Thurammal sztem az is baj, h Frank nem játxatja, igyhát jelentős meccshiánya van, ami védőnél nem szerencsés, ezért nem szabad az 1ik naprol a másikra kezdőbe rakni. Amugy lehet, nem olyan gyors mint Milito vagy Rafa, de 2x olyan megbizhato

atyaisten, felgyorsult a szívdobogásom a hír hallatán....Scorpio írta:Még viccnek is rossz! Remélem JUVE másnak adja el!grecki írta:Boumsong a Barcában? Az Újkastélyban nagyobbat bukott, mint Samuel anno a Madridban. Egy épkézláb megmozdulása nem volt. Thuramra nagyon fontos feladatok várnak még...
Még viccnek is rossz! Remélem JUVE másnak adja el!grecki írta:Boumsong a Barcában? Az Újkastélyban nagyobbat bukott, mint Samuel anno a Madridban. Egy épkézláb megmozdulása nem volt. Thuramra nagyon fontos feladatok várnak még...
Ugyan úgy mint Bellettinél ha akar még normálisan játsazni akkor el kell mennie mert nehéz lesz bekerülni itt a kezdőbe!Ezért is engedném el de boumson semmiféleképpen nem kell!Slither írta:Jó, de Puyol felgyógyulása után már nem fog annyi szerepet kapni, meg Milito is ott lesz. Bellettinél is az mondták sokan hogy kacsa, aztán mi lett a vége...
Sztem ez egy hatalmas kacsa és most csak ezen csámcsognak egy ideig az újságírók.Végülis Boumsong nem rossz védő, de semmi szükség rá!!!!!!Scorpio írta:Juve Fórumon olvastam, hogy Boumsong üzletbe Thuramot is bevonhatják!
A sport.es is megírta.Sztem csak kitaláció.Ádám02 írta:Ilyen hülyeséget a http://www.juventushungary.atw.hu/
Kinek kell boumsong azér ez már túlzás!Állítolag 80%-ba igazad mond az oldal...
![]()