Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát igen ilyen mércével sem sok nagy csapat dicsekedhet.dali írta:Egy érdekesség még az Atletico elleni meccshez, a 3-ik gólnál 8 saját nevelésű játékosunk volt a pályánAzért ez nem semmi ilyen szinten...ebből 6 spanyol/katalán.
Ezzel teljesen egyetértek! Egyszerűen nem hagyjuk jáccani az ellenfeleinket és ezért nem mutatnak semmit!visca el barca írta:sokadik meccsen irjatok/irom/, hogy az ellenfél nem jatszott jol. lásd most, vagy lásd a lyon ellen.
pedig ha megnézitek mindkét csapat elég jol tolja mostanaban hazaja bajnokságában.
szerintem az, hogy nem jatszotak jol abszolut a mi érdemunk. ugyanis nem hagyjuk oket jol jatszani. és ez oriasi kulonbség!!!!!!!
http://www.rojadirecta.com/flvplayer.sw ... p://myspacalbicelesteX írta:Hello!Valaki nem tudna belinkelni valami web helyet ahol legalább a gólokot megnézhetném?Köszönöm!
Hát csatlakozom, ez azért durva volt. Egy aranylabdás attól még nem lesz csicska hogy nem megy neki. (egyébként sztem R10 egész jó volt). Másrészt aki kicsit nagy arcszerkezettel rendelkezik az nem Ronnie hanem te vagy.DECOmagico írta:DECO volt a kulcsember ő volt a meccs embere őt nem szabad elendedni
ronaldinho cseréjével eggyet értek kicsit nagy arcszerkezettel focizott már régen csak frenkyboy most vette észre meg állítólad ronny kikezdett az edző lányával a csicska majd most kap az apóstól xdxdxdxd
DECO forever
Most nem egy dologról beszélünk. Én nem arról írtam, hogy ilyet is csinát, olyat is csinált, hanem arról, hogy sorozatosan csinálta. Deco óriási hibaszázalékkal játszott nagyon hosszú időn keresztül. Ja, és még valami. Ameddig nem kellett tartania attól, hogy kikerül a csapatból nem is igazán futott. Azóta csipkedi magát, amióta rájött, hogy idén könnyen a kezdő 11-en kívül találhatja magát.FCB_gábor írta:Mondj már légyszives legalább 1 olyan játékost aki sose hibázik, sose passzol rosszul, sose önzőz el semmit és mindig a legjobb megoldást választja!
Még a bomba formában lévő Messi is elönzőz mérkőzésenként 3-4 helyzetet és legalább 2x nem a legjobb megoldást választja, valamint homorítani is szokott bőven.![]()
Rijkaard és murinho is lenyilatkozta már évekkel ezelőtt mennyire fontos a szerepe a Barcában és a játéka mennyire meghatározza a csapat teljesítményét is.cruyff írta:Hát nem egészen. A megállapítás éppen azért helytálló, mert Deco már lassan másfél éve nem hozta a formáját, mégcsak nem is nagyon tette oda magát a meccseken. Most pedig, hogy senkinek nem biztos a helye a kezdő 11-ben, Deco hajt mint az állat, ráadásul még megy is neki a játék.FCB_gábor írta: Ezt már évek óta tudjuk, csak sokan elfelejtik.