Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.12.06. 17:00:22

ElRamos írta: Saviola keveset játszott, ezért bizonyítani sem tudott. Nem tartom rossz igazolásnak.
Pepe...tényleg nem értem miért tartjátok az év legrosszabb igazolásának. Való igaz, hogy kumma drágán vettük, és az első meccsén lesérült 3 hónapra. Ettől függetlenül még jó védő, jobb mint Oleguer. Akár tetszik akár nem, el kell ismerjétek, Pepe jó védő!! Néha tényleg idióta, rájön az 5 perc ami 10 percig tart, de ezektől eltekintve jó igazolás, magabiztos, jól fejel, gyors. Van olyan mint Milito...sőt... :wink:

Peace.
Jesszus :shock:
Hát persze, Pepe simán van olyan, mint Milito... :lol:
nem értem...egyesek hogy tudnak ilyet leírni. :lol:
Saviola meg nem rossz igazolás. Persze hogy nem. Csak éppen nem játszik. De ettől az "aprócska" ténytől eltekintve kiváló igazolás. Remekül hozza a labdászsákot a tréningeken, úgyhogy megérte megvenni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
don gamper
Capitá del Barça

2007.12.06. 16:53:01

ultrasur írta:Remélem Sav.-ot becseréli Schuster a Barca ellen :lol:
Rajta kivül ha vezetünk akkor még Baptistát és Gagot cserélném be ha viszont dőntetlen akkor Robbent.
Akkor 1 ik csere sem fog létrejönni(talán Robben az első percben) :lol: :lol:
Barcaforever
Director del Fútbol

2007.12.06. 16:43:35

ultrasur írta:Remélem Sav.-ot becseréli Schuster a Barca ellen :lol:
Rajta kivül ha vezetünk akkor még Baptistát és Gagot cserélném be ha viszont dőntetlen akkor Robbent.
Erősen kíváncsi vagyok, hogy fogják fogadni a nyulat. :o

Vagy nem tudom, hány sárgája van?Figo féle taktikát fog nyomni? :lol:
Kép
ultrasur
Madridista

2007.12.06. 16:37:21

Remélem Sav.-ot becseréli Schuster a Barca ellen :lol:
barca99
Llegenda del Barça

2007.12.06. 16:34:15

Hát azért nem vennék mérget, hogy Pepe jobb, mint Milito. Milito már a Zaragozában is a Liga Top3 védője közt volt. Pepéről ugyanezt nem mondanám el.

Saviola viszont... :lol: Mi, ha nem rossz igazolás? Leigazoltátok, viszont nem játszik szinte semmit. Tehát felesleges volt leigazolni. Szerintem.
ElRamos
Jugador del Barça

2007.12.06. 16:30:43

Ne haragudjatok, de nem értem, hogy miért írja mindenki hogy Pepe, vagy adott esetben Saviola/Heinze az év legrosszabb igazolása. Ez egyáltalán nem igaz.

Pepét írjátok a legtöbben, amit nem értek. Az utóbbi meccseken rendkívül magabiztosan játszott, már-már Ramos szintjén. Hihetetlenül jó védő, egyáltalán nem volt rossz igazolás.

Saviola keveset játszott, ezért bizonyítani sem tudott. Nem tartom rossz igazolásnak.

Heinze jó, tapasztalt védő, akire szükség lesz az idény folyamán. Őt sem tartom rossz igazolásnak, főleg hogy bevethető belső védőként is.

Pepe...tényleg nem értem miért tartjátok az év legrosszabb igazolásának. Való igaz, hogy kumma drágán vettük, és az első meccsén lesérült 3 hónapra. Ettől függetlenül még jó védő, jobb mint Oleguer. Akár tetszik akár nem, el kell ismerjétek, Pepe jó védő!! Néha tényleg idióta, rájön az 5 perc ami 10 percig tart, de ezektől eltekintve jó igazolás, magabiztos, jól fejel, gyors. Van olyan mint Milito...sőt... :wink:

Peace.
1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
2. Arnej - People Come, People Go (Maor Levi remix)
3. Markus Schulz feat. Andy Moor - Daydream
4. Fragma - Tocas Miracle (Inpetto remix)
5. Tiesto - Ten Seconds Before Sunrise
6. Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life
7. Tiesto feat. Jes - Everything
DJ REAL Bee
Jugador del Barça

2007.12.05. 08:54:30

ha ő úgy látja hogy hozni kell játékost, hát isten vezesse őt az utján
De arrafelé is a szép játékot kedvelik, Mourinho meg a robotolós futballt. És Lampardokkal az valósuln meg, nem a szép játék. :) Te mit szólnál hozzá? :)

u.i.: Rijkaardnál lehet jobb lenne amúgy :)
HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
AmonRe
Barça B

2007.12.04. 22:47:17

barca99 nem csak a presztízs miatt fontos, h ki jut tovább, hanem a pénz miatt is.
Tim
Mezei fórumozó

2007.12.03. 22:02:55

Ha csakugyan ő lesz az Angol szövetségi kapitány aligha ül a Barca kispadján.
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.12.03. 22:00:36

fcjoc írta:
Rivaldo11 írta:Mourinho szakmailag valószinüleg több mint Rijkaard. Ám nagy kérdés, milyen változtatásokat hajtana végre a keretben. Ide ne hozzon lampardokat meg terryket, rájuk nem vagyok kiváncsi. Meg ne forgassa fel hetente a kezdőt. Ha a sztárokat kordában tudja tartani, illetve nem indítja oszlásnak a keretet, akár még csatát is nyerhet.
az hogy ő kiket hoz ide az az ő dolga, te csak reagálhacc rá.. nem úgy hogy kiváncsi vagy-e rájuk vagy sem.. de végülis ez a te véleményed, ez meg az enyém.. ha ő úgy látja hogy hozni kell játékost, hát isten vezesse őt az utján :)
De Laporta nem csak reagálhat rá...
egyelőre mourinhonak pont annyi joga van a Barcához játékost vinni, mint nekem. Majd ha kinevezik...de közel sem biztos, hogy így lesz.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Fernando
Llegenda del Barça

2007.12.03. 21:54:55

Kivéve ha ez Terry vagy Lampard :lol: :lol: :lol: :lol:
fcjoc
Entrenador del Barça

2007.12.03. 21:51:44

Rivaldo11 írta:Mourinho szakmailag valószinüleg több mint Rijkaard. Ám nagy kérdés, milyen változtatásokat hajtana végre a keretben. Ide ne hozzon lampardokat meg terryket, rájuk nem vagyok kiváncsi. Meg ne forgassa fel hetente a kezdőt. Ha a sztárokat kordában tudja tartani, illetve nem indítja oszlásnak a keretet, akár még csatát is nyerhet.
az hogy ő kiket hoz ide az az ő dolga, te csak reagálhacc rá.. nem úgy hogy kiváncsi vagy-e rájuk vagy sem.. de végülis ez a te véleményed, ez meg az enyém.. ha ő úgy látja hogy hozni kell játékost, hát isten vezesse őt az utján :)
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.12.03. 21:26:47

Mourinho szakmailag valószinüleg több mint Rijkaard. Ám nagy kérdés, milyen változtatásokat hajtana végre a keretben. Ide ne hozzon lampardokat meg terryket, rájuk nem vagyok kiváncsi. Meg ne forgassa fel hetente a kezdőt. Ha a sztárokat kordában tudja tartani, illetve nem indítja oszlásnak a keretet, akár még csatát is nyerhet.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.12.03. 20:14:57

rijkaard jóban van a játékosokkal, csak az a gáz, h a játékosok inkább havernak tekintik, mint főnöknek. innentől pedig mondja meg egy ronaldinhonak, v deconak v akárkinek, h márpedig tessék megdögleni a pályán a Klubotokért és a három pontért, ha olyan a szitu, sztem lazán kiröhögik.
a portugál állat ezzel szemben rendet tart a brigádnál, plusz tűzbe mennének érte a játékosai, ráadásul szakmailag is ott van és még katalánul is tud.
kell ennél több?
PUYOL-XAVI-INIESTA
Poreko
Jugador del Barça

2007.12.03. 20:10:47

A rivális témával kapcsolatban:
Én közömbös vagyok. Szívesen megnézek egy Barca meccset, nem fogok nekik szurkolni, de ellenük sem. Én ha olyan meccset nézek, ahol teljesen pártatlan vagyok, és a Barca számomra semleges, akkor a jó focinak szurkolok. Amúgy általában véve nem a csapatokkal van a baj, hanem a vezetőségekkel. A játékosokat lehet szeretni, nem szeretni, de egy csapat nem csak tőlük lesz szimpatikus vagy nem, hanem a pénzemeberektől. Az edzők sorsa piszok nehéz, hiszen nem az ő kezükben van a csapatuk(játékosokat nem ők vesznek-adnak), sőt a saját állásukból is azonnali hatállyal menesztehetők. Én a Real vezetőségét a halálba kívántam a bizonyos 4 év idején: nem nyert a Real semmit, de tovább eröltették ugyanazt az ostoba politikát.

Rijkaardal kapcsolatban: Én nem ismerem őt eléggé, de szerintem ő inkább a játékossokkal való szót értésben a jó, nem az a Mourniho féle taktikai zseni (akit meg épp amiatt nem szeretek, mert kissé elvetemültnek látszik). Szerintem most inkább Mournihora lenne szüksége a Barcának, mint Rijkaardra, mert Mourinho megmondaná kerek-perec, hogy mit hogy kell csinálni, így meg minden Messire, meg a többi gigászra hárul, akik egy jól összerakott szervezett csapattal nem tudnak mit kezdeni, hiába zsenik. Emelett persze a csapat szellem, ami nagyon fontos, lehet, hogy pár embert ki kéne vanni a Barcából, hogy helyre álljon a rend (elsősorban sztárokra gondolok, akik szerintem nem férnek meg együtt, de tudom, hogy ezt a teóriámat nem osztjátok a "jobb gha nálunk vannak, mintha máshol" elv alapján. Én mindig is azt mondtam: kit érdekel, kikből áll a csapat, ha együtt fantasztikus játékra képesek, és eredményesek is.)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Poreko 2007.12.03. 20:16:02-kor.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.12.03. 20:06:39

DJ REAL Bee írta:
nem kell felfújni a témát, egyébként is elég régi post. Wink
mellesleg az utolsó kérdést otthon is fel tehetnéd elég gyakran.
Wink
Csak utálom az ilyen hangulatkeltő, összeugrasztó stílust. Egy hsz miatt sportszerűtlen az ellenfél... Erőltetett kötözködés.
oké, igazad van, de ezen puffogni "másfél évvel" a hsz után szintén eléggé hangulatkeltő bugi, ha már itt tartunk.
pláne, h annál a pontnál be is lett fejezve a történet, nem kommentálta tovább senki sem a szitut.
na, innentől téma lezárva.
DJ REAL Bee írta:Amúgy nem értem mi lehet veletek idegenben, védekezésetek jobb mint a mienk, támadás is egész jól megy, valahogy befejezésk nem jönnek össze. Pedig nem látszik semmi idegesség a játékosokon, a megmozdulásokon, ezért fura. Mintha csak elátkozva lennének. :) Lehet Laporta vodoo bábút döfköd valaki? :)
átok nincs, "penge" edző és még pengébb hozzáállás viszont van...
PUYOL-XAVI-INIESTA
barca99
Llegenda del Barça

2007.12.03. 20:03:37

Sztem meg kevesebbet teszünk a sikerért idegenben mint régebben, nincs (formában lévő) klasszis gólvágónk, és mivel kevesebbet mozgunk, könnyebb védekezni a taktikánk ellen.
Poreko
Jugador del Barça

2007.12.03. 19:58:41

Vannak rossz szériák, és vannak jók. Az idengenbeli gyngélkedését én a Barcának így indoklom: a Barca ellen mindenki feljavul (minden nagycsapat ellen így van ez ...), de a nagy különbség, hogy míg egy kisebb csapat hazaiban nem olyan szemérmes, mint a Nou Campban, addig a Barca kevésbé ingadozó teljesítményt nyújt a Nou Camp és idegen közt. Ezzel azt akarom mondani, hogy nem a Barcán áll az idegenbeli meccs, hanem hogy mennyire eltökélt a kiscsapat, mert ők azok, akik jobban tudnak igazodni a Barcához, nem a Barca a kiscsapathoz. A Realnál annyi a különbség, hogy náluk volt egy nagyon jó szezonzárás, és a tavalyi évben idegenben nagyon jók voltak, így talán közömbösebbé vált számukra a helyszín (főleg, hogy Capello alatt még az utolsó fordulók környékén is kifütyülték a Realt hazaiban, ha vesztésre álltak, így nem csoda ha idegenben nem féltek annyira az ellentől, mint otthon a saját drukkereiktől).
DJ REAL Bee
Jugador del Barça

2007.12.03. 19:48:06

nem kell felfújni a témát, egyébként is elég régi post. Wink
mellesleg az utolsó kérdést otthon is fel tehetnéd elég gyakran.
Wink
Csak utálom az ilyen hangulatkeltő, összeugrasztó stílust. Egy hsz miatt sportszerűtlen az ellenfél... Erőltetett kötözködés.

Amúgy nem értem mi lehet veletek idegenben, védekezésetek jobb mint a mienk, támadás is egész jól megy, valahogy befejezésk nem jönnek össze. Pedig nem látszik semmi idegesség a játékosokon, a megmozdulásokon, ezért fura. Mintha csak elátkozva lennének. :) Lehet Laporta vodoo bábút döfköd valaki? :)
HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
Chris0527
Entrenador del Barça

2007.12.03. 16:48:47

mademan írta:szerintem is helyén való ha valaki a rivális ellen szurkol!!! lexarom a spanyol bajnokság rangsorolását, az érdekel hogy a realnál jobbak legyünk...

ahogy Jose Carreras mondta egyszer:

"két csapatnak szurkolok, az egyik a barcelona a másik az aki a real ellen játszik" (nem szó szerinti idézet)
a szó szerinti az aláirásomban látható :lol:
mademan
Capitá del Barça

2007.12.03. 16:23:44

szerintem is helyén való ha valaki a rivális ellen szurkol!!! lexarom a spanyol bajnokság rangsorolását, az érdekel hogy a realnál jobbak legyünk...

ahogy Jose Carreras mondta egyszer:

"két csapatnak szurkolok, az egyik a barcelona a másik az aki a real ellen játszik" (nem szó szerinti idézet)
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
BarcasKrisz
Jugador d'estrella

2007.12.03. 16:07:27

Én annak örülnék nagyon, ha a Barca ellenfele a BL döntőben a Madrid lenne és őket győznénk le. Ennél már csak akkor örülnék jobban, ha magyar játékos is lenne abban a Barcában, vagy az ellenfél csapatában.
Poreko
Jugador del Barça

2007.12.03. 16:06:29

AmonRe hozzászólasa 100 %-ig igaz!
Annyit tennék hozzá, hogy szerintem a jó foci előtt mindenkinek meg kell hajtania a fejét. Én csak akkor kívánom, hogy veszítsen a Barca, vagy bármelyik cspat, ha a Real vagy a Barca az ellenfele, de itt is helyesebb, ha úgy fogalmazok, hogy a Real győzelmét kívánom, nem a Barca bukását.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.12.03. 15:00:08

szerintem igenis lehet örülni,ha kiesik a rivális csapat,kivéve akkor ,mikor nem érdemelte meg!a másik meg az,hogy én is el szoktam ismerni,hogyha jol játszik a madrid,na de örülni neki?! :shock: szerintem,amikor valaki továbjut hihetetlen izgalmakkal és megnyeri a bl-t,nem azt mondjuk,hogy de kár,hogy nem egy másik spanyol csapattal játszott a kedvenc csapatunk!ennek ellenére jöhetnek át,hiszen ez is a topic neve egy másik nézetből,tehát semmi gond,de akkor nem irom ki,ho Madrid-Barca 2:0 :!: :arrow: nekem ez a véleményem,rem nem szeditek le a fejem :lol: :twisted:
.
barca99
Llegenda del Barça

2007.12.03. 14:41:40

1., ezt a "fogadtatást", ezeket a neked nem tetsző hszeket először is köszönd meg azoknak a "madridistáknak", akik csak azért regelnek ide, hogy jó legyen a hangulat ('anyátok barcások' nevű kolléga... de a legtöbbjének nem a nickje bántó, hanem a stílusa). Viszont ez a habzó szájjal madrid-szidás nekem sem jön be. Amúgy tökmind1 hányszor lesz még kitárgyalva, ugyan az van mindkét oldalon - nem kell itt agyoniskolázottságról beszélni. :)

2.,
Annyi eszük persze nincs, hogy belássák, minél több spanyol csapat képviselteti magát a legjobb 16 között, annál jobb a bajnokságuknak is.
Ez meg nem igazán érdekel. Ha Bl-t nyerünk, érdekel, hogy a Real már a csoportból sem jutott tovább? Nem. Mint ahogy az se nagyon, hogy most hogy állnak. Tehát nem fogok azért a Realért szorítani, hogy aztán azt mondhassam: na de jó, milyen erős is a spanyol bajnokság. Tavaly is össze-vissza csinálták magukat egyesek, hogy a legjobb 4 között 3 angol is van, ennek ellenére egy olasz nyerte. Nekem ez a bajnokság erősség mindig olyan érdekes dolog... a top úgyis az angol spanyol és az olasz.
Lezárt