Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ahogy a maffia is elsőbbosztályúnoname írta:Az még nem lepett volna meg ha valamilyen 3-4-ed osztályú csapatnál esik ez meg, de a Jiul mindig az 1-2 osztályban van.![]()
Na én meg ezen röhögök egy fél órájanoname írta:elpaís:megkérdezném, téged ki hívott.
A bokájáról pedig:mintha eddig nem utazott volna eleget repülővelŐ nem játszani ment LA-be, hanem ezért:
Ezt eddig be is biznyította
Vagy deBoixos írta:lag nem feltétlenül a hibátlan mosolyáért vette meg.
KétéltűvelSharkinho írta:Amerikából AngliábaBoixos írta:miért nem megy kocsival, mint bergkamp? igaz, neki kicsit tovább tartana az út, majd legfeljebb előbb elindul...![]()
A 4.helyet tudtam csak noname irt és nem nagyon értettem...és kivel játszik vagy még késöbb csatlakozik mert a mstani körben nem találom!Game90 írta:Ja szerepel, a holland bajnokságban.Ádám02 írta:inkább azt kérdezem nem tudjátok e hogy a Twente szerepel e valahol?
Tavaly 4.-ek lettek, viszont kikaptak az AZ-től, így asszem az UEFA-kupában indulhatnak.
Ja szerepel, a holland bajnokságban.Ádám02 írta:inkább azt kérdezem nem tudjátok e hogy a Twente szerepel e valahol?
noname írta:1-blÁdám02 írta:A holland bajnokságba hogy vannak a szereplések?
1-2 bl
3-4 uefa?
Vagy hogy?
2-5 selejtező a maradék bl helyért, de az nem biztos h kettőtől hányig.Vesztesek uefa