Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A nagy kérdés, és?Mint ahogy azt már megszokhattuk a mostani Real meccseken. Támad az ellenfél, gólhelyzetei vannak, mégis a Margit rúg gólt.
pontosabban egy darab rúd szerez gólt... elképesztő mik vannakMihu írta:Mint ahogy azt már megszokhattuk a mostani Real meccseken. Támad az ellenfél, gólhelyzetei vannak, mégis a Margit rúg gólt.merx írta:tegyük hozzá, hogy a semmibőlLos Banditos írta:Mintha nemis a Madrid lenne...
1-0 a Realnak van Nistelrooy fejesével![]()
Mint ahogy azt már megszokhattuk a mostani Real meccseken. Támad az ellenfél, gólhelyzetei vannak, mégis a Margit rúg gólt.merx írta:tegyük hozzá, hogy a semmibőlLos Banditos írta:Mintha nemis a Madrid lenne...
tegyük hozzá, hogy a semmibőlLos Banditos írta:Mintha nemis a Madrid lenne...
Azért nem bánnám ha Robinho-t kiállítanák. Vagy esetleg Raúltmerx írta:a madridisták örülhetnek, hogy messi nem játszik ellenük, az viszont [auto_cenzúra], hogy nincs náluk olyan játékos aki, ha a mai mecsen kidőlne, örülnék neki, röviden, tömören nincs olyan kaliberű játékosuk mint messi. persze ne sérüljön le senki a madridból, nehogy legyen mire fogniuk a jövőheti vereséget![]()
![]()
ezt csak úgy megjegyeztem...![]()
Ez már túl sok OFF. Menjünk a Ronaldinho topicbaG-Jay írta:Csecs az nem a Chelsea kapusa má megbocsáss?? Didi volt az...
De Csecs is nagyot figyelt amikor a bal lábas lögybölős golt lőtte a Chelsea elleni visszavágón.
G.[/color]
Igen...csak ugye a kapus nem stimmelDanka00792 írta:Nekem igen, megcsinált egy szép cselt, villámgyorsan, a védök sehol, és ballal ellötte, Cech csak nézte. (persze szép nagyot vetödött) Erre gondolsz?
Csecs az nem a Chelsea kapusa má megbocsáss?? Didi volt az...Danka00792 írta:Nekem igen, megcsinált egy szép cselt, villámgyorsan, a védök sehol, és ballal ellötte, Cech csak nézte. (persze szép nagyot vetödött) Erre gondolsz?
Az Cech Dida volt, és akkor Dida bizony nagyot vetődött, de gól lett.Danka00792 írta:Nekem igen, megcsinált egy szép cselt, villámgyorsan, a védök sehol, és ballal ellötte, Cech csak nézte. (persze szép nagyot vetödött) Erre gondolsz?