Mint Scholes 2 éve a Milan ellen

hülenoname írta:Nemán...realbarca írta:akkor Barcelona - Almeira 0-2Ennyira [auto_cenzúra] csapat lenne az Almeria h csak 2-t kapunk tőlük.Ez max félidei eredmény.A végén 5-0-ra nyernek.
Nemán...realbarca írta:akkor Barcelona - Almeira 0-2
Hmm.... ilyen embert ritkán látni. De jo látni hogy van Real drukker aki nem "HALA MADRID"-ozni jön ideAmonRe írta:(Egy olyan Real drukker, aki nem a Barca ellen szurkol, hanem a Realnak)
Nevetséges...... no comment...akkor Barcelona - Almeira 0-2
Ahol tudok segitek.Az aláírásodhoz pedig csak gratulálni tudok
Legyen igazad, veszítsünk! Ezt akarod hallani, vagy mit, kisöreg?realbarca írta:akkor Barcelona - Almeira 0-2
Ne haragudj, de azt kell mondjam, te egy címeres ökör vagy.realbarca írta:Múltkor is tippeltem, a ti meccsetek be is jött![]()
sajna a miénk nem![]()
A mai tippem Barcelona - Almeira 0-1![]()
Jóember, te új szintre viszed lassan a hülyeséget.RealMadridMan18 írta:Elkiabáltad babám!Nem tudom feltűnt-e, de a Real egyenlőre oboázik az Olipiakosztól...
Csak el ne kiabáljam...
Robinhot oboázza az Olympiakos
80 percet emberelőnyel játszani nem nehézRealMadridMan18 írta:Elkiabáltad babám!Nem tudom feltűnt-e, de a Real egyenlőre oboázik az Olipiakosztól...
Csak el ne kiabáljam...
Légy rá büszke. Több, mint egy félidőt játszott hátrányban az Olimopiakosz, ráadásul 3:2-nél az utolsó percek egyikében hatalmasat védett Casillas...utána lett csak 4:2.RealMadridMan18 írta:Elkiabáltad babám!Nem tudom feltűnt-e, de a Real egyenlőre oboázik az Olipiakosztól...
Csak el ne kiabáljam...
Elkiabáltad babám!Nem tudom feltűnt-e, de a Real egyenlőre oboázik az Olipiakosztól...
Csak el ne kiabáljam...