Barca vs. Real
Az a vicces, h míg pár napja még minden madridista azon aggódott, h hogy fogják megoldani a jobb oldali védőik Messi kiiktatását, addig most már azon ugrálnak, hogy majd !!!!!!!nyernek!!!!!!!!, akkor nem foghatjuk Messi hiányára. Kiváncsi lennék(bár kicsit sem kívánom nekik), hha Robinho vagy Ramos kiesne a classico előtt, akkor ők mennyire fognák erre...
Mind1, sztm kicsi az esély rá, h elbukjuk ezt a meccset, én most érzem a lendületet a srácokon, lesz több, mint egy hét felkészülni rájuk, az összeállításunk a tegnapi fejlemények hatására végképp megjósolhatatlan, ami nem segíti Suszter munkáját, nekik pedig még lesz egy kis zavaró kupameccsük is hét közben.
Ja, és kihagytam, h otthon játszunk, 100000 drukkerünk előtt...
Mind1, sztm kicsi az esély rá, h elbukjuk ezt a meccset, én most érzem a lendületet a srácokon, lesz több, mint egy hét felkészülni rájuk, az összeállításunk a tegnapi fejlemények hatására végképp megjósolhatatlan, ami nem segíti Suszter munkáját, nekik pedig még lesz egy kis zavaró kupameccsük is hét közben.
Ja, és kihagytam, h otthon játszunk, 100000 drukkerünk előtt...
- Andris
- Adminisztrátor
Szvsz Deco még nincsen formában teljesen a sérülés után, nemtudom hogy mennyire lesz hétvégére kezdésre alkalmas.Vito írta:pont a clasicon hagynád ki Deco-t???
amikor Puyol rosszul játszik a szélen, akkor az általában azt jelenti, hogy fent ragad a támadásoknál és nincs ideje visszaérni, rendeződni. tegnap jól játszott a szélen (egy almost nulla és impotensen játszó Valenkia ellen).
szvsz sokkal hasznosabb lenne, ha Puyol középen kezdene, Zamb pedig a szélen. a szélsővédő rutinja sokkal sokkal nagyobb, mint Puyolé
Puyol meg.. nyilván középen növelné a szinvonalat, de Rafának is nagyon jól meg, Zambrotta pedig idén szerintem irtózatos gyenge. Teljesen darabos a mozgása, nemér fel támadni, vagy nemér vissza védekezni.
Decoval kapcsolatban meglehet győzni, de Zambival nem...

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Az egylábas se volt mostanában olyan formában, hogy ezt így simán kimerd jelenteni..Messi... Pedig butára szivatta volna a kis Marcelot, és Canna papát.
Real Madrid.
EFOTT
EFOTT
-
- Capitá del Barça
és egy ilyen?
----------------------vv----------------------------
Puyol-----Rafa--------Milito---------abidal------
-----------------Toure----------------------
Iniesta--------Xavi------------Deco-----
------------------------Ronnie---------------
----------Eto'o-----------------------------
----------------------vv----------------------------
Puyol-----Rafa--------Milito---------abidal------
-----------------Toure----------------------
Iniesta--------Xavi------------Deco-----
------------------------Ronnie---------------
----------Eto'o-----------------------------

Més qué un Club!!!
Na most melyik TV adja a Classicot?
-
- Llegenda del Barça
pont a clasicon hagynád ki Deco-t???
amikor Puyol rosszul játszik a szélen, akkor az általában azt jelenti, hogy fent ragad a támadásoknál és nincs ideje visszaérni, rendeződni. tegnap jól játszott a szélen (egy almost nulla és impotensen játszó Valenkia ellen).
szvsz sokkal hasznosabb lenne, ha Puyol középen kezdene, Zamb pedig a szélen. a szélsővédő rutinja sokkal sokkal nagyobb, mint Puyolé
- Andris
- Adminisztrátor
Nekem teljesen egyértelmű, hogy Giovanni legyen a jobb támadó.
Iniesta a maxot tudja hozni kp-n, ha Gio nem válik be, még mindig felugorhat, és helyére Deco...
Azpedig nemis volt bennem legalábbis kérdés, hogy Zambrotta, vagy Puyol kezdi a jobb-bekk posztot. Amilyen különbség van...és Rafa amilyen stabil mostanság...
------------------Valdes------------------
--Puyol------Rafa------Milito----Abidal--
----------Xavi-------Toure---------------
------------Iniesta--------Ronaldinho---
-----Giova----------Samu---------------
Persze ez a 4-3-3at jelenti, csak inkább így fejezi ki jól a játékosok helyezkedését.
Messi...
Pedig butára szivatta volna a kis Marcelot, és Canna papát.
Madrid verésre fel !!!!!!!
Iniesta a maxot tudja hozni kp-n, ha Gio nem válik be, még mindig felugorhat, és helyére Deco...
Azpedig nemis volt bennem legalábbis kérdés, hogy Zambrotta, vagy Puyol kezdi a jobb-bekk posztot. Amilyen különbség van...és Rafa amilyen stabil mostanság...
------------------Valdes------------------
--Puyol------Rafa------Milito----Abidal--
----------Xavi-------Toure---------------
------------Iniesta--------Ronaldinho---
-----Giova----------Samu---------------
Persze ez a 4-3-3at jelenti, csak inkább így fejezi ki jól a játékosok helyezkedését.
Messi...

Madrid verésre fel !!!!!!!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- visca el barca
- Presidente del Barça
egyértelmű, hogy a kettő közül vmelyik. sztem frank iniestat fogja favorizálni, ha meg [auto_cenzúra] állunk jöhet 2santosAprieto írta:Puyol - Iniesta
Puyol - Giovanni
azért kérlek, mert abszolut 0 formát mutat. a levante v. murcia ellen jatszhatna, de a classicon nem. robinho ott s*opatná ahol tudná. ráadásul mostanaban a támadójátéka is 0.Ordog írta:Zambrottát miért hagyja ki mindenki???
ugyanmár. tegnap volt két rossz megmozdulása és annyi. amugy meg egyik legkiegyensulyozottab jatekosunk.mypeter írta:Milito bizonytalan
amugy még az is elképzelhető, hogy a középen xavi, yaya, gudjohnsen trio lesz...elől meg iniesta, ronnie, eto'o... sok variáció van az biztos...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Meg az lfp.es-en is és a bwin.com-on is. Sportretekék trükköznének, de nem fog sikerülni.el fuero írta:A hivatalos honlapon is 19:00 van. Én inkább nekik hiszek, mint a szenny Képes Sportnak. (KS=Képessport=Sportklub-->ugyanaz a színvonal)

- Danka00792
- Director del Fútbol
Zambrotta szerintem sem tudná ilyen formában levenni a pályárol Robinho-t. Puyol erre a feladatra az alkalmas ember. Abidal-t nem fogom félteni. (Nálam ö a nyár igazolása) Eto'o ha hozza a Madrid elleni örökös formáját, akkor nem lesz gond, hozzá még egy javulo Roni. Csak remélni tudom, hogy Messi nélkül ladbába tudunk rugni a Real ellen. 

- Ákocka
- Jugador d'estrella
Szerintem ugyanaz a védelem kellene, mint a hétvégén. Márquez megint formában van, úgyhogy felszabadult egy hely KH-ről, úgy értem, hogy Puyol ki tud húzódni a szélre, levenni szépen a pályáról a kis szeleburdi Robinhot. Középpályán Xavi-Yaya-Ini kellene, már rég játszottak így együtt, de szerintem nagyon ütős kis brigád, védekezésben és támadásban is. R10 pedig biztos játszani fog, talán azért is pihent, hogy ne tudja a margit, mit készüljön majd védekezésben. Eto'o természetesen alap, Ő mindig igyekszik emlékeztetni a reált arra, mekkora kapitális hibát vétettek vele.
Messi pótlása kérdéses, bizonyára Dos Santos fog helyette játszani. Én azt is el tudnám képzelni, hogy Eto'i kicsit kijjebb jön centerből, és Guddi vagy Bojan játszik majd helyette, Samu meg mélységből megrúgja a maga gólját.
Tippem: 3-1

Tippem: 3-1
- Danka00792
- Director del Fútbol
Képes Sport-ba nekem az van irva, hogy December 23 Barcelona-Real Madrid 20:30-tol, Élöben csak a SPORTKLUB müsorán.
Jol kamuznak? Mert ha 19-kor kezdödik, akkor a Sport Klub nem élöben adja, és akkor arra ösznönzik az embereket, hogy ne élöben, hanem majd a Klub-on nézzék. Gazfickok.
Jol kamuznak? Mert ha 19-kor kezdödik, akkor a Sport Klub nem élöben adja, és akkor arra ösznönzik az embereket, hogy ne élöben, hanem majd a Klub-on nézzék. Gazfickok.

Valóban fontos lenne Ronnie válláról levenni a terhet -már ha játszik!.....-, de szerintem a Madrid ráállít egy embert... ha már Messire nem kell kettő..
Igazából én sem tudom, hogy Zambrotta szerepeljen-e jobb oldalon vagy Puyol, mert Zamb nem egy biztos pont szélen mostanában, Puyolra meg szükség lenne középen. A jobbhátvéd poszt aggasztó szerintem, illetve maga a jobb oldal.
Puyol - Iniesta
Zamb - Iniesta
Puyol - Giovanni
Zamb - Giovanni... hát nem tudom.
Valszeg azért a Madrid nem Marcelot küldi be balhátvédnek, hanem a rutinosabb Heinzét. Robinho helye pedig megkérdőjelezhetetlen a bal oldalukon. Izgi lesz......
A bal oldalunk már jobb képet fest Abidallal... szerintem ott nem lehet baj... aztán minden megtörténhet
Középen a két kétméteres feketeállat(
) fog találkozni, Diarra és Touré... no ammég érdekes lesz
Ja és a Sporttv-é a vasárnap este 7 óra, szal tuti hogy ők adják és nem a retek sportklub!
Igazából én sem tudom, hogy Zambrotta szerepeljen-e jobb oldalon vagy Puyol, mert Zamb nem egy biztos pont szélen mostanában, Puyolra meg szükség lenne középen. A jobbhátvéd poszt aggasztó szerintem, illetve maga a jobb oldal.
Puyol - Iniesta
Zamb - Iniesta
Puyol - Giovanni
Zamb - Giovanni... hát nem tudom.
Valszeg azért a Madrid nem Marcelot küldi be balhátvédnek, hanem a rutinosabb Heinzét. Robinho helye pedig megkérdőjelezhetetlen a bal oldalukon. Izgi lesz......
A bal oldalunk már jobb képet fest Abidallal... szerintem ott nem lehet baj... aztán minden megtörténhet

Középen a két kétméteres feketeállat(

Ja és a Sporttv-é a vasárnap este 7 óra, szal tuti hogy ők adják és nem a retek sportklub!
- Danka00792
- Director del Fútbol
Messi nélkül megfelezödtek az esélyeink szerintem. Igaz, visszajött az egyik legfontosabb játékosunk, Eto'o, de elvesztettük a legfontosabbat, a kis argentin zsenit.
Én is Ini-t játszatnám a helyén, mindenhol képes klasszis teljesitményre. Roni-t kezdöbe!!!!

Én is Ini-t játszatnám a helyén, mindenhol képes klasszis teljesitményre. Roni-t kezdöbe!!!!
VV
Zamb-Puyol-Márquez-Abidal
Yaya
Xavi-Ini
Giovanni-Eto'o-Dinho
Milito bizonytalan, és Márquez jó lesz a clásicon:)
és Deco a 2. félidőre.
Zamb-Puyol-Márquez-Abidal
Yaya
Xavi-Ini
Giovanni-Eto'o-Dinho
Milito bizonytalan, és Márquez jó lesz a clásicon:)
és Deco a 2. félidőre.
-
- Llegenda del Barça
ezt nem figyeltem...real_funghi írta:De ők 20:45-re írják. Nem 19:00-tól lesz?Vito írta:a SPORTKLUB adja a klasszikust!
most láttam a hirdetést a mai sportban
akkor lehet, hogy csak felvételről adják, az élő pedig a Sporttv-n lesz. annak viszont mi értelme?
az én kezdőm:
VV
Zamb-Puyol-Milito-Abidal
Xavi-Yaya-Deco
Ini-Eto'o-Ronnie
Puyolra, a rutinjára nagyobb szükség lenne középen és a klasszikuson általában jól megy neki.
- Ákocka
- Jugador d'estrella
Teljesen egyetértek veled. A SportKlub kommentátorai egyszerűen nem jók, és kész. És ahogy észrevettem, a képminőség sem olyan jó, mint a Sport1-en. Csak úgy fogadnám el a közvetítésüket, ha Horti Gábor tolná. Őt nagyon csipázom, a Barca TV meccseit már eleve miatta is érdemes nézni.el fuero írta:OFF: Kiváncsi vagyok mennyi pénzt tett le az asztalra az RTL a Sport TV-nek, hogy ők közvetíthessék a derbit. Na, meg arra is, hogy melyik 'nagyokos' lesz a kommentátor. Már előre hánynom kell!Vito írta:a SPORTKLUB adja a klasszikust!
most láttam a hirdetést a mai sportbanAlvilági, Rudolf vagy ki a halál...

De ők 20:45-re írják. Nem 19:00-tól lesz?Vito írta:a SPORTKLUB adja a klasszikust!

-
- Entrenador del Barça
OFF: Kiváncsi vagyok mennyi pénzt tett le az asztalra az RTL a Sport TV-nek, hogy ők közvetíthessék a derbit. Na, meg arra is, hogy melyik 'nagyokos' lesz a kommentátor. Már előre hánynom kell!Vito írta:a SPORTKLUB adja a klasszikust!

Visca: Hát Messit én most nem tenném a kezdőbe... Sajnos.
Ellenben nagyon komoly kérdés, hogy Puyol vagy Zambrotta legyen-e a jobbhátvéd. Tegnap Milito nagyon bizonytalan volt. Márquez jó napot fogott ki, bár az egy brutál hibája szokás szerint megvolt, szerencsére nem lett belőle gól. Ketten együtt nem tűnnek túl megbízhatónak. Ugyanakkor Zambrotta mostanában tényleg nincs formában.
A lélektani előny a MAdridé, Messi kiválása iszonyatosan rosszkor jött, az ottléte is lekötött volna 2 védőt, akik a szervezésben már nem vehettek volna részt. Egy nagyon jól eltalált csapat és taktika kell, ahol Ronaldinho szabadon szervezhet, és Eto'o gyorsasága is érvényesül. Nem mondom, hogy mi vagyunk a clásico esélyesei.
Ellenben nagyon komoly kérdés, hogy Puyol vagy Zambrotta legyen-e a jobbhátvéd. Tegnap Milito nagyon bizonytalan volt. Márquez jó napot fogott ki, bár az egy brutál hibája szokás szerint megvolt, szerencsére nem lett belőle gól. Ketten együtt nem tűnnek túl megbízhatónak. Ugyanakkor Zambrotta mostanában tényleg nincs formában.
A lélektani előny a MAdridé, Messi kiválása iszonyatosan rosszkor jött, az ottléte is lekötött volna 2 védőt, akik a szervezésben már nem vehettek volna részt. Egy nagyon jól eltalált csapat és taktika kell, ahol Ronaldinho szabadon szervezhet, és Eto'o gyorsasága is érvényesül. Nem mondom, hogy mi vagyunk a clásico esélyesei.
-
- Barça B
Remélem megfellő karácsonyi ajándékot kapunk a csapattól és szétütjük a madridot!!!Forca Barca!!
- visca el barca
- Presidente del Barça
én az alábbi csapatot kuldeném ki a pályára a margit ellen
-------------------VV-------------------
--Puyol-----Rafa---Gabi-----Abidal--
----------Xavi---Yaya---Deco---------
---Messi----------------------Ronnie---
------------------Eto'o------------------
meg is indoklom. a védelem gondolom nem szorul magyarazatra.
decot azért tenném be, mert mintha iniesta egy kicsit kezdene fáradni/szürkülni. messi nem tudom, hogy tud e játszani, de ha nem, akkor nem tudom kit lehetne jatszatni helyette. 2santosnak kicsit sok lenne még a derbi. inestat elobb irtam, henry ha felépül, nemtom' mire lenne képes a jobb oldalon (esetleg mehetne balra és akkor ronnie a jobbra). ronaldinhonak pedig jatszania kell. ez az a meccs, ahol háromszoros erobedobassal fog kuzdeni.
-------------------VV-------------------
--Puyol-----Rafa---Gabi-----Abidal--
----------Xavi---Yaya---Deco---------
---Messi----------------------Ronnie---
------------------Eto'o------------------
meg is indoklom. a védelem gondolom nem szorul magyarazatra.
decot azért tenném be, mert mintha iniesta egy kicsit kezdene fáradni/szürkülni. messi nem tudom, hogy tud e játszani, de ha nem, akkor nem tudom kit lehetne jatszatni helyette. 2santosnak kicsit sok lenne még a derbi. inestat elobb irtam, henry ha felépül, nemtom' mire lenne képes a jobb oldalon (esetleg mehetne balra és akkor ronnie a jobbra). ronaldinhonak pedig jatszania kell. ez az a meccs, ahol háromszoros erobedobassal fog kuzdeni.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...