Na Lányok, Fiúk!
Visszaírt az egyik potenciális kivitelező póló ügyben. Ezek alapján kb 3500 lenne a póló (ez tartalmazza a póló árát, a nyomtatást, és számításaim szerint a postaköltséget) a jelenlegi (50db) mennyiség tükrében. Jó lenne, ha tudnátok még beszervezni embereket, vagy csak egyyszerűen otthon felhalmozni

. A következők miatt: Nagyobb tételben olcsóbb - ez már a pólóra nem vonatkozik, azt már nem lehetne tovább faragni, de az így sem nagy költség - a nyomtatási mennyiség viszont ár arányos, illetve a nyomóminta elkészítése ez egy fix költség, és azt ugye nem kell magyaráznom senkinek, hogy milért jobb, ha (most mondok valamit) 50000-et nem 1,23, 50 ember között kell elosztani, vagy mondjuk 100, a mi esetünkben máris felére csökkentené a minta árát. Ez nem konkrét szám csak szemléltetni akartam, akik másképp nem tudnák elképzelni. Én egyébként gondolkozom rajta, hogy saját szakállra esetleg bevállalom a 100as mennyiséget bár az lekötné eléggé a másra szánt tőlémet, de gondolom úgyis lennének sokan, akik pont a leadási határidő után szeretnének pólót, mint ahogy volt ez az előző esetében is.
Most még egyeztetek majd Enriquevel, hogy Neki mit sikerült intéznie, vagy mit nem

, illetve egyik ismerősöm is azt ígérte, hogy utánajár a dolgoknak még.
Ezt most csak azért írtam, hogy:
1. Kb kapjon mindenki egy tájékoztatási árat. Ez a 3500 a max ár, de remélem sikerül levinni 3000 környékére, vagy a mennyiség növelésével, vagy egy olcsóbban dolgozó kivitelező választásával. Ez Rajtatok is múlik, hogy mennyi áll majd a számla végösszegén, úgyhogy mindenki TOBOROZZON,
vagy hozzon magával még egy embert
2. Mire leírtam az első pontot, ezt már elfelejtettem
Ha lesz valami újabb fejlemény, akkor még jelentkezem, illetve ha van valakinek valami ötlete dobjon egy privit vagy mailt esetleg vegyen fel msn-en, bár azt utálom, szóval ott nehezen fog megtalálni.
Drigo