Nemzetközi Labdarúgás - Válogatottak, Egyéb bajnokságok
- Primitive
- Entrenador del Barça
Ez a videjóbíró' tényleg nem egy jó döntés (szubjektív vélemény). Valóban elvenné a focinak azt a varázsát.. Jó ez így, ahogy van... Nem kéne belenyúlni..
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Vagy csak egyszerűen tesztelik, ha működik, akkor bevezetik, és nem lesz probléma.LG írta:Az 1 faxság, ha ezt bevezetik okádék lesz az egész foci.

Sztem Cannavaro helyett Ferdinand kellett volna, mert Terrynek is volt már jobb éve.Zozzy 5 írta:Cannavarot nem ide kellett volna betenni, hanem a CastillábaA Real szerintem lefizette a Fifát, hogy önbizalomnövelésként tegyék be ezt az embert mindenhova, jót tesz a lelkének.
Akkor lenne úgy, hogy Terry - Nesta középen, Puyol balon, szélen meg Alves. R10 jelenlétét sem nagyon értem...
A videjobirot meg hogy gondoljátok

A 11-st meg hogyan

A védő szereli a csatárt, aztán küldené előre a labdát, de nem küldheti, mert meg kell nézni a nagyonnagy videjobirot

Az 1 faxság, ha ezt bevezetik okádék lesz az egész foci.
-
- Llegenda del Barça
Cannavarot nem ide kellett volna betenni, hanem a Castillába
A Real szerintem lefizette a Fifát, hogy önbizalomnövelésként tegyék be ezt az embert mindenhova, jót tesz a lelkének.
Akkor lenne úgy, hogy Terry - Nesta középen, Puyol balon, szélen meg Alves. R10 jelenlétét sem nagyon értem...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2007.11.10. 12:34:02-kor.
Óóó nem bal bekk hanem ő is középső védő és ott tömörülnrk középen 4-en
A Fif pro szerint nincs széljáték!!!
Éss mit keres ott Cannavaro Ő maximum citromdíjat kaphatott volna ídén...

A Fif pro szerint nincs széljáték!!!

Éss mit keres ott Cannavaro Ő maximum citromdíjat kaphatott volna ídén...

-
- Capitá del Barça
fifpro:
Buffon
Nesta, Cannavaro, Terry, Puyol
Ronaldo, Kaka, Gerrard
Messi, Drogba, Ronaldinho
ez meg már mijen csapat???puyol balbekk?

Buffon
Nesta, Cannavaro, Terry, Puyol
Ronaldo, Kaka, Gerrard
Messi, Drogba, Ronaldinho
ez meg már mijen csapat???puyol balbekk?

Més qué un Club!!!
Már ha megdolgozott egy csapat azért, hogy vmi komolyat elérjen, akkor nehogy már egy bíró tévedés, esetlegesen bunda fossza meg ettől. 

én mind a labdát mind a videóbírót jó ötletnek tartom, lehet h lennének belőle félreértések de korántsem lenne annyi és olyan meccsek sem amiket esetleg 1 meg nem adott góllal veszít el 1 csapat.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Én valahogy nem tartom varázslatosnak, amikor már a harmadik 11-est sem adja meg a bíró, vagy már századszorra fújják be rosszul a lest. Mindkettö kell szerintemZsolti írta:Én egyiket sem....elvenné ennek az egésznek a varázsát....

in to exile
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
hmm érdekes smart labda
Én inkább a videóbírókat támogatnám az jobb ötletnek tűnne talán.

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Entrenador del Barça
Zürich, október 30., 15.37
Zagallo szerint nem okozhat gondot az új stadionok felépítése.
Nem történt meglepetés, az egyedüli aspiráns, Brazília kapta a 2014-es vb rendezési jogát. A FIFA döntését a hatalmas brazil kontingens kitörő örömmel fogadta, ami érthető, hiszen az ötszörös világbajnok utoljára 1950-ben rendezhette meg a labdarúgás legnagyobb eseményét.
Az esemény előkészületeiben és a pályázat levezénylésében egyébként nem vett és vehet részt az ország talán legismertebb szülöttje, minden idők talán legnagyobb futballistája, Pelé. Ennek oka, hogy a legendás, háromszoros világbajnok csatár korábban élesen kritizálta a szövetség elnökét, Ricardo Teixeirát, aki végül nem vette őt számításba, helyette Romariót bízta meg, hogy legyen a vb nagykövete és képviselője.
(forrás: nb1.hu)
Zagallo szerint nem okozhat gondot az új stadionok felépítése.
Nem történt meglepetés, az egyedüli aspiráns, Brazília kapta a 2014-es vb rendezési jogát. A FIFA döntését a hatalmas brazil kontingens kitörő örömmel fogadta, ami érthető, hiszen az ötszörös világbajnok utoljára 1950-ben rendezhette meg a labdarúgás legnagyobb eseményét.
Az esemény előkészületeiben és a pályázat levezénylésében egyébként nem vett és vehet részt az ország talán legismertebb szülöttje, minden idők talán legnagyobb futballistája, Pelé. Ennek oka, hogy a legendás, háromszoros világbajnok csatár korábban élesen kritizálta a szövetség elnökét, Ricardo Teixeirát, aki végül nem vette őt számításba, helyette Romariót bízta meg, hogy legyen a vb nagykövete és képviselője.
(forrás: nb1.hu)
Valszeg nincs annyi "erős" csapat, hogy 20-as legyen a bajnokság. Bár az ottani legerősebb csapatok (Porto, Benfica, Sporting) is inkább UEFA-kupa színvonal...bouba írta:Miért 16 csapatos a portugál bajnokság?
most néztem csak az összefoglalót

Miért 16 csapatos a portugál bajnokság?
-
- Eurobarca Staff
Érdekes, mert itt már megjelent egy hír, miszerint nem engedik el őket, legalábbis Tourét biztos nem. Ez a hír meg amúgyis olyan semmilyen ilyeneket én is tudnék írni.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
La Pulga írta:Örülök neki,de honnan van?kifli írta:Eto'o és Touré sem megy az ANK-ra januárban
Samuel Eto'o és Yaya Touré sem fog elutazni januárban az Afrikai Nemzetek Kupájára.
Az FC Barcelona két meghatározó afrikai játékosának válogatottjai egyaránt résztvevői lesznek majd az eseménynek, ám Eto'o már értesítette a kameruni kapitányt Touré pedig az elefántcsontpartit, hogy semmi esetre se számítsanak majd a játékukra. Ebben persze nagy része van Txiki Begiristainnak a Barca sportigazgatójának is, aki meggyőzte a kettőst, hogy inkább maradjanak, mert szükség van rájuk mindenképpen az együttesnél. Touré esetében a döntés érthető, mert szerződtetése előtt megígérte a sportvezetőnek, hogy mindenképpen ki fogja hagyni majd a tornát.
Az ANK jövő évi döntőjére Ghánában kerül majd sor január 20-a és február 10-e között.
topfoci

- gianni
- Entrenador del Barça
Ez király lenne.kifli írta:Eto'o és Touré sem megy az ANK-ra januárban
Samuel Eto'o és Yaya Touré sem fog elutazni januárban az Afrikai Nemzetek Kupájára.
Az FC Barcelona két meghatározó afrikai játékosának válogatottjai egyaránt résztvevői lesznek majd az eseménynek, ám Eto'o már értesítette a kameruni kapitányt Touré pedig az elefántcsontpartit, hogy semmi esetre se számítsanak majd a játékukra. Ebben persze nagy része van Txiki Begiristainnak a Barca sportigazgatójának is, aki meggyőzte a kettőst, hogy inkább maradjanak, mert szükség van rájuk mindenképpen az együttesnél. Touré esetében a döntés érthető, mert szerződtetése előtt megígérte a sportvezetőnek, hogy mindenképpen ki fogja hagyni majd a tornát.
Az ANK jövő évi döntőjére Ghánában kerül majd sor január 20-a és február 10-e között.
- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
Örülök neki,de honnan van?kifli írta:Eto'o és Touré sem megy az ANK-ra januárban
Eto'o és Touré sem megy az ANK-ra januárban
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Akkor pontosítok Tamás!varga tamás írta:A tisztesség megköveteli, hogy leírjam: Robban a hírek szerint 5-6 hetet kénytelen kihagyni sérülése miatt.ozsimiki írta:Lehet van kisebb sérülése,de az tuti,h nem amiatt teljesített úgy ahogy....

Robbent becserélték,kumma szhar volt,majd megsérült,lecserélték....de nem a sérülése miatt volt észrevehetettlen....

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.