2005.03.15. 00:45:44
Szerintem Te teljesen el vagy tévedve! Igazadvan, hogy tegnap nem adtak meg egy gólt a Chievonak és akkor x! Na és akkor? Emlékez vissza, hogy mi volt a Roma elleni meccsen! 2 gólt nem adtak meg és egy 11-est! én sírok itt, hogy miért nem adták meg?! Nem! Ez a foci! És ahogy tegnap Várhidi is mondta, hogy az igaz, hogy sokszor fújnak a Juvénak, de az érdekes módon senkinek se tűnik fel, hogyha ellenük fújnak! Ha ilyen történik hopp, biztos rosszul láttam, mehet tovább! És most nem kell az, hogy én is jó emberrel jövök (Várhidi)!! Ez így van! De akkor már ha így vagyunk, miért nem kérdezed meg, hogy mi van a milannal? a legutolsó 15 pontot érdemtelenül nyerték meg! mindig a lefújás előtt 0,000000009 másodperccel rúgják a gólt! Kiírják, hogy a bíró 1 percet fog hosszabítani erre a 94. percben esik a gól! Kicsit ideges tudok lenni az ilyenektől! Az Inter ellen is egyszer rúgtak kapura és bement! ÉS!!!!! Utána még maldini azt meri mondani, hogy megérdemelten nyertek! Miért? Miért érdemelték meg? Mert ot van Cafu vagy Kaka?! Mert hogy más miatt nem az is biztos! Undorodom ettől a csapattól! Ez még roszabb, mint a Margit! És bocs hogy ilyeneket írok, csak már a tököm ki van azzal, hogy mindenki a Juvé baszogatja! Baszogassa vki a Milánt is!