Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
DJ REAL Bee
Jugador del Barça

2007.12.15. 17:50:19

De ha neked okés, hogy Canna - akinek semmi köze az egészhez - is ezt szajkózta, akkor egészségdre.
Madridi, ez a köze. Nézzük, akkor Ramos, Robinho is szemét ha cabronozik, de Raul, Casillas nem? :)
Ha neked csűrni csavarni jó :)
HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
DJ REAL Bee
Jugador del Barça

2007.12.15. 17:47:38

Valami olyasmit emlegetett, hogy "nem mi vagyunk azok, akik nem nyernek idegenben. Az egy másik csapat"
Meg kellene mutatni a tuskójának, hogy ők sem nyernek idegenben.
Tényeket közölt, PD-ben 1x nyertetek idegenben, mi 4x. Tuskó mert igazat mond? :)

Akkor gondolkodjunk. Vegyük úgy, hogy Schuster tuskó. Akkor te tuskó vagy mert letuskózod? :) Pedig ez nem is tagadhatatlan számadat :)
HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
barca99
Llegenda del Barça

2007.12.15. 17:44:01

DJ REAL Bee írta:
is cabronozott év végén, holott neki körülbelül nem volt semmi köze sem az eseményhez, sem a bajnoki címhez.
Ok és okozat, Eto'o nem cabronozik, ez sincs. Ennyi. És kit zavar ? :D
Engem. Nagyon. Az, hogy a madridisták cabronoztak, megértem, mert annó "le kellett nyelniük" Eto'o-tól. De ha neked okés, hogy Canna - akinek semmi köze az egészhez - is ezt szajkózta, akkor egészségdre. :wink:
DJ REAL Bee
Jugador del Barça

2007.12.15. 17:41:24

ott Henry egészen máshogy játszott. Ott ő volt az irányító, a kapitány, ő mozgatta a csapatot, elsősorban a támadójátékot, és mondjuk 20 elérhetetlennek hitt labdából legalább 15-öt memgmentett, bezzeg itt... Egy kicsit hosszú a labda, és már meg is áll. Ezt nem értem. Mintha itt nem érezné eléggé otthon magát. Mintha nem találná a helyét. Az Arsenalban akkora gólókat szokott rúgni, és olyan, de olyan sokat...
Sztem nincs itt semmi különös gond, szokatlan a légkör még, pl. Ronaldinhonak hamarabb sikerült beleszokni, de mondjuk ő sem első féléve miatt kapott aranylabdát. Attól, hogy valaki sztár, nem mindegyik áll át egyik percről másikra, főleg nem 29 évesen. Én egy évet várnék, mielőtt megítélem. Sokan elhamarkodottan ítélik meg mindkét oldalon.
HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
Grege
Capitá del Barça

2007.12.15. 17:40:26

DJ REAL Bee írta:
is cabronozott év végén, holott neki körülbelül nem volt semmi köze sem az eseményhez, sem a bajnoki címhez.
Ebben én is egyet értek. Sosem értettem, miért volt olyan nagy balhé emiatt mindkét esetben. Őszintén, kit érdekel, piásan, felszabadulva az emberek néha csinálnak hülyeséget, ez pedig ráadásul egy olyan hülyeség, ami nem bánt komolyabban senkit... Bocsánatot kértek mindketten, ennyi. Spanyol haverom minden második szava Cabron (kis túlzással), ez nem akkora ügy.
Másrészről én pl. magasról ejtek rá, h Canna mit mond a Barcáról, max dacot ébreszt bennem, h majd a srácok bebizonyítják neki, de éppen ezért azt sem hiszem, h a madridistáknak annyira azon kéne pörögnie, h egy-egy Barca játékos mit mondott a Madridról.
DJ REAL Bee
Jugador del Barça

2007.12.15. 17:35:46

HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.15. 13:58:34

barca99 írta:
DJ REAL Bee írta:
Arra viszont nem emlékszem,hogy a Barca-nál kinek volt nagy a szája,tudtommal senki nem foglalkozott a Reallal.
Eto'o? (Real, cabron....) :)
Ezt előszeretettel halljuk vissza, viszont arról nem nagyon esik szó, hogy a tahó aranylabdásotok, (akit egy jobb napot kifogó, PD-ben edződött támadó porig éget) is cabronozott év végén, holott neki körülbelül nem volt semmi köze sem az eseményhez, sem a bajnoki címhez.
Mit vártok egy szellemileg alulképzett cannától, aki felvett egy a fasiszta időket felidéző zászlóval díszített pólót, és feszített benne. Aztán mikor már tucatnyian tiltakoztak, meg felvilágosították ezt az IQ-harcost, akkor kinyögött valami bocsánatkérés-félét. Cannával nemcsak az a baj, hogy esze nincs, hanem, hogy tavaly volt két jó meccse, aztán azt hiszi, hogy ő a Beckenbauer.
Kép
battya
Jugador del Barça

2007.12.15. 13:52:22

viszont arról nem nagyon esik szó, hogy a tahó aranylabdásotok, (akit egy jobb napot kifogó, PD-ben edződött támadó porig éget) is cabronozott év végén
Ez így van, de jelen esetben nem erről volt szó, olvass vissza.
Az a becsúszás annyira elvakulttá tette a Real drukkereket hogy el sem hiszem.
Úgy beszéltek páran erről a becsúszásról, mintha csak ez az egy jó megmozdulása lett volna..
Real Madrid.
EFOTT
Vito
Llegenda del Barça

2007.12.15. 11:46:47

BarcaMixi írta:Henry-nak nem fekszik a Spanyol foci de bízzunk benne hogy fog...
vedd kisebbre az avatarod :!: :!: :!:
Enrique bá kiszedte, de ha legközelebb egy ekkorát meglátok, bannollom az illetőt. Azért mégiscsak... :-s :-$
BarcaMixi
Barça C
Kapcsolat:

2007.12.15. 11:40:45

Henry-nak nem fekszik a Spanyol foci de bízzunk benne hogy fog...
Més Qué un Club!
Barcelona yendo a campeones!
chi omega
Entrenador del Barça

2007.12.15. 07:19:28

Messa írta:
DJ REAL Bee írta:sztem egy JÓ Eto'o-vl jobban jártok, veszélyesebb lehet
Hát, igen, én megnéztem az Arsenal TV egyik adását, amúgy többször megnézem, mert másik kedvenc csapato az Arsenal, de, ott Henry egészen máshogy játszott. Ott ő volt az irányító, a kapitány, ő mozgatta a csapatot, elsősorban a támadójátékot, és mondjuk 20 elérhetetlennek hitt labdából legalább 15-öt memgmentett, bezzeg itt... Egy kicsit hosszú a labda, és már meg is áll. Ezt nem értem. Mintha itt nem érezné eléggé otthon magát. Mintha nem találná a helyét. Az Arsenalban akkora gólókat szokott rúgni, és olyan, de olyan sokat... Éppen ezért vettük meg, persze lehet, hogy kell neki több idő, hogy beilleszkedjen. Ott ő rúgta a szabadrúgást, itt megértem, hogy nem, mert Ronnie a felelős ezért. De ha nincs pályán, akkor sem ő rúgja, pedig gyanítom, nem kis rúgótechnikája van Henrynek sem. A 11-est ott a 11-est is ő rúgta. Mondjuk, ha Ronnie nincs pályán, lehet, hogy ő rúgná, csak nem kellett volna kihagyni az első meccsén a Hearts ellen, ha jól emlékszem (más kérdés, hogy a kipattanó bement). Bár ha pályán van Ronnie, akkor egyérelmű, hogy ő rúgja, ezzel nem vitatkozok. Nagyon remélem, hogy hamarosan rendbe jön Henry, és legalább 99%.os lesz, mert ugye, amikor játszott, azt nyilatkozta, hogy még nem 100%-os a hosszú sérülése után. Hát, majd meglátjuk. Bízzunk a "csodában"!... 8)
henry nincs formában, már tavaly sem volt formában az arsenalban, mivel kb az egész évet sérülten töltötte. ennek semmi köze a klubhoz, henry bevallottan szerelmes a barcelonába, és ha 2006ban mondjuk a döntő előtt átigazol, akkor arsenal-szív ide, ágyús-vér oda, vágott volna nekik hármat, olyan hihetetlen erőben volt. most nincs, és nagyon valószínű, hogy olyanban már soha nem is lesz. wenger nem hülye...
de az nem igaz, hogy nem fut a labdáért, titi iszonyatosan küzd, és akar, én mindig látom ezt rajta. helyezkedik, passzol (na azt még mindig gyönyörűen), visszamegy védekezni, stb, stb. ne keverjük a szezont a fazonnal. henry majdnem az összes meccsén olyan volt eddig idén, mint ronaldinho most legutóbb a reménytelen stuttgart ellen, ami után man of the match lett. ha henry ad egy gólpasszt, és besodor egy centerezést, akkor legyintés van, mert az arsenalban sokkal nagyobb gólokat rúgott, ha ronaldinho csinálja, az már más, ő végre akar, végre formában van! van egy [auto_cenzúra]. egyik sincs formában.

ja és nem tudom feltűnt-e már, de ha ronaldinho nincs, akkor messi lövi a büntetőket. amit amúgy én egy elhibázott lépésnek tartok, kicsit korai volt kinevezni fő sztárnak,azóta nem megy neki. mondjuk én ezen már meg sem lepődök...
Poreko
Jugador del Barça

2007.12.14. 23:23:08

Nem értem, Schustert mért gyepáljátok ezért. Ő csak megvédte a Realt, hogy szerinte nincs gond a csapattal ellentétben a Barcával, mert az adatok alapján tényleg nem megy neketek idegenben. És ez elvitathatatlan tény. Semmi bántót nem mondott Schuster veletek kapcsolatban.
Különben meg ő is mindig azt nyilatkozta, hogy nem fog a Barcelonáról beszélni, csak azt mondhatja, hogy a Real háza táján most minden rendben van. A feket bárány ügyben is kérdezték a Barcáról, és teljesen egyértelműen nem mondott semmit, azt tette hozzá, hogy Edmilsontól nem volt bölcs dolog a nyilatkozat.
Ha ezek után sem esett le a szituáció, akkor inkább ne is írjatok, mert ebben a kérdésben hajthatatlan a legtöbb ember: SCHUSTER NEM SZIDTA A REALT, CALDERON SE TETT SOHA ILYEN NYILATKOZATOT, MIJATOVIC MEG CSAK EGY EGYSZERŰ FOCIDRUKKER, AKIKT A MADRIDISTÁK IS UTÁLNAK (JOBB ESETBEN!).

Különben meg szerintem pont hogy inkább a játékosok veszik komolyan a csapatok közti rivalizálást.

U.I.: Schuster Barcás is volt, és nem utálja a Barcát most, csak mert a Real edzője, nem törődik a rivalizálással, és ez nekem nagyon szimpatikus.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.12.14. 23:09:53

Rivaldo11 írta:Valami olyasmit emlegetett, hogy "nem mi vagyunk azok, akik nem nyernek idegenben. Az egy másik csapat"
jaja. elolvastam mégegyszer a cikket, akkor leesett.
végülis mindegy mit ugatnak, remélem, a meccs után szerényebbek lesznek ezek a hangok.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.12.14. 22:55:10

Boixos írta:suszternek most csak megelőlegeztük a bizalmat. van még egy hete, h ő is előadjon vmit :D
(egyébként a múltkori bírótokkal kapcsolatos véleménye miatt szerettük meg őt, sztem azért került szóba, de az is lehet, most is virított már vmit....)
Valami olyasmit emlegetett, hogy "nem mi vagyunk azok, akik nem nyernek idegenben. Az egy másik csapat"
Rivaldo-A Legnagyobb.
Mihu
Director del Fútbol

2007.12.14. 22:36:54

barca99 írta:
DJ REAL Bee írta:
Arra viszont nem emlékszem,hogy a Barca-nál kinek volt nagy a szája,tudtommal senki nem foglalkozott a Reallal.
Ezt előszeretettel halljuk vissza, viszont arról nem nagyon esik szó, hogy a tahó aranylabdásotok, (akit egy jobb napot kifogó, PD-ben edződött támadó porig éget) is cabronozott év végén, holott neki körülbelül nem volt semmi köze sem az eseményhez, sem a bajnoki címhez.
Ennyi........ :roll: szerintem azt sem tudta hogy mit kiabálnak csak a tömeg ezt ordította és akkor már nehogy ő is kimaradjon belőle. Az meg hogy még azt mutatja hogy hangosabban, nem hallom........gyönyörű mondhatom. :roll:
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2007.12.14. 22:00:55

DJ REAL Bee írta:
Boixos
Llegenda del Barça

2007.12.14. 21:29:48

suszternek most csak megelőlegeztük a bizalmat. van még egy hete, h ő is előadjon vmit :D
(egyébként a múltkori bírótokkal kapcsolatos véleménye miatt szerettük meg őt, sztem azért került szóba, de az is lehet, most is virított már vmit....)
PUYOL-XAVI-INIESTA
Benga
Entrenador del Barça

2007.12.14. 21:27:01

Sacchi írta:Mijatovic egy tahó, ez nem kérdés.

Schusterre miért vagytok kiakadva?
( bocs, most nincs időm visszaolvasni, örülnék, ha leírná vki )
Sztem sport szakmában dolgozó személy létére elég gusztustalan nyilatkozatot tett ami tőle nem az elsőeset ajánlom figyelmedbe a Deco cikket.
Sacchi
Jugador d'estrella

2007.12.14. 21:20:06

Mijatovic egy tahó, ez nem kérdés.

Schusterre miért vagytok kiakadva?
( bocs, most nincs időm visszaolvasni, örülnék, ha leírná vki )
Chris0527
Entrenador del Barça

2007.12.14. 21:19:10

Mihu írta:A suliban a Real-os osztálytársam is egyből azzal kezdte hogy Pepe azért most megmutatta hogy miért fizettünk ki érte 30-at. Mondom pls ne gyere azzal a becsúszással.
höhh..nekem is rögtön ezzel jött szinte köszönni is elfelejtett...énis montam kicsit azér visszavehetne...majd ha 5 évig tartja ezt a szitet amit akkor a becsuszásnál akkor jöhet h mekkora védő...aztán akkor abbahagyta :D
Benga
Entrenador del Barça

2007.12.14. 21:19:07

Mihu írta: A suliban a Real-os osztálytársam is egyből azzal kezdte hogy Pepe azért most megmutatta hogy miért fizettünk ki érte 30-at. Mondom pls ne gyere azzal a becsúszással. Hát miért nem? Az óriási mentés volt. Mondom ezt egy Coloccini is megtette volna, vagy egy Juhász Roli.

A másik....én annyira odáig vagyok Toure-val. Erre mondja hogy mit vagy annyira odáig Yaya-val? Szerintem nem annyira jó, teljesen átlagos játékos. Na itt felment bennem a pumpa kicsit :roll:
Én már el se várom a Realos ismerőseimtől, hogy ész érvekkel támasszanak alá bármit is persze vannak kivételek, de mintha úgy viselkednek mint, ha Bl+bajnokság már zsebben lenne
Boixos
Llegenda del Barça

2007.12.14. 21:15:33

DJ REAL Bee írta:
Na szóval a lényeg,hogy sztem amit Mijatovic és Cipész csinált,az szánalmas,de ha ebben lelik örömüket,hát tegyék,bár engem zavarna,ha a csapatom vezetői ilyenek lennének,mivel ők akármit tesznek,azzal a klubot képviselik.
Akasszatok fel minket :)
az a gáz, h te is személyes sértésnek veszed, h ha le merik itt írni néhányan a véleményüket a kedvenc klubod néhány beosztottjáról.
ezek a magabiztos madridi nyilatkozók nem a spanyol tudományos akadémia rendes tagjai, szerényebbek a képességeik és vannak bunkó megmozdulásaik, ráadásul nem is kevésszer. ez van.
semmi extra nem történik ettől, max annyi, h ilyen jellegű beszólogatások után könnyebb szívvel dobálják majd meg a buszotokat az egyszerűbb lelkű barcelonai gyerekek, h aztán a nagypofájú madridi alkalmazottakhoz hasonló kaliberű versenyzőknek legyen miről dumálgatni a fórumotokon.
ennyi az egész.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Mihu
Director del Fútbol

2007.12.14. 21:12:20

Boixos írta: csak a múltkor az egyik kollégád nem igazán értette, h miért nem járt jól a madrid robbennel. ezért, mert csóró két meccset nem tud egyfolytában lejátszani úgy, h ne legyen vmi probléma.
pepét én nem tartottam [auto_cenzúra] igazolásnak azért a szórasemérdemes összegért, csak azt nem értem, h egyelőre két jó 30 méteres passz, és 5 sikeres becsúszás miatt miért kellene ünnepelnünk NEKÜNK ezt a gyereket úgy, mint a második bekkenbauert? ennyit 1 234 587 más hátvéd is megtett már, jóval kevesebbért. kicsit hülyén jön ki, legalábbis nekem, ez a ki.szott nagy fieszta a gyerekkel kapcsolatban így néhány meccs után. pláne, h láthatjuk, snejder is hova érkezett (egyelőre) az erős kezdés után..
természetesen ettől még akár ikon is lehet a pepegyerekből a madridnál a későbbiekben.
A suliban a Real-os osztálytársam is egyből azzal kezdte hogy Pepe azért most megmutatta hogy miért fizettünk ki érte 30-at. Mondom pls ne gyere azzal a becsúszással. Hát miért nem? Az óriási mentés volt. Mondom ezt egy Coloccini is megtette volna, vagy egy Juhász Roli.

A másik....én annyira odáig vagyok Toure-val. Erre mondja hogy mit vagy annyira odáig Yaya-val? Szerintem nem annyira jó, teljesen átlagos játékos. Na itt felment bennem a pumpa kicsit :roll:
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.14. 21:10:47

DJ REAL Bee írta:sztem egy JÓ Eto'o-vl jobban jártok, veszélyesebb lehet
Hát, igen, én megnéztem az Arsenal TV egyik adását, amúgy többször megnézem, mert másik kedvenc csapato az Arsenal, de, ott Henry egészen máshogy játszott. Ott ő volt az irányító, a kapitány, ő mozgatta a csapatot, elsősorban a támadójátékot, és mondjuk 20 elérhetetlennek hitt labdából legalább 15-öt memgmentett, bezzeg itt... Egy kicsit hosszú a labda, és már meg is áll. Ezt nem értem. Mintha itt nem érezné eléggé otthon magát. Mintha nem találná a helyét. Az Arsenalban akkora gólókat szokott rúgni, és olyan, de olyan sokat... Éppen ezért vettük meg, persze lehet, hogy kell neki több idő, hogy beilleszkedjen. Ott ő rúgta a szabadrúgást, itt megértem, hogy nem, mert Ronnie a felelős ezért. De ha nincs pályán, akkor sem ő rúgja, pedig gyanítom, nem kis rúgótechnikája van Henrynek sem. A 11-est ott a 11-est is ő rúgta. Mondjuk, ha Ronnie nincs pályán, lehet, hogy ő rúgná, csak nem kellett volna kihagyni az első meccsén a Hearts ellen, ha jól emlékszem (más kérdés, hogy a kipattanó bement). Bár ha pályán van Ronnie, akkor egyérelmű, hogy ő rúgja, ezzel nem vitatkozok. Nagyon remélem, hogy hamarosan rendbe jön Henry, és legalább 99%.os lesz, mert ugye, amikor játszott, azt nyilatkozta, hogy még nem 100%-os a hosszú sérülése után. Hát, majd meglátjuk. Bízzunk a "csodában"!... 8)
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Boixos
Llegenda del Barça

2007.12.14. 21:07:05

DJ REAL Bee írta:Robbent tényleg kár volt megvenni. Be is vallom, miért ne tenném?

Ehhez képest itt néhányan Pepét kritizálják, Robbenről szó sincs :D
egy meccs miatt....
csak a múltkor az egyik kollégád nem igazán értette, h miért nem járt jól a madrid robbennel. ezért, mert csóró két meccset nem tud egyfolytában lejátszani úgy, h ne legyen vmi probléma.
pepét én nem tartottam [auto_cenzúra] igazolásnak azért a szórasemérdemes összegért, csak azt nem értem, h egyelőre két jó 30 méteres passz, és 5 sikeres becsúszás miatt miért kellene ünnepelnünk NEKÜNK ezt a gyereket úgy, mint a második bekkenbauert? ennyit 1 234 587 más hátvéd is megtett már, jóval kevesebbért. kicsit hülyén jön ki, legalábbis nekem, ez a ki.szott nagy fieszta a gyerekkel kapcsolatban így néhány meccs után. pláne, h láthatjuk, snejder is hova érkezett (egyelőre) az erős kezdés után..
természetesen ettől még akár ikon is lehet a pepegyerekből a madridnál a későbbiekben.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lezárt