Bajnoki Mérkőzések 07-08
sztem iniesta-t xavi mellé kellene rakni nem yaya mellé, támadásban sokkal kreatívabb és hatékonyabb mint labdaszrzésben és egyéb más teendőkben amit egy vkp-nak kell ellátnia
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Igen, akkor én is ezt látnám a legjobbnak. De úgy is Oleguer kezd.Game90 írta:Akkor Thuram - Marquez középső védő páros lesz. Remélem Oleguer nem kezd![]()
Azért az is vízválasztó lehet, Oleguer mennyit fog játszani.

-
- aka Game90
Kezdődik a szezon, aztán jönnek az összeállításoklionelmessi19 írta:Racing ellen a kezdőm:

Akkor Thuram - Marquez középső védő páros lesz. Remélem Oleguer nem kezdMilito el lesz tiltva a tavaly begyűjtött sárgái miatt...

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Entrenador del Barça
Egyetértek! Csak egy valami: Marquez helyett nálam Thuram! Egyébként stimmel!lionelmessi19 írta:Racing ellen a kezdőm:
---------------Valdes---------------
--------Márkó--------Milito---------
-Zambro-------------------Abidal--
---------Toure-------Iniesta--------
----------------Xavi-----------------
--Messi-------------------Dinho----
---------------Samu-----------------
Cserék, eredménytől függetlenül: Henry, Deco,
És ha vezetünk min 2ővel, akkor Sylvinho. Ellenkező esetben talán hagynám a 3.at.
Én most elég bizakodó vagyok, és legalább 3 gólt várok a csapattól. 0 kapott ellenében.
VISCA EL BARCA!
- Andris
- Adminisztrátor
barca44 írta:Milito el lesz tiltva a tavaly begyűjtött sárgái miatt...![]()

Akkor Thuram a kezdő, csak Oleguert meg ne lássam. Bár van 1 rossz érzésem...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Milito el lesz tiltva a tavaly begyűjtött sárgái miatt...

FORCA BARCA!!
- Andris
- Adminisztrátor
Racing ellen a kezdőm:
És ha vezetünk min 2ővel, akkor Sylvinho. Ellenkező esetben talán hagynám a 3.at.
Én most elég bizakodó vagyok, és legalább 3 gólt várok a csapattól. 0 kapott ellenében.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Sztem meg egyáltalán nem. A második félidőben százszor jobbak voltunk, csak nem sikerült megszerezni a vezetést.Bodi írta:Az első komoly ellenfél(Valencia) ellen pedig otthon is alig tudtuk megszerezni az 1 pontot.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Az is lehet hogy mindenki kezdeni fog, bár erre kevés az esély, mert eddig Rijkaard csak hármat játszatott mindig a Fantasztikus négyesből.Bodi írta:Kíváncsian várom,hogy az első bajnokin ki kerül a padra a támadó négyesből.
Erre talán Eto'o-nak és Messinek van meg a legnagyobb esélye,mivel Messi csak egy félidőt játszott az előszezonban,Eto'o viszont biztos fáradt lesz a japán túra miatt.
Szóval sztem Ronaldinho és Henry helye biztos a Racing ellen,a harmadik hely pedig kérdéses.
-
- Director del Fútbol
Tavaly tényleg győzelmekkel kezdtünk,de a játék képe nem volt megnyugtató.A Celtat nagyon nehezen gyűrtük le,az Osasuna elleni 3-0 meg pl ritka unalmas meccs volt,már akkor is lehetett látni a sok sétálgatást a játékosoknál.Az első komoly ellenfél(Valencia) ellen pedig otthon is alig tudtuk megszerezni az 1 pontot.
Épp ezért engem nem is elsősorban az eredmény,hanem a játék képe érdekel az első fordulókban.
Épp ezért engem nem is elsősorban az eredmény,hanem a játék képe érdekel az első fordulókban.
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Nagyon várom már a bajnoki rajtot, ám egy remek rajt nem mindig jelenti a sikeres szezont...
Emlékezzünk csak, hogy tavaly az első 6 meccsünkből 5-öt megnyertünk....mindenki egy még jobb Barcáról beszélt, mint amelyik BL-t nyert....
Amikor viszont álomszerű vlt a játék, a 2005-06-os szezonban az első 4 meccs után 5 pont volt a Barca neve mellett...Szóval ha az első meccsünket nem nyerjük meg, az sem baj!! De azért a tippjátékban 3-0-ás eredményt tippeltem, szóval nyerjünk!!

Emlékezzünk csak, hogy tavaly az első 6 meccsünkből 5-öt megnyertünk....mindenki egy még jobb Barcáról beszélt, mint amelyik BL-t nyert....
Amikor viszont álomszerű vlt a játék, a 2005-06-os szezonban az első 4 meccs után 5 pont volt a Barca neve mellett...Szóval ha az első meccsünket nem nyerjük meg, az sem baj!! De azért a tippjátékban 3-0-ás eredményt tippeltem, szóval nyerjünk!!

- Primitive
- Entrenador del Barça
A Racingnak nagy érvágás volt Zsiga eligazolása... Most azért a pontrúgásoknál kicsit nyugodtabbak lehetünk...
Egyébként tegnap beszéltem Zsigittyel 

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
-
- Director del Fútbol
Kíváncsian várom,hogy az első bajnokin ki kerül a padra a támadó négyesből.
Erre talán Eto'o-nak és Messinek van meg a legnagyobb esélye,mivel Messi csak egy félidőt játszott az előszezonban,Eto'o viszont biztos fáradt lesz a japán túra miatt.
Szóval sztem Ronaldinho és Henry helye biztos a Racing ellen,a harmadik hely pedig kérdéses.
Santander-Barca 0-2
Messi,Eto'o
Messi,Eto'o
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nem tépem, de idegesít a dolog. Van ahol időeltolódást jeleznek, van ahol nem. Van a szábám falán egy nagy National Geographic világtérkép, azon is egyórás eltolódást jelez.Lord Dragon írta:Rendbenvarga tamás írta:Megnéztem a belinkelt térképet, azon Fro is ugyanabba az időzónába tartozik. De ez lehetetlen, mivel megrögzött teniszrajongó lévén a Roland Garrost mindig végignézem. És ott mutatni szokták a párizsi időt is, és amikor náluk pl. 16:32 perc volt, akkor nálunk már 17:32-t mutatott az óra. Ez teljességgel biztos. Lehet, hogy ők is tévednek. Én már semmit sem tudok.Könnyen lehet hogy a térkép téved, csak hirtelen akkor ezt találtam
Azért szét ne tépd a diplomádat
- Lord Dragon
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Rendbenvarga tamás írta:Megnéztem a belinkelt térképet, azon Fro is ugyanabba az időzónába tartozik. De ez lehetetlen, mivel megrögzött teniszrajongó lévén a Roland Garrost mindig végignézem. És ott mutatni szokták a párizsi időt is, és amikor náluk pl. 16:32 perc volt, akkor nálunk már 17:32-t mutatott az óra. Ez teljességgel biztos. Lehet, hogy ők is tévednek. Én már semmit sem tudok.

/This time it's personal/
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Megnéztem a belinkelt térképet, azon Fro is ugyanabba az időzónába tartozik. De ez lehetetlen, mivel megrögzött teniszrajongó lévén a Roland Garrost mindig végignézem. És ott mutatni szokták a párizsi időt is, és amikor náluk pl. 16:32 perc volt, akkor nálunk már 17:32-t mutatott az óra. Ez teljességgel biztos. Lehet, hogy ők is tévednek. Én már semmit sem tudok.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Jaj te, csak járni fogunk.Majd 30 évesen nézek vkit.Lord Dragon írta:Ajajj, az már 2 óra, jézusomBarcaforever írta:Most beszélek msnen a jövendőbelimmel, aki Alicandén van Barcelonától nem messze és ott most '9:08 perc van.
Jah és gratz a jövőbeni esküvőhöz

-
- Az Eurobarca Anonymusa
MEA CULPA, MEA CULPA, MEA MAXÍMA CULPA.Lord Dragon írta:Hát ez a leghivatalosabb amit találtam:
"Időeltolódás
Nincs. "
Külügyminisztérium honlapja
Igazatok van, tévedtem, tényleg nincsen. De ez hihetetlen a számomra, mert Portugáliával már van. Engem az zavart meg teljesen, hogy Franciaország biztos egy órával hátrébb van, és ugye Spo Fro-tól D-DNY-ra fekszik, tehát ha a franciáknál van, akkor a spanyolok esetében is hasonló a helyzet.
Los! Tőled személyesen is elnézést kérek! Ne haragudj!
- Lord Dragon
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Ajajj, az már 2 óra, jézusomBarcaforever írta:Most beszélek msnen a jövendőbelimmel, aki Alicandén van Barcelonától nem messze és ott most '9:08 perc van.

Jah és gratz a jövőbeni esküvőhöz

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Most beszélek msnen a jövendőbelimmel, aki Alicandén van Barcelonától nem messze és ott most 19:08 perc van. 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaforever 2007.08.16. 19:16:03-kor.

- Lord Dragon
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat: