írta:tudom, hogy nem ide tartozik, de nemtom hova másolhatnám be

http://index.hu/sport/foci/manorg1221/

"Néhány perc múlva a srácok elhagyták a szobát, hárman közülük az MU játékosai voltak, egyikük nagyon híres."

ki lehet a nagyon híres? :D
The Sun... És ezzel minden el van mondva. A qvák meg jobb, ha befogják a szájukat. Amikor széttették a lábukat, akkor boldogok voltak. Remélem, beszárad a p...juk.
Kép
Rumig
Entrenador del Barça

2007.12.21. 15:10:23

Szerintem az Arsenal egyáltalán nem annyira esélytelen, mint azt itt többen gondoljátok, illetve egyáltalán nem lepődnék meg, ha a Fener kiverné a Sevillát! :roll:
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.12.21. 15:06:23

robag írta:Hááát, srácok, azért egy kicsit korán temetitek az ágyusokat.
A milán két szélső védője már most jobb ha elkezd egy kicsit kutatni a fiatalítószerek között. Az Arsenal ellen a langyos foci kevés lesz. Tudom hogy rutin meg az évek, de a másik oldalon nagyravágyás és ambició nem pici játéktudással karöltve. Ja, és a két edzőt ne is beszéljünk. Továbbá az arsenalé az egyik legkomolyabb hátvédsor. Közöttük nem nagyon kell majd "Szuperpipponak" téblábolni, me' letapossák!
persze, ebből is lehet bármi.
mondjuk a fiatalok be is sz.arhatnak a téttől, igaz, az "öregek" is, egy-egy hirtelen mozdulattól...
a két edzőnél viszont nem tudom, mi a probléma. wenger sztem igen sokmindent odaadna azért, ha ancelotti eredményeinek csak egy szeletét birtokolhatná. mit ér az, h vki profin építi be a csapatába a fiatal tehetségeket, ha egyébként a nemzetközi szintéren viszont semmit sem, vagy legalábbis nem túl sokmindent tud felmutatni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.21. 15:02:53

La Pulga írta:
senzu írta:
Ferguson! :lol: :cry:
C.Ronaldo nem lehet mert Ő a sorsoláson volt!!!Akkor ki(Nani,Ferdinánd)?
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2007.12.21. 15:00:24

senzu írta:
Ferguson! :lol: :cry:
senzu
Entrenador del Barça

2007.12.21. 14:54:54

tudom, hogy nem ide tartozik, de nemtom hova másolhatnám be

http://index.hu/sport/foci/manorg1221/

"Néhány perc múlva a srácok elhagyták a szobát, hárman közülük az MU játékosai voltak, egyikük nagyon híres."

robag
Jugador d'estrella

2007.12.21. 14:37:03

Hááát, srácok, azért egy kicsit korán temetitek az ágyusokat.
A milán két szélső védője már most jobb ha elkezd egy kicsit kutatni a fiatalítószerek között. Az Arsenal ellen a langyos foci kevés lesz. Tudom hogy rutin meg az évek, de a másik oldalon nagyravágyás és ambició nem pici játéktudással karöltve. Ja, és a két edzőt ne is beszéljünk. Továbbá az arsenalé az egyik legkomolyabb hátvédsor. Közöttük nem nagyon kell majd "Szuperpipponak" téblábolni, me' letapossák!
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.12.21. 14:28:06

A sorsolás után pozitív a hangulat Bracelonában, ez nincs minden együttesnél így, és is elfogadhatónak tartom a Celticet, és már olyan rég volt úgy sorsolás, hogy azt mondhattuk: a kapott ellenfél az esélytelenebb, sokkal esélytelenebb a fogadóirodák szerint, és a játékosállományt, és tudásbeli különbséget is szem előtt tartva, de én már sokszor elszóltam magam, és csalódtam, ezért fogadni nem szeretek ha a Barcáról van szó, de nagyon drukkolok, és tudom, hogy jobb a Barca!!!

A tippeim a sorsolás után:

-Olympique Lyon - Manchester United: a Stade Gerlandban egy erős hazai csapat fog majd nagyon küzdeni, és egy csekély előnyt is szerezhetnek, nálam a döntetlen valószínű, de angliában már a vörösök jönnek le győztesként, továbbjutóként;

-Fc Schalke 04 - FC Porto: a gelsenkircheni csata igazán jó mérkőzés lehet, és a német győzelem elképzelhető, a Porto nem jobb fényévekkel, de minőségben, játékosállományban, és pill. formában mindenképp, Az Estádio do Dragãoban hazai siker lesz, és továbbjutás;

-Liverpool FC - Fc Internazionale: a L'pool elképesztően egységes, de vannak problémák, és sok új játékost kellett beépíteni, mindemellett, esélytelennek látom az olasz sikert az Anfield gyepén. A San Siroban már bármi megtörténhet, teljesen háromesélyes, az Inter is jól küzd, én angol továbbjutást tippelek;

-AS Roma - Real Madrid Cf: a farkasok sokkal kiegyensúlyozottab játékot produkálnak, mint a tavalyi szezonban, és elég tehetségesek is, megnyerik az első találkozót, ha a szerencse nem áll a másik (sötét) oldalra lol. Madridban a többgólos hazai győzelmet nem látom realitásnak, de továbbjuthatnak, főleg ha az átlagosnál jobb játékot mutatnak a Bernabeuban; Roma továbbjutás (persze az oddsok nem ezt fogják alátámasztani)

-Arsenal Fc - AC Milan: az ágyúsok mutatott játéka gyakran elnyerte a tetszésemet, Wengert mindig is a legzseniálisabb tehetségkutatónak tartottam, és most is jó formában vannak, de a hullámzó teljsesítmény sem ritka náluk. Ha angliában megnyerik a meccset igazán parázs küzdelem lesz Milánóban. A Milan mindent félretsz a címvédés érdekében, és elég tapasztaltak ahhoz, hogy túllépjenek ellenfelükön, szerintem ez fog történni;

-Olympiakos Cfp - Chelsea Fc: a tavaszra Ten Cate sokkal könnyeb helyzetben lesz, jobban megismeri a játékosait, és taktikailag egységesebbek lesznek. A ciprusi csapat számára itt véget ért a CL;

-Fenerbahce Sk - Sevilla Fc: a Sevilla egyre jobb formába kerül, és esélyesebbek is, viszont kérdés, hogy hasonlóan az Ac Milanhoz, félreteszik-e a bajnokságot, vagy megpróbálják bebiztosítani a jövő évi kupaszereplést. Ebben az esetben a törökök erőfölényben lehetnek, és otthoni környezetben van elélyük, viszont a Ramón Sánchez Pizjuánban továbbjut az andalúz gárda;

Nah, mi a véleményetek?
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
OvaMind
Jugador d'estrella

2007.12.21. 14:25:26

Roma-real:
Érdekes lesz, meg gólgazdag, szerintem hozza a madrid de a Romában benne van a meglepetés- szerintem ők sötét lovak hullámzó teljesítménnyel.

Liverpool-Inter: Szerintem kiegyensúlyozott az Inter viszont a nagy neccseken mindig elbuknak, a Liverpool ennek pont az ellentéte. Nagy küzdelem lesz, a Pool mellett szól a jobb hozzáállás, szerintem továbbmennek.

Barca-Celtic: Nem fogunk szép focit látni, de a Barca sokkal jobb csapat, és Eto'o visszatérésével + addigra felépül Messi- fogjuk törni a skót védelmet.
Kontrákra vigyázni!

Arsenal-Milan: A több mint tehetséges csikócsapat a sok csatát megélt olaszokkal szemben. Ha Fabregasék jó napokat fognak ki, akár tovább is juthatnak, de a Milant ismerjük. Szerintem a lombardok mennek tovább.

Schalke-Porto: A németek talán a leggyengébbek a 16 között, a Porto pedig ha nem is tartozik a közvetlen elitbe- nagyon erős gárda. Így őket várom a 8 közé.

Chelsea-Olympiakosz: A görögök fanatikusan buzdítják kedvenceiket, de naygságrendekkel jobb a Chelsea. Sima lesz.

Fenerbahce-Sevilla: A Sevilla nem hozza a tavalyi formáját, de a csoportkörben jól teljesítettek. A Fener' erős csapat(fanatikus szurkolókkal), de az andalúzok az esélyesek. Viszont a formaingadozásuk miatt még a meglepetés is benne van a párharcban.

MU- Lyon: Ha a Sevilláról azt mondtam h nem a régi, akkor ez a Lyonra méginkább vonatkozik. Kulcsemberek távoztak, a Unitedet viszont a végső győzelemre is esélyesnek tartom. Az angolok mennek tovább.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.21. 14:13:29

fcjoc írta:pool : inter -> 2
roma : real -> 1
ars : milan -> 1

ezek a meccsek neccesek de én azér leírtam a véleményem , a többi .. :wink:
Én ugyanezt tippelem, de bennem van az elfogultság is az Interrel, az Arsenallal, meg a Real ellen. Ha semleges lennék, lehet mind3-ra más irnék, de igy ez lex.

Az Asenal fiataljai remélem megmutatják a milan vénjeinek, h menjenek má nyugdijba :!: :twisted:

A roma-real nagyon kétesélyes, de a jelenlegi formája alapján a Romának nem lenne tul sok esélye, de ha összeszedik magukat, akkor igen :!:

A Poolba meg annyi közös a Milánnal, h a bajnokságban [auto_cenzúra], de a BLben mindig jok. De mostani Inter nagyon össze van rakva, meg kell ütni őket.

A Celticet sztem ütjük, de nem nagy golkülömbséggel. Otthony nyerünk kettővel, idegenben x, azt kész.
zalan05
Barça B

2007.12.21. 14:13:05

jok vagyunk már lassan csak a skótok ellen fogunk jászani nyáron skóciába felkészitö mecset Bl csoportkörbe Rangers már a Celtic megse fog kotyanni (remélem)
Hasselbaink
Barça B

2007.12.21. 14:05:32

Jól alakult a sorsolás, ez kötelező továbbjutás.
ultrasur
Madridista

2007.12.21. 13:55:37

Egyszer? Na mind1 sztem mindkét csapat tovább fog jutni az ágak is kialakultak?
Boixos
Llegenda del Barça

2007.12.21. 13:53:53

na, a barca-celtic ügyben csak annyit, h egyszer nekünk is lehet szerencsénk, bár a celtic ugyanazt tudja, mint a rangers, szal kint nem biztos, h sétagalopp lesz, de itthon viszont mindenképpen miénk a bugi.
összeségében továbbjutást várok.
a roma-real téma érdekes lesz, bármilyen eredmény előfordulhat.
ütöttük már a madridot idegenben is, és lazán kikapunk tőlük az olimpicoban, igaz, akkor nem voltak nézők. tavaly lazán lesimáztuk a liont, akik igaz nem voltak csúcsformában, de a lényeges gyerekek ott nyomták még, talán csak a nagyonfekete [auto_cenzúra] ment el madridba. arról nem beszélve, h ha soronként nézem a két csapatot, akkor nem sok különbséget látok. doni nem jobb casillasnál az egyértelmű, viszont a panu, mexes, juan, tonetto hátvédsort lazán tartom olyan szintűnek, mint a madridiak hasonló sorát, és lesz.arom, h melyik ottani gyereket, mekkora igazolásnak tartják. a kpálya minimum egál, a támadók dettó, szal akármi is lehet, remélem az ASR fog odaérni.
az inter-pool meccs is bármi lehet, igaz, az angolok sz.rok a bajnokságban, viszont a bl-re összeszedik/szedhetik magukat, és akkor annyi a milanoi primadonnáknak.
az arsenalnál uez a helyzet, csak fordítva. ott a milan az, akik sztem tovább mennek, abszolút melletük szól(nak) a rutin és az évek.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Titinho
Director del Fútbol

2007.12.21. 13:30:28

És akkor az UEFA-kupa sorsolása:

1. Aberdeen (skót) - Bayern München (német)
2. AEK (görög) - Getafe (spanyol)
3. Bolton (angol) - Atletico Madrid (spanyol)
4. Zenit (orosz) - Villarreal (spanyol)
5. Galatasaray (török) - Leverkusen (német)
6. Anderlecht (belga) - Bordeaux (francia)
7. Brann (norvég) - Everton (angol)
8. Zürich (svájci) - Hamburg (német)
9. Rangers (skót) - Panathinaikosz (görög)
10.Eindhoven (holland) - Helsingborg (svéd)
11.Slavia (cseh) - Tottenham (angol)
12.Rosenborg (norvég) - Fiorentina (olasz)
13.Sporting (portugál) - Basel (svájci)
14.Werder Bremen (német) - Braga (portugál)
15.Benfica (portugál) - Nürnberg (német)
16.Marseille (francia) - Spartak Moszkva (orosz)

Vannak itt is jó kis meccsek! Majd a következő fordulóra leszek kíváncsi, mert ott már a "nagyobbakat" fogják összesorsolni (persze ha a "nagyok" továbbjutnak) Magyar érdekeltségről csak annyit, hogy Tőzsér Dani (és persze Rivaldo) AEK-ja a Getafe-val játszik! Örülnék ha az AEK menne tovább és szerintem ők is fognak! :wink: Na peace mindenkibe! 8)

Egy kis csemege a végére: :wink:
A TOVÁBBI MENETREND
6. párharc győztese 1. párharc győztese
9. párharc győztese 14. párharc győztese
3. párharc győztese 13. párharc győztese
5. párharc győztese 8. párharc győztese
2. párharc győztese 15. párharc győztese
12. párharc győztese 7. párharc győztese
11. párharc győztese 10. párharc győztese
16. párharc győztese 4. párharc győztese
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
PCsabi
aka Game90

2007.12.21. 13:29:39

Azért lett 1 'gyenge' párosítás, Schalke - Porto...

A Celtic-et nem írnám le, de azért továbbjutunk :) A Roma - Real ill. az Inter - 'Pool teljesen kétesélyes. Én azért olasz továbbjutásokat várok. Milan meg átvihetné ezt a szr formáját jövőre is és akkor sima Arsenal továbbjutás lesz. Ez a párosítás amolyan fiatalok vs. öregek csatának is megfelel :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2007.12.21. 13:30:32-kor.
bouba
Capitá del Barça

2007.12.21. 13:21:18

a 'pool-t mindenki leírja ,
de ha komoly a helyzet akkor összekapják magukat mindig..
pl.: tavaly a Barca ellen :?
fcjoc
Entrenador del Barça

2007.12.21. 13:17:34

pool : inter -> 2
roma : real -> 1
ars : milan -> 1

ezek a meccsek neccesek de én azér leírtam a véleményem , a többi .. :wink:
Messiaskii
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2007.12.21. 13:16:09

Sztem Arsenal-t jól megzúzza a Milan figyejjétek ki ! Nagy meglepi lesz :P A Barca is zúzni fog, a Roma meg egyetlen 11-esel fog továbjutni (nagyon remélem ):D
Kép
Kép
bouba
Capitá del Barça

2007.12.21. 13:15:03

az nincs még meg ,h ha továbbjutunk akkor melyik párharc győztesével játszunk?
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.12.21. 13:07:40

egy kis gyors elemzés a véleményem szerint: :lol:
-Arsenal-Milan:nagy csata,de a Milan nem fog kiesni,nehezen,de továbbmennek!
-Lyon-MU:háááááát,a MU most marha jo,de a Lyon-t sose szabad leírni!ha benzema és Juninho belelendülnek,akkor nagggggyon nagy meccs lesz!
-Inter-Liverpool:a pool nagyot kűzd majd,de inter továbbjut!
-Schalke04-Porto:ki-ki meccs,de a Portonak nagyobb a BL rutinja!
-Chelsea-Olympiakosz:sima chelsea siker!
-Barca-Celtic: :lol:
-Fenerbahce-Sevilla:Sevilla megizzad,de továbbjut!
-AS Roma-Real Madrid:ha elfogult lennék,sima roma siker :lol: ,de ha nem,akkor egy ki-ki meccs,talán a Real továbbjut,de a romát nem irnám le(totti,mancini,vucsinics) :D

na szal ez az én műsortervem :lol:
.
Lezárt