Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Pont az olyanok miatt járnak át sokan, mint te. Ha ilyenek írkálnának rendszeresen odaát, mint te vagy pár hasonló értelmes gyerek, nekem is ba$zná a csőröm, és átmennék kiosztani őket.Dawe írta: Képzeld elolvastam. De ez nem az a fórum ahol minden áron ba*ztatni kell a másikat. Jaj mi ezt nyerünk azt nyerünk, közben pedig nagy semmi.
tetszik az aláírás. már korábban is tetszett. csak nem szoktam ideírni, de ha már megteszem...Úgy lett bajnok a Real Madrid 2007-ben, hogy az idény során egyetlen egyszer sem vezette a bajnokságot pontelőnnyel. Bravó.
Most úgy őszintén, mit vártál tőle?Zozzy 5 írta:Olvasd már el a topik nevét!Dawe írta:Ez a madridistáknak (direkt kisbetűvel) szól! : Ti minek jöttök BARCA fórumra? Cseszegetni a többit?
Enrique írta:IGÉNYES.Dawe írta:LG írta:A madridista amugy is kis betű, mert köznév, ugyanugy mint a barcás vagy akármi.STRÉBER
![]()
Nem, te vagy tudatlanDawe írta:LG írta:A madridista amugy is kis betű, mert köznév, ugyanugy mint a barcás vagy akármi.STRÉBER
LG írta:A madridista amugy is kis betű, mert köznév, ugyanugy mint a barcás vagy akármi.
Képzeld elolvastam. De ez nem az a fórum ahol minden áron ba*ztatni kell a másikat. Jaj mi ezt nyerünk azt nyerünk, közben pedig nagy semmi.Zozzy 5 írta:Olvasd már el a topik nevét!Dawe írta:Ez a madridistáknak (direkt kisbetűvel) szól! : Ti minek jöttök BARCA fórumra? Cseszegetni a többit?
coolerkiller írta:megnyertük a bajnokságot vagy nem???? kit érdekel igazábol h hány ponttal???
Ugyanugy csinálsz mint az b..i spanyol motoros,még a nevét se tudom,aki kipippantott a TALMÁCSITOL!!
hát az már nem mostanába voltFranco írta: Nagy pénzbe ne fogadj azért hisz nem egyszer nyertük már meg, vétek a rekordgyöztesröl így beszélni.![]()
Nagy pénzbe ne fogadj azért hisz nem egyszer nyertük már meg, vétek a rekordgyöztesröl így beszélni.LG írta:A bajnokságt lehet megnyeritek, de sztem nemfogjátok, de BLt kizártRobinhoKing írta:nem most fog edőlni a bajnokság.A Real Madrid lépéselőnyben van,és szerintem bajnokok is leszünk,mert szerintem a sorosolásunk jobb,egy kivétellel(Atletico Madrid) az összes rangadót otthon fogjuk majd játszani a 2. félévben,míg a barca nagyrészt idegenben.Rengeteget számíthat a végén...no meg a kiscsapatok...már bocs de elég sz*rok vagytok idegenben,ezen is sok mulhat,és sajnos még akár meg is fordulhat,és ezen elbukhatja a Madrid is.
Mondom szerintem a sorsolásunk is jobb,ugyhogy szerintem ezen nyerjük meg a bajnokságot.(no meg persze a bl-t![]()
)
Erre nagy pénzben is mernék fogadni
Ha az Arsenalt, Poolt vagy a Lyont megkapjátok, akkor szvsz már a következő körben kiestek. A bajnokságban jol m1 nektek, de sztem a csapatotok a BLre nem érett még.
én is így vagyok vele. a nagy menetelés idején el lettünk/lettem kényeztetve,fcjoc írta:szerintem is ez a helyzet. bár azért legalább egyiküknek kezdeni kéne(dinho 'r deco). mindemellett nagyon várom a meccset, és teljes szívből...Vito írta:...lehet, hogy csak Frank kevergeti a lapokat.
...csakabarca
szerintem is ez a helyzet. bár azért legalább egyiküknek kezdeni kéne(dinho 'r deco). mindemellett nagyon várom a meccset, és teljes szívből...Vito írta:...lehet, hogy csak Frank kevergeti a lapokat.