Csak erölködés...kovinho írta:Köszönjük.campeonesmadrid írta:Villareal-Barca 3-1
Csak el ne felejtsétek
Egyébként itt a komment nem sokszor emeli fel a hangját, télleg nincs semmi helyzet
Élő közvetítések 07/08
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Sharkinho írta:Lehetetlen nem létezikA Falco is vesztett állásból nyert ma, úgyhogy én még bízok csapatban
![]()
OFF: SzandiMSN
hmm ufgylátom még egy Szombathelyi:) igen nyert a falco de ez alap:P:)
Nekem nem emgy ez a streamos dolog..

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Possession: Villarreal 50% Barcelona 50%
volt a villarealnál ebben a félidőben a labda?
volt a villarealnál ebben a félidőben a labda?

na jóvan nyugi! lehet menni oan lendülettel ahogy jöttél!campeonesmadrid írta:Villareal-Barca 3-1
Csak el ne felejtsétek
Ööö...ez nem az Élő közvetítések topic? 

inkább a meccsről írnátok mint hogy ezekkel a bolond madrististákkal foglalkoztok! SZARJÁTOK LE! Fog még ma a real is kikapni
Mi a helyzet, nálam fagyott a kép!?
Barca,Barca,Baaaarca!
-
- Barça B
Villareal-Barca 3-1
Csak el ne felejtsétek
Csak el ne felejtsétek
CampeonesMadrid
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Jah Apám Madridos....skadi írta:itt a fater madridos...Victor_Valdes írta:Nálam a fél család reálos jókat lehet vitázni pl:Apám ,uncsim(2),kereszt apámTomsa írta:nekem is hawerom realos de béke van.
...szerinted?!
-
- Barça B
Grat IQ 27,5Zozzy 5 írta:Ócska kis óvodás szinten mozgó provokátor...campeonesmadrid írta:Uraim!
Egyelőre szólásszabadság van. Amíg én nem szidom a barcát,Titeket, addig milyen alapon tiltnának ki. A részv szab.-ban nincs benne, hogy Madrid szurkolók nem látogathatják a fórumot.
Hala Madrid
CampeonesMadrid
jaja sőt tuti ,hogy IMPERIALISTA is!Zozzy 5 írta:Ócska kis óvodás szinten mozgó provokátor...campeonesmadrid írta:Uraim!
Egyelőre szólásszabadság van. Amíg én nem szidom a barcát,Titeket, addig milyen alapon tiltnának ki. A részv szab.-ban nincs benne, hogy Madrid szurkolók nem látogathatják a fórumot.
Hala Madrid
itt a fater madridos...Victor_Valdes írta:Nálam a fél család reálos jókat lehet vitázni pl:Apám ,uncsim(2),kereszt apámTomsa írta:nekem is hawerom realos de béke van.
...szerinted?!
de az a baj, hogy a bíró sajna vevő a színészkedésre...
Hú, mekkora Deco helyzet!
Barca,Barca,Baaaarca!
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nálam a fél család reálos jókat lehet vitázni pl:Apám ,uncsim(2),kereszt apámTomsa írta:nekem is hawerom realos de béke van.

- senzu
- Entrenador del Barça
lehet hogy veled kivételt fognak tennicampeonesmadrid írta:Uraim!
Hala Madrid

-
- Llegenda del Barça
Ócska kis óvodás szinten mozgó provokátor...campeonesmadrid írta:Uraim!
Hala Madrid
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2007.10.20. 21:27:31-kor.
hát a szidás megvolt...pápá