Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
coolerkiller
Barça B

2007.12.20. 19:13:15

varga tamás írta:
coolerkiller írta:Az ember oda regel ,és oda ir ahova karo,és jonak látja,persz a szabályok betartása mellett:):)

És ha sok okostoni ugy képzeli,h ide real szurkolonak tilos irni.akkor képzelje...De ezen esetben javaslom a topic nevének megváltoztatását: real fikázo topicra,ahova madridistának tilos irogatnia....
NORMÁLIS madridistát szívesen fogadunk, aki meg csak annyit tud írni, hogy 'utálom a Barcát', 'a Nou Camp egy teknő', 'pfúf, pfúj bárka' stb. azt helyretesszük. Hogy Te melyik csoportba sorolod magad, eldöntheted. Én már döntöttem.

Miért a Camp Nou nem egy teknőő?????????:):):):)

jo csak viccc volt
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.20. 19:08:45

coolerkiller írta:Az ember oda regel ,és oda ir ahova karo,és jonak látja,persz a szabályok betartása mellett:):)

És ha sok okostoni ugy képzeli,h ide real szurkolonak tilos irni.akkor képzelje...De ezen esetben javaslom a topic nevének megváltoztatását: real fikázo topicra,ahova madridistának tilos irogatnia....
NORMÁLIS madridistát szívesen fogadunk, aki meg csak annyit tud írni, hogy 'utálom a Barcát', 'a Nou Camp egy teknő', 'pfúf, pfúj bárka' stb. azt helyretesszük. Hogy Te melyik csoportba sorolod magad, eldöntheted. Én már döntöttem.
Kép
coolerkiller
Barça B

2007.12.20. 19:08:13

miért minősitesz minket, és ily modon engem???
Ki a jobb??mndig az aki nyer a végén???elvégre golra játszák ezt a játékot
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.20. 19:04:15

Na és :?: Engem 1átalán nem érdekelnek mit gondolnak rolam, attol nem lexek kisebb emner, mint amilyen vagyok.

Elkell ismerni, ha jobb volt az ellenfél, de akkor is, ha a mi csapatunk nyert. Mert a fociban nem mindig a jobb csapat nyer :roll: Természetesen ezzel nem akarok semmire célozni :arrow: ezt hozzá kell tennem mielőtt beleköt vmelyik paranoiás madridista :lol:
coolerkiller
Barça B

2007.12.20. 19:02:27

[/quote]Sajnos ennek leginkább fordított esetben van annyi alapja, hogy általánosítani lehessen. Bár még annak se igazán.[/quote]

Miért dobálozol visszafelé???nem általánositottam, csak a tapasztalataimat irtam le....persze kicsit ironizálva.
coolerkiller
Barça B

2007.12.20. 19:00:27

Az ember oda regel ,és oda ir ahova karo,és jonak látja,persz a szabályok betartása mellett:):)

Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.12.20. 18:55:22

LG írta:
Zozzy 5 írta: Pont az olyanok miatt járnak át sokan, mint te. Ha ilyenek írkálnának rendszeresen odaát, mint te vagy pár hasonló értelmes gyerek, nekem is ba$zná a csőröm, és átmennék kiosztani őket.
Most nem értek 1et veled. Sztem nekünk nincs jogunk beleszolni, h a madridisták mit irnak odaát. A saját oldalukon joguk van akármit irni, amig betartják az ottani szabályokat. Én nem járok át oda, de ha az itteni Barcások azért mennek át, h helyrerakják a népet, akkor teljes mértékben elitélem. Én birom azokat a madridistákat, akik normális hangnemben idejönnek vitatkozni, viszont fölbaxxa az agyamat ha vkinek megkérdőjelezik a véleményét. Bár ez nem csak a madridistákra vonatkozik, mindenkinek joga van a véleményét elmondani, és azért mert nem tetxik akkor nem kell nekiugrani, mert ezt itt mostanában jo sokx megtörténik :evil:
Csak az a baj, hogy utánna meg majd hallgathatjuk a madridisták általánosításait, hogy mennyire magabiztosak meg nagyképűek vagyunk, pont az ilyen ovodás gyerekek miatt.
Most is miből lett vita? Hogy valamelyik nagytudású megszólalt, hogy a Madrid csak egy kirakatcsapat és nekik mindíg szerencséjük van...
Andris
Adminisztrátor

2007.12.20. 18:53:42

coolerkiller írta:gsrácok,mintha ti jövölátok lennétek,és ti döntenétek, h nyer-e a csapatotok:):):):):):):)BEKTUDEFJÚCSÖR:):)

de isten ne adja nyerünk,akkor már előre látom a reakcioitokat:

-gagyi talált gollal nyert a margit
-sokkal jobbak voltunk ,mázlisták
-majd a bernabeuban megmutatjuk..:):):)):):)
-rohadt biro
-rohadt labda:):):)miért gömbölyűű:):)
-Mocskos Bwin, biztos megvette a meccset..

DE azt egyikötök szájábol se lehet majd hallani, h megérdemeltük,h pippantottunk a Realtol..jobbak voltak(de nem pontelőnnyel:D:D:)
Sajnos ennek leginkább fordított esetben van annyi alapja, hogy általánosítani lehessen. Bár még annak se igazán.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.12.20. 18:53:34

Azt ne felejtsd ki hogy
-Messi nélkül könnyű...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ordog 2007.12.20. 18:54:02-kor.
coolerkiller
Barça B

2007.12.20. 18:51:55

gsrácok,mintha ti jövölátok lennétek,és ti döntenétek, h nyer-e a csapatotok:):):):):):):)BEKTUDEFJÚCSÖR:):)

de isten ne adja nyerünk,akkor már előre látom a reakcioitokat:

-gagyi talált gollal nyert a margit
-sokkal jobbak voltunk ,mázlisták
-majd a bernabeuban megmutatjuk..:):):)):):)
-rohadt biro
-rohadt labda:):):)miért gömbölyűű:):)
-Mocskos Bwin, biztos megvette a meccset..

DE azt egyikötök szájábol se lehet majd hallani, h megérdemeltük,h pippantottunk a Realtol..jobbak voltak(de nem pontelőnnyel:D:D:)
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.20. 18:45:50

FCB_gábor írta:
coolerkiller írta:Vasárnap egy x tökéletesen reális eredmény
Majd a játék képe alapján mondjuk meg mi a reális!
Pontosan. Ha nyerünk, akkor vigasztalhatod magad, h nem ez a realitás. Ha nem akkor meg örülhetx, h megmondtad :lol: De erre a lehetőségre nem is gondolok :P
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.12.20. 18:42:22

coolerkiller írta:Vasárnap egy x tökéletesen reális eredmény
Majd a játék képe alapján mondjuk meg mi a reális!
Kép
coolerkiller
Barça B

2007.12.20. 18:38:11

fcjoc írta:kár hasonlítgatni a dolgokat.. minden normális, reálisan gondolkozó madridista felfogja épp ésszel hogy mennyivel nyertétek meg. szerintem téged is érdekel de ez már lényegtelen, a multé.. majd vasárnap hmm :)
ezt rosszul látod....picit se érdekel..mi nyertünk,igy mi voltunk a jobbakés lettünk bajnokok....és a almanach-okba ez fog bekerülni,nem pedig az:2006-2007 spanyol bajnok a Real Madrid, de ugy ,h egy pillanatra se vezették a tabellát pont elönnyel....

Vasárnap egy x tökéletesen reális eredmény
takivini
Capitá del Barça

2007.12.20. 18:06:52

az nso mindig fel tud húzni :evil:

Szinte tényként említik hogy Ronnie és Deco cserék lesznek csak és csak egyszer-kétszer pöttyintik el a cikkben hogy ez nem biztos, más részről meg az infók hiánya...
Feketén-fehéren ott áll a cikkben hogy Henry még a padra se fog tudni leülni ha nem találnak ki valamit az orvosok.

Éppen ezért szolgált meglepetéssel, hogy Frank Rijkaard olyan két rutinos futballista játékára nem számít a kezdőben, mint Ronaldinho és Deco.
Zseniális...
Kép
phelan
Barça C

2007.12.20. 17:59:01

Tamás! Szeva, rég találkoztunk, kicsit el vagyok havazva...

El Clasico... nem mi vagyunk az esélyesek. és akkor se mi lennénk ha a Barca hátulról lenne az első a ligában, mi meg előlről. (bár egy cseppet se mondom h nem tetszene)

a Nou Campban mindig, és mindenkor a Barca a favorit.
én reménykedek az x-ben, a többit meg majd meglátjuk.
phelan
Barça C

2007.12.20. 17:56:15

És ettől függetlenül a mondat akkor is helytálló.
az enyém is... ;)
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.20. 17:54:56

Enrique írta:
phelan írta:
Úgy lett bajnok a Real Madrid 2007-ben, hogy az idény során egyetlen egyszer sem vezette a bajnokságot pontelőnnyel. Bravó.
tetszik az aláírás. már korábban is tetszett. csak nem szoktam ideírni, de ha már megteszem...

Úgy lett bajnok a Barcelona 1994-ben, hogy az idény során egyetlen egyszer sem vezette a bajnokságot pontelőnnyel. Bravó.

;)
:) Nem mondtál újat.

Tudtam róla, mert amikor keresgettem az lfp oldalán a tavalyihoz hasonlóért a liga befejeztével, megtaláltam a 93-94-es idényt... És láttam, hogy a Barca hasonlóan nyerte meg a bajnokságot - igaz, a Deporral szemben -, de hát ez csak a madridi szempontból lehet érdekes. :)

És ettől függetlenül a mondat akkor is helytálló. :wink:

Üdv
Így van. Phelan az egyetlen korrekt, normális, tisztességes Madridista, akivel életemben találkoztam.
Zoli!
Győzzön a jobbik (azaz a Barca :wink: )!
Kép
phelan
Barça C

2007.12.20. 17:53:46

Azota hiányzik is nekem a jo öreg Tenerife Laughing Asszem 2 bajnoki cimet is köxönhetünk nekik, ugyhogy jussanak vissza gyorsan Cool És legyen olyan a sorsolás, h az uccso forduloban játxatok velük
inkább ne.. :D

minden relative Albert bácsi után szabadon...

94-ben amúgy a Depor szívta meg. ráadásul 11-es hibáztak az utolsó fordulóban a 90. percben...
most mondjam azt hogy a Barca szerencsésen nyert 3 bajnoki címet az utolsó fordulóban, egymás után? nem mondom. mert a szerencse az olyan hogy jön megy. hol ide hol oda. van hogy simán nyersz van hogy épp csak, mint mi tavaly, vagy ti akkor.

this is soccer... ezért (is) szép játék...
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.12.20. 17:51:42

phelan írta:
Úgy lett bajnok a Real Madrid 2007-ben, hogy az idény során egyetlen egyszer sem vezette a bajnokságot pontelőnnyel. Bravó.
tetszik az aláírás. már korábban is tetszett. csak nem szoktam ideírni, de ha már megteszem...

Úgy lett bajnok a Barcelona 1994-ben, hogy az idény során egyetlen egyszer sem vezette a bajnokságot pontelőnnyel. Bravó.

;)
:) Nem mondtál újat.

Tudtam róla, mert amikor keresgettem az lfp oldalán a tavalyihoz hasonlóért a liga befejeztével, megtaláltam a 93-94-es idényt... És láttam, hogy a Barca hasonlóan nyerte meg a bajnokságot - igaz, a Deporral szemben -, de hát ez csak a madridi szempontból lehet érdekes. :)

És ettől függetlenül a mondat akkor is helytálló. :wink:

Üdv
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.20. 17:44:03

phelan írta:

;)
Azota hiányzik is nekem a jo öreg Tenerife :lol: Asszem 2 bajnoki cimet is köxönhetünk nekik, ugyhogy jussanak vissza gyorsan 8) És legyen olyan a sorsolás, h az uccso forduloban játxatok velük :wink:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.20. 17:41:05

Zozzy 5 írta:
Dawe írta: Képzeld elolvastam. De ez nem az a fórum ahol minden áron ba*ztatni kell a másikat. Jaj mi ezt nyerünk azt nyerünk, közben pedig nagy semmi.
Pont az olyanok miatt járnak át sokan, mint te. Ha ilyenek írkálnának rendszeresen odaát, mint te vagy pár hasonló értelmes gyerek, nekem is ba$zná a csőröm, és átmennék kiosztani őket.
Egyébként sok értelmes gyerek van köztük, sokkal értelmesebb, mint te, akikkel jó dolog normálisan vitatkozni.
Zozzy!
Azt gondolom, hogy ki a normális, és ki nem, azt látatlanban, ismeretlenben nehéz eldönteni. Ha pedig valaki azért regel nálunk, hogy kiosszon minket, meg b@xogasson, akkor azért kár idefáradnia, mert csak személyeskedésbe torkolló vitákat gerjeszt. Ez pedig nem hiányzik senkinek sem. Szerintem.
(normális madridistával, akivel korrekt módon lehet beszélgetni, vitatkozni még csak eggyel találkoztam az életben)
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.20. 17:40:10

Zozzy 5 írta: Pont az olyanok miatt járnak át sokan, mint te. Ha ilyenek írkálnának rendszeresen odaát, mint te vagy pár hasonló értelmes gyerek, nekem is ba$zná a csőröm, és átmennék kiosztani őket.
Most nem értek 1et veled. Sztem nekünk nincs jogunk beleszolni, h a madridisták mit irnak odaát. A saját oldalukon joguk van akármit irni, amig betartják az ottani szabályokat. Én nem járok át oda, de ha az itteni Barcások azért mennek át, h helyrerakják a népet, akkor teljes mértékben elitélem. Én birom azokat a madridistákat, akik normális hangnemben idejönnek vitatkozni, viszont fölbaxxa az agyamat ha vkinek megkérdőjelezik a véleményét. Bár ez nem csak a madridistákra vonatkozik, mindenkinek joga van a véleményét elmondani, és azért mert nem tetxik akkor nem kell nekiugrani, mert ezt itt mostanában jo sokx megtörténik :evil:
Dawe
Jugador d'estrella

2007.12.20. 17:28:41

Zozzy 5 írta:
Dawe írta: Képzeld elolvastam. De ez nem az a fórum ahol minden áron ba*ztatni kell a másikat. Jaj mi ezt nyerünk azt nyerünk, közben pedig nagy semmi.
Pont az olyanok miatt járnak át sokan, mint te. Ha ilyenek írkálnának rendszeresen odaát, mint te vagy pár hasonló értelmes gyerek, nekem is ba$zná a csőröm, és átmennék kiosztani őket.
Egyébként sok értelmes gyerek van köztük, sokkal értelmesebb, mint te, akikkel jó dolog normálisan vitatkozni.
Hallod-e barátom már megint te kezded!
Barca...Barca...BAAAAAAARCA
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett :D
Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.20. 17:22:49

De jó dolga van valakinek. :D Jó nyaralást :!: :D

On:
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.20. 17:21:14

kovinho írta:
Los Banditos írta:Sajnos a meccset nem fogom látni, mert nem leszek itthon, de azért lehet megtudom nézni majd, hogy mi lett az eredmény. :)
Kihagyod az év meccsét :?: :D Hova tudsz menni ilyenkor? :wink:
1 hét Egyiptom, majd utánna rögtön hosszú szilveszer kishazánkban. :) Bár bízom benne, hogy ott is vannak Barca-szurkolók, és majd talán valami TV is adja.
in to exile
Lezárt