Hungarian Barca Ultras :) - Újra
Én is türelmes vagyok a jövőbeni sörök reményében 

Tamás ezt nagyon jól írtad! Egyetértek maximálisan!
Hajrá Drigo,veled vagyunk! Persze a várakozási idő miatt pár sört mindenképp fizetned kell
..
Hajrá Drigo,veled vagyunk! Persze a várakozási idő miatt pár sört mindenképp fizetned kell

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Kedves Drigo!Drigo írta:Na lányok, fiúk!
Asszem ezzel a [auto_cenzúra] végeztem.Idehozott egy kumma ocsmány pólót, vagyis nem is a pólóval volt akkora baj, mint inkább a mintával rajta.
1.Csak fehérre lehetne csinálni (alapból ugrik a HBU felirat Barça része...)
2.Kb olyan, mintha filctollal megrjazoltam volna...Nagyon ocsmány.
3.És ehhez a minőséghez képest drága,igaz olcsóbb, mint a szitanyomás lenne.
Miért kell nekem mindig a barmokat választanom???Pedig már kezdtem örülni, hogy milyen jó kész a mintapóló innen már megy minden, mint a karikacsapás.
Most ezerrel ráállok valami másik cégre, hátha lesz valami eredménye.
Ha valakinek nem tetszik, akkor oldja meg egyénileg vagy csinálja tovább nyugodtan, de ne puppogjon. Elhihetitek, hogy nekem is a fszom tele van már, ráadásul Ti csak vártok...
Azt hiszem mi, az eurobarca olvasói csak hálával és köszönettel tartozunk Neked a sok fáradozásért, a sok idegeskedésért, a sok-sok drága időért. Köszönünk minden eddigi fáradozást, és ha van időd, energiád, türelmed, mi is várunk, és szurkolunk Neked. Ha folytatod, köszönettel vesszük, és tisztelettel kivárjuk a sorunkat.
Még egyszer: KÖSZÖNJÜK! Minden eddigit, és minden ez utánit.

Hát ez szomorú..De remélem türelem pólót terem! Hátha hoz egyet a télapó 
U.i: Drigo! ment 1 p.ü.!
U.U.I:Másnak is ilyen rohadt lassan tölt be az oldal,vagy csak nekem?!

U.i: Drigo! ment 1 p.ü.!
U.U.I:Másnak is ilyen rohadt lassan tölt be az oldal,vagy csak nekem?!

-
- Eurobarca Staff
Na lányok, fiúk!
Asszem ezzel a [auto_cenzúra] végeztem.Idehozott egy [auto_cenzúra] ocsmány pólót, vagyis nem is a pólóval volt akkora baj, mint inkább a mintával rajta.
Miért kell nekem mindig a barmokat választanom???Pedig már kezdtem örülni, hogy milyen jó kész a mintapóló innen már megy minden, mint a karikacsapás.
Ha valakinek nem tetszik, akkor oldja meg egyénileg vagy csinálja tovább nyugodtan, de ne puppogjon. Elhihetitek, hogy nekem is a fszom tele van már, ráadásul Ti csak vártok...
Asszem ezzel a [auto_cenzúra] végeztem.Idehozott egy [auto_cenzúra] ocsmány pólót, vagyis nem is a pólóval volt akkora baj, mint inkább a mintával rajta.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Hát akkor szerintem én nem bordót kérnék, szóval ha megnézted és gázul néz ugy ki akkor szólj már, mert akkor színt váltanék, még a határidő előtt!Drigo írta: Szal, aki bordót, vagy chillit rendelt, az gondolja meg mégegyszer, de ha láttam a pólót többet tudok mondani, meg akkro már megkérdezem, hogy mennyire olvadnak bele az egyes színek a pólók színébe.
G-Jay!
Ha ügyesen rendelsz - és én oda is küldöm, akkor a postaládádban, ha nem, akkor az ország másik végében![]()

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
-
- Eurobarca Staff
Miki!
Jó is, hogy kérdezed már kartam írni. Szal a betűszin elöl piros-fehér-zöld lesz, hátul az előzőből kiindulva bordó, de a héten valamikor megnézem és megondom, hogy milyet sikerült összehozniuk.
Szal, aki bordót, vagy chillit rendelt, az gondolja meg mégegyszer, de ha láttam a pólót többet tudok mondani, meg akkro már megkérdezem, hogy mennyire olvadnak bele az egyes színek a pólók színébe.
Szandi!
Elviszel vacsorázni én végigeszem az étlapot, illetve végigiszom az itallapot, és miután fizettél megkapod a pólód
(na jó csak vicc volt, nekem amúgy is barátnőm van, majd megbeszélünk egy "randit" és akkro ott, de az még odébb van.)
G-Jay!
Ha ügyesen rendelsz - és én oda is küldöm, akkor a postaládádban, ha nem, akkor az ország másik végében

Jó is, hogy kérdezed már kartam írni. Szal a betűszin elöl piros-fehér-zöld lesz, hátul az előzőből kiindulva bordó, de a héten valamikor megnézem és megondom, hogy milyet sikerült összehozniuk.
Szal, aki bordót, vagy chillit rendelt, az gondolja meg mégegyszer, de ha láttam a pólót többet tudok mondani, meg akkro már megkérdezem, hogy mennyire olvadnak bele az egyes színek a pólók színébe.
Szandi!
Elviszel vacsorázni én végigeszem az étlapot, illetve végigiszom az itallapot, és miután fizettél megkapod a pólód

G-Jay!
Ha ügyesen rendelsz - és én oda is küldöm, akkor a postaládádban, ha nem, akkor az ország másik végében

- Gauchomester
- Entrenador del Barça
1. Drigo (XL, imp gold személyes... ) 2. Drigo ismerőse 1 (L, imp gold személyes) 3. Drigo ismerőse (M, imp gold személyes) 4. Házé (XL, imp gold személyes) 5. Házé (XL, imp gold személyes) 6. Házé (XL, imp gold személyes) 7. Kovinho (S, imp gold, posta) 8. Sharkinho (L, imp gold, posta), 9. Zozzy (M, imp gold, posta), 10. Game (XL, imp gold, posta), 11.Rivaldo11 (XL, ciel, posta),12.Tim(XL,imp.gold személyes) 13. lionelmessi19 (L,imp.gold személyes) 14. lionelmessi19 (L,denim, személyes),15. csababarca (XL,denim, személyes), 16. varga tamás (XL, imp gold, posta), 17. varga tamás ismerőse (XL, imp gold, posta), 18.Saviola (L, denim posta), 19. Saviola ismerőse (XL, imp gold posta),20.botondkiru(L,imp gold,posta),21.botondkiru(XL,imp gold,posta)
22.Lioka(S,imp gold,személyes) 23. barca99 (L, imp gold, posta) 24. Roniee21 (XL, imp gold, posta), 25. grecki (XL, orange, személyes), 26. Captain (XXL, imp gold személyes), 27. Mardel (L, imp Ciel, posta), 28. gnorbert (L, imp gold személyes), 29. gnorbert (L, imp gold személyes), 30. elprat (S, ciel, személyes), 31. redmiller (XL, imp gold, posta), 32. redmiller (XL, imp gold, posta), 33. zozinho (M, imp gold, személyes),34.La Pulga (S,earth,személyes), 35.Krojf(Xl, imp gold posta), 36.Krojf(XL, imp gold, posta), 37. Rumig (L , imp gold, személyes), 38. Lord Dragon (L, imp gold, személyes) 39. G-Jay (XL, imp bordeaux, posta) 40. Badi (S, chili, személyes) 41. Ozsimiki (XXL, Denim, posta), 42. Gauchomester (M, imp gold, posta)
22.Lioka(S,imp gold,személyes) 23. barca99 (L, imp gold, posta) 24. Roniee21 (XL, imp gold, posta), 25. grecki (XL, orange, személyes), 26. Captain (XXL, imp gold személyes), 27. Mardel (L, imp Ciel, posta), 28. gnorbert (L, imp gold személyes), 29. gnorbert (L, imp gold személyes), 30. elprat (S, ciel, személyes), 31. redmiller (XL, imp gold, posta), 32. redmiller (XL, imp gold, posta), 33. zozinho (M, imp gold, személyes),34.La Pulga (S,earth,személyes), 35.Krojf(Xl, imp gold posta), 36.Krojf(XL, imp gold, posta), 37. Rumig (L , imp gold, személyes), 38. Lord Dragon (L, imp gold, személyes) 39. G-Jay (XL, imp bordeaux, posta) 40. Badi (S, chili, személyes) 41. Ozsimiki (XXL, Denim, posta), 42. Gauchomester (M, imp gold, posta)
És a postásat azt hol lehet átvenniii??
G.

G.
California Love
California Love
A személyeset hol lehetne majd átvenni? 

"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Drigo!
Ha már kérdezték,akkor sorry,az lenne a kérsésem,h pl én a Denimet választottam,ami kékes színű,a betűszín milyen lesz rajta? Azt is kilehet választani? Vagy hogy lesz?
Ha már kérdezték,akkor sorry,az lenne a kérsésem,h pl én a Denimet választottam,ami kékes színű,a betűszín milyen lesz rajta? Azt is kilehet választani? Vagy hogy lesz?

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
1. Drigo (XL, imp gold személyes... ) 2. Drigo ismerőse 1 (L, imp gold személyes) 3. Drigo ismerőse (M, imp gold személyes) 4. Házé (XL, imp gold személyes) 5. Házé (XL, imp gold személyes) 6. Házé (XL, imp gold személyes) 7. Kovinho (S, imp gold, posta) 8. Sharkinho (L, imp gold, posta), 9. Zozzy (M, imp gold, posta), 10. Game (XL, imp gold, posta), 11.Rivaldo11 (XL, ciel, posta),12.Tim(XL,imp.gold személyes) 13. lionelmessi19 (L,imp.gold személyes) 14. lionelmessi19 (L,denim, személyes),15. csababarca (XL,denim, személyes), 16. varga tamás (XL, imp gold, posta), 17. varga tamás ismerőse (XL, imp gold, posta), 18.Saviola (L, denim posta), 19. Saviola ismerőse (XL, imp gold posta),20.botondkiru(L,imp gold,posta),21.botondkiru(XL,imp gold,posta)
22.Lioka(S,imp gold,személyes) 23. barca99 (L, imp gold, posta) 24. Roniee21 (XL, imp gold, posta), 25. grecki (XL, orange, személyes), 26. Captain (XXL, imp gold személyes), 27. Mardel (L, imp Ciel, posta), 28. gnorbert (L, imp gold személyes), 29. gnorbert (L, imp gold személyes), 30. elprat (S, ciel, személyes), 31. redmiller (XL, imp gold, posta), 32. redmiller (XL, imp gold, posta), 33. zozinho (M, imp gold, személyes),34.La Pulga (S,earth,személyes), 35.Krojf(Xl, imp gold posta), 36.Krojf(XL, imp gold, posta), 37. Rumig (L , imp gold, személyes), 38. Lord Dragon (L, imp gold, személyes) 39. G-Jay (XL, imp bordeaux, posta) 40. Badi (S, chili, személyes) 41. Ozsimiki (XXL, Denim, posta)
22.Lioka(S,imp gold,személyes) 23. barca99 (L, imp gold, posta) 24. Roniee21 (XL, imp gold, posta), 25. grecki (XL, orange, személyes), 26. Captain (XXL, imp gold személyes), 27. Mardel (L, imp Ciel, posta), 28. gnorbert (L, imp gold személyes), 29. gnorbert (L, imp gold személyes), 30. elprat (S, ciel, személyes), 31. redmiller (XL, imp gold, posta), 32. redmiller (XL, imp gold, posta), 33. zozinho (M, imp gold, személyes),34.La Pulga (S,earth,személyes), 35.Krojf(Xl, imp gold posta), 36.Krojf(XL, imp gold, posta), 37. Rumig (L , imp gold, személyes), 38. Lord Dragon (L, imp gold, személyes) 39. G-Jay (XL, imp bordeaux, posta) 40. Badi (S, chili, személyes) 41. Ozsimiki (XXL, Denim, posta)

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Eurobarca Staff
Hogy őszinte legyek, mikor írtad ezt a hsz-t engem is ez a dilemma foglalkoztatott.redmiller írta:Srácok! Lesz ebből valami??? Már rohadt régóta írogatjuk újra, meg újra ezt a rohadt listát és mindjárt itt a Karácsony...
Állandó mailezés különböző cégekkel, (szerencsére legalább a pólós cég adott volt nem is tudom mi lett volna, hogyha még azt is külön kell intézni) mert hidd el (meg a többiek is), hogy nem az volt, hogy néha rámjött az 5 perc és akkor irattattam mindig egy listát (ami azért elég tanulságos, mert a kezdeti létszám jelentősen megcsappant, pedig még fizetni sem kellett!!!), ugye volt az első, aztán méretes utána felvetődött az ötlet, hogy mi lenne, ha mindenki egyedi színt kapna, akkor az volt a harmadik (szállítás módjával kapcsolatban, amire azért volt szükségem, mert ha borítékot, amiben küldöm nagyobb tételben veszem, akkor biztos olcsóbb, ha nem is sokkal, de gondolom sokaknak 50-100 forint is jól jön). Nekem is [auto_cenzúra] dolog volt újra meg újra frissíteni a exceles táblázatom, hogy ki mikor mit hogyan miért mennyiért mivel stb

DE!
Mint említettem, gondolom a pali palimadárnak nézett és gondolta megkopaszt, erre én finoman melegebb éghajlatra küldtem - tényléeg csak finoman elvégre jól neveltek, de hát ez lett belőlem.
Szóval írta az ipse, hogy készen van az első mintadarab

Sőt! Ami az árat illeti sikerült mégiscsak normálisan összehozni - nem is értem hogy lehet ez. De ha találjkozom vele, azért próbálok belőle faragni, gondolom ez a létszám marad, szal 40-50 fős, aztán ha sikerül jó árat kialkudnom, akkor lehet, hogy csináltatok 100at, tanulva a múltkori esetből biztos lesz rá igény később is és akkor elvégre egyszerűbb, meg majd EOWT-on tudjuk adni a népnek.
Na remélelem ezek után már tényleg gyorsan fog menni a dolog, és Húsvétra készen is lesznek

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Srácok! Lesz ebből valami??? Már rohadt régóta írogatjuk újra, meg újra ezt a rohadt listát és mindjárt itt a Karácsony...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
22.Lioka(S,imp gold,személyes) 23. barca99 (L, imp gold, posta) 24. Roniee21 (XL, imp gold, posta), 25. grecki (XL, orange, személyes), 26. Captain (XXL, imp gold személyes), 27. Mardel (L, imp Ciel, posta), 28. gnorbert (L, imp gold személyes), 29. gnorbert (L, imp gold személyes), 30. elprat (S, ciel, személyes), 31. redmiller (XL, imp gold, posta), 32. redmiller (XL, imp gold, posta), 33. zozinho (M, imp gold, személyes),34.La Pulga (S,earth,személyes), 35.Krojf(Xl, imp gold posta), 36.Krojf(XL, imp gold, posta), 37. Rumig (L , imp gold, személyes), 38. Lord Dragon (L, imp gold, személyes) 39. G-Jay (XL, imp bordeaux, posta) 40. Badi (S, chili, személyes)
22.Lioka(S,imp gold,személyes) 23. barca99 (L, imp gold, posta) 24. Roniee21 (XL, imp gold, posta), 25. grecki (XL, orange, személyes), 26. Captain (XXL, imp gold személyes), 27. Mardel (L, imp Ciel, posta), 28. gnorbert (L, imp gold személyes), 29. gnorbert (L, imp gold személyes), 30. elprat (S, ciel, személyes), 31. redmiller (XL, imp gold, posta), 32. redmiller (XL, imp gold, posta), 33. zozinho (M, imp gold, személyes),34.La Pulga (S,earth,személyes), 35.Krojf(Xl, imp gold posta), 36.Krojf(XL, imp gold, posta), 37. Rumig (L , imp gold, személyes), 38. Lord Dragon (L, imp gold, személyes) 39. G-Jay (XL, imp bordeaux, posta) 40. Badi (S, chili, személyes)
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Áhh, értem, köszi szépen, na most akkor gondolkodhatom hogy végül a cielt vagy ezt válasszam, alszom rá még egyet, aztán felírom magam... És köszi a segítségetDrigo írta:Ja-ja erről már volt szó, itt Jaune név alatt fut.Mr. Master írta:Ezt vágom, de itt sehol se találom az imperial goldot![]()

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Eurobarca Staff
Ja-ja erről már volt szó, itt Jaune név alatt fut.Mr. Master írta:Ezt vágom, de itt sehol se találom az imperial goldot![]()
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Ezt vágom, de itt sehol se találom az imperial goldot

- Oleguer
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Mr. Master írta:Gyerekek, ez az imp gold milyen színű? mindneki ezt rendeli, de én nemigazán találom a linkjét
TessDrigo írta:
A választék:
Army
Noir
Bouteille
Bordeaux
Chili
Denim
Jaune
Gris chine
Blue Glacier
Citron
Tilleul
Gris Souris
Orange
Rouge
Royal
Sable
Ciel
Blanc
Zinc
Earth
Kelly Green
Ilyen lesz Game-nek
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Gyerekek, ez az imp gold milyen színű? mindneki ezt rendeli, de én nemigazán találom a linkjét 

22.Lioka(S,imp gold,személyes) 23. barca99 (L, imp gold, posta) 24. Roniee21 (XL, imp gold, posta), 25. grecki (XL, orange, személyes), 26. Captain (XXL, imp gold személyes), 27. Mardel (L, imp Ciel, posta), 28. gnorbert (L, imp gold személyes), 29. gnorbert (L, imp gold személyes), 30. elprat (S, ciel, személyes), 31. redmiller (XL, imp gold, posta), 32. redmiller (XL, imp gold, posta), 33. zozinho (M, imp gold, személyes),34.La Pulga (S,earth,személyes), 35.Krojf(Xl, imp gold posta), 36.Krojf(XL, imp gold, posta), 37. Rumig (L , imp gold, személyes), 38. Lord Dragon (L, imp gold, személyes) 39. G-Jay (XL, imp bordeaux, posta)
22.Lioka(S,imp gold,személyes) 23. barca99 (L, imp gold, posta) 24. Roniee21 (XL, imp gold, posta), 25. grecki (XL, orange, személyes), 26. Captain (XXL, imp gold személyes), 27. Mardel (L, imp Ciel, posta), 28. gnorbert (L, imp gold személyes), 29. gnorbert (L, imp gold személyes), 30. elprat (S, ciel, személyes), 31. redmiller (XL, imp gold, posta), 32. redmiller (XL, imp gold, posta), 33. zozinho (M, imp gold, személyes),34.La Pulga (S,earth,személyes), 35.Krojf(Xl, imp gold posta), 36.Krojf(XL, imp gold, posta), 37. Rumig (L , imp gold, személyes), 38. Lord Dragon (L, imp gold, személyes) 39. G-Jay (XL, imp bordeaux, posta)
California Love
California Love
Basszus! Imádom a magyar vállalkozókat,folyton sírnak hogy nincs megrendelés,nincs meló aztán ha jön valaki rögtön megpróbálják,lehúzni nehogy esetleg visszajöjjön mégegyszer
Hova tüntek a megrendelések 50 fölött jártak már..
Lehet páran föladták
Drigo! Ment egy p.ü.

Drigo! Ment egy p.ü.

-
- Eurobarca Staff
Hát még én, a baj az, hogy egyenlőre egyre kevesebben vagyunk... És ha megrendelek 50DB-ot azt ki is kell fizetnem, szóval nem tudomm, hogy mi lesz.Lord Dragon írta:Remélem már nem kell sokszor felírnom magam![]()
A másik, múlt héten - mint lejebb már említettem - találkoztam a pólós taggal leadtam Neki a régi pólót mintának. Ránézett és kibökte, hogy mivel elöl hátul nem ugyanolyan a mint, így az plusz költséget von maga után..Mondom jó a szitaköltség az úgyis eloszlik ha még plusz 20eFT az fejenként nem nagy plussz. Erre küldte, az új árakat. Nézem - nézem a két végösszeg között 50eHUF az eltérés 50DB-nál ez plusz egy ezress. Mondom szép nem csak a szitaköltség, hanem az emblémázási is mgnőtt, ráadásul az eddigi 50 emblémázás 50 pólóra 100emblémázásra nőtt, amit kifejezetten nem értettem, mivel elől hátul eddig mindegyik tervben volt minta...
Gondolom látta, hogy ilyen fiatal vagyok, és majd jól lehúz. Hát rossz lóra tett. Visszaírtam, hogy kicsit érdekes számomra ez a drasztikus költségnövekedés és így nem biztos, hogy igénybe veszem a szolgáltatásaikat. Keresek mást - gondoltam. Erre most hívott, hogy mi és hogyan. Kibökte, hogy van valami új eljárás, amihez nem kell szita, így az eltűnne az árból. Na kiváncsi leszek, gondolom átírja az árakat, csak kevesebb "fölösleget" tesz bele. Szóval kitartás rajta vagyok az ügyön.
- Lord Dragon
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
22.Lioka(S,imp gold,személyes) 23. barca99 (L, imp gold, posta) 24. Roniee21 (XL, imp gold, posta), 25. grecki (XL, orange, személyes), 26. Captain (XXL, imp gold személyes), 27. Mardel (L, imp Ciel, posta), 28. gnorbert (L, imp gold személyes), 29. gnorbert (L, imp gold személyes), 30. elprat (S, ciel, személyes), 31. redmiller (XL, imp gold, posta), 32. redmiller (XL, imp gold, posta), 33. zozinho (M, imp gold, személyes),34.La Pulga (S,earth,személyes), 35.Krojf(Xl, imp gold posta), 36.Krojf(XL, imp gold, posta), 37. Rumig (L , imp gold, személyes), 38. Lord Dragon (L, imp gold, személyes)
Remélem már nem kell sokszor felírnom magam

22.Lioka(S,imp gold,személyes) 23. barca99 (L, imp gold, posta) 24. Roniee21 (XL, imp gold, posta), 25. grecki (XL, orange, személyes), 26. Captain (XXL, imp gold személyes), 27. Mardel (L, imp Ciel, posta), 28. gnorbert (L, imp gold személyes), 29. gnorbert (L, imp gold személyes), 30. elprat (S, ciel, személyes), 31. redmiller (XL, imp gold, posta), 32. redmiller (XL, imp gold, posta), 33. zozinho (M, imp gold, személyes),34.La Pulga (S,earth,személyes), 35.Krojf(Xl, imp gold posta), 36.Krojf(XL, imp gold, posta), 37. Rumig (L , imp gold, személyes), 38. Lord Dragon (L, imp gold, személyes)
Remélem már nem kell sokszor felírnom magam

/This time it's personal/