2007.12.03. 20:10:47
A rivális témával kapcsolatban:
Én közömbös vagyok. Szívesen megnézek egy Barca meccset, nem fogok nekik szurkolni, de ellenük sem. Én ha olyan meccset nézek, ahol teljesen pártatlan vagyok, és a Barca számomra semleges, akkor a jó focinak szurkolok. Amúgy általában véve nem a csapatokkal van a baj, hanem a vezetőségekkel. A játékosokat lehet szeretni, nem szeretni, de egy csapat nem csak tőlük lesz szimpatikus vagy nem, hanem a pénzemeberektől. Az edzők sorsa piszok nehéz, hiszen nem az ő kezükben van a csapatuk(játékosokat nem ők vesznek-adnak), sőt a saját állásukból is azonnali hatállyal menesztehetők. Én a Real vezetőségét a halálba kívántam a bizonyos 4 év idején: nem nyert a Real semmit, de tovább eröltették ugyanazt az ostoba politikát.
Rijkaardal kapcsolatban: Én nem ismerem őt eléggé, de szerintem ő inkább a játékossokkal való szót értésben a jó, nem az a Mourniho féle taktikai zseni (akit meg épp amiatt nem szeretek, mert kissé elvetemültnek látszik). Szerintem most inkább Mournihora lenne szüksége a Barcának, mint Rijkaardra, mert Mourinho megmondaná kerek-perec, hogy mit hogy kell csinálni, így meg minden Messire, meg a többi gigászra hárul, akik egy jól összerakott szervezett csapattal nem tudnak mit kezdeni, hiába zsenik. Emelett persze a csapat szellem, ami nagyon fontos, lehet, hogy pár embert ki kéne vanni a Barcából, hogy helyre álljon a rend (elsősorban sztárokra gondolok, akik szerintem nem férnek meg együtt, de tudom, hogy ezt a teóriámat nem osztjátok a "jobb gha nálunk vannak, mintha máshol" elv alapján. Én mindig is azt mondtam: kit érdekel, kikből áll a csapat, ha együtt fantasztikus játékra képesek, és eredményesek is.)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára
Poreko 2007.12.03. 20:16:02-kor.