grecki írta:
Mégis mi volt benne csúsztatás? Mi volt benne felháborító? Ez az én saját, szubjektív véleményem (mint az eddigi írásaim) volt Mourinhóval kapcsolatosan. Fikáztam benne Rijkaardot? Nem. Kritizáltam? Igen, némileg. Jogos volt? Szerintem igen.
Csúsztatás nem volt benne... Én nekem szerkezetielg tesztett.. A tartalom már annyira nem.. Nekem ez annyia blog szagú volt, mért nem oda tetted be, ha ez úgymond "magánvélemény" nem pedig "hír". Mert Iván is azt írta h nem szurolói oldal, de ha nem szurkolói oldal, akkor nem véleméynt kéne közölni mondjuk hanem tényket, ennyierővel énis írhatok arról hogy mi lenne ha Détári lenne az edző

összeveszne mindenkivel, és körülbelül mínusz 20 percel a szerződés aláírása előtt ki is rúgnák.. szal bajom nem volt vele, vagyis nem lett volna ha blog-ba írod ba, mert ez a Te Véleményed!, de amúgy sem volt rossz, csak én nem a hírekhez kéne betenni..
Mert a híreknek olyan tartalmuk van amivel nem egyetérteni kell, mivel azokban tények vannak, ebben valahogy mást éreztem, bár persze nem értek azér annyira hozzá, csak elmondtam éni sitt a véleményemet

písz