Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem vagyok Deco-ellenes, sőt őt is kedvelem, de inkább legyen Rosicky cseréje Deco, mint Deco cseréje, Riquelmes (ezzel nem aza akarom mondani, hogyha jönne a cseh, ő kéne kezdjen, de nem bánnám.)redlions írta:Nem értek egyet! Inkább Riq legyen Deco cseréje, mint T.R.Mr. Master írta:Szerintem ha idejönne, mégis mindenki megkedvelné.
Ugyanígy volt a dolog Deco-val is. Ha a Dortmund ajánlatát elfogadná Riquelme szerintem meg lehetne ejteni a cserét. Nála mindenféleképpen jobb a cseh, ráadásul még Eu-s játékos is.
Barosról mindenki tudta hogy jó játékos,nagyon elkapta a fonalat az EB-n,befutott,mert előtte még nem vopt elismert super játékos!redlions írta:És az elöző évek???Mr. Master írta:Kire, Baros-ra? Aki jobbára Nedved, Rosicky és Koller által megteremtett helyzetit használta ki? Szerinted eredményes évet zárt volna Deco 120 milliós adósággal rendelkező, széteső klub játékosaként?![]()
Baross, Cech, Poborsky, Nedved, talán Koller...
Nem értek egyet! Inkább Riq legyen Deco cseréje, mint T.R.Mr. Master írta:Szerintem ha idejönne, mégis mindenki megkedvelné.
Ugyanígy volt a dolog Deco-val is. Ha a Dortmund ajánlatát elfogadná Riquelme szerintem meg lehetne ejteni a cserét. Nála mindenféleképpen jobb a cseh, ráadásul még Eu-s játékos is.
És az elöző évek???Mr. Master írta:Kire, Baros-ra? Aki jobbára Nedved, Rosicky és Koller által megteremtett helyzetit használta ki? Szerinted eredményes évet zárt volna Deco 120 milliós adósággal rendelkező, széteső klub játékosaként?
Nyugi,nem érti meg!Rosicky pl jól játszott az EB-n!Jaj télleg és amikor a Barca kakiba volt és ott szenvedtünk hátul?Na akkor Rosicky volt jobb mint vmelyik Barca játékos,mert akkor lehet hogy mi voltunk a 12.-k vagy még hátrébb is voltunk ki tudja.Mr. Master írta:Kire, Baros-ra? Aki jobbára Nedved, Rosicky és Koller által megteremtett helyzetit használta ki? Szerinted eredményes évet zárt volna Deco 120 milliós adósággal rendelkező, széteső klub játékosaként?
Csakhogy Deco eredményesebb évet zárt.... Meg is dolgozott érte! A Porto és a portugál válogatott egyik vezére volt... A csehektől másokra emlékszem szívesebben az EB-n....Mr. Master írta:Rosicky jobb, mint Deco, ez nektek feltűnhetett volna, ha néztétek volna a tavaly előtti BL-t és az idei EB-meccsek azon részeit, amikor nem játszott Nedved. Így már megértenétek, hogy miért gondolják egyesek jobbnak, mint Deco. És igaz a Manager-ekben és a foci-szimulátorokban is igen jó adatai vannak.
Rajta is! 4:0nál állt be a 46. percben... Nem rúgott gólt!Charlie írta:Rosicky cserepadon volt,szval nem rajta múlott hogy 5t kaptak!Azon a napon attól a Bayerntől Németországban mindenki kikapott volna elég csúnyán!redlions írta:Ha Rosicky jobb, mint Deco, akkor miért 12. a Dortmund és miért kapott 5öt a Bayerntől?![]()
DEEECOOOOO! Sokkal jobb!
C.
Rosicky cserepadon volt,szval nem rajta múlott hogy 5t kaptak!Azon a napon attól a Bayerntől Németországban mindenki kikapott volna elég csúnyán!redlions írta:Ha Rosicky jobb, mint Deco, akkor miért 12. a Dortmund és miért kapott 5öt a Bayerntől?![]()
DEEECOOOOO! Sokkal jobb!
Ja...tudod mi a meccseket nézzuk, és nem azt, h a hulye játékokban ki a jo.Mr. Master írta:Ajjaj. Lárom egyedül én vagyok itt Rosicky-fan...
Na és ki lett 2. az Aranylabda szavazásonredlions írta:A nyomába sem ér!!!!Mr. Master írta:Mint már egy másik topicban s említettem:
Én jobban ötülnék ha helyette Rosicky játszana a Barcában.És nem írd be minden topicba, mert begurulok!
Nem játszuk el újra a Riq esetet!
![]()
Ki az a játékos, akinek a nevétől zenget a NouCamp??? DEEECOOOO!!!!
red nem felejtett el írni... red rossz gombot nyomot meg.....Enrique írta:2-vel lejjebb szerintem Red elfelejtettél írni...
A nyomába sem ér!!!!Mr. Master írta:Mint már egy másik topicban s említettem:
Én jobban ötülnék ha helyette Rosicky játszana a Barcában.