Victor Valdés
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Csak hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba:
Antonio Ramallets Simón: 1947-196; 35-szörös válogatott, 5-szörös Zamora-díjas kapus (egyedüliként, nála többször senki nem kapta meg), 538 bajnoki meccset játszott a Barcelona színeiben, 6-szoros bajnok, 4-szeres spanyol kupa-győztes. Úgy gondolom ez önmagáért beszél. VV ettől még nagyon messze van. Az 1950-es években szinte minden meccsen ő védett a válogatottban, és az uruguayi VB-n is ő állt a válogatott kapujában.
Antonio Ramallets Simón: 1947-196; 35-szörös válogatott, 5-szörös Zamora-díjas kapus (egyedüliként, nála többször senki nem kapta meg), 538 bajnoki meccset játszott a Barcelona színeiben, 6-szoros bajnok, 4-szeres spanyol kupa-győztes. Úgy gondolom ez önmagáért beszél. VV ettől még nagyon messze van. Az 1950-es években szinte minden meccsen ő védett a válogatottban, és az uruguayi VB-n is ő állt a válogatott kapujában.

Én ííímádom Olit de azért azok a könyvek ennyire nem tévedhetnek...FCB_gábor írta:Attól még lehet egy kapus gyenge, hogy sok kupát nyert a csapatával vagy épp ellenkezőleg, lehet egy kapus kiváló és semmit nem nyer.varga tamás írta:Ramallets 6-szoros bajnok, spanyol kupa-győztes, BEK döntős, UEFA-kupa-győztes. Soroljam még.
Nem tudom a könyvek mennyire valósan adják vissza egy játékos igazi tudását. Elképzelhető, hogy 30-40 év múlva Oleguert a Barca meghatározó és oszlopos tagjaként írják majd le, csak mert sokat játszott amikor sikereket értünk el.

- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Attól még lehet egy kapus gyenge, hogy sok kupát nyert a csapatával vagy épp ellenkezőleg, lehet egy kapus kiváló és semmit nem nyer.varga tamás írta:Ramallets 6-szoros bajnok, spanyol kupa-győztes, BEK döntős, UEFA-kupa-győztes. Soroljam még.
Nem tudom a könyvek mennyire valósan adják vissza egy játékos igazi tudását. Elképzelhető, hogy 30-40 év múlva Oleguert a Barca meghatározó és oszlopos tagjaként írják majd le, csak mert sokat játszott amikor sikereket értünk el.

-
- Llegenda del Barça
hát a válogatottságaitól nem fogok hanyattesni, hiszen a 126szoros spanyol válogatottság pont annyit ér, amennyit a spanyol válogatott azidő alatt (és azóta is) jelent a nemzetközi futballban, azaz sztem nem sokat.
a bajnokságokhoz és az egyéb címekhez azért kellettek a többiek is, igaz, ez valdesnél sincs másképp.
az is igaz, h valdes is lepkézik, de azt, amikor zubi behúzta szavicsevics negyven méteres zsugáját a kapuba az athéni bek-döntőn, na ezt azért nehéz lesz a victorgyereknek überelnie. remélem, nem is fog vele túl sokat próbálkozni, h sikerüljön.
de egyébként is ez csak a saját véleményem, még az is benne van, h hülyeség. mindenesetre zubi már lenyomta a maga 8-9 évét nálunk, majd ha valdes is ott fog tartani, igazából talán akkor láthatjuk a teljes képet ezügyben.
a bajnokságokhoz és az egyéb címekhez azért kellettek a többiek is, igaz, ez valdesnél sincs másképp.
az is igaz, h valdes is lepkézik, de azt, amikor zubi behúzta szavicsevics negyven méteres zsugáját a kapuba az athéni bek-döntőn, na ezt azért nehéz lesz a victorgyereknek überelnie. remélem, nem is fog vele túl sokat próbálkozni, h sikerüljön.

de egyébként is ez csak a saját véleményem, még az is benne van, h hülyeség. mindenesetre zubi már lenyomta a maga 8-9 évét nálunk, majd ha valdes is ott fog tartani, igazából talán akkor láthatjuk a teljes képet ezügyben.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Azért egy 126-szoros spanyol válogatott kapus elé helyezni VV-t hatalmas merészségre és elfogultságra vall. Ráadásul 4-szeres bajnok - velünk, a Bilbaoval kétszeres -, kupagyőztes, KEK-győztes, BEK-győztes, BEK-döntős stb. Voltak leventéi, de VV sem panaszkodhat - láttam egy-két lepkét tőle. Tény, egyre megbízhatóbb, de Zubinál nem jobb. Ebben biztos vagyok.Boixos írta:zubit nyugodtan valdes mögé lehetne tenni. igaz, hosszú időn keresztül védett, jól is meg minden, de akkora potyákat, amiket ő kapott, ritkán lát az ember ezen a szinten. tisztelem, becsülöm, de százszor inkább valdes, mint zubizarreta. mondjuk még így is ő volt az utolsó nagyformátumú kapusunk, talán azért lehetnek szépek az emlékek, de valdes sztem nagyobb ikon lesz nála.
persze ez csak a szubjektív véleményem, megannyi (zubi miatti) vérnyomásemelkedés után...

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Én nem, de pár könyvet, visszaemlékezést olvastam róluk. Ramallets az '50-es éveket, Sadurni a '60-as éveket védte végig, Urruti a '70-es évek végétől 1986-ig védett magas színvonalon, többszörös válogatottak voltak. Ramallets 6-szoros bajnok, spanyol kupa-győztes, BEK döntős, UEFA-kupa-győztes. Soroljam még.FCB_gábor írta:Te ezeket mindet láttad játszani is vagy milyen infók alapján soroltad fel őket?varga tamás írta: Nézzük csak: Ricardo Zamora, Antonio Ramallets, José Manuel Pesudo, Salvador Sadurni Urpi, Pedro Maria Artola Urrutia, Francisco Javier Urruticoetxea 'Urruti', Miguel Reina Santos, P. V. Morá, Andoni Zubizarreta Urreta, Carlos Busaquets Barroso - ők a legnagyobbak a Barcában. Ők tízen vannak, akkor VV a 11. jelenleg - nálam.
De lesz ő még előbbre is! Bár Ramallets, Sadurni, Urruti és Zubizarreta nagyságát nem fogja elérni - szerintem.

- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Te ezeket mindet láttad játszani is vagy milyen infók alapján soroltad fel őket?varga tamás írta: Nézzük csak: Ricardo Zamora, Antonio Ramallets, José Manuel Pesudo, Salvador Sadurni Urpi, Pedro Maria Artola Urrutia, Francisco Javier Urruticoetxea 'Urruti', Miguel Reina Santos, P. V. Morá, Andoni Zubizarreta Urreta, Carlos Busaquets Barroso - ők a legnagyobbak a Barcában. Ők tízen vannak, akkor VV a 11. jelenleg - nálam.
De lesz ő még előbbre is! Bár Ramallets, Sadurni, Urruti és Zubizarreta nagyságát nem fogja elérni - szerintem.

-
- Llegenda del Barça
zubit nyugodtan valdes mögé lehetne tenni. igaz, hosszú időn keresztül védett, jól is meg minden, de akkora potyákat, amiket ő kapott, ritkán lát az ember ezen a szinten. tisztelem, becsülöm, de százszor inkább valdes, mint zubizarreta. mondjuk még így is ő volt az utolsó nagyformátumú kapusunk, talán azért lehetnek szépek az emlékek, de valdes sztem nagyobb ikon lesz nála.
persze ez csak a szubjektív véleményem, megannyi (zubi miatti) vérnyomásemelkedés után...
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nézzük csak: Ricardo Zamora, Antonio Ramallets, José Manuel Pesudo, Salvador Sadurni Urpi, Pedro Maria Artola Urrutia, Francisco Javier Urruticoetxea 'Urruti', Miguel Reina Santos, P. V. Morá, Andoni Zubizarreta Urreta, Carlos Busaquets Barroso - ők a legnagyobbak a Barcában. Ők tízen vannak, akkor VV a 11. jelenleg - nálam.Vito írta:egy hatalmas gratulációt érdemel.
lassan kijelenthetjük, hogy belépett a klasszis kapusok táborába.
nálam már az első 5-10ben lazán benne van
így tovább!

Kezd igazán beérni szerintem, lehet hogy nem lessz válogatott, de a Barca legnagyobbjai közé kerül ha így folytatja.
Nagyon sajnálom VV-t mert védhet akármilyen jól akkor se hívják be a válogatottba...
Nem lehet azért túl kellemes érzés. 

-
- Capitá del Barça
Valdés megdöntötte a klubrekordot. 466 perce nem kapott gólt a BL-ben. Utoljára a Pool ellen elveszített 2-1es mérkőzesen kapott gólt. Persze ez a védelem dicsősége is, de Victor a siker egyik fő kovácsa. Egyébként Mora rekordját adta át a múltnak.
Grat neki!
Grat neki!

-
- Capitá del Barça
élvezem a videoba guddyval szinte össze verekednekKluivertinho írta:http://www.youtube.com/watch?v=U8sufNZu-n4
Érdekes megnézni a végén ki csinálta a videót.![]()
![]()

ő szokott a katalán válogatottban véden ?
https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
felrakod a RealPlayer legújabb változatát, annak van egy böngészőbe beépülő modulja amivel az összes ilyen videót teljesen egyszerűen le lehet tölteniKluivertinho írta:Köszi, de letölthető formátumban gondoltamLa Pulga írta:http://www.youtube.com/watch?v=gG69PIv3lkYKluivertinho írta:Nincs meg vkinek véletlenül a tavalyi Sociedad elleni hatalmas védése, amikor utolsó percben megmentette nekünk mind a 3 pontot?
http://kepfeltoltes.hu/071102/ezaz_www. ... es.hu_.jpg

- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Köszi, de letölthető formátumban gondoltamLa Pulga írta:http://www.youtube.com/watch?v=gG69PIv3lkYKluivertinho írta:Nincs meg vkinek véletlenül a tavalyi Sociedad elleni hatalmas védése, amikor utolsó percben megmentette nekünk mind a 3 pontot?

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
http://www.youtube.com/watch?v=gG69PIv3lkYKluivertinho írta:Nincs meg vkinek véletlenül a tavalyi Sociedad elleni hatalmas védése, amikor utolsó percben megmentette nekünk mind a 3 pontot?
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Nincs meg vkinek véletlenül a tavalyi Sociedad elleni hatalmas védése, amikor utolsó percben megmentette nekünk mind a 3 pontot? 

- takivini
- Capitá del Barça
Hát ja érdekes...Kluivertinho írta:http://www.youtube.com/watch?v=U8sufNZu-n4
Érdekes megnézni a végén ki csinálta a videót.![]()
![]()

- Kluivertinho
- Entrenador del Barça

- Sergi
- Jugador del Barça
Ne kiabáld el bár a próféta szóljon belőled...Gömzító írta:Szerintem is nagyon jól védett!!! GRAT neki!
Régen is voltak nagy bravúrjai és szépen lassan kinőtte a bravúrok mellett megjelenő hatalmas bakikat! Így tovább!

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Most már tudjuk hogy a mezőnyjátékosok jó formában vannak és jól játszanak, ebben a szezonban viszont még nem tudtuk, hogy Valdés milyen formában van. Tegnap este ezt megmutatta és megnyugtatott nagyon, remek formában védett!