Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Barçába nem fér be Rosicky... Azért annyira nem jó... Pár év múlva meg talán.... A Dortmund már évek óta - olykor a legjobb játékos állománnyal - sem nyert semmit....Charlie írta: Miért jössz egyfolytában a Dortmund helyezésével?![]()
Miért nem jössz azzal amikor bahjnokságot nyertek folyamatosan az elitben voltak és Rosicky orrba szájba szívatta az egész Bundesligát?Erre talán nem emléxel?
Tudod nincs rendben minden a Dortmund házatáján szval elég nehéz úgy focizni![]()
![]()
![]()
C.
Miért jössz egyfolytában a Dortmund helyezésével?redlions írta:És így is 12. a Dortmund...Charlie írta:Rosicky egy király játékos,és már többször kijelentette hogy a Bacelona a számára a No.1,nagyon soxor leakartuk igazolni de nem lett belőle semmi,mostmár vszínű nem is lex,de attól függetlenül jó játékos,ha nem a Dortmundban ülne a cserepadon akkor nagyobb játékos vállhatna belőle mint Decoból!
C.
És így is 12. a Dortmund...Charlie írta:Rosicky egy király játékos,és már többször kijelentette hogy a Bacelona a számára a No.1,nagyon soxor leakartuk igazolni de nem lett belőle semmi,mostmár vszínű nem is lex,de attól függetlenül jó játékos,ha nem a Dortmundban ülne a cserepadon akkor nagyobb játékos vállhatna belőle mint Decoból!
C.
Értem. Kösz.Rapika írta:Amikor létrehoztam ezt a topicot,csak Eto'o volt a csapatban csatár poszton!Így az akkori helyzetben csatárokról beszéltünk inkább!Mr. Master írta:a Kedves olvasóknak is feltűnt (rajtam kívül), hogy a megszavazható játékosok között csak csatárok vannak? Szeritnem jelenlegi állás szerint e következő két játékosokat kéne ....
Finonak amuyg is min1...o má oreg.Charlie írta:Figo a szememben 1 darab [auto_cenzúra]!Eszter21 írta: Miért? Ő is ember...
C.
Amikor létrehoztam ezt a topicot,csak Eto'o volt a csapatban csatár poszton!Így az akkori helyzetben csatárokról beszéltünk inkább!Mr. Master írta:a Kedves olvasóknak is feltűnt (rajtam kívül), hogy a megszavazható játékosok között csak csatárok vannak? Szeritnem jelenlegi állás szerint e következő két játékosokat kéne ....
Pfff.. Ekkora poéént...Mr. Master írta:Vagy már előre tudta, hogy Rosicky-re karjuk elcerélni és a Dortmundban való játszás minden álma. Na, erre nem gondoltatok?
Szerintem biztos igaz.
Vagy már előre tudta, hogy Rosicky-re karjuk elcerélni és a Dortmundban való játszás minden álma. Na, erre nem gondoltatok?BaliNorbi írta:A Chelseaben sok a középpályás!Oda csak jobb szélső kell és teljesen kész a csapat!Amúgy meg már köztudott volt,hogy Mourinho oda megy és Decot is hívja,s mégsem választotta a Chelseat!Miért?Biztos pénzt szeretett volna csinálni nekünk!!Mr. Master írta:Nem is pont arra godoltam, hogy a Dortmundba adjuk cserébe, mert tisztábvan vagyok a nem túlfényes anyagi helyzetükkel. Abramovicsnak végtelen a pénztárcája, Mourinho meg már ismeri is Decot, szal abból a transzferből már kereshetnénk annyit, hogy a csőd szélén lévő cspat legnagyobb sztárját (az alig 24 éves Rosickyt) megvegyük.
Ráadásul teljesíthetnénk Tomas nagy álmát, hogy Spanyolhonban focizhasson. CSAk kár, hogy a rinyál a kedvenc klubja, gyerekkora óta, de ha jól emlékszem, amikor a Barcáról nyilatkozott, akkor azt mondta, hogy ez nem akadály a számára, mármint, hogy ideszerződjön.
A Chelseaben sok a középpályás!Oda csak jobb szélső kell és teljesen kész a csapat!Amúgy meg már köztudott volt,hogy Mourinho oda megy és Decot is hívja,s mégsem választotta a Chelseat!Miért?Biztos pénzt szeretett volna csinálni nekünk!!Mr. Master írta:Nem is pont arra godoltam, hogy a Dortmundba adjuk cserébe, mert tisztábvan vagyok a nem túlfényes anyagi helyzetükkel. Abramovicsnak végtelen a pénztárcája, Mourinho meg már ismeri is Decot, szal abból a transzferből már kereshetnénk annyit, hogy a csőd szélén lévő cspat legnagyobb sztárját (az alig 24 éves Rosickyt) megvegyük.
Ráadásul teljesíthetnénk Tomas nagy álmát, hogy Spanyolhonban focizhasson. CSAk kár, hogy a rinyál a kedvenc klubja, gyerekkora óta, de ha jól emlékszem, amikor a Barcáról nyilatkozott, akkor azt mondta, hogy ez nem akadály a számára, mármint, hogy ideszerződjön.
Sztem is jó játékos Rosicky,de a Deo is van olyan jó..Rosicky fiatalabb,ennyiből jobb sztem.Mr. Master írta:Nem tagadom, Deco sokkal többet tett le az asztalra, mint Rosicky, viszont az utóbbit sokkal többre tartom, mint Decot és hiszem, hogy a Barcában képes lenne sokkal többet elérni, mint Deco. Bár ezzel lehet, hogyha egy kötben ülnénk, most mindennel, ami a kezetekbe kerül megdobálnátok.
Deco Rosicky csere??!! ez szerintem nagyon rossz otlet. Ha akkor irnád ezt amikor Deco rosszull játszik, de hát most is megmuttatta hogy kell nekunk. Rosicky nem rossz de hát a dordmunddal nem a legszebb napjait éli.Mr. Master írta:a Kedves olvasóknak is feltűnt (rajtam kívül), hogy a megszavazható játékosok között csak csatárok vannak? Szeritnem jelenlegi állás szerint e következő két játékosokat kéne megszerezni:
Rio Ferdinand (bár ő a kevésbé fontos)
Sol Campbell (szintén nem túlságosan szüksges)
Ashley Cole (ő se a ,,Most Wanted" kategóriába tartozik)
Steven Gerrard (na, ő a ,,Most Wanted")
Meg persze az a Kompany se lenne rossz vétel.
Estleg részemről egy Rosicky-Deco csere se lenne elítélendő
Amnt a Felsorolásomból kiedrült szerintem nem támadókra van szüksége a csapatnak (max Henry-ra)
Figo a szememben 1 darab [auto_cenzúra]!Eszter21 írta:Miért? Ő is ember...Enrique írta:Na, ő azért más kategória...Eszter21 írta:Egy sérülésnek, hogy lehet örülni? Én mindenkit(akár Figo-t is) sajnálnék ha megsérülne!