Élő közvetítések 07/08
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Az a legnagyobb probléma, hogy nekünk ég, de aki/k/nek kellene, azok nyugodtan ülnek a valagukon.recrea írta:Mi ez könyörgöm?! Nekem itthon a fotelben ég a pofám. Mit képzelnek ezek magukról, hogy lehet az, h nincs 5 passzunk, égetik az egész klubot, raulék röhögnek a kocsmában! Szégyen. Frank takarodj. Húú...nagyon kivagyok. Gyerünk gyerekek, kell a kumma 3 pont.......
Szerintem frankie a félidőben azt mondta a fiúknak, hogy ez nagyon jó, egyenlítettünk, jó az iksz, erre vigyázzunk, gólt még véletlenül se lőjjünk, de hátul tegyünk meg mindent az ellenfél segítése érdekében. Szánalmas edző, szánalmas csapat, mérges csapat.

-
- Capitá del Barça
Egyszer tudnánk megugrani...Sima emberfölény lenne...4-5 ellenfél tartózkodik a térfelünkön, csak az a baj, hogy nincs nálunk a labda...
Nem bocs...tévedtem: 2 passzunk nincs!
otthon játszik a barca?
-
- Entrenador del Barça
Én még csak tíz perce nézem a meccset. Ahogy nézem nem maradtam le semmiről és most már nem is fogok mert h mi itt nem lövünk több gólt az is biztos. De ne legyen igazam.
Mi ez könyörgöm?! Nekem itthon a fotelben ég a pofám. Mit képzelnek ezek magukról, hogy lehet az, h nincs 5 passzunk, égetik az egész klubot, raulék röhögnek a kocsmában! Szégyen. Frank takarodj. Húú...nagyon kivagyok. Gyerünk gyerekek, kell a [auto_cenzúra] 3 pont.......
-
- Capitá del Barça
Nem akarom csúnán fogalmazni, de hihetetlen gyengék vagyunk.Az utóbbi 5 percben VV ért legtöbbször a labdához, és ez halálkomoly. Agresszívan letámadnak, mi meg visszafele játszunk...fcbarcelonazsombi írta:Nem láttom a meccset, mert nem meggy a neten. Valaki meg tudná mondani, hogy legaláb oda szegezük az ellenfelet a kapujához vagy most mi történik???
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nem, volt egy kapufánk, és azonkívül semmi. Mintha az Almeria meccset kopíroznák, csak -2 ponttal zárunk a végén. A játék Foch marsall, nulla, értékelhetetlen.fcbarcelonazsombi írta:Nem láttom a meccset, mert nem meggy a neten. Valaki meg tudná mondani, hogy legaláb oda szegezük az ellenfelet a kapujához vagy most mi történik???

-
- Capitá del Barça
Nem láttom a meccset, mert nem meggy a neten. Valaki meg tudná mondani, hogy legaláb oda szegezük az ellenfelet a kapujához vagy most mi történik???
- Mihu
- Director del Fútbol
De mi hülye vagyokblanee írta:ha nem kap rendes labdát nem is fogodMihu írta:Na szerintem már maradunk ebben a felállásban. Mármint a csatárok. Annyi hogy Bojan lejön és Gio jön a helyére, Dinho meg marad középen. Szegény Bojannak ebben a félidőben még nem hallottam a nevét sajnos

- donQuijote
- Barça C
Yaya lesérült?:( Megint?:S nemkéne...
A jövő bizonytalan, de sör az van benne!:)
-
- Capitá del Barça
Guddy
Touré
Érdekes...
El kell ismerni, a Valladolid masszív csapat, de akkor is...

Érdekes...
El kell ismerni, a Valladolid masszív csapat, de akkor is...
ha nem kap rendes labdát nem is fogodMihu írta:Na szerintem már maradunk ebben a felállásban. Mármint a csatárok. Annyi hogy Bojan lejön és Gio jön a helyére, Dinho meg marad középen. Szegény Bojannak ebben a félidőben még nem hallottam a nevét sajnos
Az a szerencse hogy nem játszanak ugy mint a Real ellen.
- Mihu
- Director del Fútbol
Na szerintem már maradunk ebben a felállásban. Mármint a csatárok. Annyi hogy Bojan lejön és Gio jön a helyére, Dinho meg marad középen. Szegény Bojannak ebben a félidőben még nem hallottam a nevét sajnos 

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Jön a jegesmaci!

in to exile
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Hihetetlen, hogy nekünk volt időnk a legtöbbet pihenni az ezelötti forduló óta és ilyen szégyenteljesen játszunk.

in to exile
-
- Capitá del Barça
A köv.csere meg legyen Syl...Zambrotta is miket csinál...Hihetetlen....
Mourinho akármelyik ilyen csapatot rendbe tenné. Ő egy zseni. ezzel a kerettel sztem simánnyerne BL-t, bajnokságot, kupát.bandihawk írta:Szerintem Ten Cate-t kellett volna visszahozniMihu írta:Én bennem amióta elment a Chelsea-től itt motoszkál ez a gondolat. Mi lenne ha....? Nem tudom egyébként hogy a közönség hogy fogadná José-t. Ő sem közönségkedvenc Barcelona-banvarga tamás írta:Tudom, hogy eddig más véleményen voltam, de kezd egyre erősebb lenni bennem az érzés: MOURINHO KELL NEKÜNK. Ő rendet tenne.De nem vagyok benne biztos hogy nem járnánk jól vele....
HALA MADRID
-
- Capitá del Barça
Nagyon hullámzik a játék, akárki gólt szerezhet. Gólhelyzet itt, gólhelyzet ott. Könyörgök, verjünk be egyet.Jó csapat sz@r játékkal is képes nyerni...
Ronnie eddig ezen a meccsen a legjobb az idényben.Végre cselez, csak jönnének be a passzai...
Ronnie eddig ezen a meccsen a legjobb az idényben.Végre cselez, csak jönnének be a passzai...
- donQuijote
- Barça C
60 perc kellett h észrevegye...:S
A jövő bizonytalan, de sör az van benne!:)
JÉÉÉÉÉÉÉÉÉ! Marquez leült!!!!!!
Gyuro