Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
noname
Llegenda del Barça

2007.09.18. 08:42:40

Hubi írta:szánalmasak vagytok!!! ti biztos tudnátok mit kell csinálni! ez a folyamatos Rijkaard szidás már vicces, a játékosok nem hibásak??
Az edzőnek kéne motiválni a játékosokat-ezt Frank nem tudja.Ha baj van az edőnek kell elsősorban újítani, ez se megy neki.AZt mondtam nemrég h még egy esélyt megérdemel, de ahogy elnézem tévedtem. :x :roll:
A Fifa egy szégyen
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.18. 07:38:09

Hubi írta:szánalmasak vagytok!!! ti biztos tudnátok mit kell csinálni! ez a folyamatos Rijkaard szidás már vicces, a játékosok nem hibásak??
DE, hibásak ők IS! De ha Rijkaard egyszerűen nem képes új taktikát kitalálni és valami újjat húzni, vagy észheztéríteni a játékosokat, akkor mit keres még a padon? Ezt nem értik sokan szerintem.
albicelesteX
A Vadász

2007.09.18. 07:28:37

lionelmessi19 írta:
ricsinho írta:
albicelesteX írta:riijkard egy veréb!el kell takarítani!!!!most kellene megmutatni milyen edző de nem tudja!!!!koccoljon!!!
Egyetértek :D
Remek. megint megtisztelt minket az értelmesebbje. :roll:
te vagy a jó!ez az én véleményem!nem kell elolvasni!!te értelmiségi!
Kép
albicelesteX
A Vadász

2007.09.18. 07:27:26

igazad van!én nem tudnám mit kellene csinálni!csak én nem egy világklasszis csapat kispadján ülök!!!!!
Kép
Hubi
Barça B

2007.09.17. 23:49:39

szánalmasak vagytok!!! ti biztos tudnátok mit kell csinálni! ez a folyamatos Rijkaard szidás már vicces, a játékosok nem hibásak??
Andris
Adminisztrátor

2007.09.17. 23:16:05

ricsinho írta:
albicelesteX írta:riijkard egy veréb!el kell takarítani!!!!most kellene megmutatni milyen edző de nem tudja!!!!koccoljon!!!
Remek. megint megtisztelt minket az értelmesebbje. :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
ricsinho
Barça C

2007.09.17. 22:21:24

Kép
Kép
albicelesteX
A Vadász

2007.09.17. 22:10:00

riijkard egy veréb!el kell takarítani!!!!most kellene megmutatni milyen edző de nem tudja!!!!koccoljon!!!
Kép
albicelesteX
A Vadász

2007.09.17. 22:08:53

Gaba írta:hát nemtom srácok, de az tuti h ideje lenne már ébresztőt fújni. de azért még nem kell olyan nagyon kétségbe esni, hiszen hosszú még a bajnokság és ha egyszer elkezdenek az ászaink játszani, akkor az isten védelme sem állítja meg őket.
na pííísz
tavaly is de jó lett volna csak egy győztes meccs!!!!!csak egyetlen egy!!!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.17. 21:44:42

Dada! Puyol visszatérése nem oldja meg a gólínységünket...mert ha vmire nem igen lehet panasz,az a védekezés,úgy egészében :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
dada14
Barça B

2007.09.17. 21:40:01

Tudom könnyű okosnak lenni de én ugy össze tudnám rakni a barcát ien keretből hogy......Pl Deco hejett tuti Xavi lenne a kezdő mert Deconak most sztem nem megy annyira meg Xavi-ban sokkal több fantáziát látok.Tudom ezzel az erővel azt is lehet mondani hogy Roni-nak se megy jól de ő képes egy mozdulattal eldönteni a mecsset amire nem mindenki képes + a szabad rúgások sem egy utolsó szempont.Várom már a puyol milito párost is az is egy megoldás LEHET a problémákra!Ja és kövezzetek meg de ha 75 percben kell a csapatnak a gól és kiélezett a mecss nem Bojant hozom be ienkor mert mutatkozzon be egy ojan mecssen ahol ömbizalomra tehet szert és elindulgathat a pályája.Ferinek nagyon magába kellene néznie és felvenni egy uj ritmust és minden játékost külön külön elemezni!!De ami örök VISCA EL BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gaba
Jugador del Barça

2007.09.17. 21:10:19

hát nemtom srácok, de az tuti h ideje lenne már ébresztőt fújni. de azért még nem kell olyan nagyon kétségbe esni, hiszen hosszú még a bajnokság és ha egyszer elkezdenek az ászaink játszani, akkor az isten védelme sem állítja meg őket.
na pííísz
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.09.17. 21:03:11

Azért abban 1etértünk remélem, h ez igy tovább nem mehet :!: :x 3 fordulo alatt már is 4 pontal m1 a Madrid, meg a Sevilla. És még komoly ellenfelünk nem is volt :roll: Perxe, mondhatjuk, h nem sok az a 4 pont, de ha bele gondolunk, h tavaly még egyetlen pontocska is mit ért volna, akkor bizony oda jutunk, h minden egyes pontot meg kell becsülni :!: + idén nagyon ugy néz ki, h a Sevilla meg Madrid nem texi meg azt a szivességet, h össze-vissza botladozik, izmos csapat mind2 :!: Ugyhogy: ÉBRESZTŐ :!: :!: :!:
ultrasur
Madridista

2007.09.17. 21:01:54

hozta a formáját
vaLe5
Jugador d'estrella

2007.09.17. 20:57:51

Vargatamás mindig is érdekesnél érdekesebb lehetetlneségeket vetett fel 1-1 probléma megoldására.
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.09.17. 20:49:24

ozsimiki írta:
varga tamás írta: A biztalmam most úgy 10%-on áll Frank irányába, ezt feltornázhatja 20-ra, ha a lyon-sevilla-zaragoza meccseken 9 pontot szerzünk, és kapott gól nélkül tudjuk le a meccseket. Különben nincs kegyelem, ki kell rúgni. A 3 meccs alapján pedig védelmezni nem lehetséges, teljesítménye értékelhetetlen, kritikán aluli, a Barcelonához méltatlan, gyalázatos.
Utálom. :twisted:
:D sőt szerintem át se engedjük a félpályán az ellent,sőt szerintem ha 1nél több szögletet rúgnak ellenünk,akkor azon nyomba monyóóón leee :P :? :?
A sétálgató játékosokat nem utálod? R10 topicjába mikor írtál hasonlót? Sokat tett a klubbért,de már egy ideje méltatlan saját magához..(én is bízok benne,de ez elég ellentmondásos nálad)
Mind1,értelmetlen ezen veled vitázni....
Miki :!: Azért valoszinü, h Ronaldinhoék nem feljetettek el játxani...külön-külön fantasztikus játékosok elkotják a támadosorunkat, a világ legjobbjai, de vhogy össze is kéne rakni őket, ami ugye Feri dolga lenne. És ő nagyon roszul csinálja eddig :oops: A cseréi meg...ugyanzt csinálja megint :arrow: előre el vannnak tervezve neki, kit fog lecserélni, meg kit hoz fel, és azt mehuzza attol függetlenül, h áll a meccs :roll: Pl. most is...Zambotta és Dinho helyett hozta Olit és Xavit...1-0s vezetésnél még érthető lett volna, de 0-0nál :?: :shock: Két defenzivebb játékost fölhoni, mikor a támadásokkal vannak problémák, hááát :-k ](*,)
Sztem kéne neki vmi ultimátumot adni, pl. h az elkövetkező 10 meccsből 8-at meg kell nyerni, külömben m1...sztem ez mindenképpen segitene, mert akkor Frank is jobban átgondolná a dolgokat, a játékosok is jobban hajtanának az edzőjükért :!:
vaLe5
Jugador d'estrella

2007.09.17. 20:35:10

csababarca írta:hát eddig védtem rikaardot,meg még most se mondtam le róla teljesen... :D
de valamit meg kéne változtatnia,mert ez nem lesz így jó.
ezenkívül sztem egy ilyen játékosokkal rendelkező csapatnak még egy nem túl jó edzővel is hoznia kéne egy ilyen meccset...főleg úgy h rijkaard most jó kezdőt küldött ki...persze az h oleguert megint becserélte vicc...de oleguer se hibáztatható azért h egyszerűen nem lőnek a srácok távolról...ott van deco,ronnie,toure,xavi meg még iniesta,és henry se lő rosszul...szal ha látják h nem megy egy betö,örülő csapat ellen akkor mért nem lőnmek át? :?
én ezt a egyet nem értem...ha lőnénekj messziről akkor: 1) bemegy :D
2) kiüti a kapus rossz helyre,érkezik vki és belövi.
3)kiüti szögletre.
4) fölé,mellé megy.
szal akkora tragédia nem történne,szinte csak jól járnánk vele.régen deco is lőtt,és sokszor szerencsével is de bement az a laszti,és hoztuk a meccset.
ezt kéne erőltetni,mert persze szép az amikor kipasszoljuk őket,de a nou camp-ba ez megy is,mert a legszélesebb pálya,de egy szűkebb pályán már nem úgy megy.

nah ennyit akartam leírni.lehet nincs igazam de én így gondolom.
Igazad van egy bizonyos szinten , de azért ezeket a hejzeteket közelről is be "lehetett" volna rugni :roll: De viszonylag elégedett vagyok.
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.17. 20:34:42

varga tamás írta: A biztalmam most úgy 10%-on áll Frank irányába, ezt feltornázhatja 20-ra, ha a lyon-sevilla-zaragoza meccseken 9 pontot szerzünk, és kapott gól nélkül tudjuk le a meccseket. Különben nincs kegyelem, ki kell rúgni. A 3 meccs alapján pedig védelmezni nem lehetséges, teljesítménye értékelhetetlen, kritikán aluli, a Barcelonához méltatlan, gyalázatos.
:D sőt szerintem át se engedjük a félpályán az ellent,sőt szerintem ha 1nél több szögletet rúgnak ellenünk,akkor azon nyomba monyóóón leee :P :? :?
A sétálgató játékosokat nem utálod? R10 topicjába mikor írtál hasonlót? Sokat tett a klubbért,de már egy ideje méltatlan saját magához..(én is bízok benne,de ez elég ellentmondásos nálad)
Mind1,értelmetlen ezen veled vitázni....
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2007.09.17. 20:28:09

hát eddig védtem rikaardot,meg még most se mondtam le róla teljesen... :D
de valamit meg kéne változtatnia,mert ez nem lesz így jó.
ezenkívül sztem egy ilyen játékosokkal rendelkező csapatnak még egy nem túl jó edzővel is hoznia kéne egy ilyen meccset...főleg úgy h rijkaard most jó kezdőt küldött ki...persze az h oleguert megint becserélte vicc...de oleguer se hibáztatható azért h egyszerűen nem lőnek a srácok távolról...ott van deco,ronnie,toure,xavi meg még iniesta,és henry se lő rosszul...szal ha látják h nem megy egy betö,örülő csapat ellen akkor mért nem lőnmek át? :?
én ezt a egyet nem értem...ha lőnénekj messziről akkor: 1) bemegy :D
2) kiüti a kapus rossz helyre,érkezik vki és belövi.
3)kiüti szögletre.
4) fölé,mellé megy.
szal akkora tragédia nem történne,szinte csak jól járnánk vele.régen deco is lőtt,és sokszor szerencsével is de bement az a laszti,és hoztuk a meccset.
ezt kéne erőltetni,mert persze szép az amikor kipasszoljuk őket,de a nou camp-ba ez megy is,mert a legszélesebb pálya,de egy szűkebb pályán már nem úgy megy.

nah ennyit akartam leírni.lehet nincs igazam de én így gondolom.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.09.17. 20:16:52

Most akkor mindenki verni fogja a mellét, hogy én előbb megmondtam? :shock:
cruyff
Entrenador del Barça

2007.09.17. 20:14:12

Most mondjam, hogy ezt én már korábban is megmondtam? :wink: Én nem tudom, hogy franky milyen munkát végez a csapatnál. De van itt egy dolog. Én is futballoztam, persze nem ezen a szinten, de fociztam, és frank néhány húzásából látom, hogy tényleg analfabéta a focihoz. Emlékeztek hogy szidtam, mikor Eto'o-t 5 percekre rakosgatta be... és mindenki hogy szidta Eto'o-t, hogy a következő alkalommal nem állt be. Igen, hibázott. De viszont ő is és dinho is és mindenki aki egy kicsit is focizott VALAHA látnia kellett, hogy ez az ember tényleg dilettáns. Itt nem az a baj, hogy szembekerültek Eto'o-val, hanem az, hogy mi kapcsán. Franknek csak abban volt igaza, hogy ha ő azt mondja Eto'o-nak, hogy álljon féllábra és úgy ugráljon a pályán, Eto'o-nak kutya kötelessége ezt teljesíteni. DE Eto'o is látott ám valamit: nevezetesen, hogy franky hülye a focihoz. Ennyi. :!:
VISCA EL BARCA!
ultrasur
Madridista

2007.09.17. 20:09:25

Del Bosque nem kellet a realnek hiba volt de mindenki csoda edzönek tartja és fogja is.
Ha Rijkaard-ot nem fog elmenni egyhamar és ne adj isten a barca semit se nyer akkor csak arra fognak emlékezni hogy mekkore egy kaki.
Igy szerintem neki és a barcának is érdeke egy uj edző.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.17. 19:55:46

Előre leszögezem: a meccset nem láttam, de nem is vagyok rá kiváncsi. A leírtak alapján a játékunk olyan santanderi lehetett. Tegnap este csak egy mondatot engedtem magamnak leírni, nehogy fejvesztés legyen a hsz-ből. Azt most is tartom, azaz: a holland tragédiának el kell tűnnie Katalóniából, a lehető legrövidebb időn belül. Egy év egy hónapja kész katasztrófa a csapat. A mai nyilatkozata pedig az eddigi szellemi semmitmondáshoz is képest kiakasztóbb. Elmegy a jó büdös quma anyjába ez a kis kötsög. Aszongya: fáradtak a fiúk, válogatott meccsek miatt nem tudtak együtt edzeni...Na, ne röhögtessen már ez a majom, a RM, a Sevilla talán más cipőben jár. Ne beszéljen már hülyeségeket, az idény elején fáradtak, mi lesz januárban. Ha csak hülyeséget tud beszélni, akkor inkább fogja be a pofáját.
Kiábrándító, hogy két középcsapat ellen 180 perc alatt egyetlen gólt sem tudtunk lőni. Ez az impotencia Csimborasszója, ilyen nincs. Ez elfogadhatatlan. Négy világsztár nem tud olyan lövést/fejest megereszteni, amiből gól szülessen? Hát, ezért fizetjük őket.
Rijkaard egy taktikai-szakmai analfabéta. Végre normális felállásban küldi fel a csapatot, aztán a közepén jól elkúr.a. Zambrotta talán megsérült, hogy azt az impotens nacionalistát kellett becserélnie. Kezdem azt hinni, hogy Frank szerelmes Oleguerbe. Meg lehozza R10-t és becseréli Xavit a helyére, mikor csatárra lett volna szükség. Amikor olvastam, azt hittem rosszul látok, ez az ember meghibbant.
A biztalmam most úgy 10%-on áll Frank irányába, ezt feltornázhatja 20-ra, ha a lyon-sevilla-zaragoza meccseken 9 pontot szerzünk, és kapott gól nélkül tudjuk le a meccseket. Különben nincs kegyelem, ki kell rúgni. A 3 meccs alapján pedig védelmezni nem lehetséges, teljesítménye értékelhetetlen, kritikán aluli, a Barcelonához méltatlan, gyalázatos.
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2007.09.17. 19:29:39

Victor_Valdes írta:Ja,csak a játékosokat az edzőnek kell motiválni
Hát ez az, ha nem Frank motivál, akkor ki?
Vito
Llegenda del Barça

2007.09.17. 19:20:08

a sport.es -en van egy Cruyff interjú. ugyanazt mondja.

nadekéremszépenuraim más csapatok is hasonló problémákkal küzdenek. kivéve az Osasunat.
bár.
ha jól belegondolunk, a válogatottakkal telitűzdelt csapatok nem vitézkedtek.
ha 1-0nál megadják az érvényes gólt, a Madrid sem tuti nyerő. meg egyébként sem játszottak jól.

mindegy, érdekes vélemények
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vito 2007.09.17. 19:50:45-kor.
Lezárt