Élő közvetítések 07/08
- don gamper
- Capitá del Barça
szerintem is jo helyen van Ronnie ott ahol most van a padon.csak ráébred hogy ő sem érinthetetlen.ez is plusz motivácio kellene hogy legyen neki a jövőben.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
A kék mezünkben játszunk. A Lyon természetesen feketében.
in to exile
baxxameg.. én fizika TZ-t írok, áh nempara, majd tanulok közben, vagy utána, vagy reggel, vagy buszon, vagy rajzórán.
lehetőségek tárháza.
Amúgy nem durva hogy eddig összes BL meccsünket adta a TV. Elég fless helyzetben érzem magunkat.

Amúgy nem durva hogy eddig összes BL meccsünket adta a TV. Elég fless helyzetben érzem magunkat.

-
Valószínű.Oleguer írta:Te Madridista vagy?
Még azutóbbi 1,5 évben is jobban játszott Ronaldinho, mint Oleguer. Szerintem itt a többség is így gondolja. Csakhát R10-től nagyobbak az elvárások, jogosan.Oleguer írta:ők jönnek mindig a múlttal a múltban jóvolt elismerem de most egy nagy 0, 2éve semmit se csinál, bizonyithatott volna, MEHET
Hajdú B.: "A Lyon az évi szokásos spanyol-verésére készül"
Az a Real Madrid volt...

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Los Banditos 2007.11.27. 20:37:19-kor.
in to exile
- Danka00792
- Director del Fútbol
Most mégis játszik Roni? Vagy csak csereként emlitette?
- Titinho
- Director del Fútbol
Nagyon remélem, hogy szép játékkal, tisztességesen fogunk helytállni a Lyon otthonában! Azért félek ettől a meccstől egy kicsit, mivel ilyen csatársorral még nem játszottunk igazi tétmeccsen! Nagyon fontos lesz Iniesta és Messi jó játéka a támadósorban! A középpáyán remélem 5x jobban fog játszani Guddy mint a hétvégén!(az valami siralmas volt
) Touréban és Xaviban bízok, hogy jól fognak együttműködni a középpályán! A védelemről nem ejtenék sok szót, csak sok szerencsét és kitartást kívánok a fiúknak! Azért az nagy lenne ha kapott gól nélkül vonulna le a védelem a meccs végén!
De erre sajnos most reális esély nincs, látva a Lyon mostani támadósorát!
Mindent egybevetve egy jó mérkőzést várok ma este mind a két csapattól, látványos, izgalmakban gazdag összecsapást! (és titkon remélve egy szép győzelemmel
) Ha a realitást nézem akkor győzelmi esélyeinkre nem sokat adnék annál inkább a döntetlenre! A tippem: Lyon - Barca : 2-2
FORCA BARCA!!! SOM-HI TOTS!!! VISCA EL BARCA!!!
Ui: Jó szurkolást mindenkinek!

Mindent egybevetve egy jó mérkőzést várok ma este mind a két csapattól, látványos, izgalmakban gazdag összecsapást! (és titkon remélve egy szép győzelemmel

FORCA BARCA!!! SOM-HI TOTS!!! VISCA EL BARCA!!!

Ui: Jó szurkolást mindenkinek!

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- Oleguer
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Te Madridista vagy? ők jönnek mindig a múlttal a múltban jóvolt elismerem de most egy nagy 0, 2éve semmit se csinál, bizonyithatott volna, MEHETLos Banditos írta:A jelenlegi keretből ő tette le idáig a legtöbbet az asztalra, úgyhogy azért talán annyit még megérdemel, hogy legalább a keretben maradhasson. Ellenben Oleguerrel, aki eddig csak a sok sz.aron kívül mást nem igazán csinált.Oleguer írta:Dinho jácchat felőlem, csak ne a Barcelonába, ide nem valók ilyenek.Los Banditos írta:Szóval azért inkább Dinho szvsz![]()
Mondjuk a keretbe Dinho csak azért nem kéne, hogy fizessük a magas fizetését.![]()
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Az nekem is jól jönne nagyon de nem tom h lehet-e viasatot neten nézni.Ákocka írta:Nem tud valaki viasat-streamet véletlenül? Nincs tévém, de szívesen nézném a Hajdú B. kommentárjával a meccset.

-
A jelenlegi keretből ő tette le idáig a legtöbbet az asztalra, úgyhogy azért talán annyit még megérdemel, hogy legalább a keretben maradhasson. Ellenben Oleguerrel, aki eddig csak a sok sz.aron kívül mást nem igazán csinált.Oleguer írta:Dinho jácchat felőlem, csak ne a Barcelonába, ide nem valók ilyenek.Los Banditos írta:Szóval azért inkább Dinho szvsz![]()

Mondjuk a keretbe Dinho csak azért nem kéne, hogy fizessük a magas fizetését.

in to exile
- noname
- Llegenda del Barça
Van ezek közt angol nyelvű adó? : http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
A Fifa egy szégyen
-
Hamár választani kell, akkor már inkább a nulla, mint a negatív...
Szóval azért inkább Dinho szvsz

in to exile
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Azt azért te sem gondolhatod komolyan, hogy Oli hasznosabb R10-nél, ez egy hülyeség - már ne is haragudj.Oleguer írta:Ezzel most kivételesen jol húz, minek egy felesleges fő a padra, aki ugyse csinál semmit. Én idáig bíztam benne, de innen már nincs visszaút, még Oleguer is hasznosabb nála, ő legalább akar![]()

- Oleguer
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ezzel most kivételesen jol húz, minek egy felesleges fő a padra, aki ugyse csinál semmit. Én idáig bíztam benne, de innen már nincs visszaút, még Oleguer is hasznosabb nála, ő legalább akarvarga tamás írta:Kérdezd meg azt a holland majmotIlúvatar írta:hogy a faxba maradt ki a keretből R10?![]()

- gianni
- Entrenador del Barça
Nekem nem az a bajom,hogy kimaradt R10 inkább az,hogy Guddy játszik de hátha ma lesz egy jó meccse(nem hiszem).
Erős csapat vagyunk és ezt be is bizonyitjuk ma este.
Krikicnek meg lesz
Erős csapat vagyunk és ezt be is bizonyitjuk ma este.
Krikicnek meg lesz