Előre leszögezem: a meccset nem láttam, de nem is vagyok rá kiváncsi. A leírtak alapján a játékunk olyan santanderi lehetett. Tegnap este csak egy mondatot engedtem magamnak leírni, nehogy fejvesztés legyen a hsz-ből. Azt most is tartom, azaz: a holland tragédiának el kell tűnnie Katalóniából, a lehető legrövidebb időn belül. Egy év egy hónapja kész katasztrófa a csapat. A mai nyilatkozata pedig az eddigi szellemi semmitmondáshoz is képest kiakasztóbb. Elmegy a jó büdös quma anyjába ez a kis kötsög. Aszongya: fáradtak a fiúk, válogatott meccsek miatt nem tudtak együtt edzeni...Na, ne röhögtessen már ez a majom, a RM, a Sevilla talán más cipőben jár. Ne beszéljen már hülyeségeket, az idény elején fáradtak, mi lesz januárban. Ha csak hülyeséget tud beszélni, akkor inkább fogja be a pofáját.
Kiábrándító, hogy két középcsapat ellen 180 perc alatt egyetlen gólt sem tudtunk lőni. Ez az impotencia Csimborasszója, ilyen nincs. Ez elfogadhatatlan. Négy világsztár nem tud olyan lövést/fejest megereszteni, amiből gól szülessen? Hát, ezért fizetjük őket.
Rijkaard egy taktikai-szakmai analfabéta. Végre normális felállásban küldi fel a csapatot, aztán a közepén jól elkúr.a. Zambrotta talán megsérült, hogy azt az impotens nacionalistát kellett becserélnie. Kezdem azt hinni, hogy Frank szerelmes Oleguerbe. Meg lehozza R10-t és becseréli Xavit a helyére, mikor csatárra lett volna szükség. Amikor olvastam, azt hittem rosszul látok, ez az ember meghibbant.
A biztalmam most úgy 10%-on áll Frank irányába, ezt feltornázhatja 20-ra, ha a lyon-sevilla-zaragoza meccseken 9 pontot szerzünk, és kapott gól nélkül tudjuk le a meccseket. Különben nincs kegyelem, ki kell rúgni. A 3 meccs alapján pedig védelmezni nem lehetséges, teljesítménye értékelhetetlen, kritikán aluli, a Barcelonához méltatlan, gyalázatos.
Utálom.