2-3 alkalommal is volt már.

Szerintem ilyen vicc csak kevés létezik, hiszen általában a viccek, pont a kicsi "hibák" felnagyításából származnak, csakúgy mint a paródiák, ha meg valamibe nagyon bele akarsz kötni, akkor úgyis sikerülni fogPiknikTibi írta:inkább jöhetne valaki egy mindenkire nézve semleges viccel, amin közösen hahotázhatunk.
jó,ok !PiknikTibi írta:Szerinted ez egyféle gyűlöletbeszéd a falusiak ellen? Esetleg pillants rá a tartózkodási helyemre.bouba írta: miért ,mi a baj azzal ,ha valaki faluban lakik?
inkább ott mint minthogy panelban rohadjak...
Azt hittem ez a humor rovat, és én nevettem ezeken. De bocsánatot kérek ha megbántottalak téged, vagy bárki mást...
Én is faluról származom, vagyis Budapesten születtem (a IX kerülteben Real Madriddal egy napon, a Fradi szív és a Real Madrid iránti szeretetem ebből kifolyólag határtalan...), de itt nem laktam egy percet sem csak most. Én is nagyon jót nevettem ezen és egyáltalán nem éreztem sértésnek. Azért városban is laknak parasztok, ami sokkal-sokkal rosszabb szerintem.PiknikTibi írta:Szerinted ez egyféle gyűlöletbeszéd a falusiak ellen? Esetleg pillants rá a tartózkodási helyemre.bouba írta: miért ,mi a baj azzal ,ha valaki faluban lakik?
Azt hittem ez a humor rovat, és én nevettem ezeken. De bocsánatot kérek ha megbántottalak téged, vagy bárki mást...
Szerinted ez egyféle gyűlöletbeszéd a falusiak ellen? Esetleg pillants rá a tartózkodási helyemre.bouba írta: miért ,mi a baj azzal ,ha valaki faluban lakik?
hát nekem nagyon ugy tünik mer 2d-s a hátsó felni meg túl mesés a szín... kezdő VT-s vok és sokat nézegetek ilyen oldalakat azér gondolom ígyTim írta:Úgy gondolod?! Megrendelésre csinálják,így néz ki a kipufogó:Chris0527 írta:kéne a [auto_cenzúra].....am meg photoshop...
Úgy gondolod?! Megrendelésre csinálják,így néz ki a kipufogó:Chris0527 írta:kéne a [auto_cenzúra].....am meg photoshop...
Drigo írta:VIII.Henrik írta: de én nem képtelen vagyok összetéveszteni.
Látom megfogadtad a tanácsom és hozzá kezdtél. Nem azt modntam, hogy hasonlít!!!CSak azt, hogy első rápillantásra mást láttam, annyira azért nem hasonlítanak, hogy problémát jelentene megkülönböztetni őket, főleg, ha a két kutya is ott lenne