2007.11.21. 07:05:46
Szerintem összesen arról van szó, hogy még mindig nem érted, hogy miről írtam...
Ha pedig egy aktualitással kapcsolatos "újságírói véleményre" csak legyinteni tudsz, akkor azt ajánlom, ne olvass újságot, ne olvass internetes portálokat. Mert abban is biztos vagyok, hogy ameddig világ a világ, minden egyes írott (legyen az papír alapú vagy virtuális) médiumban találkozol valakinek AZ AKTUÁLIS HíRREL KAPCSOLATOS némileg szubjektv, de a földtől el nem rugaszkodott magánvéleményével. Ez is egy ilyen volt! Részemről a téma lezárva![/quote]
Nem szeretnék tovább foglalkozni ezzel. Én azért olvasom azt az oldalt mert a Barca játékosaira edzőire, vezetőire vagyok kiváncsi. becsülök és tisztelek mindenkit aki azért fáradozik, hogy a róluk szóló hírek eljussanak hozzám, de még egyszer sem vártam remegve, mit fog írni Grecki vagy bárki más. Én a forumban írtam meg a magán véleményemet, mert odavaló - nem a hírek közé. ha a hírek közé teszem akkor veszem azt a fáradságot, hogy utána nézek annak amiről írok, lehetőleg mélységeiben. és az a baj hogy nem én nem értem miről írtál - te nem érted mit írtál le. és azzal védeni a saját írásomat, hogy "több ezer ember véleménye, meg az Iván sem szólt érte" nem túl meggyőző. Lehet, hogy elfogult vagyok Rijkaarddal szemben (azt gondolom inkább csak a dolgozó edzőkkel), de szerintem vannak tények amiket nem kellene elfelejteni ha róla beszélünk. És ha ebből a szempontból érdekel a Rijkaard - Barca - Murinho összevetés szívesen megvitatom. Azt, hogy mit olvasok azt pedig kérlek bízd rám.
jani