Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ElRamos
Jugador del Barça

2007.12.12. 23:22:36

varga tamás írta:ElRamos: az a nevetséges, hogy te még mindig itt vagy, és minekünk el kell viselnünk téged. Bevallom, nekem egyre nagyobb erőfeszítésembe kerül, hogy a madridista IQ-harcosokat elviseljem. Komoly erőfeszítéseimba kerül, hogy egy-egy értelmesnek nem mondható, számtalanszor gyalázkodó hsz esteén megőrizzem hidegvéremet, és legendásan erős önfegyelmemet.
Ja, és ha valami nem tetszik, el lehet innen fáradni, nem fogok a kardomba dölni, ha a te és a hozzád hasonlók ökörségeit nem kell elolvasnom.
Varga Tamás, áruld már el nekem, hogy most van valami bajod velem? Én kérek elnézést, hogy el kell viselnetek a heti 2-3 hozzászólásomat.

Valami olyat írhattam esetleg, amivel beletiportam gyöngéd lelkivilágodba? Mert nem emlékszem ilyenre.

Ja és hogy neked happy legyen a vége, innentől kezdve kevesebbet fogok ide járni, hogy elkerüljem az olyan IQ-harcosokat mint Oleguer.

U.i.: Remélem azért Oleguer játszik a clasícon!! :wink:
1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
2. Arnej - People Come, People Go (Maor Levi remix)
3. Markus Schulz feat. Andy Moor - Daydream
4. Fragma - Tocas Miracle (Inpetto remix)
5. Tiesto - Ten Seconds Before Sunrise
6. Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life
7. Tiesto feat. Jes - Everything
AmonRe
Barça B

2007.12.12. 23:21:56

Zozzy 5 írta:
AmonRe írta: Teljesen igazad van, ezért holnaptól én is beszállok majd minden ilyen sokat sejtető vitába. Majd lolozni is fogok, hogy a másik tábor milyen butaságokat ír, és ellentmondást nem tűrően megpróbálom ráerőltetni objektív véleményemet a nagyérdeműre...

Aztán ha ez befuccsol, esetleg kiötlök vmi elmés aláírást, hogy tudjak róla vitázni.

Végül pedig megjósolom, mi fog történni egy hét/hónap/év múlva...

De addig sajnos marad a lolozás, bocsásd meg nekem! :lol:
Nem kötelező ide járni, én se sokat írok, mert tényleg nem sokszor vannak értelmes viták...
De ha ennyire elmaradottnak látod a szintedhez, akkor lépj olajra, neked is jobb lesz :wink:
Ebben teljesen igazad van, de amióta poénra veszem a dolgot, elég komoly szinten szórakoztat!! Azt már megtanultam, hogy sok lolt egymás után nem szabad írni, mert törlik a hszem :D! És néha még véleményük alapján szimpatikus emberekkel is összehoz a sors :wink: (Nálam nem a tábor számít ilyen téren, hanem a megalapozottság :wink: )
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.12.12. 23:17:34

A focit nem papíron játszák le. Az El Clássico pedig nem 1 meccs, hanem A MECCS. Akkor is rangadó és vérre menő küzdelem, ha az egyik csapat 12. a másik pedig 1. Főleg így, hogy 1. és 2. :) Egyértelmű, hazai pályán verni kell a Realt. Én személy szerint nagyon csalódott leszek, ha ez nem jönne össze.
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.12.12. 23:15:38

AmonRe írta: Teljesen igazad van, ezért holnaptól én is beszállok majd minden ilyen sokat sejtető vitába. Majd lolozni is fogok, hogy a másik tábor milyen butaságokat ír, és ellentmondást nem tűrően megpróbálom ráerőltetni objektív véleményemet a nagyérdeműre...

Aztán ha ez befuccsol, esetleg kiötlök vmi elmés aláírást, hogy tudjak róla vitázni.

Nem kötelező ide járni, én se sokat írok, mert tényleg nem sokszor vannak értelmes viták...
De ha ennyire elmaradottnak látod a szintedhez, akkor lépj olajra, neked is jobb lesz :wink:
Primitive
Entrenador del Barça

2007.12.12. 23:12:12

Nehogy már ilyen pontok alapján akarjuk megnyerni a meccset. Papíron a Deport 5 gólkülönbséggel kellet volna verni.

Ez nem úgy megy. Különben is a Classico az Classico. Szerintem, egy ilyen nagy meccsen akármi megtörténhet. Egyetlen érv ami mellettünk szól, hogy otthon játszunk, mindemellett, erre a meccsre, szerintem azért összekapják magukat a fiúk.

A meccsre nyílván nagy hatással lesz az előző forduló. Tehát, ha nyerni tudunk Valenciában, akkor az mégjobban összekovácsolná a csapatot, és szerintem akkor mi nagyobb eséllyel várnánk a meccset. Én, elismerem, hogy a madrid jobb formában játszik, vagyis, nem ingadozik a formája. Tény, hogy mi sok pontot hullajtottunk el idegenbe, és amiíg ezen nem javítunk, akkor lemondhatunk a bajnoki címről. Sajnos, ebbe bele kell törődnünk, hogy a bajnokságot nem lehet csak hazai meccsekkel megnyerni.

Szerintem a forgatókönyv a következő lesz :arrow:

Valenciában sovány győzelem, itthon verjük a Madridot. A Madrid osasunai meccsét figyelmen kívül hagyva 1 ponttal fordulhattok.

DE, Pamplonában nem lesz olyan könnyű hozni a 3 pontot, erről se feledkezzünk meg :!:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
AmonRe
Barça B

2007.12.12. 23:10:03

Zozzy 5 írta:
AmonRe írta:Én is egyértelműen azonosulni tudok mindkét tábor álláspontjával! Csúnya dolog csúnya dolgokat mondani a Madridról, csúnya dolog csúnya dolgokat lemásolni!!! Olyan csúnyák vagytok :lol: :lol: :lol: :lol:
AmonRe, ha nincs egyéb értelmes mondanivalód, akkor felesleges a 'lol' gombokat nyomogatni...
Teljesen igazad van, ezért holnaptól én is beszállok majd minden ilyen sokat sejtető vitába. Majd lolozni is fogok, hogy a másik tábor milyen butaságokat ír, és ellentmondást nem tűrően megpróbálom ráerőltetni objektív véleményemet a nagyérdeműre...

Boixos
Llegenda del Barça

2007.12.12. 23:01:50

pontok ide vagy oda, barcamadrid forma ide vagy oda, a karácsonyi klasszikusnak mi vagyunk az esélyesei. pár éve, amikor nyert a madrid a camp nouban az egy 20 éves pauza után következett be, ha jól emlékszem, szal nem egy mindennapos történet nálunk az ő sikerük.
ráadásul, ha komolyan el akarunk vmit érni a bajnokságban, akkor nyernünk kell, ez egyértelmű.
nekik már az x is siker lenne.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.12.12. 23:01:48

AmonRe írta:Én is egyértelműen azonosulni tudok mindkét tábor álláspontjával! Csúnya dolog csúnya dolgokat mondani a Madridról, csúnya dolog csúnya dolgokat lemásolni!!! Olyan csúnyák vagytok :lol: :lol: :lol: :lol:
AmonRe, ha nincs egyéb értelmes mondanivalód, akkor felesleges a 'lol' gombokat nyomogatni...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.12. 22:56:26

Drigónak igaza van, aláírásával semmi gond sincsen. Teljes mértékben azonosulni tudok vele. Amelyik madridpistának meg nem tetszik, az nem olvassa, vagy elbúcsúzik a honlaptól. Szólás- és véleményszabadság van k mittudoménkicsoda madridista.
Kép
Morminho
Entrenador del Barça

2007.12.12. 22:54:40

Most őszíntén mi értelme van ennek? :D Majd a meccs után mindenki verheti a nyálát, de ennek semmi értelme, sorolj fel 10 érvet, pff... ](*,)

A Real sajnos jobb formában, van viszont ma - nem láttam a meccset mer csakazért se sikerült behozni - megint sikerült 0-1-ről fordítani, és ha a hétvégén a küdzelem kis játékkal is párosulna akkor nem lenne baj.

Ha most kéne fogadni én X-et mondanék a klasszikusra, de ez még sok mindentől függ. ha jól tudom Guti, Ramos meg Sneidjer is egy lapra van az eltiltástól, és bármelyikük kiválása nagy érvágás lehet.
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
AmonRe
Barça B

2007.12.12. 22:54:39

Érezni lehet, ahogy mindkét tábor képviselőiben forr a düh! Gyerünk, gyerünk, ne hagyjátok abba! Már majdnem meggyőztétek egymást! :lol: :lol: :lol:

(Én pedig közben olyan mérhetetlenül jól szórakozom) :lol:
Boixos
Llegenda del Barça

2007.12.12. 22:51:20

okés, akkor ez volt az uccsó megnyilvánulás az "OLEGUER 10 PONTJA" témában.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Drigo
Eurobarca Staff

2007.12.12. 22:48:43

kacnaam írta:4.Az aláírásom amit ez a "kultúrált" fiatalember leírt- igaz! én írtam ki....
DE ahogy Drigo kiírta h elloptuk stb. ezt én nem így látom! Sztem mi nem loptuk el csak válaszoltunk az adott idézetre!-lereagáltuk!-Nem mi kezdtük...Egy real fan szólt nekem h zokonvetted-utólag is köszönet neki!
Ha ezzel megsértettem Drigot ezúton kérek elnézést!! Le vettem a mondatot az aláírásomból és nem fogom visszarakni...(Bár ezt elvárnánk tőled is, de ez már a te dolgod Drigo hogy tudsz-e annyira ésszerűen gondolkodni h ezt megteszed...)
Mi sem raktunk ki olyan aláírásokat tudtommal, ami a Barca játékosokat illeti.....Ha leveszed ígérem szólok R.M.C.F -nek is hogy vegye le az ő említett aláírását is!!
Ahogy kezdted már-már magamra ismerten, aztán megláttam a nevet és fellélegeztem :lol:
Ahogy olvastam "gondoltam megint egy idióta". Aztán végigolvasva rájöttem, hogy ez mégsem igaz. Ez a ne ítélj elsőre nem is butaság :lol:

Egyedül azt nem értem, hogy miért várnátok el tőlem, hogy kiszedjem az aláírásom, egyáltalán ki az a "MI"?Erre azért válaszolhatnál. Másrészt mindenkinek a saját magánügye, hogy mit és milyen formában ír ki az aláírásába, ennek csak az önkontrollja szab határt és az itélőképessége. De ugyanúgy bárki véleményt formálhat más aláírásáról is. Én ezt tettem meg és abban azt kifogásoltam, hogy az évezred viccének kikiáltott aláírásomhoz képest Te az évmilliomod viccét írhattad ki, legalábbis azok alapján, amit hallottam (saját magam nem győződtem meg róla, mivel nem szokásom átjárogatni), illetve, hogy más tolljávak ékeskedni... Amúgy az aláírásomnak története van, ami még nyár végére nyúlik vissza egy időben kis kiegészítés is ki volt írva, de azt azóta levettem.

Szóval felőlem azt írsz ki amit csak akarsz és jólesik én úgysem fogom soha látni, feltéve ha nem itt írod ki.

Szóval, miért is kéne kiszednem?
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.12. 22:47:11

Zozzy!

2. Pepe miatt 3gólt kaphattak volna, egyet a bíró vett el, egyet pedig kihagytak 11esből.

3. Casillasból áll kis tulzással! Nem ezt irtam? Dehogynem. Casillasból áll + néha valaki felnő hozzá huzamosabb jo teljesitményt senki nem nyújt csak ő.

4. Spanyol birok szarok? Mostmár számolni fogom sorozatban hány meccsen van téves döntés ami mérkőzést befolyásol.

5. Egységességet arra értettem, hogy a csapat gerince régebb óta van együtt.

6. Van, de ő egyedül van támadásban

7. A keretünk erősebb, csak nem használjuk ki

10. Mint Barcelonás sztem alap amit irtam

OFF Bocs Boixos de mikor elkezdtem még nem írtad be.
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
---------------Katt ide----------------
Boixos
Llegenda del Barça

2007.12.12. 22:43:51

oké srácok, akkor innentől pihi van.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.12. 22:41:17

ElRamos: az a nevetséges, hogy te még mindig itt vagy, és minekünk el kell viselnünk téged. Bevallom, nekem egyre nagyobb erőfeszítésembe kerül, hogy a madridista IQ-harcosokat elviseljem. Komoly erőfeszítéseimba kerül, hogy egy-egy értelmesnek nem mondható, számtalanszor gyalázkodó hsz esteén megőrizzem hidegvéremet, és legendásan erős önfegyelmemet.
Ja, és ha valami nem tetszik, el lehet innen fáradni, nem fogok a kardomba dölni, ha a te és a hozzád hasonlók ökörségeit nem kell elolvasnom.
Kép
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.12.12. 22:40:16

Oleguer írta: Egyszavas hszekért pedig kár volt regelned. Ugyis törlik a modik. Teljes joggal
OFF: Tapasztalat? :D
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.12.12. 22:40:14

Oleguer írta: 1. Legjobb hazai produkció a Frank-korszakban
2. Van egy Pepétek akik képes eldönteni a meccset
3. Csapatotok kis tulzással csak Casillasból áll
4. Barcelona ellen nem merik segíteni a Realt a birók
5. A Barcelona egységesebb csapat.
6. Nekünk vannak egyéni klasszisok.. (Messi, Iniesta, Deco, Eto'o nálatok egyedül csak Ropinho van)
7. Jóval erősebb keretünk van. A Madrid csak a kapus posztján erősebb.
8. Elszállt veletek a ló, a tavalyi bajnoki cimmel és az idei eddigi 1. helyezéssel
9. Védelmünk klasszisokkal jobb (Abidal-Milito-Puyol-Zambi kontra Marcelo-Cannavaro-Pepe-Ramos
10. És a végére egy örök igazság: a Barca több mint egy klubb és a Real mindig kevesebb nála.
Meddig akarjátok még ezt a szöveget nyomatni? Már nyáron is ez ment, koppantunk is. Legalább akkor most vegyünk vissza, és húzzuk meg magunkat.

2. Szálljatok már le Pepéről, tegnap is jól játszott. Benne ne nagyon bizakodjatok.

3. Csak Casillasból áll? Robinho, RvN (aki akármerre ténfereg a füléről úgyis bepattan), Raul, Ramos, Guti/Snejder...Azt pedig inkább ne emlegessük, hogy nálunk hány emberre épül a taktika...

4. A spanyol bírók mindíg is szarok lesznek...

5. Egységesebbek vagyunk? Pont, hogy ők kezdenek egy egységet alkotni, nem mi, annyira nem vagyunk képesek, hogy behúzzúk az idegenbeli meccseket. Nagy csapategység...

6. Klasszisok egy Realban mindíg is lesznek...

7. Nem erősebb a keretünk, amíg nem játszunk jobban náluk.

8. Jézusom...

10. #-o

Nem akarom őket megvédeni, de ilyen szemetszúró balgaságokat ne írogassunk már...Egy ki-ki meccs lesz, mint mindíg, már eleve a feltett kérdés is hülyeség volt. Lehet reménykedni, hinni a győzelemben, szerintem is esélyesebbek vagyunk ITTHON, de ez édes kevés...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2007.12.12. 22:44:31-kor.
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.12. 22:38:27

Saját véleményem lehet, a 10.pontban pedig leirtam miaz, ennyi.
Egyébként talán a 9. pont ami támadható többi szerintem nem. :roll:
Chris0527
Entrenador del Barça

2007.12.12. 22:37:35

Oleguer írta: Nem lesz mert nemadtál nekem igazar :lol: :lol:
Am holnap du. berakom már nagyjából kész.
tudod így másodszorra átolvasva elég sok benn az igazság :lol: :lol:
am pár helyen bele lehet kötni

má nagyon várom ám

OFF :arrow: Off
ElRamos
Jugador del Barça

2007.12.12. 22:35:37

Oleguer írta:
pancho_sanza írta:készülődés a nagy napra?
Valami emlékezetessel?
ha valaki kérni szeretne tőletek 10 okot, hogy miért nyomja le a Barca a Madridot, melyek lennének azok?
1. Legjobb hazai produkció a Frank-korszakban
6. Nekünk vannak egyéni klasszisok.. (Messi, Iniesta, Deco, Eto'o nálatok egyedül csak Ropinho van)
8. Elszállt veletek a ló, a tavalyi bajnoki cimmel és az idei eddigi 1. helyezéssel
9. Védelmünk klasszisokkal jobb (Abidal-Milito-Puyol-Zambi kontra Marcelo-Cannavaro-Pepe-Ramos
10. És a végére egy örök igazság: a Barca több mint egy klubb és a Real mindig kevesebb nála.
Gratulálok az értelmes hozzászólásodhoz. Tele van baromságokkal.

A 10. pontot meg gondold át mégegyszer. Engem nehéz felidegesíteni, de ezzel sikerült. :evil:

Akármilyen ellenséges viszonyban van a két szurkolótábor, ilyet nem lehet írni. Nevetséges. :roll:
1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
2. Arnej - People Come, People Go (Maor Levi remix)
3. Markus Schulz feat. Andy Moor - Daydream
4. Fragma - Tocas Miracle (Inpetto remix)
5. Tiesto - Ten Seconds Before Sunrise
6. Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life
7. Tiesto feat. Jes - Everything
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.12. 22:35:00

Chris0527 írta:
Pedro10 írta:"

Életemben még ilyen jót nem röhögtem.Segitsetek rajta.Igazából egy pontot sem tudott összeszedni ami igaz lenne.

Grat Oleguer P.R.
Az első és az utolsó biztos igaz a többi meg vita tárgya de nem kezdenék bele... :lol: :lol:

nem szeretek vitatkozniugyis mindig nekem van igazam :lol:

OFF: Oleguer :arrow: Banner :?: :shock:
Nem lesz mert nemadtál nekem igazar :lol: :lol:
Am holnap du. berakom már nagyjából kész.
Chris0527
Entrenador del Barça

2007.12.12. 22:32:11

Életemben még ilyen jót nem röhögtem.Segitsetek rajta.Igazából egy pontot sem tudott összeszedni ami igaz lenne.

Grat Oleguer P.R.
Az első és az utolsó biztos igaz a többi meg vita tárgya de nem kezdenék bele... :lol: :lol:

nem szeretek vitatkozniugyis mindig nekem van igazam :lol:

OFF: Oleguer :arrow: Banner :?: :shock:
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.12. 22:31:30

Oleguer írta:

1. Legjobb hazai produkció a Frank-korszakban
"

Grat Oleguer P.R.
Gratulációt köszönöm, egyébként szerintem mind igaz, hanem mondd el hogy miért.. szólj hozzá a fórumhoz érdemben.
AmonRe
Barça B

2007.12.12. 22:31:21

Szóval szted merik segíteni majd a Realt a bírók?? :D :lol:
Lezárt