Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem 18tolPetI írta:Ilyenkor hiányzik NAGYON Larsson. Ő minden meccsen képes betalálni, ha lehetőséget kap. Iniestának meg nem jön ki a lépés. Még fejlődnie kell...De egy-pár rossz meccs után nem kell őt sem temetni. Maxi meg egyre jobban fog játszani!
Remélem az Osa' ellen végre nyerünk! (20 ó-kor játszunk?)
Hajrá Barca!
18-tól, az S2 adjaPetI írta:Ilyenkor hiányzik NAGYON Larsson. Ő minden meccsen képes betalálni, ha lehetőséget kap. Iniestának meg nem jön ki a lépés. Még fejlődnie kell...De egy-pár rossz meccs után nem kell őt sem temetni. Maxi meg egyre jobban fog játszani!
Remélem az Osa' ellen végre nyerünk! (20 ó-kor játszunk?)
Hajrá Barca!
Iniestagio8 írta:sziasztok srácok!
Gyerekek ti tényleg azt hitétek hogy maxi most minden meccsen gólt fog rúgni?!Mehet rosszul is a csapatnak na és akkor mi van???Így is mi nyerjük a bajnokságot!!Engem viszont egy valami nagyon idegesít ez a INIESTA gyerek hát ez nagyon gyenge,nem értem hogy miért 1.számú csere,sztem borzalmas inkább a messit játszatnám!
Nem...dehát miért is kellet volna ott jol játszania. Ez télleg az edzo hibája volt.visca el barca írta:te láttad azon a pár meccsen játszani amikor szélre tették "rohangászósnak" ? AKKOR szted jól játszott?LG írta:Maxi nem oan csatár, akinek a lábára kell rakni a labdát. Larsson meg aztán télleg nem, és mikor volt Larsson 0![]()
![]()
te láttad azon a pár meccsen játszani amikor szélre tették "rohangászósnak" ? AKKOR szted jól játszott?LG írta:Maxi nem oan csatár, akinek a lábára kell rakni a labdát. Larsson meg aztán télleg nem, és mikor volt Larsson 0![]()
![]()
Egy kicsit túlzás amit (vagy ahogy) leírtál, de igazad van abszolőt! Idő kell neki... és most nem ez a legjobb időszak a bizonyításra, mert itt most minden meccs élet-halál kérdése lehet, és ilyenkor teljesen más minden! Belülről is, kívülről is nézve!!!Kenny írta:Én is sajnálom hogy nem tudott élni a lehetőséggel!De ti mit csináltátok ha holnap ecsöngetne Rossel és azt mondaná:hé' öcsi megyünk Barcelonába és TE leszel a második számú csatárunk,ha beküldünk lőj gólt!
NA mellbe üthette a srácot,de ugyebár ő profi!
NA csak ennyit erről a témáról!
Üdv!
Ki fog támadni??? A Chelsea? Azok jóformán cak védekezni meg kontrázni szzoktak még hazai pályán is. Ok, mondjuk nem sok cselzimeccset nézek...Bodi írta:Igazad van Enrique,de csereként azért szerintem lehetőséghez fog jutni.
Meg ha ESETLEG olyan előnybe kerül a Chelsea,amivel ők jutnának tovább,és beállnak védekezni,akkor aranytartaléknak ott van Lopez.Persze remélem erre nem lesz szükség,a Chelsea ki fog támadni, és mi lekontrázzuk őket!!!!!
FORZA BARCA!!!!!!!!
Szerintem ha nem "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)", nem küldi pályára... Csak akkor teszi meg, ha meg vagyunk sorulva... Sajnos...ronaldo írta:Hátha nem állnák továbbjutásra biztos hogy pályára kuldi meg valszeg amugy is.aky01 írta:remélem londonban is szóhoz fog jutni,talán többi dőt is eltötlhetne a pályán
A cselszki elleni visszavágóig mindenképpen játszhatna, de a visszavágón szerintem nem fog. Mert valószínűleg kontrákkal is fogunk operálni, abban pedig Giulynek nagyobb hasznát vesszük.K.Bálint írta:Huh!
MAXI-nak játszai kell a Numancia ellen! Megérdemli, hogy akár a kezdőbe legyen ,mert most nagyon sokat tett a Barcaért.Giuly sem rossz, de nem játszott túl jól a Chelsea ellen. Én lehet, hogy a Chelsea visszavágóra is betenném a kezdőbe!