Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Valencia - Barcelona 0 : 3Colos írta:Mi az állás?
Eto'o duplájával és Gudjohnsen szimplájával 3-0-ra vezetünk.Colos írta:Mi az állás?
mert szerinted az normális, hogy egy RONALDINHO nem kell a csapatba?senzu írta:amúgy esküszöm nektek ĺróknak kéne elmennetek, olyan összeesküvés-elméleteket tudtok kitalálni hogy az valami kegyetlen
Reménykedjünkvarga tamás írta:Messi leült a kispadra. Lehet, hogy nem olyan súlyos a sérülés? Azért izomhúzódás esetén az ember nem ül ki a kispadra. Szerintem.
sztem nem volt akkora hiba hogy nem hozta be, ha ronnie folyamatosan edz és fejlődik, akkor jó de döntés volt részéről hogy nem hozta be, igy meglepetés lesz a realnak a játékaRonaldinho&Barca írta:Én ugygondolom és egyetértek a kommentátok úrral hogy msot beklett volna hozni Ronaldinhot mert ha valamikor msot kaphatott volna önbizalmat, cselezhetett volna kedvére és bármit bevállalt volna.
Ez hiba volt Rijkaard !![]()
![]()
aztaazért ezt nem kívántam volna neki
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de sérülést egy játékosnak sem kívánnék...
Amúgy azt a hozzászólást, ami esetleg szúrhatta a szemed kb 1 perc alatt töröltük.Sajnálom ha tényleg nem játszhat ellenünk. Először is azért mert úgysem ezen az egy meccsen dől el a bajnokság, másodszor meg szerettem volna ha mind2 csapat a legerősebb kezdőjével állhatott volna ki.
te soha nem szoktál káromkodni? igazi angyal vagy...Pedro10 írta:"varga tamás írta:
Remélem, jövő vasárnap szétbasszuk az agyukat! Hülye szemétládák!
"
Ez az ember egy szégyenfolt. Miért nem bannolják? Ilyen megengedett?
Gratulálok......ennyit az ellenfél tiszteletéről. A szurkolókat nem kellene azonosítani a klubbal. A szurkolókra haragudhatsz, de legyél tisztelettel a Real iránt. SZERINTEMFrank Rijkaard írta:Ezvarga tamás írta:Remélem, jövő vasárnap szétbasszuk az agyukat! Hülye szemétládák!![]()
Egyébként nem értem, hogy lehetünk ennyire szerencsétlenek?