Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Grege
Capitá del Barça

2007.12.13. 13:31:09

No offence, de: DE ISZONYATOSAN SOK SZABAD IDŐTÖK LEHET, HA ERRE ENNYIT ÁLDOZTOK!!! Menjetek ki a szabadba sétálni, nézzétek meg a csajokat a parkban, és elmélkedjetek ennél jobb időtöltésről, ez a topic már szinte olvashatatlan ettől a sok baromságtól, amit egymás fejéhez vágtok!
Peace!!!
kacnaam
Barça C

2007.12.13. 12:58:49

ui: az idézeteket itt-ott elszúrtam de az érintettek ki tudják venni a lényeget belőle...... :wink:
HALA Madrid!
kacnaam
Barça C

2007.12.13. 12:56:52

Próbálod lefordítani úgy a szituációt, mintha mindenkibe jól belekötnék, pedig ha jól látom most is csak veled vitatkozom.
:arrow:
A bizonyíték:ezt írtad nekem, az állítólagos véleményed:-
és fórumokra regelünk, hogy ne mondjanak csúnyát rólunk
ez valóban elmés vélemény volt,semmi komolysággal.Ezt "gondolkodtad" ki nem volt nehéz....
+Ez is egy fenomenális vélemény tőled a hozzád mért komolysággal-
"Csúnya dolog csúnya dolgokat mondani a Madridról, csúnya dolog csúnya dolgokat lemásolni!!! Olyan csúnyák vagytok"-de te tényleg nem kötekedsz és kelted a feszültséget.....és még hülyeségeket sem beszélsz..hm

[/quote]Egyszerűbb mindig annyit ideírni, hogy hülyeségeket szól hozzá a másik, magyarázat nélkül, mint érvelni. Te ezt az egyszerűbb utat választod mindig:)!
Sztem erre érveltem és válaszoltam a fentiekben.... :wink:

Sokadszor mondom, nem mások dolgain nevetek, hanem a hozzád hasonló embereken. És nem nem érdekel a következmény, hanem nem változtatok a véleményemen azért, mert kitiltás jár érte. Nem fogok senkinek nyalni, nem szokásom... Így legalább neked több lehetőséged marad

:arrow:
TOPICban a személyes dolgaidról beszéltél, amit én nevetségesnek tartok, és megírtam a véleményemet
Akkor te ténylegnem mások dolgain nevetgélsz..... :wink: ..hanem mások dolgain és rajtuk is :arrow:
Érezni lehet, ahogy mindkét tábor képviselőiben forr a düh! Gyerünk, gyerünk, ne hagyjátok abba! Már majdnem meggyőztétek egymást! Laughing Laughing Laughing

(Én pedig közben olyan mérhetetlenül jól szórakozom)

ezzel ábrázoltam mindent..........de ha még így sem fogod megérteni én kérek elnézést!

Sztem nem csak velem vitázol más is elküldött már melegebb éghajlatra!:
Nem kötelező ide járni, én se sokat írok, mert tényleg nem sokszor vannak értelmes viták...
De ha ennyire elmaradottnak látod a szintedhez, akkor lépj olajra, neked is jobb lesz
-ezt se nekem írták...... :oops:
De mivel ennek a vitának sosem lesz vége, nálam ezzel le van zárva.
Ezt erősen kétlem........mert mindig csak kiforgatod a mondataimat ahelyett h értelmeznéd!
Érdekes Oleguerrel is és Drigóval is sikerült tisztáznom a félreértéseket(különböző szurkolói hovatartozás mellet-ami nem kis szó) csak veled kínlódok itt már naphosszat.....de biztos bennem van a hiba...... :wink:

Na jóó köszönöm a figyelmet én többet nem írok ide ebbe a topikba csak azt kérném mindenkitől h mielőtt bírálna engem vagy AmonRe-t olvassa el előröl kezdve a hsz-okat!
Biztos vagyok benne h más meg fogja érteni amiről dumáltam nem úgy mint AmonRe!
Szebb jövőt!
Neked is AmonRe komám mert nagyon rádfér..... :wink:

Mindenkitől elnézést kérek főleg a modiktól és az érintettektől (ez nem nyalás csak mások dolgainak tiszteletben tartása,és nem kiröhögése..)továbbá Drigónak és Oleguernek üzenem h örülökh sikerült megbeszélnünk a félreértéseket!
Az állítólagos madridi AmonRenek pedig remélem soha nem fogunk többet beszélni és pont.

Kellemes ünnepeket és jó szurkolást mindenkinek!!! Sziasztok!
HALA Madrid!
AmonRe
Barça B

2007.12.13. 10:05:52

kacnaam írta:
Látom nem sikerült a mondatot teljes egészében értelmezned!
Sztem nem nekem vannak értelmezési problémáim,már ne haragudj.......egy pár dolgot elnéztél már itt az utóbbi hsz-okban...... :wink:

A vártnál hamarabb és jobban összebarátkoztatok Wink

Ha ezért kitiltás lesz, legyen. Sem nyal nem kerül a hszembe, sem bocsánat.
Így van és ennek örülök is!!!!!!! Összebarátkoztam vele mert megértette amit mondtam neki nem úgy mint te! És még közben te szapulsz engem h nem értem meg a dolgokat....ez a vicces! :wink:
Nem gondoltam volna h pont egy Barcással fogok egy véleményen lenni (és pont azzal akivel nézeteltérésünk volt..) miközben egy állítólagos real drukker pedig úton útfélen belémköt....na de ilyen a sors....

A kitiltásról ....itt is bizonyítod h téged nem érdekel h mi lesz a következmény csak beleszólhass és "röhöghess" mások dolgain... :wink:

Az ilyenek miatt mint te, van a két fórumos tábor között feszültség és ezért szidnak minket a Barcások-így már belátom h teljesen jogosan...mert itt írogatsz hülyeségeket...
Egy dolgot elnéztem, beláttam, hallgatlak, mi volt a többi.

Próbálod lefordítani úgy a szituációt, mintha mindenkibe jól belekötnék, pedig ha jól látom most is csak veled vitatkozom. Én mit nem értettem meg veled kapcsolatban? TOPICban a személyes dolgaidról beszéltél, amit én nevetségesnek tartok, és megírtam a véleményemet. Nem szabad? Az zavar, hogy így gondolkodom? Bár biztos erről lehet szó, mert még regelni sem voltál lusta...

Az is fölösleges, hogy a Barca-Real rivalizálást próbálod felhasználni, mivel semmi köze nincs az egészhez. Nem fogom azt mondani, hogy de jó fej vagy, mert egy csapatnak drukkolunk...

Én nem beléd kötök, én elmondtam a véleményemet. Ha jól emlékszem, még mindig csak Te ütöttél meg érdekes stílust a 3. hszedben. Ha ezt el akarod kerülni, máskor talán priviben próbálkozz.

Sokadszor mondom, nem mások dolgain nevetek, hanem a hozzád hasonló embereken. És nem nem érdekel a következmény, hanem nem változtatok a véleményemen azért, mert kitiltás jár érte. Nem fogok senkinek nyalni, nem szokásom... Így legalább neked több lehetőséged marad :wink:

Biztos mélyítettem a Barca-Real rivalizálást :lol: :lol: Egyszerűbb mindig annyit ideírni, hogy hülyeségeket szól hozzá a másik, magyarázat nélkül, mint érvelni. Te ezt az egyszerűbb utat választod mindig:)!

De mivel ennek a vitának sosem lesz vége, nálam ezzel le van zárva. Már egy párszor beírtam ide, hogy hülyeségekről szubjektívan ne vitatkozzunk már, és most ugyanezt csinálom. :D

Szebb jövőt!
kacnaam
Barça C

2007.12.13. 01:00:55

Látom nem sikerült a mondatot teljes egészében értelmezned!
Sztem nem nekem vannak értelmezési problémáim,már ne haragudj.......egy pár dolgot elnéztél már itt az utóbbi hsz-okban...... :wink:

A vártnál hamarabb és jobban összebarátkoztatok Wink

Így van és ennek örülök is!!!!!!! Összebarátkoztam vele mert megértette amit mondtam neki nem úgy mint te! És még közben te szapulsz engem h nem értem meg a dolgokat....ez a vicces! :wink:
Nem gondoltam volna h pont egy Barcással fogok egy véleményen lenni (és pont azzal akivel nézeteltérésünk volt..) miközben egy állítólagos real drukker pedig úton útfélen belémköt....na de ilyen a sors....

A kitiltásról ....itt is bizonyítod h téged nem érdekel h mi lesz a következmény csak beleszólhass és "röhöghess" mások dolgain... :wink:

Az ilyenek miatt mint te, van a két fórumos tábor között feszültség és ezért szidnak minket a Barcások-így már belátom h teljesen jogosan...mert itt írogatsz hülyeségeket...
HALA Madrid!
AmonRe
Barça B

2007.12.13. 00:45:12

A vártnál hamarabb és jobban összebarátkoztatok :wink:

Azt az idézetet tényleg elnéztem, a hsz többi részét tartom.
AmonRe
Barça B

2007.12.13. 00:42:20

kacnaam írta:
Félsikered van, mert nem azért fórumozom ebben a topicban, hogy keltsem a feszültséget, hanem hogy röhögjek rajtad és a hozzád hasonló embereken. De legalább szégyellem magam!!
Akkor felhívom a többiek figyelmét arra hogy AmonRe hsz-ait így vegyétek komolyan, hogy ő csak röhögni jár ide és hülyeségeket beszélni..... :D

Amúgy meg én szégyellem magam hogy bevallottad h madridista vagy... :oops: :oops:

A beszólásaiddal sikerült annyira kihegyezned ezt a témát(miközben nem kérdezett senki) hogy már nem te röhögsz hanem rajtad röhögnek..... :wink:

De te tudod....ahogy érzed... :wink:
Látom nem sikerült a mondatot teljes egészében értelmezned! Az állt benne, hogy rajtad és a hozzád hasonló embereken jöttem ide röhögni, mert sztem vicces a viselkedésed. Olyan nem volt benne, hogy hülyeségeket beszélek, ez megint egy szubjektív vélemény volt, ahelyett, hogy reagáltál volna arra a hszemre, amiből kiemeltél egy részt, hogy lovagolhass vmin:)! Hozzáteszem újra, aki itt minősíthetetlen stílusban írt, az Te voltál, de én emiatt nem megyek más fórumokra nyafogni.

Ezesetben szerencsére mindketten szégyelljük magunkat a másik miatt, ez így szerencsés :wink:

Remélem nem kell majd a hozzászólásaim előtt engedélyt kérnem, mikor topicokban tárgyalod ki azt, mennyire rosszul esik neked ha csúnya dolgokat mondanak Rólad:)
kacnaam
Barça C

2007.12.13. 00:40:47

Én jó voltam(nyal)nem bántottam senkit ne bántsatok mélyen tisztelt modik(nyal)
Igaza van!!!! Nem az ő hibája .....(engem ki lehet dobni).....bár mi Drigóval lerendeztük ezt kultúráltan.....csak haát valaki közbejött..... :wink:

Ezért fajult el ez a kis nézeteltérés.......bocsánat (nyal) :D
HALA Madrid!
kacnaam
Barça C

2007.12.13. 00:36:25

Akkor ez mi? Ne haragudj, én eddig azt hittem, hogy az idézet után szólunk a témához. Biztos rosszul hittem Very Happy! Mellesleg a monológomat így is úgy is tartom Rólad, érdemben nem sikerült végül hozzászólnod! (Max egy bekezdést kéne semmisnek venni:D)
Én csak téged hoztalak fel példának és nem neked írtam barátom.......

Érdekes Drigo megértette egyből és rájött h neki szól az üzi de te nem..... :oops: sajnállak........de ezt most bebuktad..... :wink:
HALA Madrid!
Drigo
Eurobarca Staff

2007.12.13. 00:32:23

Kép

Sztem simán érthető, hogy mihez tartozik az idézet...

Van egy olyan érzésem, hogy az előző egynéhány hsz nem fog sokáig megmaradni.

Én jó voltam(nyal)nem bántottam senkit ne bántsatok mélyen tisztelt modik(nyal) :lol:
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
kacnaam
Barça C

2007.12.13. 00:32:10

Félsikered van, mert nem azért fórumozom ebben a topicban, hogy keltsem a feszültséget, hanem hogy röhögjek rajtad és a hozzád hasonló embereken. De legalább szégyellem magam!!
Akkor felhívom a többiek figyelmét arra hogy AmonRe hsz-ait így vegyétek komolyan, hogy ő csak röhögni jár ide és hülyeségeket beszélni..... :D

Amúgy meg én szégyellem magam hogy bevallottad h madridista vagy... :oops: :oops:

A beszólásaiddal sikerült annyira kihegyezned ezt a témát(miközben nem kérdezett senki) hogy már nem te röhögsz hanem rajtad röhögnek..... :wink:

De te tudod....ahogy érzed... :wink:
HALA Madrid!
AmonRe
Barça B

2007.12.13. 00:26:29

kacnaam írta:
Erre még mindog kiváncsi vagyok(hogy ki és miért várna el tőlem bármit is), és ne azt mond, hogy nem foglalkozol vele utálom az olyan embert/szituációt, amikor elkezd valamit mondani és és a közepén közbeszúrja, hogy á mégsem...
Ez a részemről egy tanács/javaslat volt...nem kell megfogadnod ha nem akarod...
Csak a további afférok elkerülése végett írtam mert lesznek ismét kötekedő emberek akik ebbe az aláírásba bele fognak kötni pláne a Real-Barca meccs után és pont ien nagyon jó szitkozódó hsz-ok fognak kisülni az egészből, mint amilyenre példa is volt....
Egyébként meg azért írtam hogy nem foglalkozok vele mert nem akartam túlbonyolítani az ügyet,mert aztán jönnek majd a "vicces" piszkálódó beszólások.....az olyanokat pedig nem naon bírom... :roll: pl. AmonRe
Ha van még amit szeretnél megbeszélni írj privátot ott majd megvitatjuk...a beledumálások elkerülése végett...
Akkor ez mi? Ne haragudj, én eddig azt hittem, hogy az idézet után szólunk a témához. Biztos rosszul hittem :D! Mellesleg a monológomat így is úgy is tartom Rólad, érdemben nem sikerült végül hozzászólnod! (Max egy bekezdést kéne semmisnek venni:D)
kacnaam
Barça C

2007.12.13. 00:22:29

Végül pedig felkértél, hogy priviben intézzem a személyes ügyeimet Veled, ne a topicban, ahol TE rendezted a személyes ügyeidet, és ahol Te visszaírsz. Neked szabad.
Háát sztem meg te égtél be marhára...... :oops:

Mert ugyanis mikor azt írtam h írj privátba azt Drigónak szántam mivel az ő hsz-ra reagáltam.......nem neked...bocsi.......de azé szép volt a monológod amit leírtál itt nekem....ügyi vagy... :oops: :oops:
HALA Madrid!
AmonRe
Barça B

2007.12.13. 00:19:20

kacnaam írta:AmonRe ne aggódj nem fogom felhúzni rajtad magam....de csak rajtad nem, mert tudom h naon élvezed!!!!
Bizonyíték:
Érezni lehet, ahogy mindkét tábor képviselőiben forr a düh! Gyerünk, gyerünk, ne hagyjátok abba! Már majdnem meggyőztétek egymást! Laughing Laughing Laughing

kacnaam ahogy elnézem Te is emberi méltóságról tettél tanúbizonyságot!
Mint ahogy te is mivel te csak azért fórumozol h keltsd itt a feszültséget, és röhögj másokon. Téged nem is a foci érdekel igazán.... =D>
Félsikered van, mert nem azért fórumozom ebben a topicban, hogy keltsem a feszültséget, hanem hogy röhögjek rajtad és a hozzád hasonló embereken. De legalább szégyellem magam!!! :wink:

Drigo teljesen helytálló lenne a hozzászólásod, ha nem lennék én is madridista :wink:
Drigo
Eurobarca Staff

2007.12.13. 00:17:42

kacnaam írta:
Erre még mindog kiváncsi vagyok(hogy ki és miért várna el tőlem bármit is), és ne azt mond, hogy nem foglalkozol vele utálom az olyan embert/szituációt, amikor elkezd valamit mondani és és a közepén közbeszúrja, hogy á mégsem...
Csak a további afférok elkerülése végett írtam mert lesznek ismét kötekedő emberek akik ebbe az aláírásba bele fognak kötni pláne a Real-Barca meccs után és pont ien nagyon jó szitkozódó hsz-ok fognak kisülni az egészből, mint amilyenre példa is volt....
Egyébként meg azért írtam hogy nem foglalkozok vele mert nem akartam túlbonyolítani az ügyet
Kössz, megértettem, igazából ezt az aláírásnak nem a szó szerinti jelentése a lényeg, még fórumtalálkozónkon fogalmazódott ez meg bennem/bennünk, ami a Szuperkupa után volt...És akkor bizony nagyon is volt valóságalapja, de azért sejteni lehetett, hogy ez nem lesz mindig így, nem hiszem ugyanis, hogy pl mi adtunk volna Oliért 30at, szóval lehet, hogy nemsokára idejemúlt lesz, de számomra ez már inkább egy szép este emléke és nem tüske(persze az is :twisted: ), persze ezt mások honnan is tudhatnák...

kacnaam írta:a beledumálások elkerülése végett...
Hát igen, ha a két oldalból két illető elkezd vitatkozni (a szó legnemesebb értelmében, ugyanis vitázni is tudni kell), akkor néhányan csak azért is elsütnek egy "akármi szídást", csak mert a másik Realos, Barçás (Erről eszembejut egy sztori: Még egyik osztkiren volt középsuliban, hogy két osztálytársam elkezdte oltani egymást, hogy mit képzel az egyik, hogy hogyan engedhet meg magának ennyit, a másiknak meg mi köze ehhez a vita lezárása a következőképp alakult: folyik a vita nagyban másik mond valamit, mire egyik: Neked meg csicska a hajad, ezzel becsapta az ajtót és kiment... :lol: ) és akkor általában elszabadulnak az indulatok és huss ennyit a kultúrált eszmecseréről.
AmonRe
Barça B

2007.12.13. 00:14:32

Rendben kacnaam legközelebb privátot írok, mert ez így tényleg tarthatatlan állapot! :lol:

Ugyanis mi is történt itt? Átjöttél a madridistáról, mert az egyik barátod volt olyan kedves és szólt, hogy itt Rólad bezony csúnya dolgokat írnak! Ezen Te mélységesen felháborodtál, regisztráltál hát ide, hogy elégtételt vegyél, mert nem pocskondiázhatja senki elégtétel nélkül a nevedet!!

Sikerült is elérned egy TOPICBAN (nem privátban), hogy rendeződjenek a dolgok, a 3. hozzászólásod végére azonban véletlenül lealacsonyodtál arra a szintre, amit kifogásolni jöttél ide!

Végül pedig felkértél, hogy priviben intézzem a személyes ügyeimet Veled, ne a topicban, ahol TE rendezted a személyes ügyeidet, és ahol Te visszaírsz. Neked szabad.

Szerény véleményem szerint 4 hozzászólásból nehezen tudtad volna ennél jobban leégetni magad, bár nem tudhatom hogy most mennyire koncentráltál!!

Nekem most biztos át kéne mennem madridistára, hogy panaszkodjak picit. Na de nem teszem :lol: !

Csak reménykedni tudok, hogy más fórumokon nem idéznek meg Téged, az Ő érdekükben :wink: !
kacnaam
Barça C

2007.12.13. 00:06:30

AmonRe ne aggódj nem fogom felhúzni rajtad magam....de csak rajtad nem, mert tudom h naon élvezed!!!!
Bizonyíték:

kacnaam ahogy elnézem Te is emberi méltóságról tettél tanúbizonyságot!
Mint ahogy te is mivel te csak azért fórumozol h keltsd itt a feszültséget, és röhögj másokon. Téged nem is a foci érdekel igazán.... =D>
HALA Madrid!
kacnaam
Barça C

2007.12.12. 23:57:49

Csak a további afférok elkerülése végett írtam mert lesznek ismét kötekedő emberek akik ebbe az aláírásba bele fognak kötni pláne a Real-Barca meccs után és pont ien [auto_cenzúra] szitkozódó hsz-ok fognak kisülni az egészből, mint amilyenre példa is volt....
Egyébként meg azért írtam hogy nem foglalkozok vele mert nem akartam túlbonyolítani az ügyet,mert aztán jönnek majd a "vicces" piszkálódó beszólások.....az olyanokat pedig nem naon bírom... :roll: pl. AmonRe
Ha van még amit szeretnél megbeszélni írj privátot ott majd megvitatjuk...a beledumálások elkerülése végett...
HALA Madrid!
AmonRe
Barça B

2007.12.12. 23:45:16

kacnaam ahogy elnézem Te is emberi méltóságról tettél tanúbizonyságot! :lol: Azért fel ne izgasd magad, nem tesz jót! :lol:
Drigo
Eurobarca Staff

2007.12.12. 23:38:10

Drigo írta:Szóval felőlem azt írsz ki amit csak akarsz és jólesik én úgysem fogom soha látni, feltéve ha nem itt írod ki.
kacnaam írta:Az aláírás is a füledbe jutott...függetlenül attól h nem itt írtam ki és nem is voltál odaát...és fel is kaptad rá a vizet...
Nem véletlen szoktam azt írni, amit...És, hogy ideges lettem az túlzás, pusztán furcsálltam, hogy amit viccnek tituláltatok, azt utána felhasználjátok... Mivel nem ismersz fogalmad sincs, hogy milyen vagyok, amikor ideges vagyok - megsúgom kicsit sem ilyen.
kacnaam írta:(Bár ezt elvárnánk tőled is, de ez már a te dolgod Drigo hogy tudsz-e annyira ésszerűen gondolkodni h ezt megteszed...)
Primitive
Entrenador del Barça

2007.12.12. 23:28:51

ElRamos írta:
DE, Pamplonában nem lesz olyan könnyű hozni a 3 pontot, erről se feledkezzünk meg
Real Madrid - Osasuna lesz, nem fordítva.
:oops: :oops: Akkor viszon elnézést. Nembaj, akkor se lesz könnyű :lol: Kellemetlen csapat az Osasuna.
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
kacnaam
Barça C

2007.12.12. 23:28:51

Szóval felőlem azt írsz ki amit csak akarsz és jólesik én úgysem fogom soha látni, feltéve ha nem itt írod ki.
Oksi felőlem kint hagyhatod az aláírásodat nem érdekel....ennyi..pont, nem foglakozok vele!

Amit akarok???
Az aláírás is a füledbe jutott...függetlenül attól h nem itt írtam ki és nem is voltál odaát...és fel is kaptad rá a vizet...

De nem foglalkozok vele részemről minden oké mostmár!! Oleguer is emberi méltóságról tett tanubizonyságot....vele is lerendeztük a dolgot!!

Témán kívül:
AmonRe kussssssss :evil: Kérdezett valaki?????? Nem épp rád tartozik....

:roll:
HALA Madrid!
Aprieto

2007.12.12. 23:28:50

Primitive írta:DE, Pamplonában nem lesz olyan könnyű hozni a 3 pontot, erről se feledkezzünk meg :!:

Az biztos, főleg hogy Madridban lesz a meccs :)

Ha minden jól alakul, akkor 1 pont különbség marad a Clasico után.... :)
ElRamos
Jugador del Barça

2007.12.12. 23:26:06

DE, Pamplonában nem lesz olyan könnyű hozni a 3 pontot, erről se feledkezzünk meg
Real Madrid - Osasuna lesz, nem fordítva.
1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
2. Arnej - People Come, People Go (Maor Levi remix)
3. Markus Schulz feat. Andy Moor - Daydream
4. Fragma - Tocas Miracle (Inpetto remix)
5. Tiesto - Ten Seconds Before Sunrise
6. Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life
7. Tiesto feat. Jes - Everything
Primitive
Entrenador del Barça

2007.12.12. 23:24:37

ElRamos írta:
U.i.: Remélem azért Oleguer játszik a clasícon!! :wink:
Ez, csak akkor lehetséges, ha két Pepe játszik a Reálban :lol: Ne reménykedj, addig lesérítjük valahogy :D
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Lezárt